Оставиха Пучдемон в ареста в Германия

Бившият каталунски лидер Карлес Пучдемон, задържан в неделя в Германия по заповед за задържане, издадена от Мадрид, ще остане в германски арест.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха Пучдемон в ареста в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хари Потър, Хари Потър... :)

за "Турист на годината"! Я що път пропътува и земи посети. Коя ли агенция му е туроператорът и колко са му нощувките с ол инклузив? Нека сега малко си почине, да посъбере сили и разкаже за впечатленията си от чужди страни и култури. В момент, когато светът се друса от проблеми - оръжия, гонения, потоци бежанци и преселения, глад, природни бедствия, безработица, тръгнал някой да се цепи и да си прави държава.Само в древна Елада ги е имало градовете-полиси и всяко село си е имало царче, но това мина.

merkl да внимава да не направи някой референдум за присъединяване на Шлезвиг-Холщайн към Дания ..на датски било Slesvig-Holsten

Прочутият площад всъщност е прочут булевард :)

ми прилича на джендър? Визията на човека не е случайност. Ако има нещо ненормално и не вдъхва доверие, означава, че има нещо гнило. Как пък реши тоя, че каталунците ще забогатеят и ще са по-щастливи, ако трябва да създават и плащат за управление, министри, министерства, национална сигурност, самостоятелна отбрана, полицейска система, ГРАНИЦИ, армия.... тоя май е Сатана, водеща каталунците към крах. ЩО МУ СЕ ВРЪЗВАТ?

Я дай да видим твоя снимка! Защото, ако се съди по драсканиците ти, си олигифрен.

деер

Фантастиката стана реалност!

Ооо, спасителят на демокрацията, бащицата на каталунския народ, свидната жертва на империалистическото мракобесие, светъл пример за всеки праведен комунист...

Щеше да бъде голям майтап сега Лавров да се появи в Барселона и да раздава понички на протестиращите ...

Тежко въоръжени сили пазят демокрацията......

Демокрацията изисква жертви, но най-добре да са чужди.

Много е глупав.Ако беше заминал при Сноудън и Депръдльо,никой нямаше да го пипне.

Германците коментират че той е много глупав, защото не се е появил в Германия без паспорт и н е е казал, че бяга от сатрапа Асад и че е 16 годишен, та затова няма паспорт. Тогава щяха да го приемат веднага в Германия, да му осигурят жилище, храна, дневни пари, обучение.

Да ви кажа само ,че и Бавария е пред същия проблем-не може една провинция да храни половин държава!

половин държава и половината навлеци от цял свят

Това изобщо не е вярно. Бавария е богата, но далеч не храни останалата част. Живея тук вече шест години и ти го гарантирам. А и по въпроса за Каталуния също можеш да ме питаш нещо. Там пък живях 14 години. И как само съм им ял попарата...

Клюкар прост и клеветник! Готов да повториш всяка омърсяваща клевета, но никога правдата, истината, положителното, похвалата! Значи, викаш цялата германска икономика лежи на Бавария, аааа? Я, ходи дам да ти скъсат г-за от бачкане! Значи Берлин, Хамбург - милиардерският град и транспортен център извозващ стоките от второто по големина пристанище за цяла Европа лежат. Че и Дюселдорф, Кьолн, Франкфурт...Лелеееее, каква простотия...Ей така ще предадете България! Някой ви казал нещо,БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА, ПРОСТИ, ТЪПИ, ЗЛОБНИ..

уви, много вярно, фраи щат баиерн още се крепи, но докога ли??

А така, да търка нара, да спи на "зелена морава"! Ти знайш ли колко сме та чакали!?

Затворите в Германия са супер! Ще си почине човекът докато го екстрадират в Испания!

няма да го екстрадират

очаква прехвърляне в гуантанамо

Точно в ДЕСЕТКАТА!