Препълнени влакове с бежанци тръгнаха към Австрия и Германия

Във Виена започнаха да пристигат препълнени влакове с бежанци от Унгария, след като Австрия явно изостави опитите си да прилага правилата на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Препълнени влакове с бежанци тръгнаха към Австрия и Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчета и момичета, правилно или много тъпо разсъждаващи, разберете, имаме прецедент! Може да се каже и 2 бр. прецеденти имаме за обсъждане. 1. Ново преселение на народите е това и нито армия, нито полиция от разни стрени и т.н. не могат да го спрат засега. 2. Пак е от Изток на Запад, както преди хилядолетия, но този път не е за земя и пасища, а за 1 долар, може и да е пробит Когато Германия се напълни? Толерантна, толератна, ама колко пари и манджа има все пак? Така, че не се кефете че са там, а не тук, ь приготвяйте старите казарми овреме и печете пилаф по сирийско- афганистански. И не е лошо армията (доколкото ни е позволено да имаме такава според пактове и $$$ ) все пак да хвърля по едно око.... И да тренира. Много да тренира!

Нештата се развиват, като по конец. Удрят локомотива на ЕС (Германия) и...останалата част от композицята сами ще дерайлира и ще се разбие (разпадне). А дано да стане по-скоро.Амин

Мама Меркел ще осигури и самолети за емигрантите и един за себе си за да емигрира в САЩ.

има поне нещо добро в това пренапълване на Германия и западна Европа от циганоподобни - възможно е прибирането на доста наши сънародници, защото и прекрасната развита Германия ще стане по-циганизирана и от нашта държава... и все пак дано това да не е на4алото на края на Европа....

Браво на евро-лидерите. До тук го докараха. Онзи с мустачките прави задни салта в гроба.

И тебе ли трябва да те образовам, че "оня с мустачките" само би се радвал на потока от араби мюсюлмани към Германия. Виж само за Ал Хусейни - великия мюфтия на Йерусалим и неговите топли приятелски разговори с фюрера, виж намери малко информация за босненските мюсюлмански SS дивизии "Ханджар".

Глупости :) Преиначаване на фактите.. правите ли разлика за подкрепа на арабските бутове срещу британската власт, и приемането на араби в територията на Райха като равноправни граждани? Една е само дивизията Ханджар, а не дивизии .. многобройна но с малко доброволци , и изключително недисциплинирана и небоеспособна!

вълнуват ни страшно неволите чужди и плачем над чуждите гробове клети: не видиме само тук нашите нужди, таз област е тясна за наште полети.

Тия цигани се самозабравиха няма ли да се появи най-сетне някой хитлер да ги прати в концлагерите да направи сапун от тях и без туй са безполезни.Взимат по 1000 лв на месец шматкат се на Мариа Луиза и ся чудят кво да правят по цял ден и си живеят живота

За пореден път съм свидетел на вопиющо невежество, непознаване на историята и изхвърляне по теми по които бай Ганьо се смята за голям експерт. Хитлер се е възхищавал на арабите, и в частност на арабския национализъм. А в крематориумите са изгаряли евреи и цигани но не и араби! Ако Хитлер (пази Боже!) беше жив сега, щеше много да се зарадва на бежанците! Все пак главния мюфтия на Йерусалим му е бил добре дошъл като официален гост в Берлин. Все пак Ал Хусейни е организирал босненските мюсюлмански дивизии на SS.

За да бъдем точни - не са босненски мюсюлмански дивизии а една дивизия - "Ханджар" . Никога не са възхищавали на арабите - положително е оценен Исляма заради войнствеността му и оная история с девиците с презумпцията, че това ще послужи на нацистката военна доктрина - но както вече споменах, бойците се оказали не толкова жертвоготовни ;)

Става все по-вероятно, че Великобритания ще излезе от ЕС. И не само тя.

Простете за черния хумор,но дано не им работят крематориумите!

Простено да ти е, ти си поредния пример за упадъка на българското образование...

Ха-ха-ха! "МАМА МЕРКЕЛ" :-)))) Ще умра от смях!!!!

И на кьоравия му стана ясно: Французите и американците подпалиха чергата и го "вкараха" на турците, гърците и италианците. Мигрантите се втурнаха натам. Последните обаче не смеят да гъкнат на "големите", пъшкат и траят, но го "вкараха" на македонците и сърбите. Те от своя страна - на унгарците. Те пък се опитаха на австрийците, ама удариха на камък. При немскоговорящите хаос и безредие няма. Та така - на американците и франсетата пак друг им сърба миризливата попара.

