В един ден Тръмп ще говори с Путин, Меркел и Оланд

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще разговаря по телефона в събота с лидерите на Русия, Германия и Франция, съобщи говорителят на Белия дом Шон Спайсър.

Обратно в новината

Коментари - В един ден Тръмп ще говори с Путин, Меркел и Оланд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо и тук и по БНР, съобщавате с половин уста, че има вероятност Тръмп да премахне санкциите за Русия? Сякаш, ако можехте, вие продажните медии, щяхте да забраните на новия Президент на Америка да отмени санкциите?!!!!! Така ли е или се бъркам?

А ти много ли държиш да премахнат санкциите, които действали положително за рашистката икономика ?

Много държа да паднат да да да да да , защото тъпако губим пари и ние заради тези санкции!!!!

Срещата между Тръмп и Мей се състоя и според английските медии е минала чудесно. Двамата са говорили за укрепване на приятелството между ЮК и САЩ. Само по въпроса за санкциите срещу Русия не са постигнали 100% единомислие. Но Тръмпови са поканени да гостуват официално на Елизабет и вероятно ще убедят Доналд да подържа санкциите срещу Русия. И докато отношенията между САЩ и Обединеното кралство се затоплят, Тръмп е неприклонен по отношение на Меркел и Оланд. С тях ще си говори по телефона. Повече не заслужават. Става интересно.

Щото Мерлкер и Оланд толкова искаха да отидат да се видят с оранжевия, а? :)) Иначе, Тереза, обещава и че ще получат по-добри условия от колкото имаха преди, иначе не е честно и спукано гърне! :)

А с Радев ще си бъбри по скайп ... на по уиски с фъстъци.

Тръмп направи груба грешка, приравни Русия с ЕС! И постави по високо Англия! Това ще му струва скъпо!

бабината ти трънкина

Той, Тръмп и със себе си мове да говори. Само се надявам да не почне да си отговаря. А Мелания ще си говори с пича от охраната който я изпровождаше на президентската церемония

И докато Тръмп работи на максимални обороти, нашия "Тръмп" какво е направил - нищо, едно голямо нищо!

Ще кажеш ли какво е НАПРАВИЛ до сега ТрАмп? Че освен думи думи думи... нищо не е свършил

Това е голяма лъжа. Никой до сега не е виждал такава работа от никой президент до сега.

От както Тръмп спечели изборите, петрола трайно се покачва... Харесва ли ви да плащате повече за бензин?

Ето, вече има един който с кеф плаща повече за гориво! Той вярва, че го прави плащането за себе си :) Повече за друг - но за себе си - сбъркана история...

Ние в България за бензин винаги плащаме повече - дори цената на петрола да пада, цената на бензина не се намалява. Дори обратното - повишава се! С абсурдното обяснение, че видите ли - продаваме запаси от миналите години, когато цената на петрола беше 2 пъти по-висока. (В тази връзка да поясня - навсякъде по света, цивилизованите държави имам предвид, цената на бензина в съответен ден се определя от цената на петрола за същия ден)

досега не си спечелил от ниските цени на петрола! Печелят от картелчето в България, знаеш кои, а може и да не знаеш! Така, че поскъпването на петрола е най-малкото, което трябва да те тревожи! А виж перченето с оръжия и войски по границите е по голяма заплаха. Това което правят НАТО, САЩ и Русия в тази област е заплаха от въоръжен конфликт, от който познай кой ще си го отнесе. Ама като ти гледам поста, явно и за това няма кой да те светне!

Г-да и дами дайте да си кажеме честно: Йерусалим толкова ли е важен за руските или американските танкове-НЕЕЕЕЕЕ. Французи и анг са влизали там и са го държали поне 100г. Наполеон е стрелял с оръдия по мумията /има следи още от снарядите по-фараона/. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЕЛЕНООКИ К(0)ВРИ -те са ангелите на Израел.Не са опасни а направо са ЗАРАЗНО ЗЛО

Трумп е обещал сто процентова подкрепа на НАТО- и на този му свиха сърмите на бързо, иначе някой друг ще му коландри младото булче.

