Коментари - 71-годишен хасковски шофьор блъсна 55-годишна – и двамата дрогирани (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - 71-годишен хасковски шофьор блъсна 55-годишна – и двамата дрогирани (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Ивермектинаааааа.... ивермектина не прощавааааа! хахахаахахахахааахахахахахахаха

Не вярвам. Против Наркотиците съм, но Има нещо грешно с тези тестове. Трябва да се тества цялата Полиция за да видим колко положителни ще има! НО СЪС СЪЩИТЕ ТЕСТОВЕ!

71 годишния да не е бил дрогиран с хапче за кръвно? Да ви шибам в терористката държава, учена преучена. Забранихте на хората да се лекуват! Кое е по-опасно бе урсулосифилистици? Да си вземе някой анагин да не го боли главата или да кара с глава, която го боли? За едни фондове колите и бесите.

Има ли още хора, които да вярват на тестовете за наркотици на КАТ? Ако показваха вярно нямаше да спрат да тестват полицайте.

пс;с

Тоя бил ли е в казармата?

Значи полицифайчетата протестират защото ги тестват за наркотици. А ние не можем, така ли?!

Вчера при изследване на биологичен материал от аутопсия на 97-годишна жена, починала в дома си, се установило наличието на метамфетамин, кокаин, хероин и барбитурати. След положителния резултат, органите са изследвали и 77-годишния патолог, в чиято проба е открито наличие на LSD, както и 69-годишна лаборантка, в чиято проба е открито наличие на екстази и канабис. По-късно, последната е признала, че предната вечер е била на рейв парти в изоставен склад на ТКЗС, намиращ се в близост до село Куртово Конаре, където се запознала с 89-годишен мъж, който я почерпил с цигара и напитка, и двете със странен мирис и вкус. Разследването продължава. Очаквайте подробности.

Важното е че си е признала и че са я хванали на местопрестъплението. Не като онзи бомбаджия на бронирани коли или онзи самитен стрелец в гората.

Плиткоумните, веднага разбраха че дъртакът е дрогиран. само във пародията на държава България, може да се твърди че са дрогирани старците. всички знаят че тестовете не са точни, но като папагали повтарят"дрогирани". важното е да има сензация.

Шофьорите са най голямата партия! Умно на изборите!

55-годишна какво? Жена, баба, старица, крава?

Патка. Па па па

Следственият арест е пълен с такива пенсионери дето си чакат експертизите, защото измисленит тестери светват и в случай, че има средна телесна висят и чакат делото.

Отнемам превозните средства и на двамата наркомани!

Дрогирани пенсионери - убийци! Новата вълна на старото поколение!

Глупости. Тия дрегери са пълен боклук.

Хората си пият някакви лекарства (като не е ясно, дали може да се шофира след приемането им)а апарата отчита дрога.Дядото вместо да гаврътнал 2 ракии, ходи и се боцка, хаха.Да вземат да си оправят дрегерите....

Аз пия подържащи лекарства за хронично заболяване.Карам рядко в града да си пазарувам и ако не искам да дам проба,порати страх ,че на 71г.ще ме искарат наркоман,какво ще ми бъде наказанието????????????

Носиш си една декларация за катаджията - тестът е правилно съхраняван и използван. При фалшиво позитивен тест лично поемам цялата отговорност включително финансова. Ако откаже да я подпише ти отказваш теста и пишеш че представителите на кат отказват да попълнят изискваната документация.

Тези тестове ги спряха в доста страни. Или ги използват като пръв, по евтин неспецифичен за наркотици тест и след това прилагат по-точен тест. Ама в фашистка вече България, някой да се задейства за хората след като пищовлиите не ги засяга... То е същото и със задържането под домашен арест на контактите с ковид, което го няма другаде в Европа.

Този случай е доказателство за това колко ненадеждни са тестовете! Нали не си предтавяте и 71 годишният дядо, и 55 годишната дама от провинциално градче да са наркомани. Бойкот на тези тестове, с.докато те ги направят по- прецизни или резултатаи от кръвните тестове не сатават готови до следващия ден! Това е произвол и нарушаване на правата ни.

