Хванаха румънски тираджия, изнасилил и убил две жени

Румънски тираджия бе арестуван в Германия заради изнасилване и убийство на французойка и германка, извършени в две различни страни.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха румънски тираджия, изнасилил и убил две жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румънски мангал.

ЯВНО човекът не е много разумно същество и СМЪРТНОТО наказание трябва да остане -казано е: око за око,зъб за зъб, ГЛАВА за ГЛАВА.

В Лондон отново апокалипсис но в дир..румънски тираджия бравоо

Да въртиш чекръка цял живот и по пътя да се олабваш само в някой бардак за две-три банкноти, а по пътя да гледаш в кабината само пожълтелите снимки на цицестата някога леля Саманта Фокс!Проявете малко разбиране и го ликвидирайте бързо да не се мъчи. После от гилдията ще му поръчаме и венец ако трябва.

Ами хубаво е направил човекът! Те повечето съвременни жени за нищо друго не стават...

не ставаш, може и ти да си намериш някой метален прът в главата с тия приказки. Вземи малко да си използваш мозъка по предназначение преди да дращиш по форумите.

идва ред на путлер.

idiot

"Хуманното общество" трябва да го осъди не на затвор, и да яде парите на всички, а да му навре същият този прът отзад докато излезе през устата му...!

аман от гадости

защо ги публикувате тези новини бре?? ми днес по света са заловили пони стотина изрода и убийци! защо ние трябва да знаем, че някой рОмънски изр.од е съсипал живота на пет, шест семейства някъде по света? това ако ви доставя удоволствие, е някаква шизоидна перверзия, и имате нужда от спешна и много квалифицирана медицинска помощ! мите, михайлов бе, свършили ти смяната, иди при личният си лекар, и си вземи направление!

дракула е бил геии. жена му затуи е самоубита.

дракула с тир .