71-годишен блудствал с непълнолетна в автобус на столичния градски транспорт

Възрастният мъж е привлечен под наказателна отговорност, като за престъплението се предвиждат между 2 и 8 години затвор

Обратно в новината

Коментари - 71-годишен блудствал с непълнолетна в автобус на столичния градски транспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А след 72 часа ,какво го правим?????????Пак го пускаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кастрирайте го! Така или иначе съдът ще го пусне да продължи да издевателства над деца.

Ако някой го нарече урод ,трябва да се смята ,че му прави комплимент.

Чак сега? След първото посегателство е трябвало. А това момиче защо е безпомощно? Може би болно. Не пишат читаво тези журналисти.

И колко пъти лежа от 2 до 8 години за предишните си престъпления?

За едно пипане - 8 години, а за убийство - 8 месеца условно.

може да е мазала по тик-тока, и да не е забелязала

То справедливост в Булгаристан няма, но и морал и старх от Бога Няма!!!! Ха, този мурук ще бъде наказан с лишаване от свобода от 2 до 8 години, а онзи които уби Милен Цветков го пуснаха за добро поведение!

То справедливост в Булгаристан няма, но и морал и старх от Бога Няма!!!! Ха, този мурук ще бъде наказан с лишаване от свобода от 2 до 8 години, а онзи които уби Милен Цветков го пуснаха за добро поведение!

Ох котьо, 16 годишна, ми тя е таман за пипане !

пенюгата е ясен - яйцата между две тухли, прасссс! и да си ходи. но това момиче защо е било в безпомощно състояние? вързано ли е било, пияно ли?

Като студенти,аз и един колега, бяхме свидетели на подобна простотия. Но в ролята на дядото беше един инвалид. Излезе разбран човечец и не се наложи много да го обеждаваме! С леко отместване на главата и две три пляскания се разбрахме и се изнесе без да го бием... Ама си представям как е изглеждало за останалите пътници... Двама студента от НСА шамарят инвалид...

71-годишен! Извратения мерак умира последен!

Пътува кум Абдовица = циганка. Безпомощно състояние = пияна на куче и спи. 71 годишен рецидивист, пътува към Абдовица = мазен циганин. Циганска история. Няма да има наказани. Журналята си чешат клавиатурите.

Голям пич ще да е. Като мен. Като стъпя в автобуса, всички мацки изпадат в безпомощно състояние. Затова вече не стъпвам там.

Жорко, и тебе мама ще види. Сега наблягай на .ането, щото с годините мерака не минава, само възможностите намаляват. Иначе, 16 годишната какво е правила до полунощ по улиците, и как се разбира, че е била в безпомощно състояние. И още много може да се напише по въпроса. Не заклеймявай, като пораснеш ще проумееш доста неща, а сега намали онанирането и се огледай, и се ослушай ....Безпомощно състояние....

Иначе сте силни с предложенията. Поне да се бяхте заинтересували относно кастрацията. Първо за възрастта до която тя успешно премахва мерака, Второ дали набора въобще го е вдигнал. И как ще обясниш, когато опипват един плат, една кола, една книга освен с блудството. Заради блудство ли има предупредителни табели на скулптури, картини -НЕ ПИПАЙ ЕКСПОНАТИТЕ! Историята познава случаи в които мъже на възраст са си рязали топките за да проникнат в хареми, та се позаинтересувай за султан Баязид Светкавицата относно кастратите

Точно така, момичето е било болно. Ковид, предполагам?

"...71-годишният опипал 16-годишната, като се възползвал от безпомощното ѝ състояние..." ооох на батко!!! това 16-годишно напращяло моме сигурно цицките й са били като нитратни домати... пуснете човека бе! или за Доган може а за местния мераклия - не ;-)

колега, момето е било беспомощно щото е потънало от срам че му се е подгизнала катеричката на обществено място

СУЛТАНИ СА БИЛИ БИСЕКСУАЛИ-ДОЛНИ ПЕДЕРАСИ И ЕНИЧАРИТЕ СА ГИ ШИБАЛИ ТИЯ МЕКЕРЕТА КЛЕСАВИ ИБРИКЧИЙСКИ....