Ясно е, че въпросните хора не са наркомани. Смешно е. Но Не шофирайте, не карайте кола, ако: 1. Ако сте пил - дори бира или две. Замъглява преценката на ситуацията, а и реакциите. Дори само толкова малко. 2. За наркотиците - ясно. 3. Ако пиете лекарства по здравословни причини и в листовката има предупреждение за намалена концентрация и внимание. 4. Ако сте емоционално раздразнени /разстроен - примерно след спор, скандал, лош ден.... 5. Ако сте на възраст и поради тази причина се усещате с недостатъчно адекватни реакции 6..... добавете Важно е, защото при горното сте заплаха и опасност на пътя, както за себе така и за околните. Никой не иска да умира, да става инвалид или да бъде съден.

Нещо друго, като съвет което да не знаем.

Ами, може да добавите. :) Аз имам шофьорска книжка от 23 години. След няколко сериозни "опита" за катастрофи си дадох сметка, че съм опасен шофьор и повече не шофира. Колкото и неудобства да ми създава това. Смятам, че е отговорно поведение. Не искам да убивам и осакатявам хора, не искам да ме съдят и лежа в затвор..

Нещо много напудрена и нереална ти звучи историята.

Ако вземем в предвид точка 4 то половината колеги не трябва да сядат зад волана, а за таксиджиите да не говорим

Господа журналя! Преди да пишете глупости,малко се поинтересувайте от случая.Това,че са дали положителна проба за ОПИАТ НЕ значи,че е положителна за наркотици.Редица лекарства дори такива без лекарска рецепта дават положителна проба за опиат.Ама пишете нали взимате заплатка.

Баси простите милиционери и журналя барабар с тях. Редно е да се напише, че хората са дали положителен тест, а не че са дрогирани. По вероятно някои хапчета дават фалшиви резултати.

Нямаше да се учудя и ако милицонерчетата са били също дрогирани. Дрогирана държавица !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Но ако ми се случи да ми направят тест и да даде положителен резултат - веднага звъня на вътрешна да идват да правят тестове и на катаджиите. После задружно отиваме да даваме кръвни проби и да изпишем по една кофа мастило.

НАЛИ ГИ ГЛЕДАМ КАТАДЖИИТЕ У НАС ПРИЛИЧАТ ВСИЧКИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ-МУТРИ!!!! ТО НЕ СА ТАТУСИ ПО ТЯХ, ТО НЕ СА БРАДИ ДЪЛГИ КАТО ТАЛИБАНИ,ТО НЕ СА ТЪМНИ ОЧИЛА...КАРАТ ТИ СЕ КАТО ТЕ СПРАТ! И СЕ ДЪРЖАТ НАГЛО, РАЗБИРА СЕ! А И КАТО ИМ ГЛЕДАМ ПРОСТИТЕ МУЦУНИ ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ДРОГИРАТ И ПУШАТ ТРЕВА!!!!! ЗАТОВА РЕВАТ И НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ТЕСТВАНИ...ЩОТО РОДНАТА МИЛИЦИЯ СА НАРКОМАНИ! А ИНАЧЕ "КОРУПЦИЯ" ВЕЧЕ НЯМА И ВСИЧКО Е ПО РЕДА СИ!!!! ХАХАХАХАХАХХА!!!!

Тези, които са направили ПТП-то не знам на какви хапчета са , но онези дето се возят покрай тях на патрулката със сигурност са на тежка ХИМИЯ!!! Минават си и не ги интересува , че мястото на катастрофата изобщо не е обезопасено - няма авариен знак , МПС стои в близост и стеснява участъка, дядото дава интервюта между двете платна ...........УЖАС!! ДОБРЕ , ЧЕ МИНАВАЩИЯ КАМИОН БЕШЕ БЕЗ РЕМАРКЕ , ЗАЩОТО И НА НЕГО ЩЯХА ДА МУ МЕРЯТ СПИРАЧЕН ПЪТ, НО......КАТО НАПРАВИ БЕЛЯТА !

