Коментари - Германия, Австрия, Словакия, Чехия върнаха граничния контрол | Днес.dir.bg

Германия, Австрия, Словакия, Чехия върнаха граничния контрол

Германия започна проверки по границите с Австрия, Белгия и Люксембург. Австрия, Словакия и Чехия също въведоха граничен контрол.

Обратно в новината

Коментари - Германия, Австрия, Словакия, Чехия върнаха граничния контрол | Днес.dir.bg

Коментари

ЕС затваря външните си граници за бежанци за шест месеца!!! Връщат се всички бежанци от мирни държави,пускат само сирийци ( те са 20% от всички бежанци ) и проблема е решен!!!! Но трябва твърдост и решителност!!! Всички допуснати емигранти в Европа им се дават 6 месеца да си намерят работа.....след това който не е успял обратно за дома-Европа не е хранилка за бежанци!!!!

ние не искаме и сирийци ! Само лъжат и въртят незаконна търговия. Да сте видели един строителен работник, един обикновен шофьор, един учен, специалист, земеделец. Не. Само мошеници и пингвини в забрадки !

"върнаха граничния контрол"!... А България???

Някой разпали конфликти, предизвика бежански вълни и ЕС се сгромоляса. Днес връщат граничния контрол, а утре?

Утре пътуването ще е мираж - километрични опашки по контролните пунктове, тълпи скитащи орки по пътищата...

Ко стана уа,мами меркел нали каза,че сме добре дошли?!

Ааа, не съм казвала това, явно някой е изопачил думите ми! Нихт, нихт,але цюрюк!

Ако баба Меркел няма някакъв таен план да пусне в действие газовите камери, лошо й се пише на цяла Европа!

голяма шенген голем кеф

До вчера,Меркел си правеше селфита с бежанците,а днес затваря границите!!!Твърде противоположни действия!!!

УМНИТЕ ДЪРЖАВИ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ СИ А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ НАВЕЖДАТ И СЪБУВАТ ГАЩИ НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРАЩАТ 25 ВОЙНИКА ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦИТЕ А В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ: Контрол и по австрийската граница Австрийският канцлер Вернер Файман съобщи на пресконференция във Виена, че в изпълнение на молбата на вътрешната министърка Йохана Микъл-Лайтнер 2200 войници застават на граничните пунктове, за да оказват помощ на полицейските служители в овладяване на бежанските потоци.

Да мобилизират НПО троловете и да ги пращат да се дупят на границата. Това най-добре го умеят.

някой да си задава въпроса защо се случи това и защо и българите бягат.

А видяхте ли истината за удавеното дете изхвърлено на брега на турците?Излезе че баща му е бил управлявал лодката,че и казал на некакви иракчани да го прикрият,че е карал лодката

Доказа се, че само България е разграден двор.

Ние всичките ще ги приютим в България.Ние сме демократи с нови евроарабоафрикански ценности.И ние сме бягали от ятаган и са ни приемали, и ние ще ги приемем.В с.Банкя Софийско има много свободни и хубави къщи,има всички условия за бежански център.Няма да се излагаме пред европейците.Добре дошли драги бежанци.Така ще влезем в Шенген а и нови инвестиции ще дойдат. Дови хора,млади,умни и силни ,демократи.

ние като сме бягали от ятаган сме бягали в християнски държави !!! та сега ако обичат мюсулманите да се спасяват при братята си .а България не ти е бащиния за да казваш кой да идва и да ми става съсед

човек загуби усещането за ирония, нещата съвсем се скапват...

Много си зле , щом не схващаш иронията!

Помните ли, че сал една боя за къде СЕДЕМ милиона евро му бе останала на ЦВЪКИ за Шенгена... Да вапца едни барачки по границата... Предвидливо сви парите още тогаз... Щот сега требеше да си чегърта боята от барачките..

И този път: Влезем ли някъде, разпада се...

Сега имам един въпрос: В ЕС има страшно много хора, които взимат срашно много пари (заплати, бонуси, неограничени карти и т.н) за политически решения. Кой по-точно ще отговаря за неадекватните решения и политики на ЕС и как?

