DW: Ето как източват социалните каси

Броят на българите, получаващи социални помощи в Австрия, е подозрително висок и продължава да расте.

Обратно в новината

Коментари - DW: Ето как източват социалните каси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

к'ви българи? Туй мангал, бе :)))

Ало Германистан, скоро ще ви наврът в гетото глупави шваби и ще бачкате по законите на шериарът....Не започне ли масова депортация с компютърен черен печат за всеки обрязън ще строите джамиии ша духате супата...Ферштеен си??

От Милиона влязъл в Германистан миналата 2016г. - 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното . Братята на синовете от Сион,вмирисаните на лой,обрязани последователи на епилептика педофил ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

Дойче веле-гласът на Шорош! Верваме ти! А милионите арапи?? те защо не работят ,а лапат по 800евра на чаве???

Отново анти-български статии и отново от Дойче веле, но този път българските автори са анонимни. "В тази връзка управляващите християндемократи за пореден път настояват размерът на детските да бъде напаснат към сумата, която се получава в страните, където живеят децата." По тази логика и цените трябва се напасват така. Ако една кола в Германия струва 20 хиляди евро, то в България би следвало да струва 2000 евро. Иначе какви са тези двойни стандарти?

Така е пък после, ЗАЩО в посочените страни се явява, ЧИСТАЧ с мустачки и надпис "Трудът ще ви направи свободни", ето ами за това....

Българите за 500 г. не можаха да ги потурчат. За 30 г. се потурчиха и поциганиха сами. Пердашат кючеци под звуците на мингянските чалгии и въртят задници. 8 чалгаджийски програми по 24 часа. Така, че не обиждайте циганите

безумно е това оправдаване с циганите... те са си наши и български граждани и точка. Трябва да се инвестират пари, които ще се върнат после и да се обучат децата и да се излезе от този порочен кръг. Да се направят пансиони за обучение и да се откъснат от средата, като се набляга на обучение и възпитание, а това не е излишно и за голямата част от българите...

2000 българи -- това направо си е смешна цифра! Трябва насила да започнем организирано да пращаме десетки хиляди!! В крайна сметка тези пари ще ни се върнат обратно в БГ.

Стига с това българи и румънци! Точното название е ЦИГАНИ с българско и румънско гражданство станали европейци и отишли при европейците със същите цигански номерца които минават в България и Румъния под натиска на страните които се оплакват и криво разбрана интеграция на тази паразитираща паплач от индийски произход.

Проблем има не само с чужденците. Наскоро четох една статия /на немски език в немски сайт/ за семейство германски граждани от турски произход с 10 деца, като в семейството никой никога не е работил и получават всеки месец по няколко хиляди евро, като всички разходи за комунални услуги и др. се поемат от общината. Родителите получавали помощи за безработица и не могат да ги накарат да започнат работа, защото били "болни" /мъжът го болял гърбът и не можел да работи физическа работа, а за друга нямал образование. Така че, Дойче Веле нека се позаинтересува как стоят нещата и с немските граждани.

на шмекерите, ама ще мине време.

виждате ли цигни на снимката, не че по външен вид човек може много да ви различи от тях

Ако снимката е меродавна, всичките са циганки, а последната, със забрадката, е румънска.

гнусно ориенталско племе, да ви гонат от Европа и да ви вземат турците да ви влеят акъл в главата, там ви е местото а не във Виена ... ходи източи социал от фесвете или от болшевиките

Добре ще е DW да ни разясни и мега-измамата наречена либерална демокрация. Не че одобрявам мангалите да получават помощи, само допълвам картинката.

на безпросветен тъпанар като теб нищо не може да се разясни

DW да се обърне към БХК - Български ХелзинЦки Комитет. От там да им разяснят тези крънкачи на помощи от правилните ли са.

Помнете ми думата, че един ден ще ни заградят с бодлива тел и само вертолети със сеирджии ще прелитат над нас!!!

Циганьора пак ни прослави.

Германия и другите юропейски страни да си прибират мургавите Българи и румънци и да си ги интегрират, че да ни покажат как става!!! Един австриец с мустачки им беше хванал цаката на интегрирането :):):)

Абе нали много обичат малцинствата и непрекъснато ни дават акъли как да ги интегрираме?!? Що не земат малко да ни дадат пример как се прави, вместо само да мрънкат, че 1000-2000 циганина щели да им съсипят великите държави и социални системи. При нас като са 100 000 - 200 000 кво да правим?!?! Или те са цигани тука, като идат там и изведнъж стават Българи! !?!?!?!?!?!?!

За тия няма езикови бариери,няма граници-щом е да паразитират на гърба на работещите хора,научават всички пътища и пътечки

Не е луд този,който яде зелника, а който им го дава ... на сиганите. А сега да ги накарат да си върнат неправомерно взетите пари и да ги окаушат, ако не го сторят. Да, ама не.

