9 г. след атентата в Сарафово: Делото започва на втора инстанция

Задочните подсъдими Мелиад Фарах и Хасан ел-Хадж Хасан получиха на първа инстанция най-тежката присъда - доживотен затвор без право на замяна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ще се пенсионират с това дело.

Хахахахахахсхс след ДЕВЕТ... ГОДИНИ... ХАХАХАХАХ

Леле колко е бърз "Специализираната" прокуратура, цели 9 години. #ЗАКРИВАЙ!

Та те след 15 години решиха че убитите момичета на Алабин са виновни след като излезнаха с решение че никой друг не е виновен за смъртта им та това ли няма да го решат според заръката на дебелите портфейли...

Гара Буново # 2! Кавали!

поредната мръсна подривна терористична операция на израелските спецслужби

Абсурд.... Бойко готви се да ти пълнят г*за с шишарки. За всичко ще си платиш предател долен.

Сега да ви кажа! Този атентат е направен от турските служби! Тогава Турция беше в конфликт с Израел в Средиземно море! Датата беше годишнина от рождението на Левски ! Шофьорът на автобуса- етнически турчин ! "Спящите клетки" не спят !!!!

Това се вика да пратиш хората в грешна посока. Ясно, щом това е новата еврейска тактика. Автобусът беше взривен от евреите. Те в Йерусалим често правят това, за да обвинят палестинците у после това да е повод да почнат ново разселване. Дори на първата снимка,, която после беше скрита, атентатора нямаше нищо арабско. ПО-скоро си беше евреин. А атентата беше нужен, за да бъде обвинена Хизбула, че прави атентати в държава от ЕС. Само че покрай трагичната ситуация имаше и толкова фалшив, че чак комичен елемент, че дори в Европа никой не повярва и разбраха за какво става дума. За това отказаха на Израел искането им Хизбула да бъде обявена за терористическа организация. А що се отнася до датите, не е случайна. Точно на този ден преди 820 години пада Търново. През нощта портите са отворени от един евреин, след което започва масовото клане на българите в града. Евреина си получил паричките. А случката в Сарафово пак е организирана от евреи на порта на държавата ни. И да не говорим за пълния фарс и подигравка, как били намерени документите на страшния терорист. Спрял тираджия на пътя и отишъл до храстите по някаква от нуждите. И там какво да види, личната карта на терориста. И така била разплетена терористичната мрежа. Такава плиткоумна простотия, иска се символично мозъчно съдържание да се измисли. А процесите са пълен фарс. И сега върви някакъв абсурден театър, при който всички са на ясно кой какви ги е вършил.

бързо се случват нещата у нас

Буцко докато го осъдят окончателно вече ще е са му останали само кокалите

27 години по късно делото е на трета инстанция....БГ абсурд!!!

129 години след делото на втора инстанция, ще се гледа на 3-та.

Звъни израилският премиер в София: - Приемете нашите най-искрени съболезвонаия за атентата в Сарафово днес в 12л00 ч. ... - Ама тук е 11.00 ч. и няма никакви атентати - Овей, проклета часова разлика ... ще звъна след час, ок?

Сега сигурно ще се окаже че тия чалми са пратени от Путин лично.Сюешна държава сме.Повтаряме опорките на "съюзниците".

по-добре да не бързат, да почакат 100-200 години да се закрие Израел и тогава.

взрив на газова бутилка използвана от мосад като атентат