Мдаа... историята се повтаря... дойдоха българите на балканският полуостров и настана мазало. Първо византийците ги поробиха а сега Византия няма... после османлиите ги поробиха... Османска империя няма. С фашистите съюз направиха... третият райх стана на прах. Със съветския съюз се сдушиха... няма вече ни съветски съюз ни Варшавски договор... в Евро съюза влезнаха накрая... и той взе да се пропуква... мааму и съдба с който тръгнем нищо да не остава от него.

прав си така е ! Аз даже мислех, че по-рано ще даде фира ЕС. Доста време се дърпаха...

Щом не ги пускат, значи няма с кого да се снима

DIDA

А бе имаше някакъв Европейски съюз...

Амин!

Той се прекръсти на Ислямски съюз!

Кой беше казал, че тази година ЕС ще се разпадне? Е, за сега отменихме само шенгенското споразумение, но до довечера има време Нали в събота посрещахме тържествено нашите нови господари, а днес нещо вече не ги харесваме? Да живее новия Исламиски съюз!

Мами Муркил,що я няма на границата за селфи,нали бяха добре дошли?!

краят на американската колония наречена ес наближава все по-бързо...

Много малко от тези хора бягат от войната. Масово са само мъже! Питаш ги къде са им семействата, незнаят изгубили ги във войната. Е как само мъжете успяхте да се спасите? Това ако не е смешено е трагично. Огромната лъжа леко по леко лъсва. Познавам сириец бягащ от войната с жена си и децата си, тези хора по границите са много по различни.

Колко удобно въвеждат граничен контрол в същия момент,когато Унгария на практика затваря границата със Сърбия!Лицемери!

С ДОБРЕ ДОШЛИ ги посрещаха???????

Вечна слава на германската гранична полиция - "Те спряха трима сирийски бежанци" - след като цял ден, "само трима са се опитали" да влязат, какъв им е проблема на германците? - сега с кого ще си прави селфи Меркел?

граници завинаги стени завинаги ровове завинаги контрол завинаги вън окупаторите и техните агенти...

Германците сами се прецакаха, но решът ли бързо ще си оправят проблема. Тези страни са на светлинни години от нас така че не ги мислете. Първо ние да си решим проблема с наште цигани! Но ми писна от комплексарски мохабети за Русия, САЩ и евреите! По-лошо от тъп комунист няма!

Колко време още ще им е необходимо да "анализират" самата структура на бежанския поток!Демек да забележат нелепото съотношение мъже (млади) , жени, деца и стари хора!Което се движи горе-долу на 80%/10%/5%/5%: Когато се бяга от война се бяга със цялото семейство!!! Освен ако това семейство не се състои от 80% млади мъже!Кой ражда при тях....?

Кой ражда при тях ... ? Ми мъжете разбира се ! Как кой!

Хермане! Ние от два месеца си пеем по форумите, че това не са бежанци , още по-малко са сирийци, ти установи това ПОСЛЕДНИТЕ няколко дни!Ами да беше прочел коментарите, поне, та да кажеш на баба Меркел истината!Защото и тя още не е вдянала за какво става дума!

На джамия Мустафа!

Работя в Австрия. В детската градина на детето ми от 15 деца в групата има само 1 австрийско, 6 са негри, 1 циганин, 3 чеченци и 3 араби. Доста ми е притеснено от този факт.

Върни се в Бг .

Нека детето да учи АВСТРИЙСКИ език, както на времето казваше една баба от СДС и всичко ще бъде ОК

В Англия проверяват децата в училище: 1.Мохамед Ибн - отговор "аз"; 2.Ахмет Топал - отговор "аз"; 3.Цин Фу Иън - отговор"аз"; 4.Али Сън Ал Ейн- няма отговор; Минава една минута и едно русо момиченже се обажда: "Ама аз съм Алисън Алейн"

lu4ka

Не е виц. Истина е.

БГ е била 500 г. под турско робство за 25 г искаха и ни накараха да кажем че е имало само турско присъствие , сега това присъствие от сирици и друга паплач е в европа. Ако бат бойко имаше топки и го каже това в Еп нямаше да му се налага да печата бюлетини и народа на 120 процета ще гасува за него.

Наскоро четох предсказанията на един съвременен Нострадамус, който предрича края на ЕС още тази година, крах на еврото и начало на 15 год. световна криза ! Драги българчета, трудно ми е да помисля какво би станало, ако това се случи !

