8000 репресирани ще получат по-висока добавка към пенсиите си

През март правоимащите ще получат и доплащането за първите два месеца на годината

Обратно в новината

Коментари - 8000 репресирани ще получат по-висока добавка към пенсиите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е Крум Зарков-Кацамунски да протестира срещу това герберастко и еврогейско беззаконие!!!!!!!

Преди имаше борци против фашизма, ся против комунизма.Нищо не се е променило от 10.11.1989 :)

има хора които получават социална помощ от двайсе лева

Нали дойде демокрацията за да няма"правоимащи"а сега се оказва че "правоимащите" са повече от преди 1989г. извращение и подигравка с народа право нямащите!)?

….нищо ново...преди на активните борци ,сега на фашистите ….

Защо едва сега научаваме че има други "активни борци"?????? Значи редовите пенсионери ги оставиха цяла зима да се гърчат със старите си пенсии и едва от 01.07...ще им подввърлят някаква вече смешна индесксация.... А на новите "активни борци" ще им се дама специална добавка към пенсиите от януари месец на 2019???????? Кой знае още какви привилегии взимат.... Какво се промени тогава ???????

….ами аз протестирам ,защото тези хора не са достойни ...

Е, дано турците най-после да са доволни и да спрат да преексплатират възродителния процес. Въпреки че не ми се вярва

ТОВА ЛИ БЕШЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА КОЯТО СКАЧАХМЕ ?

Помага срещу загубата на коса > http://bit.ly/2NuCrhl

Репресираните са тези, които на 9-ти септември са се писали партизани и ятаца, а на 10-ти ноември са се писали жертви на партизаните и на ятаците!

Тоталитаризмът на Борисов си върна и активните борци, и номенклатурата (виж “професионалната”, постоянна Избирателна комисия), и привилегиите (познайте колко държавни и ибщински чиновници имат “право” да си паркират безплатно по цял ден в “синята зона”?), и национализацията (КТБ, Дунарит, Гинка, ТЕЦ Варна и т.н.). Само “близките” на премиера успяха за няколко години да купят 2 банки заедно с портфейлите им и да направят от единствената държавна търговска банка инструмент за купуване и послушание.

Те като не могат да се борят (т.е. нагаждат) кой им е виновен.

Репресирани?! От кой и кога? Репресирани,а живи. В момента мнозинството пенсионери са репресирани от този евроатлантичеси режим,и са подложени на геноцид.

Недостойни са защото са оцелели...... Друго си е да те изядат прасетата в Скравена и Куциян.....

Това май са новите активни борци.

моли се да не се окажеш на това положение

май са се същите са това едни и същи са и техните деца ...

активни борци против капитализма и фашизма?

След някой и друг месец ще има близо 6 милиона репресирани от шайката. Ами като се пенсионират кой ще плаща?

Идват избори.Който иска да бъде мачкан , да си го избира

Новите активни борци-Защо пък преди 1989г. не бяхме чули ,че има борци против комунизма . Напротив-Вички бяха от бедно работническо -селско семейство. За се га са 8000 до 10 години ще станат 80000

Сега защо не скачате? Значи ви харесват експлоататорите

те тези вече взимат една надбавка към пенсиите по партийна линия. Сега най-вероятно ще намажат отново.. Щото що е "комунист" все е бандит. А изключенията са малко, доказват правилото и са отстреляни рано в революционната борба за кокала след надлежно проведен другарски съд. Въобще гнусна работа.

щото който почне да рови отива да им прави компания.

Новите активни борци...

Нема лошо- българина за комунизма си къташе по некой партизанин в родата, ей тъй за адет, да не пречат на детето, а за капитализма и по некой фашага ще намери във фамилията- няма да сме по- долу от съседите я. Рефлексът не умира!

Не са били достатъчно активни,като са оставили фашисти.Да си им плащат

няма го в парламента.. па къде ходи си е негова работа - вече сме свободна държава, докато споменатият и неговите другари не вземат пак властта. Дали ще са партийците от Позитано 20 или мутромилиционерите от ГЕРБ - ДПС все тая - разликите са минимални.

Не, по-готино е сега, като цганите ежедневно пребиват, крадът, гаврят се със хората по селата. И няма сила, която да ги озапти. По- готино е сега, когато децата и внуците ти , са далеч в чужбина, когато телефонни измамници ви заплашват и тормозят ежедневно,когато стоите зимата на студено, когато ядете сух хляб и кисело мляко, и няма пари за нищо друго. Определеною СЕГА Е ПО-ГОТИНО.

на избитите по време на фашизма ще ги считате ли за репресирани и ще получат ли по-високи добавки към пенсиите си?!

(при дадени преди това седем отзива) автоматично ми цъкнахте и отрицателен отзив?! Как става така, че едновременно съм дал и положителен и отрицателен отзив

Дянков,горанов,а наглеца ще им бие по една ваксина за по-бързо напускане на света

Хаххахха! И в "демокрацията" има правоимащи и борци против нещо си.

Не уточнявате за кои репресирани става дума. по време на турското робство, на фашизма, на режима на Т. Живков, на тъй наречената демокрация? Ако ги вземем всички в предвид, значи всички ще получат добавки.

Народа има право да бъде стриган,докато вярва на управляващите.Банкера ви го каза-дали сте ми парите си и си вярвате,че няма да помисля първо за себе си

дпс пак победи,а за българските изселници от години не се решава нищо.

Stan Stan

Някой друг едновременно с вас е гласувал. При обновяването се показват всички гласувания, не само вашето. Често се случва.

Защо тези ,които имат криминални деяния и са били в Белене се водят за репресирани? Това стана ,както при соца 300 партизани и 1000 ятаци до 07.09.1944г.,а сетне над 20000 бройки АБПФК. Второ ,за реално политическите репресирани българи леви или десни добавки ,в противен случай пак се разделят пострадалите от репресии на две категории наши и ваши репресирани.

Еха, още имало активни борци.

На репресирани от комунистическия режим могат да се смятат хората, лежали в Белене, например, политическите, без криминалните. Но пък той е затворен 1956 г. и оттогава са минали 63 години.

Ужас ! Още един повод младите да бягат. Ако има репресиран то това е целият български народ.

Защо ще получават ? Получава се изгонихте Борците против Фашизма , които получаваха големи добавки и сега тези Маймунковци ,за които Работехме на Времето и служихме в Казармата за тях ! Никакви добавки ,да не са свършили повече работа от нас обикновенните с малките пенсии ! ВАХХХХХХ МАМУУУУУ !

Бойко Борисов и Цецка Цачева с новите им автобиографии ,заявени публично по медиите също са били народни врагове при соца,значи са репресирани.Те ще получат ли добавки?

Ами те не ги ли получиха вече....

Закон за репресираните и четете чл.9. Проценънтите ги има там.....а сега даже в статията пишат че са и увеличени....

Ухааа, агент ивайло мИнджев, пастирката, партийната секретарка, партизанската внучка, Охранителя, Банкерката и компания ще бъдат обезщетени за нанесени морални щети...

Прав си ,но идват избори .Нахъсването и разделението на българите е стил ,метод и практика на управляващата клика.

пенсия и я добавят кът към личните им пенсии,или към сбора от личната и някоя друга която взимат...например от починал.

Бива , бива наглост, ама вие вие че тотално се нас..... какви репресирани кога и срещу кого ??? То сега целият ни народ с изключение на 5% са тотално репресирани.