Ционистите пробиха през малко очаквано нещо-мадамите. Зеленооки К(О)ВРИ заразени със сифилис от Израел. Не ви лъжа -ще ме изтрият но които сте го прочели евала.ZIEG.ZIEG

Темата утре в събота с Путин е ясна. Сваляне на санкциите.

ти пък знаеш...ха.ха Може да се обсъди оградата от бетон и ток на руско-европейската граница да не идват руски терористи,нелегални емигранти и бежанци в Европа...

разбити на прах от Тръмп. Цитат: Тръмп: Рано е да се обсъждат руските санкции

...., което ще рече, че ги поставя на едно ниво, а това от където и да го погледнеш си е обидно за всяка една страна по отделно!

Тръмп знае как да си цени времето. Работните срещи всички в един ден, останалото време е за същинската работа или разпускане на голф игрището. Америка има щастието да бъде воден от дълновиден президент.

дАлновиден се пише с "А", не с"Ъ"! Покажете ми три поредни коментара БЕЗ правописна грешка. Неграмотната нация е обречена!

Докато Меркел и Оланд и останалите ЕС-соросоиди пълнят Европа с джагали, Тръм ще очисти САЩ от боклука: "Администрацията на Тръмп обяви, че ще публикува всяка седмица списък на престъпленията, извършени от имигранти, както и градовете, които отказват да ги експулсират", писа вчера на сайта си френското радио Europe 1 под заглавието "Etats-Unis : la Maison-Blanche va publier chaque semaine une liste des crimes commis par des immigrés", 14h15, le 26 janvier 2017). Е, можем да се надяваме, че скоро нещата ще се променят и у нас, макар че сега във властта се издигат точно ония, които: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа".

дано ес не изгони джагалите, че ти къде ще идеш??

Браво, изключително мъдро!

нали , събеседването ще се състой по линия сирийския конфликт : следователно всички , които участват - САЩ, Русия , Франция , Англия , Германия , прочее. Само , че на правилна и оправдана страна от женевската зелена маса липса има в събор ! Турция , където в момента се дърпа пред най- висшите съдилища относно предаването за преследване случай военен преврат 2016 на офицери от NATO централа в Бруксел . Интересно , БиБиСи (BBC, TV-London) днес гласи , че на тенискортове имало историческа забележителна обстановка ! Да , щом Турция не участва в женевските преговори , макар с непосредствена граница към конфликтна зона , това на истина е историческа нова обстановка .

Историята се повтаря. Сталин и Хитлер са искали да делят Европа....Така и Тръмп и Путин...Като свърши с ислямистите г-н Тръмп идва ред на руските ци*ани...

Ти чалгопитека едва ли ще доживееш до този ден!мбуухахаха

ти тъй викаше и за непобедимият ссср, пък ссср умре мърцина!

"Обещанието на американския президент да изкорени ислямския тероризъм е вече в изпълнение 48 часа след идването му на власт. Два американски дрона Предатор са убили двама агенти на Ал-Кайда и по-важното, един от командирите на терористичната групировка в Йемен, Абу Анис ал-Аби", писаха западните алтернативни медии на 24 януари т.г. под заглавието "Като президент Доналд Тръмп извърши първите си удари с дронове ... и уби шефа на Ал-кайда в Йемен" ("Donald Trump effectue ses premières frappes de drones en tant que président et tue le chef d'Al-Qaïda au Yémen", 24 janvier 2017, Le Citoyen veilleur). Явно Тръмп не се шегува и действа според обещаното! В тази вр. нека си припомним и как Хилъри се хвали "Ние създадохме Ал-кайда" - в ютюб: Hillary Clinton : We created Al-Qaeda

Освен това Тръмп щял да си иска парите похарчени не по предназначение в Украйна. Става въпрос за онези 5 милиарда долара, за които спомена Нюланд.

Как така не по предназначение? Нали предназначението им беше да напрвят преврат и да си направят база в Крим, но парашута не им се отвори и се приземиха малко твърдо!

И крайно време е Путин да изгони гладниците от украйна естония и пр

"Politico" гръмна сензационно: Тръмп ще отмени санкциите срещу Москва едностранно, указът вече е готов! Меркел и Оланд могат само културно да издухат супата и да си бият камшика лижейки си раните. Сорос може да се гръмне между рогата от бяс.