Честно казано Дай Боже да се кортолисаме и от еврогейски съюз и най-вече от сатанато...

Това е смешно.Какво значи Шенген,нещо условно и смехотворно.От една страна права,от друга забрана,на такива като нас.За приматите -добре дошли,за белите и цивилизовани Шенген.Абе хайде не на нас.Ние българите,колкото и да ни баламосват сме природно интелигентни.Усещаме нещата преди ония да са ги помислили дори.

Кой има интерес да няма силен и сплотен ЕС?

УСА Основни принципи на действие: 1 Разделяй и владей 2 Създавай непрекъснат хаос навсякъде по света.

Зад океана нарежда!

Германците сами се прецакаха като на практика с политиката си поканиха толкова много бежанци в Европа. Разбира се не отричам правото на хората от засегнатите от войни държави да търсят сигурност и защита. Работата е там обаче че по голямата част от тях отиват в Германия, за да търсят по добър живот, а право на по добър живор не съществува никъде

Както виждаш правото се изземва и разпределя от диктатура. Западните Балкани да си стоят там, елате вси4ки мюсюлмани. На гърба на последните европейци. Да ги унищожите!

Няма как да се разбере, кой от тези стотици хиляди бяга от война, а кой търси лесен живот. Всеки ще каже, че бяга от ужаса и хич не го интересуват помощи в Германия или другаде.

Точно това и аз казвам, по голямата част от тях търсят по-добър живот, което на праткика ги превръща в икономически имигранти, а за икономическите имигранти важат съвсем други правила при имиграция за разлика от тези при бежанците

достатъчно е по камерите да се види кои си хвърляха водата и хляба, който им раздаваха и крещяха да ги пратят в Германия!Който е гладен не подбира бял или черен хляб...

Въвеждането на граничен контрол означава САМО ЕДНО - Краят на шенген, европейски съюз и всички еврогейски ценности.

Закривай!

запя друга песен. Притеснява ме това, че с тия квоти към България ще бъде пренасочена утайката от т.н. бежанци. Ние по традиция винаги изпълняваме ролята на булката. Нищо, че тииквоча се прави на мъж...

При това развитие на събитията давам на ЕС още 2 години съществуване -до 2017 г.Считах,че с нашето присъствие в него той може да устои 25 г.,но си променям прогнозата.Със Съветската империя бяхме заедно 45 г.-толкова успя да издържи заедно с нас!Трябва да си сложим ръка на сърцето и признаем,че руснаците са много по-издръжливи:даваха ни нисколихвени кредити,опрощаваха ни заеми,продаваха ни модерно оръжие и ядрено гориво на ниски цени,даваха ни без пари лицензи за производство на оръжие,даваха ни петрол за реекспорт,бяха ни дали целия си пазар -да продаваме каквото можем,и издържаха цели 45 г.!!!А от ЕС какво сме получили-нищо,/но от сърце ,както се казва/!И въпреки това -едвам ще изкретат с нас 10 г.Кажете ми сега -не са ли меки китки и слаба ракия!?

САЩ без оръжие сломиха Европа с преселение на всякакви мюсюлмани! След 10 години Европа ще е ислямизирана! Голямо рязане на шишарки ще пада! Ще цъфти бизнеса с ханджари! Мисля, че в Габрово има такава фабрика. Идва и време за големи печалби, ако се ориентира правилно в моделите и се договори с ислямистите!

мигрантите са безброи...вървят на групички от унгария та чак до англя...пътуването през европа е ад.... нямам кирилица

Сакъм недйте зтваряйте границата , икономиката ви е силна думи на Меркел направете палатков лагер и всеки бежанец да получава топла храна чорба и щрудел от малди германски активиски.

от цяла европа новини от бг - нищо що така бе?:)

справедливи присъди за реформаторите

да си менкаме бежанци срещу наши цигани. По някакви данни у нас имало 15000 бежанци.Хайде да се договорим с ЕС така-прибирате наши 20000 циганина ,а ние оставяме тези емигранти у нас вместо тях. Може пък тази идея да е добра?

По-добре нашенски цигани, отголкото талибани, муджахидини, ислямисти и т.н.

