17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В редиците на ДБ е пълно с деца на номенклатурата. Дори на чело на партията е Христо Иванов Бойкикев, който е закърмен с комунистическите идеали.

Чета форума и се чуфя знаели се разликата между преврат и революция. Явно не. А онзи неграмотник А.Атанасов гледа келипира. Когато тези които му вярват почнат да имат доходи колкото него,тогава да го слушат.

Масови убиици Само че червените свини избиваха свои А кафявите чужди

Историята ни през последните 113 години е борба на чуждия капитализъм срещу нашия. „Комунистите“ се оказаха единствените, които знаеха как и дълго време успяваха да го защитават. За жалост, не им позволиха да довършат замисъла. Сега сме на път да изчезнем. „Има народ, има проблем.“ Нали така, другарчета?

„2021-09-09 20:54:47 Киро (нерегистриран) Антикомунист , който говори за исторически скок след 9ти Хахахахаха“ Не разбираш, нали? Капиталист съм. Български. И като такъв съм много бесен всичко бивше българско да бъде чуждо. Искам си банките, телекомуникациите, рудниците, заводите... шибаните безалкохолни, най-сетне“ В тоя ред на мисли... съжалявам, че форматът тука не позволява по-подреден изказ, но осъзнайте, че революцията на Девети беше преди всичко национална и на второ място социална, а на Десети - наопаки.

И го замени с губерния наречена НРБ Обаче Господ ни защити , нас Българоте, и унищожи СССр Амин!

„2021-09-09 20:54:47 Киро (нерегистриран) Антикомунист , който говори за исторически скок след 9ти Хахахахаха“ Не разбираш, нали? Капиталист съм. Български. И като такъв съм много бесен всичко бивше българско да бъде чуждо. Искам си банките, телекомуникациите, рудниците, заводите... шибаните безалкохолни, най-сетне

Ще се управлява по-добре? Я дай примери

Сравнение с комунистите Комунистите избиха 40 милиона в СССР И 100 милиона в Китай Нацистите избиха около двадесет милиона Не защитавам никого Казвам само , че комунисти и нацисти са еднакво отвратитрлни твари

А защо не милиарди! Например избили 1 милиард в Китай .. звучи супер!

Сто милина в Китай бяха затрити от бервенкте свине

Малко факти.. (нерегистриран) "За периода 1979-1988 г. САЩ увеличава БВП на глава от населението със 182%, Япония с 275%, Германия със 158%, Франция със 157%, а България увеличава БВП на глава от населението с 234%. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда. По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението, по данни на международния валутен фонд (IWF). В момента (2014) България е с най-ниския номинален брутен вътрешен продукт в Евросъюза, най-висока квота на мизерия - 21,8%, по данни на Международния Валутен Фонд и Евростат" Ще се радвам, ако ми дадеш знак за себе си на petata.republika@gmail.com Това е пощата ми за разговор със сапиенси. Може и вече да се „знаем“ :) Ще добавя само нещо, което вече споменах. Наред с БВП е много важно чии са предприятията. 100% наши, както бе или 80% чужди, както е сега

ЛИКБЕЗ-ликвидация безграмотности... За съжаление тази абревиатура трябва да бъде въведена и тук...ЗАЩОТО неграмотността вече е ужасяваща...

В България никога не е имало комунизъм, а имаше държавен социализъм. В България нямаше комунисти след 60-та година, а имаше членове на БКП. Истинските комунисти са били избити преди 09.09 и в годините след това. Членовете на БКП не вярваха в комунистическата идея, а ставаха такива по лични, най-често кариеристични подбуди. Това е голата истина. Всичко останало е празни приказки.

Накрая, искам правилно да разберете. Антикомунист съм и в червата. Но! Само майцепродавец може да отрича историческия скок на България през соца и само идиот да не признае, че тръгнахме по грешен път след края му.

Антикомунист , който говори за исторически скок след 9ти Хахахахаха

"За периода 1979-1988 г. САЩ увеличава БВП на глава от населението със 182%, Япония с 275%, Германия със 158%, Франция със 157%, а България увеличава БВП на глава от населението с 234%. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда. По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението, по данни на международния валутен фонд (IWF). В момента (2014) България е с най-ниския номинален брутен вътрешен продукт в Евросъюза, най-висока квота на мизерия - 21,8%, по данни на Международния Валутен Фонд и Евростат" Сори!