Хитлер ще се обърне в гроба, ако разбере какви ги върши канцлера им.

Е не бях виждал скоро подобна глупост написана черно на бяло. Защо да се обърне в гроба? Напротив, Хитлер ще се зарадва, че идват толкова нови "арийци" в неговата Родина. Даже може да награди "Мама Меркел" със железен кръст за заслуги. Честно казано това е моето мнение. Написал си неадекватно и безсмислено твърдение. Какво общо има Хитлер с нашествието на арабите?

При всичките тези проблеми рейтингът на Меркел е все още учудващо висок. На практика двете основни партии, които имат много сходни политически възгледи - християн-демоктатите и социал-демократите - запазва позициите си - ХДП/ХДС има около 40%, а СДП окло 23%. Останалите оновни партии са още по-леви - "Linke" - бившите комунисти - и Зелените... Така че алтернатива не се вижда...

на Муамар се сбъдна!Ха,хаха,каква ирония!

Значи за едни може,а за други Европа е само мираж,но германците ще се опарят като приютят една или повече нации с мързеливци,които ще лежат за помощи.Меркел има някаква идея,но ще видим.

той ББ това и нашепваше -като не те искат германците оборудвай се с роми, един паспорт и отново канцлер.

Сирийците - мързеливци? Този рай в Сирия сигурно е направен от работливите българи :D Германците предпочитат сирийци пред балканци, защо ли?

Както се вижда, немците се отнасят най-позитивно към сериозния проблем с имигрантите и са готови да ги приемат без условия. Най-добре ще е от най-големите градове да изпратят влакове директно към Турция, оттам да товарят желаещите да живеят в Германия и да ги отвеждат без спирка направо към желаната дестинация. Така останалите държави ще си отдъхнат и няма да се налага да чистят тонове боклуци и изграждат огради.

Дали тези, които скандират "Германия, Германия" се досещат, че обетованата земя се бори за квоти, което означава, че много от тях няма да бъдат приети да се заселят в нея. Мисля, че умните немци ще отделят образованите, а останалите ще разпределят по квотен принцип по другите държави от ЕС, да си чукат главите какво да ги правят. По-сериозните проблеми тепърва предстоят, след като тук вече стана ясно, че повечето от прииждащите нямат нито образование, нито полезни професии и освен деца, друго не могат да правят.

Някакъв нищожен % може да има образовани и способни между тях , както и тук при нашите мангали. Останалите 99,99% са неспособни да забият 1 пирон защото знаят и могат да живеят само от помощи паразитирайки. После арабите са по-мързеливи и от нашите мангали , тях никой до сега не е успял да накара да работят. Това са подчовеци свикнали да воюват и убиват хора , от тях нищо друго не става.

Само да те светна, че и ника си нямаше да можеш да напишеш, ако не бяха арабите!

Адолф Хитлер се обръща в гроба си! Това тотално пафение на Европа и Германия! Амин!

При сегашната ситуация бъди сигурен че много скоро ще се появи нов Шикългрубер и историята ще започне да се повтаря. Въпрос на месеци е да се започне танца , после няма спиране.

Щирлиц заварва в кабинета Мюлер в лошо настроение и умислен.Какво става Мюлер да не са дошли в покрайнините на Берлин.Стига си се майтапел Щирлиц,сънувах странен сън ,че сме лятото на 2015г.Представяш ли си?Имаме жена за канцлер.Първи приятели сме с Англия и Франция.Испълняваме заповеди на чернокожи от САЩ.Изплащаме обещетение на еврейте.Плащаме дългове на Испания,Италия и спасяваме Гърция от фалит.Сириици идват с влакове без да сме ги товарили ние.Руснаците воюват с Украйна ,а ние им се молим да престанат.ДАА големи небивалици си сънувал

120% точно, да добавя само! Българи замесени в трафика на бежанци за Германия.

п е р к е л : - не искате ли бежанци? Не ви ли трябват за мините в сибир, за работа на полето, .. м у т и н : - мога да пусна перманентна влакова композиция Сирия - Сибир, ама да си останат при вас по добре ха ха ха ...

