7 починали във Великобритания от тромбози след ваксина на "АстраЗенека" при поставени над 18 млн. дози

Обитателите на домовете за възрастни в Англия ще могат да приемат по двама посетители по-късно този месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, седем били починали, само, ами кажете колко общо са съобщените случаи на нежелани реакции, колко от тя са тежки, колко са средни, колко са леките и колко са пренебрежимо леките. И това във Великобитания, ами ако беше у нас, както искаха силово да ни я пробутат тая ваксина, по политически и корупционни причини? Дали щяха да са само седем?

Ваксинираните са 40 000 000, а не 18 000 000. Отворете който и да е Английски вестник и ще се уверите. Благодаря

18000000 са с АЗ, другите са с Файзер.

Когато нямаш доверие ! Храни за нас 5то качество , а защо ваксините да са " екстра " Орбан каза , че сме ваксинирани с СССР ваксини и сме били добре и хоп Унгария с най-голяма смъртност , явно нов " маджаро-щам " колко му е ? Когато нямаш доверие ! Кой и защо пусна това биологично оръжие ?

Два мита, любими на троловете: 1) висока смъртност от ковид от над 2-3% - ами прочетете малко НАУЧНИ статии, а не дировски парцали, и ще видите максимална смъртност от 0.5% до 0.05% т.е. 1:200, че даже и 1:2000. При хора под 55г смъртността е под 0.005%. 2) тромбозите след ваксинация са по-малко от тези в general population-a - смешници, всеки човек в някакъв етап, ако живее достатъчно дълго, ще образува някой солиден тромб т.е. какво - 100% тромбози ли имаме за сравнение!!! Въпросът е каква е вероятността от тромбоза или смърт 1-2-10 дни след някакъв event като ваксинация! И понеже вероятността да е случайно е много малка, а на практика хора образуват тромби и някои от тях умират, затова и изопачаваме въпросите и статистиката. Статистиката си я въртим, само както на нас ни изнася. 1:2000 вероятност да умрете от ковид, 1:20 000 вероятност да умрете след ваксинация+Х% вероятност от 1)по-тежко прекарване на ковид,2)автоимунни заболявания, 3) неоплазии. ИМАТЕ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ, ИЗБИРАЙТЕ И НЕ МРЪНКАЙТЕ.

Глупав анализ. Защото за да умреш от Ковид първо трябва да се заразиш от Ковид. А вероятността да се заразиш от Ковид е много-малка. Толкова, че дори след 9 години половината население на България.

Създателите на Спутник V с механизъм за обновяване на ваксини От руския център „Гамалея“, разработил първата руска ваксина срещу Covid-19 „Спутник V“, съобщиха, че вече имат и механизъм за обновяване на ваксини срещу коронавируса, обяви ръководителят на центъра Александър Гинцбург. Това е същата технология на базата на аденовирусни вектори, където нова последователност се синтезира буквално в рамките на 24 часа, а на следващия ден се вмъква в използвания вектор и практически имате вече готова ваксина, обясни експертът. Гинцбург допълни, че сега се обсъжда въпросът дали в този случай трябва да се провеждат всички фази на изпитанията на новата ваксина. Ако защитният ефект на ваксината и срещу новия щам е толкова адекватен, може веднага да започне масовото ѝ производство.

А добро утро! Открили топлата вода. Нали Астрата е адаптирана от предния SARS, за сегашния? Виж ако вече ваксинираните също получават автоматични ъпдейти, тогава работата е друга.

Тя Астрата не трябва да се дава за пример.

3евзек

То хубаво, ама нали принциът е същият?

Това че предимствата са повече от рисковете да го обяснят на роднините на починалите, които явно са изтеглили късата клечка. Ваксинацията не трябва да се превръща в руска рулетка. Като са толкова атворени нека поне да обезщетят семействата на починалите хора, които в крайна сметка няма да са малко.

Как ще ги обезщетят, като преди ваксинацията са подписали информирано съгласие

С тези бавни темпове на разпространение на вируса, по добре е да не бързате да се ваксинирате. За една година са се заразили само 335 000 души в България. Тоест цялото население ще се зарази чак след 20 години ! ! ! ... много по-разумно е д асе изчака 2-3 години и тогава да се ваксинираш ... защото тогава ваксините ще са наистина безопасни, пък и лекарство може да има, нали?

За една година не са се ваксинирали 335 000 души , защото има ваксини от края на миналата година.

А кой твърди това?

бе Жоро, първо чети, а след това пиши

Астра Зенека е цвете пред Джнсън&Джонсън...Това дори американците го признават...

Зенеката си е чиста руска рулетка.

Проблемът при Зенеката е,че е евтина и бърка сметките на американските конкуренти

Зенеката е руска рулетка от калибъра на аналгина, който вкарва няколко души на милион в животозастрашаващо състояние.

Има ли някаква тема по която да не си толкова осведомен и компетентен.....бахти досадата си...

3евзек

Г-н Абе трол, Разбирам, че нямаш какво да добавиш и завиждаш на общата култура, нли? Само между другото да питам, трол бащино име ли ти е, или фамилия?

Вкарва уя ми ...на Запад аналгина не се изписва от 20г....а в аптеки не можеш да го намериш

Те никога няма да ви кажат точните цифри. Разбирайте, цифрите са доста по-различни. Но най-важното е, че тези "вакси" са предназначени да се задействат между 6я и 12я месец - тогава ще почне истинското измиране на "ваксинираните". Чак тогава ще им светне, че много яко са прекарани, но ще е твърде късно. Но за тебе може би все още не е късно?! Почнете да използвате сивите си клетки, дори да са само няколко на брой - и няколко може да ви стигнат.