"Необходимо е да имаме по-строг контрол тук като цяло, защото през последните няколко дни установихме, че тук мнозина от пътуващите в действителност не са бежанци." А добър ден!! Доста време им трябваше да загреят. Мислех германците за по-умни честно. Или нас ни правят на балами?

Или дрогирани.Установили когато станаха милиони.

Сития на гладния не вярва, отдавна са го казали. Я малко да ги помачкат, поне да спрат с простотиите като демонстрациите за приемане на бежанци. Политиците трябва да се изринат от Брюсел, вярно е твърдението че глупаци ни управляват.

Ако Гърция и Италия си затворят границите тези имигрнати в морето ли ще ги давят ААААА???? Голями лицемери са това "водещите" държави в Европа. : "дайте всички европейци да свалим Кадафито, Хюсейн, Асад и прочие, НО като дойдат бежанците до нас ние си затваряме границата и нека ЮЖНА ЕВРОПА да му мисли" Ми нали сме били един съюз бре ДРУГАРИ от БРЮКСЕЛ. Няма принципна разлика с девиза на Сатлин: "Има човек има проблем, няма човек няма проблем"

за българските граници, какво се предвижда

руски бежанци, че станаха вече 200 000.

Колко джамии искат?

"Необходимо е да имаме по-строг контрол тук като цяло, защото през последните няколко дни установихме, че тук мнозина от пътуващите в действителност не са бежанци. През последните няколко дни се разбра, че нещата минават успешно, ако всички твърдят, че са сирийци", заяви Херман. Да се смееш ли, да плачеш ли пред подобна глупава наивност?! А ти какво си очаквал бе, след като "мама" Меркел ги покани без никакви ограничения?! Къде ти бяха ушите да чуеш, че самите "бежанци" твърдяха, че са се юрнали, защото са разбрали, че са "добре дошли в Германия"?! Не ви жаля вас - жаля страните, през които скакалците преминават преди да се доберат до вас!

Меркел рече - елате, хиляди младежи. И те дойдоха.

Те само тука са 16 000. континента кани шизото.

Бъркат кашата екстра - отляво надясно, после обратно. Обаче, всички ще я сърбаме.

Коментари - Германия, Австрия, Словакия, Чехия върнаха граничния контрол | Днес.dir.bg

Германия, Австрия, Словакия, Чехия върнаха граничния контрол

Германия започна проверки по границите с Австрия, Белгия и Люксембург. Австрия, Словакия и Чехия също въведоха граничен контрол.

Обратно в новината

Коментари - Германия, Австрия, Словакия, Чехия върнаха граничния контрол | Днес.dir.bg

Коментари

ЕС затваря външните си граници за бежанци за шест месеца!!! Връщат се всички бежанци от мирни държави,пускат само сирийци ( те са 20% от всички бежанци ) и проблема е решен!!!! Но трябва твърдост и решителност!!! Всички допуснати емигранти в Европа им се дават 6 месеца да си намерят работа.....след това който не е успял обратно за дома-Европа не е хранилка за бежанци!!!!

ние не искаме и сирийци ! Само лъжат и въртят незаконна търговия. Да сте видели един строителен работник, един обикновен шофьор, един учен, специалист, земеделец. Не. Само мошеници и пингвини в забрадки !

"върнаха граничния контрол"!... А България???

Някой разпали конфликти, предизвика бежански вълни и ЕС се сгромоляса. Днес връщат граничния контрол, а утре?

Утре пътуването ще е мираж - километрични опашки по контролните пунктове, тълпи скитащи орки по пътищата...

Ко стана уа,мами меркел нали каза,че сме добре дошли?!

Ааа, не съм казвала това, явно някой е изопачил думите ми! Нихт, нихт,але цюрюк!

Ако баба Меркел няма някакъв таен план да пусне в действие газовите камери, лошо й се пише на цяла Европа!

голяма шенген голем кеф

До вчера,Меркел си правеше селфита с бежанците,а днес затваря границите!!!Твърде противоположни действия!!!

УМНИТЕ ДЪРЖАВИ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ СИ А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ НАВЕЖДАТ И СЪБУВАТ ГАЩИ НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРАЩАТ 25 ВОЙНИКА ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦИТЕ А В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ: Контрол и по австрийската граница Австрийският канцлер Вернер Файман съобщи на пресконференция във Виена, че в изпълнение на молбата на вътрешната министърка Йохана Микъл-Лайтнер 2200 войници застават на граничните пунктове, за да оказват помощ на полицейските служители в овладяване на бежанските потоци.