нали знаеш поговорката, че когато мечката играе у съседа, ще дойде и у нас. Не се радвай, не злорадствай. Щото получаваме все някои и друг европейски лев. Как милсиш, за да има за тези скакалци , за нас ще има ли. Не говоря за религията им, за джамиите им, откъдето ще реват. А тяхната религия казва "убийте неверниците, т.е. теб и мен.

Този некой лев, не трябва да му се радваме като циганче на баничка!!!Ние можем и сами да се издържаме,при провеждане на свободна политика!!!Разпродаваме прекрасната и плодородна земя,изпълняваме самоубийствени решения диктувани от САЩ И ЕС,а после чакайте баничка!!!

щом плюе Америка и Сорос - прост комуняга - научи,че Америка е континент, а ти визираш Щатите. На Меркел ѝ спадна рейтинга главоломно. Верно за нея ще гласуват тези скакалци. Какво си дал ти бе арабино на Европа - та искаш. Били стреляни. Видяхте ли някои ранен, старец, да бе да - те старците не ги лови куршум. Силните, здравите, младите - те бягат. Ще видим само след една-две години как ще"протестират" по улиците на Европа и трошат всичко пред себе си.

На хайрлия да са им,само да не са у нас!!!

До 15-20г прогнозирам пълно унищожение на Европа , краят за Европейците ще е много болезнен и мъчителен. Но с такива глупави малоумни политици които решават съдбата на цяла Европа краят е просто напълно нормален. Както го каза 1 приятел - последните които останат на кораба няма да продават /защото няма да има на кой/ а ще подаряват. И ще се радват ако си тръгнат живи.

Това е началото на края на ЕС

Тази страна наречена Гемания се изплю на всички в лицето. Ние и вярвахме, изпълнявахме решенията на Брюксел, пазехме нашата граница защото е външна за ЕС и какво стана тя: Германия приема всички тези нашественици, сърди се ако ние не приемаме и ги прогонваме. Значи едно говорим а друго вършим.

,,Е,няма полиция,няма проблем"каза Халил.,, Няма Халил,няма проблем"-каза Бащата на народите.

БЕДНА И НЕЩАСТНА ЕВРОПА !!!!ЧЕСТИТА НИ ИСЛЯМИЗАЦИЯ!!!БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА И СВЯТА АМЕРИКА И НА ТЕБ БАЩИЦЕ СОРОС!!!!ВСИЧКО СЕ СКАПА!!!ПРЕДСТОИ НИ ТАКЪВ ЖЕСТОК КУЛТУРНО ,СОЦИАЛЕН И ДЕМОГРАФСКИ ГЕНОЦИТ ОТ СТРАНА НА ПРИИЖДАЩИТЕ ПРАВОВЕРНИ,ЧЕ И ГОСПОД НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ!!!БОГ ДА ПРОСТИ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА И НЕЙНИТЕ ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ!!!!...КЪДЕ СИ АДОЛФ,КЪДЕ СИ?!?!?

Мащехата Меркел ако иска да е истински "мама Меркел" да каже на хамериканците да не разпалват войната в Сирия!!!

При такива масови ступвания на мюсюлмани все трябваше да има прояви на тяхната религиозност. Например - масови молитви по гари, лагери, спортни зали, край граничните бразди... Какво говори отсъствието на такива репортажи. Че нахлуването прикрива истинското си лице и се опитва да се представи с най-приемлив вид. Западноевропейците с готовност виждат само което искат да видят и ще излязат много по-загубени, без извинение, от нас.

Откачени бабички европейки споделя впечатлението си имигрантът Джунет от Пакистан. Защо децата или внуците им не ги гледат? Защо ги пускат свободно на улицата? Навсякъде, където и да отидем, ни посрещат тези луди. Аз направо се задъхвам от възмущение и възкликвам: Те правят всичко това от благородство! За да ви помогнат! Джунет малко е смутен: Но аз не споря, че те са добри. Но къде са мъжете им? И нима е прилично възрастни жени да се шляят по улиците вечер и да общуват с млади мъже? Минахме през цяла Европа, хората тук са странни. Видяхме дори млади жени, които ни раздаваха сандвичи. Бяха доста разсъблечени, а бяха на не по-малко от 20 години. Толкова стари в Пакистан не могат да се омъжат. А ти защо си сама? Къде е мъжът ти? На две крачки от теб казвам отмъстително. Той фотографира. Хилавият Джунет отклонява поглед от внушителната фигура на съпруга ми хърватски журналист, и веднага сменя тона. Това е правилно одобрява той. Жената не трябвада остава сама. И изведнъж се паникьосва: Нека само да не ме снима. Забранявам! Трябва да преминавам още много граници. Искам да стигна в Лондон, защото там има много пакистанци. Когато се добера до Англия и доведа двете си сестри, няма да им разреша да излизат на улицата без придружител. Виж, за най-малката тя вече е на 14 в Англия сме намерили приличен жених. Може да е втората му жена, но той е един приличен човек. Но нали в Англия никой не регистрира подобни бракове, възмущавам се аз. И не е необходимо. За нас важното е благословията на Аллах в джамията. И после всичко е точно. Като дойдат децата, за англичаните тя ще е непълнолетна самотна майка. Нямаш представа колко пари ще взема за това! И медицина, транспорт, храна, образование всичко е безплатно. Англичаните са наши бивши колонизатори. Те ще си платят за всичко. Иншаллах!

