71-годишен блудствал с непълнолетна в автобус на столичния градски транспорт

Възрастният мъж е привлечен под наказателна отговорност, като за престъплението се предвиждат между 2 и 8 години затвор

Обратно в новината

Коментари - 71-годишен блудствал с непълнолетна в автобус на столичния градски транспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...71-годишният опипал 16-годишната, като се възползвал от безпомощното ѝ състояние..." ооох на батко!!! това 16-годишно напращяло моме сигурно цицките й са били като нитратни домати... пуснете човека бе! или за Доган може а за местния мераклия - не ;-)

колега, момето е било беспомощно щото е потънало от срам че му се е подгизнала катеричката на обществено място

Голям пич ще да е. Като мен. Като стъпя в автобуса, всички мацки изпадат в безпомощно състояние. Затова вече не стъпвам там.

Пътува кум Абдовица = циганка. Безпомощно състояние = пияна на куче и спи. 71 годишен рецидивист, пътува към Абдовица = мазен циганин. Циганска история. Няма да има наказани. Журналята си чешат клавиатурите.

71-годишен! Извратения мерак умира последен!

Жорко, и тебе мама ще види. Сега наблягай на .ането, щото с годините мерака не минава, само възможностите намаляват. Иначе, 16 годишната какво е правила до полунощ по улиците, и как се разбира, че е била в безпомощно състояние. И още много може да се напише по въпроса. Не заклеймявай, като пораснеш ще проумееш доста неща, а сега намали онанирането и се огледай, и се ослушай ....Безпомощно състояние....

Като студенти,аз и един колега, бяхме свидетели на подобна простотия. Но в ролята на дядото беше един инвалид. Излезе разбран човечец и не се наложи много да го обеждаваме! С леко отместване на главата и две три пляскания се разбрахме и се изнесе без да го бием... Ама си представям как е изглеждало за останалите пътници... Двама студента от НСА шамарят инвалид...

пенюгата е ясен - яйцата между две тухли, прасссс! и да си ходи. но това момиче защо е било в безпомощно състояние? вързано ли е било, пияно ли?

Ох котьо, 16 годишна, ми тя е таман за пипане !

То справедливост в Булгаристан няма, но и морал и старх от Бога Няма!!!! Ха, този мурук ще бъде наказан с лишаване от свобода от 2 до 8 години, а онзи които уби Милен Цветков го пуснаха за добро поведение!

За едно пипане - 8 години, а за убийство - 8 месеца условно.

И колко пъти лежа от 2 до 8 години за предишните си престъпления?

Чак сега? След първото посегателство е трябвало. А това момиче защо е безпомощно? Може би болно. Не пишат читаво тези журналисти.

може да е мазала по тик-тока, и да не е забелязала

Точно така, момичето е било болно. Ковид, предполагам?

Ако някой го нарече урод ,трябва да се смята ,че му прави комплимент.

То справедливост в Булгаристан няма, но и морал и старх от Бога Няма!!!! Ха, този мурук ще бъде наказан с лишаване от свобода от 2 до 8 години, а онзи които уби Милен Цветков го пуснаха за добро поведение!

Кастрирайте го! Така или иначе съдът ще го пусне да продължи да издевателства над деца.

Иначе сте силни с предложенията. Поне да се бяхте заинтересували относно кастрацията. Първо за възрастта до която тя успешно премахва мерака, Второ дали набора въобще го е вдигнал. И как ще обясниш, когато опипват един плат, една кола, една книга освен с блудството. Заради блудство ли има предупредителни табели на скулптури, картини -НЕ ПИПАЙ ЕКСПОНАТИТЕ! Историята познава случаи в които мъже на възраст са си рязали топките за да проникнат в хареми, та се позаинтересувай за султан Баязид Светкавицата относно кастратите

СУЛТАНИ СА БИЛИ БИСЕКСУАЛИ-ДОЛНИ ПЕДЕРАСИ И ЕНИЧАРИТЕ СА ГИ ШИБАЛИ ТИЯ МЕКЕРЕТА КЛЕСАВИ ИБРИКЧИЙСКИ....

А след 72 часа ,какво го правим?????????Пак го пускаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!