Да мобилизират НПО троловете и да ги пращат да се дупят на границата. Това най-добре го умеят.

някой да си задава въпроса защо се случи това и защо и българите бягат.

А видяхте ли истината за удавеното дете изхвърлено на брега на турците?Излезе че баща му е бил управлявал лодката,че и казал на некакви иракчани да го прикрият,че е карал лодката

Доказа се, че само България е разграден двор.

Ние всичките ще ги приютим в България.Ние сме демократи с нови евроарабоафрикански ценности.И ние сме бягали от ятаган и са ни приемали, и ние ще ги приемем.В с.Банкя Софийско има много свободни и хубави къщи,има всички условия за бежански център.Няма да се излагаме пред европейците.Добре дошли драги бежанци.Така ще влезем в Шенген а и нови инвестиции ще дойдат. Дови хора,млади,умни и силни ,демократи.

ние като сме бягали от ятаган сме бягали в християнски държави !!! та сега ако обичат мюсулманите да се спасяват при братята си .а България не ти е бащиния за да казваш кой да идва и да ми става съсед

човек загуби усещането за ирония, нещата съвсем се скапват...

Много си зле , щом не схващаш иронията!

Помните ли, че сал една боя за къде СЕДЕМ милиона евро му бе останала на ЦВЪКИ за Шенгена... Да вапца едни барачки по границата... Предвидливо сви парите още тогаз... Щот сега требеше да си чегърта боята от барачките..

И този път: Влезем ли някъде, разпада се...

Сега имам един въпрос: В ЕС има страшно много хора, които взимат срашно много пари (заплати, бонуси, неограничени карти и т.н) за политически решения. Кой по-точно ще отговаря за неадекватните решения и политики на ЕС и как?

Мдаа... историята се повтаря... дойдоха българите на балканският полуостров и настана мазало. Първо византийците ги поробиха а сега Византия няма... после османлиите ги поробиха... Османска империя няма. С фашистите съюз направиха... третият райх стана на прах. Със съветския съюз се сдушиха... няма вече ни съветски съюз ни Варшавски договор... в Евро съюза влезнаха накрая... и той взе да се пропуква... мааму и съдба с който тръгнем нищо да не остава от него.

прав си така е ! Аз даже мислех, че по-рано ще даде фира ЕС. Доста време се дърпаха...

Щом не ги пускат, значи няма с кого да се снима

DIDA

А бе имаше някакъв Европейски съюз...

Амин!

Той се прекръсти на Ислямски съюз!

Кой беше казал, че тази година ЕС ще се разпадне? Е, за сега отменихме само шенгенското споразумение, но до довечера има време Нали в събота посрещахме тържествено нашите нови господари, а днес нещо вече не ги харесваме? Да живее новия Исламиски съюз!

Мами Муркил,що я няма на границата за селфи,нали бяха добре дошли?!

краят на американската колония наречена ес наближава все по-бързо...

Много малко от тези хора бягат от войната. Масово са само мъже! Питаш ги къде са им семействата, незнаят изгубили ги във войната. Е как само мъжете успяхте да се спасите? Това ако не е смешено е трагично. Огромната лъжа леко по леко лъсва. Познавам сириец бягащ от войната с жена си и децата си, тези хора по границите са много по различни.

Колко удобно въвеждат граничен контрол в същия момент,когато Унгария на практика затваря границата със Сърбия!Лицемери!

С ДОБРЕ ДОШЛИ ги посрещаха???????

Вечна слава на германската гранична полиция - "Те спряха трима сирийски бежанци" - след като цял ден, "само трима са се опитали" да влязат, какъв им е проблема на германците? - сега с кого ще си прави селфи Меркел?

граници завинаги стени завинаги ровове завинаги контрол завинаги вън окупаторите и техните агенти...

Германците сами се прецакаха, но решът ли бързо ще си оправят проблема. Тези страни са на светлинни години от нас така че не ги мислете. Първо ние да си решим проблема с наште цигани! Но ми писна от комплексарски мохабети за Русия, САЩ и евреите! По-лошо от тъп комунист няма!