Пенсионерите по цял ден няма какво да правят и от скука се дрогират.

Ега си глупостите! Човек на 71 г - дрогиран! Хората на тази възраст (не всички, разбира се) вземат по една шепа лекарства. За кръвно, за злъчка, за диабет, за дроб, далак и за какво ли не. Наистина, те могат да замаят човека, не по малко от дрога, ама не е забранено.

Въвеждане на ежеседмични публични тестове за министри, зам.министри и депутати. Така ще проумеят гаврата, на която ни подлагат, а и ние ще проумеем колко много безродници храним.

Някой вярва ли, че 71 годишен мъж ще е дрогиран. А колко 55 годишни познавате да павкат или смъркат? Човекът сигурно пие лекарства за диабет или сърце, а тестовете дават положителна проба. Абсолютна глупост, да не кажа престъпление да се хвърлят така обвинения върху хората, освен ако видимо не са били адекватни.

71-годишен хасковски шофьор блъсна 55-годишна – и двамата дрогирани…. Пробата на двамата полицаи също била положителна, както и пробите на 25 пешеходци минаващи наблизо….

Опасно е да се шофира, ако си пил лекарство, на чиято листовка пише, че предизвиква замаяност, липса на концентрация и подобни. Ясно е, че тези хора не са наркотици. Но да караш кола, ако пиеш такива лекарства, също е безотговорно и води до катастрофи.

Браво Мария. Браво!!!!!!! Безотговорно е да изказваш мнение когато си прост Мария

Може да съм просто или проста Мария, но ако си не адекватен шофьор - дали заради лекарство, дали заради възраст или друга УВАЖИТЕЛНА причина, то тогава си опасен на пътя и застрашаваш и себе си, и други хора. А опасността на пътя не намалява само защото си на лекарства някакви. Съвсем друг е въпросът, че тестовете трябва да се прецизират и че хората не са наркомани.

Одеве пих два аналгина, понеже ме боли главата и сега според МВР и медиите съм вече долнопробен наркоман и дрогирано изчадие, заслужавам да бъда публично одран жив и обесен за назидание на всички, които имат главоболие...

Божеее, къде върви света- на 71 дрогиран! А сега, сериозно ли смятате че човек на 71 ще се дрогира с наркотик и ще тръгне до болницата. Малоумна статия и малоумни журналисти, да не говорим за политиците, дето гласуваха един безумен закон по силата на който дори да умираш от болка, не можеш да си вземеш лекарствата. Защото много лекарства също дават положителен тест за наркотик. А как е направена проверката, защото в упътването за дрегера изискванията са свързани даже с това на каква повърхност стои той. Или както всичко в България и това е да вгорчиш и максимално да направиш живота на обикновения човек труден. Не одобрявам алкохола и дрогата при шофиране, но трябва да има прецизиране и действие на принципа "Невинен до доказване на противното. При нас винаги си виновен- върви доказвай ,че нямаш сестра. И всичко е за пари- да пълним бюджета или нечии джобове, а не "загриженост" за хората.

Кой взе парите за тези тестове. КОЙ? КОЙ? КОЙ?

другари, никой ли не обърна внимание на регионите на колите? турците открай време си пушат наргилета, това ще да е било...

И наргилето какво има общо с дрогата, щото мога да се хвана на бас, че журналята търсеща сензация не проумява, че лекарствата за кръвно дават положителен резултат за наркотици.

Дори бабите и дядовците в България са дрогирани! Не ставайте смешни! Хората сигурно са на лекарства! Не лепете етикети и не издавайте присъди! Нямате разрешение! Смешни сте!

Ако бяха проверили и полицаите, със сигурност и те щяха да светнат. Но те са богопомазани- друсат се на воля.

Напушени комсомолци! И двамата-и 71 годишния се напушил . И бабичката на 55 г-също! Поколението на дрогираните комсомолци! Срамота! Това ли Партията, това ли Димитровския комсомол ви учи!