Ние тия факти сме ги изстрадали бе шматка. С Япония ще се сравнява , малоумник

Сталин превзе и окупира страната ни, защото беше победител във ВСВ, а ние бяхме на страната на победената Германия. И си намери български подлоги, с които да управлява. Истинските комунисти бяха избити преди 09.09 и няколко години след това.

Добрата новина е, че българинът малко по малко се освества. И в парламента храченето срещу Девети не е каквото беше... направо съм шашнат, че ни един от депутатите не посмя да цитира канибалския „закон“ престъпен от 2000 г. срещу комунизма... и тука плюят някак вяло. Лошата е, че при такова темпо ще изчезнем, преди да са ни уврели чутурите кухи дървени

Червена чучура никога не може да увре

Комунистите са като тортите - най-добри са студени и със свещи....

ДБ са много незрели политически и го показват ежедневно

„2021-09-09 12:03:28 / (нерегистриран) Какво им обясняваш на тези примати??? Това са простите хорица...“ Не обяснявам, драги. Съобщавам факти. Фактите са истина... мнение всеки може да има, но никой не може да има факт... а тя на света е най-страшното нещо. Представи си. Висшата власт, да кажем парламентът, изведнъж решава да постави две страници, само две, на сайта си. Основни показатели. Така беше, така стана. 1913, ..., 1945, ...,1989, ..., 2020. Представяш ли си какво ще остане тогава от мерзавците? От всичките лъжи? Рано или късно. Затова не го правят. Затова спорим и за елементарни факти.

Самата истина е, че 9 септември е празник за много от родителите на депутатите от "Демократична България".

Има факти от които мърдане няма.България е съюзник на фашистка Германия и това е факт. Точно по тази причина София беше бомбардирана от съюзниците. България не е имала войски на Източния фронт. Да де, ама в България имаше немски войски и България изпращаше храни за Източния фронт. На 2 септември 1944 година в България е назначено правителството на Муравиев и България обявява неутралитет. Немските части продължават да се изтеглят през западната ни граница, а ние обявяваме неутралитет и скъсваме с фашистка Германия. Какъв неутралитет, какви пет лева? Върви световна война с милиони жертви; ние сме на страната на фашистка Германия, а искаме чрез пируети и хитрости да предотвратим влизането на Съветската армия в България при положение, че немците все още не са се изтеглили от България. И ТОВА БИЛО ОКУПАЦИЯ! ТАКОВА НЕЩО МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ САМО БОЛЕН МОЗЪК! Трябва да сме благодарни,защото благодарение на участието ни във втората фаза на войната и застъпничеството на Сталин сме успели да запазим големи части от територията си. Западните ни "приятели" са имали други искания спрямо България. "Историци" като професор Пламен Павлов са срам за България! Тяхното не е история, а промиване на мозъци! В България нямало фашизъм. Тъй ли? А кой режеше човешки глави и ги набучваше на кол? Децата от Ястребино кой ги уби? Кой разстреля Вапцаров и неговите другари?Някой трябва да отговаря за всичко това,господа от "Демократична България"! Зверствата трябва да се наказват! А адвокатите и защитниците на извергите са жалки хорица!

Къв фашизъм в Германия те гони

А какъв комунизъм в България те гони?

"Христо Иванов е роден на 13 септември 1974 година в София[1] в семейство от средната класа. Баща му Любомир Иванов е строителен инженер, работил като проектант и ръководител на отдел в „Заводпроект“, член е на Българската комунистическа партия (БКП). По майчина линия принадлежи към известен род от Македония, негов родственик е митрополит Натанаил Охридски. Майка му Мария Бойкикева е родена през 1932 година в Москва в семейството на Недялко Бойкикев, комунист и политически емигрант, който малко по-късно загива в Голямата чистка. Тя идва в България след Деветосептемврийския преврат и работи като редактор в издателство. Член на БКП, в края на 80-те години Бойкикева участва в няколко дисидентски организации, за което е изключена от партията, но по-късно се връща в Българската социалистическа партия. .."