Колко време още ще им е необходимо да "анализират" самата структура на бежанския поток!Демек да забележат нелепото съотношение мъже (млади) , жени, деца и стари хора!Което се движи горе-долу на 80%/10%/5%/5%: Когато се бяга от война се бяга със цялото семейство!!! Освен ако това семейство не се състои от 80% млади мъже!Кой ражда при тях....?

Кой ражда при тях ... ? Ми мъжете разбира се ! Как кой!

Хермане! Ние от два месеца си пеем по форумите, че това не са бежанци , още по-малко са сирийци, ти установи това ПОСЛЕДНИТЕ няколко дни!Ами да беше прочел коментарите, поне, та да кажеш на баба Меркел истината!Защото и тя още не е вдянала за какво става дума!

На джамия Мустафа!

Работя в Австрия. В детската градина на детето ми от 15 деца в групата има само 1 австрийско, 6 са негри, 1 циганин, 3 чеченци и 3 араби. Доста ми е притеснено от този факт.

Върни се в Бг .

Нека детето да учи АВСТРИЙСКИ език, както на времето казваше една баба от СДС и всичко ще бъде ОК

В Англия проверяват децата в училище: 1.Мохамед Ибн - отговор "аз"; 2.Ахмет Топал - отговор "аз"; 3.Цин Фу Иън - отговор"аз"; 4.Али Сън Ал Ейн- няма отговор; Минава една минута и едно русо момиченже се обажда: "Ама аз съм Алисън Алейн"

lu4ka

Не е виц. Истина е.

БГ е била 500 г. под турско робство за 25 г искаха и ни накараха да кажем че е имало само турско присъствие , сега това присъствие от сирици и друга паплач е в европа. Ако бат бойко имаше топки и го каже това в Еп нямаше да му се налага да печата бюлетини и народа на 120 процета ще гасува за него.

Наскоро четох предсказанията на един съвременен Нострадамус, който предрича края на ЕС още тази година, крах на еврото и начало на 15 год. световна криза ! Драги българчета, трудно ми е да помисля какво би станало, ако това се случи !

Честно казано Дай Боже да се кортолисаме и от еврогейски съюз и най-вече от сатанато...

Това е смешно.Какво значи Шенген,нещо условно и смехотворно.От една страна права,от друга забрана,на такива като нас.За приматите -добре дошли,за белите и цивилизовани Шенген.Абе хайде не на нас.Ние българите,колкото и да ни баламосват сме природно интелигентни.Усещаме нещата преди ония да са ги помислили дори.

Кой има интерес да няма силен и сплотен ЕС?

УСА Основни принципи на действие: 1 Разделяй и владей 2 Създавай непрекъснат хаос навсякъде по света.

Зад океана нарежда!

Германците сами се прецакаха като на практика с политиката си поканиха толкова много бежанци в Европа. Разбира се не отричам правото на хората от засегнатите от войни държави да търсят сигурност и защита. Работата е там обаче че по голямата част от тях отиват в Германия, за да търсят по добър живот, а право на по добър живор не съществува никъде

Както виждаш правото се изземва и разпределя от диктатура. Западните Балкани да си стоят там, елате вси4ки мюсюлмани. На гърба на последните европейци. Да ги унищожите!

Няма как да се разбере, кой от тези стотици хиляди бяга от война, а кой търси лесен живот. Всеки ще каже, че бяга от ужаса и хич не го интересуват помощи в Германия или другаде.

Точно това и аз казвам, по голямата част от тях търсят по-добър живот, което на праткика ги превръща в икономически имигранти, а за икономическите имигранти важат съвсем други правила при имиграция за разлика от тези при бежанците

достатъчно е по камерите да се види кои си хвърляха водата и хляба, който им раздаваха и крещяха да ги пратят в Германия!Който е гладен не подбира бял или черен хляб...

Въвеждането на граничен контрол означава САМО ЕДНО - Краят на шенген, европейски съюз и всички еврогейски ценности.

Закривай!

запя друга песен. Притеснява ме това, че с тия квоти към България ще бъде пренасочена утайката от т.н. бежанци. Ние по традиция винаги изпълняваме ролята на булката. Нищо, че тииквоча се прави на мъж...