До Меркел Товарете портокалите! Братя Карамазови

В БЪЧВИ!

Жените и децата да останат в страните от ЕС, а мъжете без оглед на възраст да бъдат мобилизирани, обучени и въоръжени и в състава на умиротворителни европейски сили да бъдат изпратени обратно в страните от които са дошли. Не се ли подчиняват и не изпълняват ли волятана европейските страни тогава жените и децата им се изпращата обратно там от където са дошли, а дали ще се срещнат с мъжете или бащати си е въпрос на местни условия вдадената страна.

С кой да се бият? С американците, с турците или наемниците на саудитците?! Те се стояха по къщите и се биха за тях с години, пък накрая юрнаха да си спасяват живота с ръце в джобовете

за които са воювали преди и които сега са ги прогонили от домовете им!

"ОРС"-ус ти си жена, нали? Само жена може да чопли така .... Четох ти коментариите.

За първи път чувам,че може да се хване влак от Австралия за Германия.

Да не мислиш, че нямат гари, а и влак?!

и гари и влакове, но нещо май много вода има между Австралия и Германия?! Пък сигурно веча са направили или научили тези влакове да плуват през океани и морета, така ли?!

вечни неща.Дори най-подредената административно и военно империя-римската,се е разпаднала ,а какво остава за неорганизирана Европа.Тази година няколко милиона сирийци,догодина няколко милиона африканци,бързо размножаване и нови навлеци, и след няколко години белите хора ще са екзотика.

Част от интервю с лекар от Либия: '' Аз нямам претенции към сърбите. Засега. Но Гърция, Унгария, Словакия, Хърватия те са членки на НАТО. Да, те не са бомбардирали моята страна, но нали са плащали пари за военния бюджет на НАТО? Нима не са изпращали свои войници в Афганистан и Ирак? Няма да им се размине наказанието. НАТО заля с кръв целия Близък изток и сега слабата Европа, която даде власт над себе си на американския Сатана, ще бъде унищожена. Нашите жени ще нараждат деца. След пет години лицето на Европа напълно ще се промени. Аз не се радвам от това. Уважавам великата европейска култура и не искам вместо църкви тук да стоят минарета. Но така ще бъде. Това е възмездие. Иншаллах!"

го чувам вече над 30 години, те в москетата така ги учат "Без война ще ги превземем"! Но, че тия сегашните европейци не смеят да се опънат за нищо на САЩ и ще си сърбат попарата стана ясно и на слепите!

дойде време,когато белите хора ще са принудени да изоставят Европа на азиатците и африканците и да се установят някъде по острови из океаните,където ще е по-трудно да бъдат нападнати от "бежанци".

И кой остров си избираш? Те островите са ничии и чакат само ти да им се изтърсиш

и мигрантите искат да карат Мерцедеси и Поршета

освен да ги вкарат в трудови лагери, да им осигурят храна раб. облекло, бараки, и .. на работа! Има какво да се прави навсякъде. Пътища, градини, оранжерии, канализация, ... животновъдство и т.н. Децата: отделят ги и ги поемат в домове, дале4е от родителите им, защото по германските закони толкова деца едни родители не могат да отглеждат нормално. Преди това обаче, специален имигрантски закон: всички на работа, никакъв секс, никакво размножаване, без отпуски, питат ги- харесва ли ви? ако не, черен печат, пръстови отпечатъци и обратно в "диарбекир" , върне ли се растрел! ... ха ха ха бежанци! мързеливи мертеци анана амана сикиджас я