Две национални катастрофи преди 9 ти и една демографска пълзяща катастрофа след 10 ти! Какво да говорим?! Както и да го въртим и смятаме периода между 9 ти и 10 ти е златния век за Българската държава! Нарастващо население, силна армия, добре развита промишленост и селско стопанство, добро образование, добър жизнен стандарт на почти цялата нация!

Кажи честно , вярваш ли в това , което пишеш? Развита промишленост, добро образование , добър жизнен стандарт? Хахаха

Ами просто чета цифрите бе Киро.. те всичко казват! България от 25 място в света по БВП, сега е под 70 то! Кое е по - добро?

Червена циркова трупа!

Сега се радваме на руско-българската мафия и новите капиталисти рожба на БКП и ДС- агентите. Да ви е честито българи .... Децата им живеят (както Станишев) като западноевропейска аристокрация в загнилия запад

Демократична България иска извинение. хахаха Това си е направо смехотворно. Не се виждат от страни, че те самите са деца на този режим, тръгнали да търсят извинения. Големи претенции изявяват.

Преди 9-и България беше на три морета и не граничеше със своя народ както сега. Нямаше и македонска нация която измислиха Москва Белград и БКП за да няма България а Южнославянска федерация с столица Белград.Добре че Сталин и Тито са се скарали че иначе нашите червени задници бяха готови и смазани да го поемат и да направят и това предателство. Да не говорим за убийствата на стотици хиляди българи и откраднатите активи на българите за да слугуват половин век на Москва.

В интервюто за "Труд" Калоян Методиев каза следното: "Стефан Данаилов беше професор, дългогодишен политик и актьор, бил е министър. Между другото, най-добрите психолози, познавачи на човека и значението на думите са преподавалите във „ВИТИЗ“. В едно от последните си интервюта по Би Ти Ви нарече Радев - „катил“. От турски катил означава „престъпник, готов на всичко“. Има го в интернет, може да си го видят. Не мен, него чуйте и се замислете!". "Трябва да си сляп, за да отричаш, че Радев води перманентна, подмолна и подривна война с ръководството на социалистите с крайна цел унищожението на партията им. През 2016 г. много хора го подкрепиха, не беше само БСП, на вълната на едно желание за промяна, на силен лидер, обединител, мъжкар, със социално-консервативни и национално отговорни позиции... За жалост нищо от това не се оказа вярно - получихме две неолиберални служебни правителства, разбиване на партийната система, сваляне на нивото на институцията до ниво работа с посолства, а не с държавни глави, дребнотемие и нищоговорене", казва още Калоян Методиев. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/bivsh-syvetnik-na-prezidenta-si-spomni-za-neliceprijatni-dumi-na-stefan-danailov-po-adres-na-radev-news_1641120.html © Actualno.com