При това развитие на събитията давам на ЕС още 2 години съществуване -до 2017 г.Считах,че с нашето присъствие в него той може да устои 25 г.,но си променям прогнозата.Със Съветската империя бяхме заедно 45 г.-толкова успя да издържи заедно с нас!Трябва да си сложим ръка на сърцето и признаем,че руснаците са много по-издръжливи:даваха ни нисколихвени кредити,опрощаваха ни заеми,продаваха ни модерно оръжие и ядрено гориво на ниски цени,даваха ни без пари лицензи за производство на оръжие,даваха ни петрол за реекспорт,бяха ни дали целия си пазар -да продаваме каквото можем,и издържаха цели 45 г.!!!А от ЕС какво сме получили-нищо,/но от сърце ,както се казва/!И въпреки това -едвам ще изкретат с нас 10 г.Кажете ми сега -не са ли меки китки и слаба ракия!?

САЩ без оръжие сломиха Европа с преселение на всякакви мюсюлмани! След 10 години Европа ще е ислямизирана! Голямо рязане на шишарки ще пада! Ще цъфти бизнеса с ханджари! Мисля, че в Габрово има такава фабрика. Идва и време за големи печалби, ако се ориентира правилно в моделите и се договори с ислямистите!

мигрантите са безброи...вървят на групички от унгария та чак до англя...пътуването през европа е ад.... нямам кирилица

Сакъм недйте зтваряйте границата , икономиката ви е силна думи на Меркел направете палатков лагер и всеки бежанец да получава топла храна чорба и щрудел от малди германски активиски.

от цяла европа новини от бг - нищо що така бе?:)

справедливи присъди за реформаторите

да си менкаме бежанци срещу наши цигани. По някакви данни у нас имало 15000 бежанци.Хайде да се договорим с ЕС така-прибирате наши 20000 циганина ,а ние оставяме тези емигранти у нас вместо тях. Може пък тази идея да е добра?

По-добре нашенски цигани, отголкото талибани, муджахидини, ислямисти и т.н.

"Необходимо е да имаме по-строг контрол тук като цяло, защото през последните няколко дни установихме, че тук мнозина от пътуващите в действителност не са бежанци." А добър ден!! Доста време им трябваше да загреят. Мислех германците за по-умни честно. Или нас ни правят на балами?

Или дрогирани.Установили когато станаха милиони.

Сития на гладния не вярва, отдавна са го казали. Я малко да ги помачкат, поне да спрат с простотиите като демонстрациите за приемане на бежанци. Политиците трябва да се изринат от Брюсел, вярно е твърдението че глупаци ни управляват.

Ако Гърция и Италия си затворят границите тези имигрнати в морето ли ще ги давят ААААА???? Голями лицемери са това "водещите" държави в Европа. : "дайте всички европейци да свалим Кадафито, Хюсейн, Асад и прочие, НО като дойдат бежанците до нас ние си затваряме границата и нека ЮЖНА ЕВРОПА да му мисли" Ми нали сме били един съюз бре ДРУГАРИ от БРЮКСЕЛ. Няма принципна разлика с девиза на Сатлин: "Има човек има проблем, няма човек няма проблем"

за българските граници, какво се предвижда

руски бежанци, че станаха вече 200 000.

Колко джамии искат?

"Необходимо е да имаме по-строг контрол тук като цяло, защото през последните няколко дни установихме, че тук мнозина от пътуващите в действителност не са бежанци. През последните няколко дни се разбра, че нещата минават успешно, ако всички твърдят, че са сирийци", заяви Херман. Да се смееш ли, да плачеш ли пред подобна глупава наивност?! А ти какво си очаквал бе, след като "мама" Меркел ги покани без никакви ограничения?! Къде ти бяха ушите да чуеш, че самите "бежанци" твърдяха, че са се юрнали, защото са разбрали, че са "добре дошли в Германия"?! Не ви жаля вас - жаля страните, през които скакалците преминават преди да се доберат до вас!

Меркел рече - елате, хиляди младежи. И те дойдоха.

Те само тука са 16 000. континента кани шизото.

Бъркат кашата екстра - отляво надясно, после обратно. Обаче, всички ще я сърбаме.