Българите за 500 г. не можаха да ги потурчат. За 30 г. се потурчиха и поциганиха сами. Пердашат кючеци под звуците на мингянските чалгии и въртят задници. 8 чалгаджийски програми по 24 часа. Така, че не обиждайте циганите

който папка баничката или който ядава ангро?!? :))) лошото ще стане за нормалния, когато лудия изпадне в ремисия :)))

гнусно измекярско племе, ходете в Сибир Путин да ви храни

Искахте глобализация, ето ви глобализация. Ето ви пътуване с лична карта, ето ви делиормански цигани, чудесно запознати с възможностите да се вземат някакви пари от някъде...

Хайде стига с тия мургави български граждани. У нас тия да не би да не са паразити? Пък може да получават пощи и у нас и в Германия, и в Австрия. Достатъчно е да няма връцка межди социалните системи в горепосочените страни.

Познавам две български семейства, които работят във Великобритания, но получават социални помощи за безработни у нас. Ние сме си такива - келепирецът не се изпуска. Нищо, че е ситен.

Гърците ни бият в пъти. А дори самите англичани имат разнообразни подобни практики.

като познаваш, си длъжна да съобщиш в плцията, иначе прикриваш престъпление и си виновна според закона

Познаваш хуя ми янко ти. Нали всеки месец трябва да се разпишеш в борсата ... ще бият пътя за това ли?

Освен това, максималният период на получаване на помощи при безработица у нас е 12 месеца.

А кой ще познае дало се разписва тя или някоя "братовчедка" Погледнете ги - все са еднакви - гърди, изпъчили шкембета, напърчили задници, косата на кок - иди разбери кой е кой

А аз познавам български съдия, който има имот за 1 милион евро в Западна Европа, но е писан на детето му, което още учи в чужбина и не е имало досега никакви доходи. Кой лъже повече?

Пак статийка от "Дойче веле"-или гласът на Сорос?? докато не превърнете Европа в африкански бардак няма да мирясате...

че DW са по гадни и от руските тролове...

и това съвсем не е само чувство.

Поредният антибългарски пасквил на Дойче маниВеле: 1. Не са българи, а са български граждани - като сте почнали да пишете на темата, поне цитирайте точно немските медии, а не манипулирайте. Става въпрос за схеми за източване, организирани от МЕСТНИ (немски граждани) - турци и нечци, работещи в общинските служби, в кито са участвали турци - български граждани. Лъвският пай от източеното естествено е оставал в местните, интегрираните вече турци - немски граждани. 2. На фона на изхарчените от Германия 23 млрд евро социални само за 2016 г. за "бежанците и мигрантите" от Близкия Изток и Северна Африка, източените от "българите" суми са направо смешно малки. 3. Тези "точещи българи" все пак са работели и са имали трудови договори, т.е. внасяли са някакви данъци и такси. За разлика от лелеяните от Дойче маниВеле "бежанци" - от над 1.5 млн (а реално с вече законно присъединилите се към някои от тях семейства броят им е над 2 млн) работят едва 7% (малко над 150 000), при това 99.9% от "работещите" са на субсидирана от държавата "работа" (т.нар. "работа за 1 евро) - чистене на помещенията в центровете, където живеят и готвене в същите тзи центрове. Иначе казано, плащат им за да си чистят сами стаите и да си готвят сами храната, която ядат...

А на кирливите араби защо плащат по 800евро?? те не са от ЕС ,а от Африка???

Най-добре е социалното подпомагане да се отнеме от държавата и ДА ПРЕМИНЕ КЪМ БРАНШОВИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. Само така ще се освободим от ШВЕДСКОТО РОБСТВО.

Това са от тези, които ЕС много искаше да интегрираме и ги оля с права и помощи. Сега австрийците да си сърбат собствената попара. да не лаят , а нагледно да покажат как ги интегрират !

Буквално всеки втори делиормански циганин се води "социално слаб родител" в Дуисбург и получава детски от техните каси! Някои са се писали в по няколко общини - и точат паралелно! Разказаха играта на работливите и дисциплинирани германци. Направиха така, че "българин" там да означава "цървул".

гонете българите, те са ви виновни! Дръжте си ченилките да ви бомбят, докато ви дойде акъла в кухите кратуни!

Заради номерата на тези паразити, там "българин" е по-голям боклук от "чернилка".

ЗАРАДИ ЕДНИ И СЪЩИ ПАРАЗИТИ СТРАДАМЕ И ТУК В БЪЛГАРИЯ, И ЗАД ГРАНИЦА. КАКВИ СА ТЕЯ ХОРА БЕ, КАК ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО!!!