Комунистите родината изграждат, комсомоците след тяхвървят, Пионери! Пионери! Дружно в дрогата! Припев: Комунисти! Комсомоци! Пионерите след тях. Дружно в дрогата! Дружно в дрогата!

Светнали ви кухите лейки , журналисти прости. Кой знае с какви лекарства се е нагълтал тоя. А вие веднага -наркотици. А стига с тия фалшиви тестове по улиците,половин България ще остане без коли.

Малки ,бели хапченца? Или е пушил нещо яко. Както обичат комсомолците!

Ето това е поколението комсомолци, възпитавани преди 1989г-дрогирани, напушени. Както ги е възпитавал Димитровския комсомол. Ще кажете случаЕност. да бе, да-хайде единия комсомолец-този на 71 г да е дрогиран. Ама е дрогирана и жертвата му-на 55 г. Това е коминистическата комсоломщинта. Спазват повелите на комсомола. А да-че една партийна другарка, преди време беше сподеблила как на комсомоските бригади са се напушвали с канабис. Дрогирана, комсомолска, измет! Това е проваленото поколение на пионери и комсомолци, възпитавано от Партията, преди 1989г. Сега разбирате ли откъде идва думата ДРУГАР-идва от ДрУгиран(с У,не с О)-другарите редовно си се другират-и преди 1989г, и сега.

Ами то и майка ти ако не беше дрУгирана... и теб нямаше да те има ! И може би щеше да е по-добре !

Баби и дядовци на кой знае колко лекарства са ---- дрогирани били! Еничари пълни!

Ето това е поколението на комунистите, отпреди 1989г-дрогирани, напушени. Същите, които са станали пионери, а после комсомолци. Дрогират се, блъскат хора, типични комсомолци. Това е проваленото поколение на комсомолците. Тоя явно е роден около 1952 г, значи през 1966, по времето на раз-витие комунизъм е комсомолец, ии дори и днес демонстрира наркоманската си комсомолщина. А върха е ,и че блъснатата 55 годищна комсомолка е дрогирана, и тя е от поколението, комсомолци, отпреди 1989 г. Комунисти, комсомолци, пионери -дружно и задно в дрогата.

Вече и дъртите взимат пuкo, батенце, т'ва е положението...

Някой трябва да каже на редакторката Аделина Томова ,че този начин на представяне на "новини " е гонене на несъществуващи сензации !!! Наистина днешните медии за нищо не ни стават !!! Само глупости ,подвеждащи внушения и откровен и лъжи !!! Телевизията е същата !!! Журналистиката като цяло за нищо не става !!! Купени ,политически коректни драскачи ,лъжци и манипулатори !!! Политик и журналист станаха мръсни думи !!! Има и още ....доктор,юрист във всичките му разновидности ...станаха синоним на корупция,задкулисни съглашения,лъжи,и много мръсотия !!! Това го казвам с най-голямо съжаление !!!

Че те 95% от хапчетата за сърце примерно ще светнат на тоя таст. Глупости. Само ще ги изтормозят сега.

Дрогирани са главите на тестващите и на журналистите. Друг е въпросът, че на някои лекарства пише, че повлияват концентрацията и да не се работи с машини. Та така - определено е опасно да се шофира. И не трябва да се шофира.

С положителен тест са а не че са дрогирани.На 71 и 55 стига глпости

Като при ковида. Теста ти е положителен, иначе ти не си болен, ходиш си на работа, спортуваш.... Опитват се да ни глассят с тези тестове, и при ковида спяха донякъде.

За Народа има Дрога! Много хора не знаят или не им пука, че след употреба на редица популярни болкоуспокояващи не трябва да се управляват машини.

На лекарства е човекът, какви други наркотици на 71 години

дрогирано племе на рояци из западащата територия... ББААХАХА

самата дума дрога се използва неправилно!! Правилно е под влияниетона нарокотични и упойващи вещества!! Питайте аптекарите какво означава думата дрога от латински на български преведено?

