17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май сме слагали снимки, каквито ни паднат. На снимката в 1.12 м. движението е обратно и се виждат камиони МВ Актрос и Ивеко. Не зная със сигурност, но мисля, че в Щатите, дори и в Алабама, движението е като у нас, а тези марки камиони не са много разпространени. Не че ми пука, просто ми направи впечатление.

Съчуствие! Но какво ни ингересуват птп-тата в САЩ, ако ще и Алабама, а особено в Горна Волта? Това, че САЩ се трансформират в Горна Волта но с ядрени бомби не ме радва(израза е техен по отношение на СССР,но в момента с БЛМ започва да им пасва на 100%), но с нищо не мога да им помогна!

Да не злоберл над смъртта на деца

Не злобея, но е тъпо да зареждат понеделника с негагив, без да ни засяга. Има много страшни неща по света. Всичкото ли трябва да ни се приподнася! Това е дебилно!

кой те кара да четеш, та дори да коментираш?

Ебаси боклуците пишат в тоя форум. Чета всякакви международни форуми, ама гнусна паплач, като българските селяндури няма никъде. Съвсем сериозно, такава тъпа, жалка, страхлива и безпросветна животинска тълпа, може да вирее сямо тук.

голема работа!

Путлераст бе... путлераста не е човек. Ба си скапаняка дето си педьо нещастен.

И ко'прим сега? Горките цветнокожи от БЛМ. Но всеки знай, че белите са виновни, щото не спряха урагана още заранта.

Кви са тия скапани пътища там бе, малко ветрец и колите се нанизват една в друга. Много некачествен асфалт и изпълнение

В САЩ всички са гяволи и никой не дава на никого да го изпревари. Карат броня до броня. Особенно пък в негэрския щат Алабама. В южните щати е SURVIVAL влизането в магистрала. Може и да не излезеш жив. Там никога не пада сняг, никога не се хвърля сол и асфалта е стъкло. Само мозък не стига....както и на теб.

Ма наистина ли е толкова скапано?? Бре бре бре. А ти расист ли си?

Бе опасно си е в САЩ.

Жалко за хората но от горе господ вижда и ви стоварва на вас тропическите бури-

забележителни идоти живеят в бг затова сте толкова нещастни там.