Според тях нормално ли е 18.5 евро детски на месец в страна от ЕС и подтиквана да влезе в Еврозоната?

Българите за 500 г. не можаха да ги потурчат. За 30 г. се потурчиха и поциганиха сами. Пердашат кючеци под звуците на мингянските чалгии и въртят задници. 8 чалгаджийски програми по 24 часа. Така, че не обиждайте циганите

Само не споменавайте думата Българи. Кюнците са си ...но не и Българи.

БРЦК

Ми много хубаво - вкарайте ги в затвора. Те и в БГ правят същото , ама сумите са по малки. Това са същите тия примати , дето искате да ги интефрираме. Ха сега вие ни покажете нагледно как!

франсетата опитаха да интегрират нашите мангали, ама не успяха и нададоха вой.

d4

на снимката скандинавци ли са?? нещо много руси и със сини очи ми изглеждат...

България ще достигне нивото на слабата комунистическа 1989 г., едва след 50 до 70 години 12.8.22008 г. Това е причината ! Продажниците на България кръстиха капитализма демокрация и заблудиха народа. А при капитализма, човек за човека е вълк. Точка !

Много си тъп Уолстрийт Джърнъл, какви глупости дрънкаш. Затова ли всички цигани са в капиталистическа, но демократична Германия и си живеят сладко сладко на гърба на данъкоплатците.

Вместо да се оплакват австрийците, че хрантутят 1700 "граждани" с "български" произход, които всъщност са с мургав цвят на кожата, да покажат нагледно заедно с германците как ги "интегрират".... Само 1700 са, а в България няколко десетки пъти в повече, знаят да ни "поучават", така че нека ни покажат нагледно как се случва!?

Еййй тез немци не разбраха, че мургавите българи, не са българи ами индиййци, освен това те ги допуснаха до тяхната социална система, а сега ревът. Да си се оправят с баба Меркел и да си ги интегрират. Да се оправят сами.

А мигрантите от Афганистан, сирия, Пакистна и т.н. не им я точат?

Немците сами си източват социалните каси- в най- богатата страна в ЕС няма раждаемост и деца... Това тежко болно общество на егоисти и социопати няма как да ни прехвърли на нас вината за състоянието си.

Тези си надовлякоха милиони навлеци, от цял свят, да ги хрантутят и да се чудят как да се опазят от тях. Сега се вторачили на няколко хиляди тарикати (български граждани), от тях ще правят икономии. Скъпи на триците, евтини на брашното

Е! То и ние не правим изключение от цитираната приказка! След "декадата на ромското включване", която погълна милиони левове и никой не се наема да каже колко точно, сега пак са заделени едни около 80 милиона - пак Шъ влючваме сичкото мангал! И така до безкрай...

Колкото ние интегрирахме циганите, толкова и те ще интегрират "гостите на Меркел". "Каквото сам си навреди човек, цялото село не може толкова да му навреди."

Мажат ни скитееее....

Най - вероятно българските граждани са от ромски произход. Същите тези български граждани не точеха социалните служби по времето на комунизма, както го правят сега и в България и в Европа. Защо питам аз??? Не е ли заради криворазбраната европейска политика на защитаване правта на ромите??? Когато изгонят един болен от диабет и инвалид етнически българин от жилището му, защотото не си е плащал наема, нищо не се случва. Но когато циганите не си плащат наема в общинските апартаменти с години и общината реши да ги изгони, какво ства? Появяват се мастити адвокати на правозащитна организация на момента. Ако аз не си платя тока - ще ми го спрат. Ако ром не си го плати - нищо не се случва ....

Тъмнозелената сган пак ни носи славата нашир и длъж! Затова и нормалните, работещи там българи изпадат в обяснителен режим да изтъкват тънката разлика между работещ или учещ българин със задължения и крадлив нагъл мангал с права!

Най-много семейства с деца има в Ирландия, а най-малко - в Германия, показват данни на Евростат. Работа и помощи в Германия- само ако им подарите и децата си!

Циганите точат пари в Германия и Австрия, а у нас , в България, десетки неправителствени организации точат пари да защитават циганите. И тази сутрин слушах по радиото някаква адвокат Даниела незнам коя си, която е пуснала подписка за представяне в , мисля казаха, народното събрание и европейски органи за това, че не се интегрират циганите, И я подписали цели 400 души. В течение на разговора и на въпросите на водещата стана чсно, че НПО-то на тази госпожа не се занимава директно, практически с интегрирането, а с мониторинга и наблюдението на това, какво се прави?!Не обичам цинизми, но при такива госпожи се изкушавам да кажа нещо много яко! Но ще остана в рамките на възпитаните хора.