Коментари - 71-годишен хасковски шофьор блъсна 55-годишна – и двамата дрогирани (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - 71-годишен хасковски шофьор блъсна 55-годишна – и двамата дрогирани (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Ивермектинаааааа.... ивермектина не прощавааааа! хахахаахахахахааахахахахахахаха

Не вярвам. Против Наркотиците съм, но Има нещо грешно с тези тестове. Трябва да се тества цялата Полиция за да видим колко положителни ще има! НО СЪС СЪЩИТЕ ТЕСТОВЕ!

71 годишния да не е бил дрогиран с хапче за кръвно? Да ви шибам в терористката държава, учена преучена. Забранихте на хората да се лекуват! Кое е по-опасно бе урсулосифилистици? Да си вземе някой анагин да не го боли главата или да кара с глава, която го боли? За едни фондове колите и бесите.

Има ли още хора, които да вярват на тестовете за наркотици на КАТ? Ако показваха вярно нямаше да спрат да тестват полицайте.

пс;с

Тоя бил ли е в казармата?

Значи полицифайчетата протестират защото ги тестват за наркотици. А ние не можем, така ли?!

Вчера при изследване на биологичен материал от аутопсия на 97-годишна жена, починала в дома си, се установило наличието на метамфетамин, кокаин, хероин и барбитурати. След положителния резултат, органите са изследвали и 77-годишния патолог, в чиято проба е открито наличие на LSD, както и 69-годишна лаборантка, в чиято проба е открито наличие на екстази и канабис. По-късно, последната е признала, че предната вечер е била на рейв парти в изоставен склад на ТКЗС, намиращ се в близост до село Куртово Конаре, където се запознала с 89-годишен мъж, който я почерпил с цигара и напитка, и двете със странен мирис и вкус. Разследването продължава. Очаквайте подробности.

Важното е че си е признала и че са я хванали на местопрестъплението. Не като онзи бомбаджия на бронирани коли или онзи самитен стрелец в гората.

Плиткоумните, веднага разбраха че дъртакът е дрогиран. само във пародията на държава България, може да се твърди че са дрогирани старците. всички знаят че тестовете не са точни, но като папагали повтарят"дрогирани". важното е да има сензация.

Шофьорите са най голямата партия! Умно на изборите!

55-годишна какво? Жена, баба, старица, крава?

Патка. Па па па

Следственият арест е пълен с такива пенсионери дето си чакат експертизите, защото измисленит тестери светват и в случай, че има средна телесна висят и чакат делото.

Отнемам превозните средства и на двамата наркомани!

Дрогирани пенсионери - убийци! Новата вълна на старото поколение!

Глупости. Тия дрегери са пълен боклук.

Хората си пият някакви лекарства (като не е ясно, дали може да се шофира след приемането им)а апарата отчита дрога.Дядото вместо да гаврътнал 2 ракии, ходи и се боцка, хаха.Да вземат да си оправят дрегерите....

Аз пия подържащи лекарства за хронично заболяване.Карам рядко в града да си пазарувам и ако не искам да дам проба,порати страх ,че на 71г.ще ме искарат наркоман,какво ще ми бъде наказанието????????????

Носиш си една декларация за катаджията - тестът е правилно съхраняван и използван. При фалшиво позитивен тест лично поемам цялата отговорност включително финансова. Ако откаже да я подпише ти отказваш теста и пишеш че представителите на кат отказват да попълнят изискваната документация.

Тези тестове ги спряха в доста страни. Или ги използват като пръв, по евтин неспецифичен за наркотици тест и след това прилагат по-точен тест. Ама в фашистка вече България, някой да се задейства за хората след като пищовлиите не ги засяга... То е същото и със задържането под домашен арест на контактите с ковид, което го няма другаде в Европа.

Този случай е доказателство за това колко ненадеждни са тестовете! Нали не си предтавяте и 71 годишният дядо, и 55 годишната дама от провинциално градче да са наркомани. Бойкот на тези тестове, с.докато те ги направят по- прецизни или резултатаи от кръвните тестове не сатават готови до следващия ден! Това е произвол и нарушаване на правата ни.