и .. на работа! Има какво да се прави навсякъде. Пътища, градини, оранжерии, канализация, ... " В този случай БЪЛГАРИТЕ да си събират куфарчетата и в България щот остават без работа!!! Остана още и хохлузерите да ги пуснат в Европа без визи и хептен ша цъфнеш на БГ борсата};-(((

благодаря за репликата! споко - онез са мързеливи, се за права реват! ако е правил в сирия мекици ше иска да праи и в Германия. Ако е бил учител ще иска да е учител, ако е бил търговец ще иска да е търговец.... и така като им се пречупи хатъра, и не се явят на работа там от където е /може и в америка/. Така че за нас проблеми няма

Ако продължава това безумие и България по някакво чудо остане ненаводнена от емигранти, не се притеснявай! Те нормалните българи сами ще се върнат, даже сигурно и немци ще дойдат, защото по-добре живот с българи, отколкото с араби!

Тук някой е коментирал: "Нещата са много прости,но Ганьовците са още по-прости...Германия-богата,силна,подредена до маниакалност.България-мръсна,бедна,изостанала кочина.." По принцип е така, но авторът на този коментар ходил ли е скоро в Дуисбург, Дортмунд, Гелзенкирхен, Есен?... Дуисбург и Гелзанкирхен са превърнати в абсолютни гета, няма нормални места за живеене... В Дортмунд и Есен все още има оазиси, но те ежегодно намаляват. По-образованите се изнасят, а на тяхно място се нанасят нискообразовани араби, африканци или роми от България, Румъния или Сърбия. Подобно е положението в редица квартали на Кьолн, Аахен, Хамбург, Мюнхен, Берлин. Вижте например кварталите Хорвайлер и Остхайм в Кьолн. Мръсотия, престъпност, учукани блокове... Това ли е "подредената" Германия? И защо си мислите, че "новите" имигранти ще се интегрират по-добре от "старите"?

прав си орки, така е! Защо са обаче бяха подредени, можеш ли да ми кажеш? А сега не са защо

така защото СССР бе унищожен,което доведе до сегашната политика на САЩ спрямо васала Европа.........затова е така

Е сега мама Меркелкел си закова властта и за следващия мандат! Това е нейният елкторат, като им даде адресна регистрация на тълпите и ако другите партии не променят своевременно изборното законодателство, става "Изборен туризъм в действие"??? И така, докато умните се наумуват, ЛУДИТЕ ЩЕ ЛУДУВАТ!!!

1 септември - започна Втората световна война! Понеже някой тук спомена фюрера. Да видим колко ще обичат Меркел, като си смени тя позицията след 1-2 месеца заради натиск от немците! Бабата е пътник - ще я изхвърлят от политиката скоро.

Започва голямото изпитание за европейската толерантност!!! Докога ли ще издържат немците?! И май Хитлер сега се върти бясно в гроба си, заради огромния наплив, който залива Германия с "неарийска" гени?!

Стига сте ревали колко зле била бежанската вълна ,за нас и гърците ще има само полза ,първо още след месец два префинените западняци ще започнат да се изселват насам защото хич няма да им хареса да съжителстват с тези ислямски и негърски хуманоиди ,ще се раздвижи пазара на имотите и строителството ,доста бизнес ще се прехвърли насам ,и докато Македония и Сърбия не станат членки на ЕС за нас и гърците ще има само позитиви ,е ще изтърпим малко талибани по лагерите тук ,но и те ще хукнат към Германия .

прав си орки, така е! Можеш ли да ми кажеш защо германците не са като преди, подредени чисти

И в твоето село ли ще искат да дойдат западняците бе, мурдар?

какъв лек наркотик ни измислиха ... по дяволите! Да чета щуротии, да коментирам живота на обществени личности, да нямам време да си погледна собственото мизерно съществуване, да ми отклоняват вниманието от моите си проблеми... гледай ти! Гадост! Перкел , Мутин, дали ги четат тези неща по форумите, а? Защо ли въобще съм седнал да ви пиша! Вие тука сте един вид "наркомани"....

т.е. уса взима нефта, а европа бежанците - страхотно честно партньорство... Естествено, че не бих оставил човек да гладува и бих дал храна и вода на хората, но това няма нищо общо със законността и реда, който трябва да се спазват Ако ние като европейци плюем на това, това означава скоро да се превърнем в държава като саудитска арабия.-