Преврати в БЪлгария има ло и преди 1944 г.. През 1923 и 1934 г, също има Преврат и СВАЛЯНЕ на правителството с сила.. ВЪпросът, е КАКВО става след това ??? Расте ли БЪлгария като територия ??? През 1944 г, с помощта на съветските комунисти и и армията им, група български комунисти взимат властта, по СЪЩИЯ начин както в Източна Германия, руските комунисти слагат Ерих Хонекер да управлява ГДР, след като Съветския Съюз завзема Германия през 1945 г.. И после 45 години, сложените от съветските комунисти- ТОдор ЖИвков и Ерих Хонекер ни приказват за ЛОШИТЕ нацисти и Хитлер, за да ОПРАВДАЯТ взимането на властта в държавит от Източна Европа.. Обаче, тия приказки НЕ минават в Унгария и Чехия, защото Руската империя убиват Австрийския император през 1914 г.( Подкреяли сърбите, които убиват австрийския император).,, После Руската империя РАЗДЕЛЯ Австро- Унгария през 1918 г.. И накрая през 1945 г, взиамт властта.. Затова и в Унгария и Чехия има ВЪСТАНИЯ срещу сложените от русктие комунисти през 1956 и 1968 г. Обаче, Съветските комунисти НЕ помогнаха на Българите от България и Македония да се ОБЕДИНЯТ.. Тия ПРОДЪЛЖИХА да подкрепят сърбите... САМО Руския цар- АЛександър Втори, освободил България от Ислямско РОбство е ПОДРЕПЯЛ обединението на българите в Българаи и Македония и затова договарят Санстефанска БЪлгария с Османците, на 3 март 1878 г.. След като го свалят от власт тоя руски цар, всички други руски императори и руските комунисти са ПОДКРЕПЯЛИ - СЪрбия.. За управлението на ТОдор Живков и БКП, за 45 години, може да се каже че БЪлгария поне РАСТЕШЕ като Население, щото всякавки Ислямско- Мюсюлмански Крадци и Трафиканти на Наркотици и башибозуци, се КРИЕХА в МИШЕШКА дупка.. Нямаше я башибозушката партия - ДПС и арабските ВИРУСИ- ИЗМАМНИЦИ.. За Русия, Комунизма има ОТРИЦАТЕЛНА, лоша роля, щото ДАВАТ РАВНИ права на всякавки араби и китайци, които се ОТДЕЛИХА в отделни държави пре 1991 г- Туркменистан, Киргистан, Азербайджан.. Араби, китайци и негри, ВИНАГИ трябва да са РОБИ в България и РУсия, за да РАСТЕМ като територия.. .НЕ може да имат нашите права.. Да бягат към Африка и Саудитска Арабия и Китай да си ТЪРСЯТ правата.

уфффф, как не ви омръзнаха тия соцносталгични простотии и откровени лъжи! нараствали сме били, дръжки! първо-ако бяха отворени границите, щяха да останат само мандраджиите и руските им съпруги второ-съседна гърция, с отворени граници, въпреки дивотиите с преврата на полковниците, е нараствала много по-бързо от България

Атанасов защо повдига въпроса по време на заседанието на НС? Знае какви дълги спорове ще се развихрят..па реплика, па дуплика, повтаряне на "Уважаеми г-да, г-н, г-жо..? Как пък един не му каза "Я остави тез приказки за след заседанието, че сега имаме работа"? Той си е от статуквото, чеше си езика, и нищо не се случва. И затова и не преглътнаха ИТН да правят кабинет. И затова пак ще има избори, ама той път трябва над 50% за ИТН за да се излезе от тази безумна говорилня, и да ги видим. Ако и те се издънят, оставяйте мутрите и толкоз

Комунягите заклеймяваха децата децата на ''бившите'' като потомство на ''врагове на народа'' и пречеха на живота им. Сега продължават непрекъснато разделят обществото. Извинете се, бе!

Какво за мен е комунист. Дядо ми. 60 години стаж трудов. комунист. След 7ми клас та до над 70 години плътно. До 82-83 ходеше да реже лозя, дръвчета, градини, земеделие и т.н. - работеше на новите предприемачи. търсеха го хората щото работеше, а и можеше. Който гледа лозя и овощки знае колко е важно това. аща ми от 18 до малко над 70 работеше. НАд 50 години. Комунист. РАботи. На 2 места официално доста време. А бе комунист. Аз съм демократ. Никакви такива. Повее от 40 години стаж няма да направя. Да не съм луд. РАботата - един лош начин за изкарване на пари. Демократ съм - келипир, далавера, кражба, усвоителство.... ценности нови. Демократ съм бееее.

С това доказа , че добрия комунист е само МЪРТВИЯ комунист! Аз само ще добавя, че дори и мъртъв , комуниста трябва да се рита един част след смъртта му!

Къдe ce e пoкpил глaвaтapя нa гepб, Бoйкo Тyлyпa? Днec e нeгoвият дeн, 9ти ceптeмвpи кoйтo тoй никoгa нe пpoпycкa зa oгpoмeн бaнкeт, зaщoтo e кoмyниcт дo мoзъкa нa кocтитe cи? От къдe щe ce пoяви зa дa ни пoздpaви?

КАК КЪДЕ ? ПИТАЙ НА ''miki'' ЖЕНА МУ !