Ясно е, че въпросните хора не са наркомани. Смешно е. Но Не шофирайте, не карайте кола, ако: 1. Ако сте пил - дори бира или две. Замъглява преценката на ситуацията, а и реакциите. Дори само толкова малко. 2. За наркотиците - ясно. 3. Ако пиете лекарства по здравословни причини и в листовката има предупреждение за намалена концентрация и внимание. 4. Ако сте емоционално раздразнени /разстроен - примерно след спор, скандал, лош ден.... 5. Ако сте на възраст и поради тази причина се усещате с недостатъчно адекватни реакции 6..... добавете Важно е, защото при горното сте заплаха и опасност на пътя, както за себе така и за околните. Никой не иска да умира, да става инвалид или да бъде съден.

Нещо друго, като съвет което да не знаем.

Ами, може да добавите. :) Аз имам шофьорска книжка от 23 години. След няколко сериозни "опита" за катастрофи си дадох сметка, че съм опасен шофьор и повече не шофира. Колкото и неудобства да ми създава това. Смятам, че е отговорно поведение. Не искам да убивам и осакатявам хора, не искам да ме съдят и лежа в затвор..

Нещо много напудрена и нереална ти звучи историята.

Ако вземем в предвид точка 4 то половината колеги не трябва да сядат зад волана, а за таксиджиите да не говорим

Господа журналя! Преди да пишете глупости,малко се поинтересувайте от случая.Това,че са дали положителна проба за ОПИАТ НЕ значи,че е положителна за наркотици.Редица лекарства дори такива без лекарска рецепта дават положителна проба за опиат.Ама пишете нали взимате заплатка.

Баси простите милиционери и журналя барабар с тях. Редно е да се напише, че хората са дали положителен тест, а не че са дрогирани. По вероятно някои хапчета дават фалшиви резултати.

Нямаше да се учудя и ако милицонерчетата са били също дрогирани. Дрогирана държавица !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Но ако ми се случи да ми направят тест и да даде положителен резултат - веднага звъня на вътрешна да идват да правят тестове и на катаджиите. После задружно отиваме да даваме кръвни проби и да изпишем по една кофа мастило.

НАЛИ ГИ ГЛЕДАМ КАТАДЖИИТЕ У НАС ПРИЛИЧАТ ВСИЧКИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ-МУТРИ!!!! ТО НЕ СА ТАТУСИ ПО ТЯХ, ТО НЕ СА БРАДИ ДЪЛГИ КАТО ТАЛИБАНИ,ТО НЕ СА ТЪМНИ ОЧИЛА...КАРАТ ТИ СЕ КАТО ТЕ СПРАТ! И СЕ ДЪРЖАТ НАГЛО, РАЗБИРА СЕ! А И КАТО ИМ ГЛЕДАМ ПРОСТИТЕ МУЦУНИ ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ДРОГИРАТ И ПУШАТ ТРЕВА!!!!! ЗАТОВА РЕВАТ И НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ТЕСТВАНИ...ЩОТО РОДНАТА МИЛИЦИЯ СА НАРКОМАНИ! А ИНАЧЕ "КОРУПЦИЯ" ВЕЧЕ НЯМА И ВСИЧКО Е ПО РЕДА СИ!!!! ХАХАХАХАХАХХА!!!!

Тези, които са направили ПТП-то не знам на какви хапчета са , но онези дето се возят покрай тях на патрулката със сигурност са на тежка ХИМИЯ!!! Минават си и не ги интересува , че мястото на катастрофата изобщо не е обезопасено - няма авариен знак , МПС стои в близост и стеснява участъка, дядото дава интервюта между двете платна ...........УЖАС!! ДОБРЕ , ЧЕ МИНАВАЩИЯ КАМИОН БЕШЕ БЕЗ РЕМАРКЕ , ЗАЩОТО И НА НЕГО ЩЯХА ДА МУ МЕРЯТ СПИРАЧЕН ПЪТ, НО......КАТО НАПРАВИ БЕЛЯТА !