Това го твърди Politico, а Тръмп знае ли..ха.ха.ха

Нещо усещам неуверен и фалшив смях.

голяма гад е този тръмп! санкциите ви правеха тъй силни, а тоя ще ги отмени та да ви отслаби и заграби необятната ви кочина! хитър е като еврейскигрък!

Даа, "Politico" цитира Kellyanne Conway, която Тръмп назначи за свой съветник!

Дъртата баба щъ иска да се ореди с Тръм ама няма никакви шансове пред Мелания. Оланд дебила както винаги шъ гледа като отровен.

Великите сили си играят тяхната игра по техните правила.Кои сме ние да ги хвалим или отричаме.Те само ще ни уведомят за решенията си,а ние ще козируваме.Много сме малки,за да се правим на велики.Бъдете по-скромни в изказванията си,защото Б-я не е политически фактор.

Наскоро бе организирана изложба под патронажа на новия господар на Белия дом. Особен интерес бил проявен към картината "Соросоиден глад", на която било изобразено д.пе с паяжина. Картината била в стил "символичен реализъм", с което той показал на хората, които са на хранилка при Сорос какво ги чака.

Тръмп ще сондира мнения с Цветанов по време на молитвената закуска относно Русия, заяви Пресцентъра на ГЕРБ.

Може пък Тръмп да говори да се направи бетонна ограда на границата с азиатска Русия (както на мексиканската граница) Та веднъж завинаги да изолираме восточната орда.... В Европа има 12 милиона руски нашественици,в България са 400 000.

Инджеф, нещо огладня , а ? Козяк ферботен, кофите за боклук заети. Накъде бе Проститутов ?

Братчед, пак си избягал от стаята. Айде бе, санитарите те търсят. Време е за вечеря.

скоро Тръмп ще насърчи Русия да изгради бетонна стена с Прибалтика, за да не я нападнат !

господин щерев, защо не влезнеш в бг политиката като рогатка подкрепяща гениталиите на го'син радев

С Путин даже може и да не говори. Те с него се чуха преди изборите.... хахааааааа

Ще говори с колегите си от малоумната четворка.

Лошо, всички под един знаменател!!!

Путин също така в един и същи ден има разговори с Тръмп, Меркел и Оланд. Съветничката на Тръмп по Фокс Нюз днес заяви, че санкциите срещу Русия се анализират в момента в Белия дом, а от др. страна съвместно с Русия трябва да се ликвидира ИД...

ИСТОРИЯТА НА СДИРИЙСКАТА ВОЙНА Е ХРОНИКА НА ПРОПУСНАТИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОГОВАРЯНЕ С АСАД И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА НА ЗАПАДНИТЕ СЪЮЗНИЦИ

В един ден значи, Тръмп ще набие канчетата на Меркел и Оланд и ще пита Путин к'во да пра'й с тях, ако не слушкат!

Хихихи, така ли ви разправят?

Цялата Сверхдержава е замръзнала в очакване какво ще направи Тръмп Дали ще ТЪРМПИРА РАША Или ще ги остави сами да се пекат в собствен сос

Първо ще ги тръмпира и ако путефф не вдене намека, ще ги фламбира! Хахаха!

а бе май соросоидните изгъзяци тръмпнете в очакване,че по кофите в тоя студ има само мърша за вас

еее тоз на господ ли са прави бе:щял да накара мексиканците да си правят оградата-курец , нието го прати на хуи, щял да прави безпилотни зони в сирия-песков го прати на хуи, има 300 обучени сирииски пилоти, рапторите ще торят

Президента Тръмп си подрежда приоритетите. Първо говори с маловажните лидери като Путин ,Меркел и т.н., за финал с класиците - като БХ ! Ова е стандарт както казват братята сърби - хахахахахаха

Помните ли първо говори с Борисов

е говорил колега с Борисов ?

Само с наш Боко, Доналд отдели специален ден за разговор по телефона

Ами той високо го цени като лидер на Балканите - !!!

Да де, след като чу кой му мучи отсреща и му стана ясно че е нещо голямо и балканско

Така прави Господарят на Света - говори с всички свои роби наведнъж! През останалото време се забавлява на екзотични места с екзотични красавици. USA rlz!!!

