ГСДП гласува за преговори за коалиция с Меркел

Германските социалдемократи преизбраха Мартин Шулц и гласуваха за преговори за коалиционно управление с консерваторите на Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - ГСДП гласува за преговори за коалиция с Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпринципните коалиции и погазването на принципите,на всякакви норми за морал и справедливост стана норма за такива като Шулц/няма да ги изброявам за икономия на място ,и нашите също са в списъка/Именно погазването е застраховката за такива екземпляри и гаранция да си живуркат сладко във властта!

Социализмекяри!:)))))) ...ни риба, ни рак!:)))))

РАБОТАТА Е ОТ НАГЛАСЕНА ПО-НАГЛАСЕНА! РАЗКАРАЙТЕ СЕ НА М.ЙНАТА СИ С БЕЗПРИНЦИПНИТЕ СИ КОАЛИЦИЙКИ! КОЗЕЛА ДА СЕ ВЗЕМЕ С ДЪРТАТА КОЗА,А НЕМЦИТЕ...ТЕ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА!

Не спасяват Германия с безумна коалиция. Ще спасят властта на неофашисткия баберунгел,който ще претопи стара Европа в исляма. Баберунгелът заслужава линч.

На следващите избори Алтернативата ще решава, кой и как ще управлява, а този ляв, във всички смисли, мекундер ще е пенсионер за политиката.

Ако направят минималната заплата и пенсия като в Германия, понеже "сме една държава", ще преглътна да вдигнат джамии през 5 метра. Ще преглътна и ЛГБТ "хората", както и "ромите" с музиките да са ми комшии и да учат с децата ми. Но. те ни гласят гореописаните екстри при сегашните условия на "ниска производителност". Германия пробва с танкове преди 70г и не стана. Едни злосторници провалиха проекта при Сталинград и Курск. Но Германия е "креативна" както се вижда и накрая намери този начин. Смениха името на фашизма с "либерализъм". Ребрандиране.

Те и магистралките преглъщат за пари.

Лакомията за власт е изяла главата на много политици , но щом толкова бързате явно държите скоро да се появи новият Хитлер в Германия !

Когато една жена каже "не", това означава "може би". Ако каже "може би", това означава "да". Ама "не" прие една жена няма никога.

партия към закриване,погледнете как се радва на коалицията която ще го убие,явно "мъдрия съвет" на нашата моника го е укоражил да се гръмне.

МАРИН ШУЛЦ НЕ САМО ЧЕ Е ОДРАЛ КОЖАТА НА ФРЕДЕРИКО ДОЛЧЕ ОТ ДОЛЧЕ И ГАБАНА .. АМИ Е И ГЕЙ КАТО ДОЛЧЕ-ТО :))

свине в порше на пълна газ.. Много сте ми важни, ама мнооого! От вас зависи почти половината от рижавия ми косъм хоя ..хахааааааааа³ Гледам катастрофата с пакет пуканки. ---------- Bitcoin : 16.504,36$ Честито на печелившите и лека пръст на другите!

Ще успееш ли да слезеш от влака навреме?

ще слизам защото поршето страхува влака или просто, от толерантност към кретенщината? В кое измерение го гледате този филм, че нещо се разминаваме с ролите, господин батко!? Надявам се, не е чернобял от първата половина на миналия век, когато влаковете ви концентрираха на едно много топло и тясно място през зимата... Би било остатъчен писък от травма в скромната ви умствена руина, а годината вече е 2017

Съединени европейски щати до 2025 г ?????????? Това се казва ДЕЖА-ВЮ Йоахим фон Рибентроп, външен министър на Германския Райх и съветник на Адолф Хитлер по външната политика 21 Март 1943 Предмет: Европейска Конфедерация Считам, че както вече беше предложено на Фюрера в миналите ми протоколи, трябва възможно най-рано, веднага щом постигнем значителен военен успех, да обявим Европейската Конфедерация в доста специфична форма. Незабавно засегнатите държави ще бъдат Германия, Италия, Франция, Дания, Норвегия, Финландия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Хърватия, Сърбия, Гърция и Испания ... Създаването на Европейска Конфедерация би имало следните политически предимства: ... 4. Ако Фюрерът реши да създаде няколко повече или по-малко независими държави в определени окупирани територии, които разбира се, ще останат напълно в нашата власт, то това ще дойде като значително успокоение на тези територии и ще ги принуди да наберат сили, за да ни помогнат във войната. 5. Това ще даде на руснаците впечатлението, че цяла Европа е против тях и по този начин ще отслаби бойния им дух. 6. Това ще парализира бойния дух на британците и американците, ако установят, че не освобождават европейските държави, а нападат една Европа, която стои твърдо против тях. ...

Колко ли трябва да си глупав и неграмотен, или пък може би изпечен негодник и манипулатор, за да правиш една такава абсурдна аналогия?

Долен натегач, боклук. С този нос, май си е абсолютен чифут.

много вероятно...+основно образование+бивш алкохолик...но прокарва интересите на Pотшилд...

Да сяда Шулце и да довършва Алеманията, а дано

Тоя прилича на нашия роско. Готов е на всичко за пари.

Той е пич, Пичка та тропа,мъжка при това. На следващите избори няма да вземат и 10 %. Да го ду.ат,нещастници.!!!

Не е точно така, моят е номиниран за "Ходжазаде Мехмед Мухйиддин ефенди", иначе още не съм го проверила съвсем как са му авоарите...