Хора, които живеят в миналото или бъдещето не могат да бъдат успешни. Реалност е само нестоящето. За мен всички, които отдават каквото и да е значение на 9-ти септември, независимо положително или отрицателно са абсолютно неспособни да взимат правилни решения. Същото вече важи и за тези, които отдават някакво значение на 10-ти неомври. Днес и сега всеки има някаква задача, с която трябва да се справи успешно - дали да мие чинии, дали да сключва сделки, дали да се грижи за семейството. И ако не приема реалността, а обвинява или величае миналото или пък се наява на промяна в бъдеще няма как да се справи.

Тези десни, бизнес масони фашисти, толкоз зло са направили на България. Първо са ни докарали чужд цар да ни управлява, а те да са елита. Вкарват ни в две войни на страната на злото, губим територия заради тях. Истината е че те са били жестоки към народа и антифашистите, Правели са невиждани зверства по занданите, даже и гестапо им завиждал. Какво трябвало да очакват на девети девети, рози место въже? Да и новите са станали червен елит, но въпреки всичко са строили и в пъти са били подобри от сините зихайловци.

Така де! Само че тогава границите бяха затворени не за да не влезе някой в ПОСТРОЕНИЯ РАЙ, а за да не избягат строителите му!

Днес може да присъдим западния рай, дали е рай или е ад. По това време не си личало и не всеки можел да види в коя посока отива либералния запад. Безплатно сирене само в мишеловката, това е, мандалото хлопна, сега виждаме западната демокрация с маски, карантини....

Костадинка Трайкова, село Вакарел! Най - пропадналата курва в ихтиманска околия - НАРОДНА ПАРТИЗАНКА загинала за комунизма! Като пионерче ме поставяха на пост пред плочата с името и, и се чудех защо бабите плюеха като минават покрай нас, а дядовците се хилеха ехидно! Чакам коментари!

По времето от 9 септември до 10 ноември....силна носталгия ! От 10 ноември ...разочарование,обида,безнадежност ! Сигурно бъдеще.... Привидно изобилие... Всъщност пропиляни години(живот)....

Ген. Атанасов - подслушвача на гл. прокурор Филчев трябва да е у панделата ама не е. Преврат има на 9.9.44, да. Червената армия влиза , да. Кой можеше да предотврати това? Салфетката - Бг 80 процента. САЩ, Англия 20. Гърция на обратно. Румъния даже 90 проц. е на Сталин. Никой не е можел да го предотврати. Даже Полша не се спаси. Кви ги дрънкате? Гърция иска поне 10 процента от терит. на БГ. СТАЛИН НЕ ДАВА. Гърция иска граница по Марица даже. Тогава Васил Коларов даже им тегли майната - чакайте бе, вие още малко граница по Стара планина ще поискате. Та така. Терит. цялост е запазена. От Сталин. Югославия опростява и репарациите ни. Факт. От комунистическа солидарност. Нали уж щели сме да правим федерация. Някои казват Г.Димитров подарил Македония. Не. Никога нашето лоби в СССР не е било по-голямо от това на Тито. Даже факта, че Г.Д. е бил шеф на коминтерна не е бил достатъчен. Чърчил бута фитилите Турция да нападне БГ през 44та, да се разправи с армията ни и така БГ да не бъде окупирана от СССР. Не благодаря. Добре, че турците не са се съгласили. Август-септември върви освен Яш-Кишиневската операция и Багратион. Само едно временно прехвърляне на един руски фронт от Балтика до Черно море и Турция щеше да е под руския ботуш. А за времето на прехвърлянето БГ армия можеше и да издържи даже. Все тая. Сталин иска Средиземноморско пристанище и даже му е обещано. Ако Турция беше сглупила щяха и те да са в соц. лагера. 1946та започва студ. война. Турция до тогава си е на косъм Сталин да ги завладее. 1946та чак получават ясна и категорична помощ от САЩ. Дебили 80 процента. Ама Родопите днес са български, а не гръцки.