а ти си една от екзотичните мъстии та знаеш ли бе?

Шило

Прежали ли Хилъри?

Та да питам само. Какво ще прави Дай България?

финансирането на неправителствени организации, затова ще се издържат от дарения ("прозрачно" и наивно)

"В един ден Тръмп ще говори с Путин, Меркел и Оланд"- първо ще говори с дамите(славянки)..ха.ха.ха Голям кавалер е Тръмп.

Братчед, ама помниш как в трудовашката худсамодейност ти играеше мома - Райна Княгиня!?

кога още се похвали, че е говорил с Тръмп по телефона.

...Цоко ще му донесе снимка! Нали отива да закусва там с тато Тръмп, ба?

А на обяд ли да ги кани? Така му излиза по-евтино!?

Тръмп ще стане телефонист. Първо да говори с Путин, че той е най важен. Другите вече са бита карта, особено Оландддд дебелака, който си отива след няколко месеца

Ба, ...телефонист! То като гледам по улиците и превозните средства всички са ...телефонисти и видеооператори, ба!?

Не знам тия политико кво са писали и кво от тва, ама засега тръмп единствено свали цената на петрола с още с новия нефтопровод от Канада за ужас на натровените с бояришшникь азиатски скотове! МУХАХАХАХАХА

в якоруда на петрол си сте бе?

Ами като не знаеш, поинтересувай се бе, фатмак!

Бай Тръмп от много разговори със световни лидери да не забравите затворен в някой килер в белия дом наш Цвъки не зная за кога беше поканен да им набивате канчетата та да не ги забравите ?!

Но е видно,че си полуграмотен!...

Я дай да видим ти като си по "грамотен" та за кога ги викаше бай Тръмп уж за "закуска " та да им набиват канчетата та за кога беше М ?

Туч много правилно го е писал човека -белия дом но ти не си го разбрал :) няма и да го разбереш !!!

Съветникът на Тръмп- Конвей, заяви, че администрацията на Тръмп разглежда свалянето на санкции.

Като списание с картинки ли?

Аз нищо не казвам, съветниците на Тръмп го казват. Че и украинците ги цитират. Доста силно притеснени.

Ако е имала целенасочената политика за околнота среда , както при Тръмп относно внос и обмитяването на определени продуктови линии , тогава нашите тютюн фермери във по-високи планиниски райони нямало да се занимават зарад 5 лева / килограм с нагърбяването на поляна , а щели да берат орехи и ядки за холдинга на Джими Картър . От които щели да излизат етерични масла за Соф-Фарма , захари за вкусова промишленост , ядене като NUTELLA за възрастни и деца. Вместо това , бабити и дядовците висят на държавното хранилище от помощи , социални , и прочее чии интереси .

Значи...

Разговори на контейнър... с трудоспособна 30-годишна работна ръка във Варна . А на беритбата не импостигне работната сила , защото вместо да се трудят в БГ , отиват на по-добра залата, плус ал-инклусиф настаняване, в Германия да берат там ягоди . Даже за превоз в микробусче се плаща по схема "мой човек-твой човек, моя чапка-твоя чапка" . Можем само да се възхитим на това изобретателност !

Ялта 2

и ще каже на меркел и оланд да си търсят друга работа,а на ПУТИН че очаква да си поделят европа пак

Розови мечти...

розовите мечти се развяват по гей парадите в берлин,за франсетата да не говорим

А аз си мислех, че ще разговарят за падането на санкцийте срещу путлеро-рашисткия кенеф на еврейчето Вова!

И това скоро ще стане. "Политико" вече го пише. УНИАН-също

пак ли си пил пустата якорудска ракия,земи си дръвца че измръзна в тая панелка бе якорудски кретен,в тоя студ и айфоня изключва и не грее

Лосион,за вана нали?

Той си помислил!хахахах Остави умните да мислят ве чалгопитек, па ти иди на двора да чакаш каруцата с хляба!мбуухахаха

Ей, кацопитече недоразвито, знаеш ли че ти си най-кухата пръчка, подвизавала се нявга в ДИР.БГ?