Пенсионерите по цял ден няма какво да правят и от скука се дрогират.

Ега си глупостите! Човек на 71 г - дрогиран! Хората на тази възраст (не всички, разбира се) вземат по една шепа лекарства. За кръвно, за злъчка, за диабет, за дроб, далак и за какво ли не. Наистина, те могат да замаят човека, не по малко от дрога, ама не е забранено.

Въвеждане на ежеседмични публични тестове за министри, зам.министри и депутати. Така ще проумеят гаврата, на която ни подлагат, а и ние ще проумеем колко много безродници храним.

Някой вярва ли, че 71 годишен мъж ще е дрогиран. А колко 55 годишни познавате да павкат или смъркат? Човекът сигурно пие лекарства за диабет или сърце, а тестовете дават положителна проба. Абсолютна глупост, да не кажа престъпление да се хвърлят така обвинения върху хората, освен ако видимо не са били адекватни.

71-годишен хасковски шофьор блъсна 55-годишна – и двамата дрогирани…. Пробата на двамата полицаи също била положителна, както и пробите на 25 пешеходци минаващи наблизо….

Опасно е да се шофира, ако си пил лекарство, на чиято листовка пише, че предизвиква замаяност, липса на концентрация и подобни. Ясно е, че тези хора не са наркотици. Но да караш кола, ако пиеш такива лекарства, също е безотговорно и води до катастрофи.

Браво Мария. Браво!!!!!!! Безотговорно е да изказваш мнение когато си прост Мария

Може да съм просто или проста Мария, но ако си не адекватен шофьор - дали заради лекарство, дали заради възраст или друга УВАЖИТЕЛНА причина, то тогава си опасен на пътя и застрашаваш и себе си, и други хора. А опасността на пътя не намалява само защото си на лекарства някакви. Съвсем друг е въпросът, че тестовете трябва да се прецизират и че хората не са наркомани.

Одеве пих два аналгина, понеже ме боли главата и сега според МВР и медиите съм вече долнопробен наркоман и дрогирано изчадие, заслужавам да бъда публично одран жив и обесен за назидание на всички, които имат главоболие...

Божеее, къде върви света- на 71 дрогиран! А сега, сериозно ли смятате че човек на 71 ще се дрогира с наркотик и ще тръгне до болницата. Малоумна статия и малоумни журналисти, да не говорим за политиците, дето гласуваха един безумен закон по силата на който дори да умираш от болка, не можеш да си вземеш лекарствата. Защото много лекарства също дават положителен тест за наркотик. А как е направена проверката, защото в упътването за дрегера изискванията са свързани даже с това на каква повърхност стои той. Или както всичко в България и това е да вгорчиш и максимално да направиш живота на обикновения човек труден. Не одобрявам алкохола и дрогата при шофиране, но трябва да има прецизиране и действие на принципа "Невинен до доказване на противното. При нас винаги си виновен- върви доказвай ,че нямаш сестра. И всичко е за пари- да пълним бюджета или нечии джобове, а не "загриженост" за хората.

Кой взе парите за тези тестове. КОЙ? КОЙ? КОЙ?

другари, никой ли не обърна внимание на регионите на колите? турците открай време си пушат наргилета, това ще да е било...

И наргилето какво има общо с дрогата, щото мога да се хвана на бас, че журналята търсеща сензация не проумява, че лекарствата за кръвно дават положителен резултат за наркотици.

Дори бабите и дядовците в България са дрогирани! Не ставайте смешни! Хората сигурно са на лекарства! Не лепете етикети и не издавайте присъди! Нямате разрешение! Смешни сте!

Ако бяха проверили и полицаите, със сигурност и те щяха да светнат. Но те са богопомазани- друсат се на воля.

Напушени комсомолци! И двамата-и 71 годишния се напушил . И бабичката на 55 г-също! Поколението на дрогираните комсомолци! Срамота! Това ли Партията, това ли Димитровския комсомол ви учи!