„Дим (нерегистриран) Значи хем се мразиш, хем се съжаляваш така ли невеж манипулатор! ... Защо през "прекрасния " кумунизъм държавата фалира 2 пъти и бай ти Тошо продаде златния резерв на СССР за да си спаси гъзъ и режима? Айде отговаряй бе всезнайко!!!!“ По принцип не влизам във форумни „дискусии“. Ръкопашен български, никакви факти... Но понеже направих грешката първи да ти подам реплика, ще направя едно изключение. Фактите за „фалитите и продадения златен резерв“. Ноторно известно е, че България при Живков не е фалирала. Виж в някой речник значението на думата. Историята с резерва е следната: СССР гарантира външните ни заеми. Когато в началото на 1960-те надминават определен размер, руснаците искат обезпечение. Изпращаме им в залог 35 тона злато. Повтарям, в залог. Намаляваме си борчовете, златото се връща. Потретям, връща. Понеже съм мил и добър, мразя невежеството и ползвам само официални данни, ще почерпя едно сравнение. Преди дни Асен Василев съобщи "В момента от добива на всички подземни богатства държавата получава малко над 100 млн. лв. годишно. "Дънди Прешъс" например годишно изнася концентрат с 12 тона злато, което се оценява на 740 млн. долара. В същото време отчислява концесионна годишна такса само от 26 млн. лв."

Какво им обясняваш на тези примати??? Това са простите хорица , които през социализма нямаха възможност да се развихрят и да правят мръсотии! Като дойде дермокрацията те бяха първи по сергиите на пазарите да въртят измами с алкохол менте и некачествени стоки! Познанията им по история са вестникарски! Цени си времето и не го губи в общуване с идиоти, те няма да се променят!

А някой сети ли се да пита Христо Бойкикев как си представя лустрацията? Ще разпуска проДАй България ли? Ще се самоотстрелва ли?

Най-голямата гордост на нрб беше научно-техническият и икономическият шпионаж в западните страни. При първото си посещение във ФРГ тодар I правешки е получил микроинсулт от завист. Дори панелките и ладите - руско менте фиат са създадени в капиталистическите "вражески" страни. Запомнете едно: в Студената война, България е губеща страна и съответно е третирана като такава - това е 4тата национална катастрофа, на която още берем плодовете...

Разкарай се, глупендер! Не е имало 3-та национална катастрофа за да има 4-та такава! Тодор Живков развиваше България икономически, индустриално и научно, докато тъпаците като теб и родителите ти не превзеха държавата и не я превърнаха в изостанала страна от третия свят! По качество на живот, България при Тодор Живков беше на 29-то място в света по данни на ООН! Аре, да те няма!

Родителите ми никога не са членували в бкп или някое от разклоненията ѝ, нароили се след 1989г. Същото важи и за мен! Тодар I и кохортата му под инструктажа на кпсс направиха българите от трудолюбиви, патриархални, патриотични православни християни сиви, безлични, цинични, хронични крадци. Личните ви нападки естествени не ме вълнуват!

Ха ха, обидените деца на комунистите от ДБ напуснаха залата ... Ето това ни е дермокрацията! Атанас Атанасов , бивш съдия и прокурор от времето на Тодор Живков, завършил право по комунистическа линия, сега се прави на дермократ и осъжда "комунизЪма", който той самият е защитавал и укрепвал! Или пък Христо Иванов - Маджото - комунистическо дете и той ... Чупка бе, политически помияри!

ДКМС България напуснаха залата.

Историята доказа, че от комунист капиталист не става. хахаха

Когато комунистите от "герб" и от "дб" критикуват другите комунисти, че са комунисти, все едно че чернокожия Обама критикува другите чернокожи, че са чернокожи.

От капиталист комунист не става, но обратното стана. У нас. Пък и не само. След 1980та комунисти реално няма. Поне сред управляващите. Има само сред низините. Всичко е келипир, облаги, лобита, оцеляване, докопване до постове и власт. Луканов какъв комунист е бил и кога. Баш си беше капиталист. Истински. Комунист беше дядо ми. 60 години трудов стаж поне. След 7ми клас, 14 годишен та до над 70 години. До 80 даже работеше лозя , градини на новите чорбаджии, но не постоянно. Комунист. Баща ми и той комунист. 50 години стаж. От 18 до 71 плътно с осигуровките му на 8 часа, че и на 2 места по едно ввреме. Комунист бе. РАботи човека. Аз съм демократ. Нямам никакво намерение да правя 50 години стаж. Ама никакво. Щот съм демократ. Убеден. Мързел. Работата - хахахаха. Просто лош наин да изкараш пари. Важното е пара да пада. Нали така. Демокрация - ценности. Печалба, келипир, далавера. Работата е за амсалаци. Новите ценности у нас. Пропаднало образование, никакво здравеопазване. Виж над 4 милиарда за образование, над 5 за здравеопазване само от бюджет. от джоба още толкова. За нищо. Последни.Демокрация бе.

