9 г. след атентата в Сарафово: Делото започва на втора инстанция

Задочните подсъдими Мелиад Фарах и Хасан ел-Хадж Хасан получиха на първа инстанция най-тежката присъда - доживотен затвор без право на замяна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

взрив на газова бутилка използвана от мосад като атентат

по-добре да не бързат, да почакат 100-200 години да се закрие Израел и тогава.

Звъни израилският премиер в София: - Приемете нашите най-искрени съболезвонаия за атентата в Сарафово днес в 12л00 ч. ... - Ама тук е 11.00 ч. и няма никакви атентати - Овей, проклета часова разлика ... ще звъна след час, ок?

Сега сигурно ще се окаже че тия чалми са пратени от Путин лично.Сюешна държава сме.Повтаряме опорките на "съюзниците".

27 години по късно делото е на трета инстанция....БГ абсурд!!!

Буцко докато го осъдят окончателно вече ще е са му останали само кокалите

бързо се случват нещата у нас

Сега да ви кажа! Този атентат е направен от турските служби! Тогава Турция беше в конфликт с Израел в Средиземно море! Датата беше годишнина от рождението на Левски ! Шофьорът на автобуса- етнически турчин ! "Спящите клетки" не спят !!!!

129 години след делото на втора инстанция, ще се гледа на 3-та.

Абсурд.... Бойко готви се да ти пълнят г*за с шишарки. За всичко ще си платиш предател долен.

поредната мръсна подривна терористична операция на израелските спецслужби

Гара Буново # 2! Кавали!

Това се вика да пратиш хората в грешна посока. Ясно, щом това е новата еврейска тактика. Автобусът беше взривен от евреите. Те в Йерусалим често правят това, за да обвинят палестинците у после това да е повод да почнат ново разселване. Дори на първата снимка,, която после беше скрита, атентатора нямаше нищо арабско. ПО-скоро си беше евреин. А атентата беше нужен, за да бъде обвинена Хизбула, че прави атентати в държава от ЕС. Само че покрай трагичната ситуация имаше и толкова фалшив, че чак комичен елемент, че дори в Европа никой не повярва и разбраха за какво става дума. За това отказаха на Израел искането им Хизбула да бъде обявена за терористическа организация. А що се отнася до датите, не е случайна. Точно на този ден преди 820 години пада Търново. През нощта портите са отворени от един евреин, след което започва масовото клане на българите в града. Евреина си получил паричките. А случката в Сарафово пак е организирана от евреи на порта на държавата ни. И да не говорим за пълния фарс и подигравка, как били намерени документите на страшния терорист. Спрял тираджия на пътя и отишъл до храстите по някаква от нуждите. И там какво да види, личната карта на терориста. И така била разплетена терористичната мрежа. Такава плиткоумна простотия, иска се символично мозъчно съдържание да се измисли. А процесите са пълен фарс. И сега върви някакъв абсурден театър, при който всички са на ясно кой какви ги е вършил.

Та те след 15 години решиха че убитите момичета на Алабин са виновни след като излезнаха с решение че никой друг не е виновен за смъртта им та това ли няма да го решат според заръката на дебелите портфейли...

Леле колко е бърз "Специализираната" прокуратура, цели 9 години. #ЗАКРИВАЙ!

Хахахахахахсхс след ДЕВЕТ... ГОДИНИ... ХАХАХАХАХ

Тези ще се пенсионират с това дело.