Комунистите родината изграждат, комсомоците след тяхвървят, Пионери! Пионери! Дружно в дрогата! Припев: Комунисти! Комсомоци! Пионерите след тях. Дружно в дрогата! Дружно в дрогата!

Светнали ви кухите лейки , журналисти прости. Кой знае с какви лекарства се е нагълтал тоя. А вие веднага -наркотици. А стига с тия фалшиви тестове по улиците,половин България ще остане без коли.

Малки ,бели хапченца? Или е пушил нещо яко. Както обичат комсомолците!

Ето това е поколението комсомолци, възпитавани преди 1989г-дрогирани, напушени. Както ги е възпитавал Димитровския комсомол. Ще кажете случаЕност. да бе, да-хайде единия комсомолец-този на 71 г да е дрогиран. Ама е дрогирана и жертвата му-на 55 г. Това е коминистическата комсоломщинта. Спазват повелите на комсомола. А да-че една партийна другарка, преди време беше сподеблила как на комсомоските бригади са се напушвали с канабис. Дрогирана, комсомолска, измет! Това е проваленото поколение на пионери и комсомолци, възпитавано от Партията, преди 1989г. Сега разбирате ли откъде идва думата ДРУГАР-идва от ДрУгиран(с У,не с О)-другарите редовно си се другират-и преди 1989г, и сега.

Ами то и майка ти ако не беше дрУгирана... и теб нямаше да те има ! И може би щеше да е по-добре !

Баби и дядовци на кой знае колко лекарства са ---- дрогирани били! Еничари пълни!

Ето това е поколението на комунистите, отпреди 1989г-дрогирани, напушени. Същите, които са станали пионери, а после комсомолци. Дрогират се, блъскат хора, типични комсомолци. Това е проваленото поколение на комсомолците. Тоя явно е роден около 1952 г, значи през 1966, по времето на раз-витие комунизъм е комсомолец, ии дори и днес демонстрира наркоманската си комсомолщина. А върха е ,и че блъснатата 55 годищна комсомолка е дрогирана, и тя е от поколението, комсомолци, отпреди 1989 г. Комунисти, комсомолци, пионери -дружно и задно в дрогата.

Вече и дъртите взимат пuкo, батенце, т'ва е положението...

Някой трябва да каже на редакторката Аделина Томова ,че този начин на представяне на "новини " е гонене на несъществуващи сензации !!! Наистина днешните медии за нищо не ни стават !!! Само глупости ,подвеждащи внушения и откровен и лъжи !!! Телевизията е същата !!! Журналистиката като цяло за нищо не става !!! Купени ,политически коректни драскачи ,лъжци и манипулатори !!! Политик и журналист станаха мръсни думи !!! Има и още ....доктор,юрист във всичките му разновидности ...станаха синоним на корупция,задкулисни съглашения,лъжи,и много мръсотия !!! Това го казвам с най-голямо съжаление !!!

Че те 95% от хапчетата за сърце примерно ще светнат на тоя таст. Глупости. Само ще ги изтормозят сега.

Дрогирани са главите на тестващите и на журналистите. Друг е въпросът, че на някои лекарства пише, че повлияват концентрацията и да не се работи с машини. Та така - определено е опасно да се шофира. И не трябва да се шофира.

С положителен тест са а не че са дрогирани.На 71 и 55 стига глпости

Като при ковида. Теста ти е положителен, иначе ти не си болен, ходиш си на работа, спортуваш.... Опитват се да ни глассят с тези тестове, и при ковида спяха донякъде.

За Народа има Дрога! Много хора не знаят или не им пука, че след употреба на редица популярни болкоуспокояващи не трябва да се управляват машини.

На лекарства е човекът, какви други наркотици на 71 години

дрогирано племе на рояци из западащата територия... ББААХАХА

самата дума дрога се използва неправилно!! Правилно е под влияниетона нарокотични и упойващи вещества!! Питайте аптекарите какво означава думата дрога от латински на български преведено?