Благодарение на тази дата ,аз селянчето станах военен пилот, а сега и президент.

Schilo

кво лошо има в равните възможности на всички?

Браво! Ако сега не си нечий човек няма да те огрее.

Schilo

Дрън, дрън са декларациите на всички. И преди 9-ти септември 1944 год. и след тази дата заради идеологии и политика,са убивани българи, интернирани са, горени са къщи. Къде със съд, къде без съд. Това са фактите и колкото по-бързо ги приемем, колкото по-бързо се поучим от това, че разделението води само до разруха, толкова по-бързо ще тръгнем напред.

Случайно да знаеш броя на убитите репресирани и така нататъка българи преди 9-ти септември и след девети септември? Щото според документите на българската работническа партия, българската комунистическа партия и държавна сигурност разликата е меко казано огромна. Броя на убитите, изселените тормозените и изтезаваните преди девети септември е направо смешен с това което е станало след девети септември.

Schilo

Голям отговор: Статистиката се интерпретира различно. Зависи от това, накъде дърпаш чергата. Която вече се скъса. Принципно съм отговарял на този въпрос много пъти, и пак ще го кажа: Броят е толкова, колкото са успели. Проблемът е друг- в мисленето, начина на управление, методите, които са били приети и са били приемани за нещо нормално. При едни и същи методи, как да кажеш, че тези, които ги прилагат не са еднакви?

За 45г. при шибания социализъм беше построено толкова,че сегашните вече 31г. не могат да го разрушат.

ПРОДАДАТ

В Англия, Германия, Австрия, Франция, Италия има фабрики построени преди 1900г които все още работят и се управляват от семействата които са ги създали! В България кумунизма постори една грандоманщина която никога не е била конкурентно способна и е съествувал защото е имала задължителни клиенти! Да стоиш непотребни кенефи, не е гордост! Една тухла да сложиш, ама на място и да върши работа е много по важно!!!

Schilo

Да бе...Особено химическите заводи, корабостроителниците...

Е точно заради такива като вас българите ще сме разделени и никога няма да ви простим за предателството спрямо народа си-подлоги сте били и такива ще си умрете!

Защо пишеш глупости? За 20 години само на Слънчака и в радиус 20 км има построено колкото половината жилищно строителство в София.

Значи ако аз си тръгна от работа защото не съм на кеф ще ме уволнят. Тия тъпанари си ходят кога им е кеф на работа и си взимат пълната депутатска заплата и не им пука. Предлагам следното: Ако един депутат има повече от 3 отсъствия без причина в рамките на една година директно да се отстранява от длъжност.

Смърт на фашизма! Тази дата обезателно ще се повтори. Няма начин да не се случи. Всичко днешно у нас и по света бута нещата към повторение. Честит празник на всички нормални хора. Фашета .....Дреме ми на сайдера за тях.

Ама никой не помни фашистите в България. За сметка на това пък всички помним как комунистите унищожиха България.

Schilo

Ей, това е лошото- избирателната памет.

Бил съм в доста страни, някои добре познавам. Навсякъде е различно, но в България кървавото дерби „Капитализъм - Социализъм“ завърши с 3 : 0. Първа, Втора, Трета национални катастрофи. В третата живеем.

Време е да се построи огромен паметник на Тодор Велики, най големият българин след освобождението! Признайте си и ще ви олекне!

БСПто не са ли разпънали в НС портрети на Ленин, Сталин, Бай Тошо и Путин, или само на Бузлуджа го практикуват.

Заслужават! Велики лидери, които промениха света към по добро!

Господа политици, по-добре обяснете КАКВА Я СВЪРШИХТЕ ВИЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 32 ГОДИНИ !!!!