Няма да ви разберат!

Въз основа само на данните от Германия, ако се ваксинират милион души с ваксината на „АстраЗенека”, тогава има вероятност при 12 от тях да се появят тромбози и четирима да умрат. Тоест всеки, който получи сертификат за ваксиниране, задължително си взема и билетче от Томбола. Томбола, при която на 1 милион ваксинирани на 4 билетчета ще пише "СМЪРТ". Хората е хубаво да знаят това преди да решат да се ваксинират с Астра Зенека.

Мерси за сравнението. А ако се заразиш с корона от един милион билетчета на 38500 пише смърт (до момента смъртността в БГ е 3,85% от случаите). 38500 на молион срещу 4 на милион. Хм трудно решение.

Тц. Ако си бил достатъчно симптоматичен, че да решиш да се тестваш, може да изтеглиш такова билетче, а това е доста различно от "да се заразиш с корона".

Да, но шанса да се заразиш е много малък. Имай предвид, че с тези темпове на разпространение на вируса и след 9години може да не са се заразили половината българи Докато боцнат ли те с иглата, задължително си взел билетче от Томболата на смъртта

3евзек

Г-жо hehe, Ако 90% изкарват заболяването безсимптомно, тогава може да заместиш 38500 с 3850 и да решиш новата задача за трудното решение. Ако 99% го изкарват безсимптомно, тогава може да замениш 38500 с 385 и пак да решиш задачата за трудното решение. Само че ако са 99%, а симптоматичните случаи - 200 000, значи общият брой преболедували е вече 20 000 000. Т.е. справката с действителността не излиза. Значи трябва да учиш повече математика, за да решаваш такива сложни задачи.

Ох, писнаха ми рекламите и антирекламите на ваксините. Поставени 18.1 МЛН.дози, от които 22 случая с тромбози и 7 починали. Дали БЕЗ ВАКСИНАТА щеше да има 22-ма с тромбоза и 7-ина с летален изход, или щяха да бъдат повече, или по-малко?! СЛУЧАЙНО СЪВПАДЕНИЕ ли са ваксинациите и тромбозите, или НЕ?! КОЙ може да каже КАТЕГОРИЧНО?! ... От изнесеното за КОВИД ваксинацията разбрах, че хем има риск с ваксинацията, хем има риск и при отказ от ваксинация. Риск печели, риск губи! Пък и проф. Годжи ни обеща, че ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ... СЪС или БЕЗ ваксина, бих добавила.

22 случая са нищо. А до миналата седмица въобще не можеше да се докаже връзка между тромбозите и ваксината. Побързайте докато не са се увеличили случаите.

Сред 18 000 000, колкото 3 Българии, било то с ваксина или без, със сигурност е имало много повече хора с тромбози. Само че за 30 от тях е установена вкасината като причина. Сами по себе си 30 може да са в рамките на статистическата грешка, обаче комбинацията от тромбоза с тромбоцитопения не е чак толкова често срещано явление сред 18 000 000 души.

А професор славуца и каунь зелен чорап , ти казаха , че няма вирус .

Ако се вземат 18 милиона НЕваксинирани,ще се види,че процента на тромбозите е даже по-висок.

Явно са много повече, днес разбрах за мой познат дето е починал малко след ваксиниране. Преди всеки го пишехе починал от Ковид, сега се правят на улави ако някой почине след ваксиниране!

Тука отсреща почина една възрастна съседка 24 часа след като е яла хляб, От какво нея да я пишем починала се чудя.

Предимствата на малките държавици като България са, че всички се познават и всичко се знае. Ако случаите започнат да растат, трудно ще се скрият. Аз например познавам ваксиниран човек на средна възраст, който след втората доза на ваксината се зарази и беше две седмици на легло. Не съм сигурен дали без ваксината щеше да е "по-леко" както обещават. Но рано или късно ще се разбере. И в крайна сметка, каква е целта на ваксините - да го "изкараш леко", или да се изчезне вируса? Вече никой не говори за унищожаване на вируса. Лекичко ни сваряват като жаби в топла вода, сега е ваксината за да го "изкараш леко", след 6 месеца ще има нужда от нови ваксини заради новите мутации и така до безкрай, вечен бизнес за биг фарма.

"Предимствата на ваксината "АстраЗенека" за предотвратяването на инфекция с COVID-19 и усложненията (от болестта), ПРОДЪЛЖАВАТ да са много по-големи от рисковете и хората ТРЯБВА да ПРОДЪЛЖАТ да се ваксинират с нея", заяви в комюнике директорката на регулатора Джун Рейн. Много научно го раздават британците! "Предимствата" продължавали да са по-големи от РИСКОВЕТЕ. Нали беше тествана? Нали предпазваше? Ефективна и безвредна! И какъв нюанс сега "ПРЕДИМСТВА"! А бе, тия да не говорят за ваксинационни паспорти? Щото май за всичко друго тази "ваксина" напълно се провали. Дано не намалеят още предимствата щото подлъгаха доста хора.

не са ли ти достатъчно, за да боцнеш безценния си гъ з?

Ако те успокои, те другите "ваксини" много дърпат с "предимствата" си. Вероятно и някой ги слагат отзад, ти знаеш по-добре. Те британците там скоро ще почнеш с лупа да ги търсиш, а ние продължаваме да бъдем прехласнати от магическото си раболепие. Хубаво, всеки от нас си слага по 3-пъти ваксината и ставаме равни на британците.

Ваксинирах се с Астра преди 5 седмици.Вчера си направих тест за антитела. Показа ми 14.3 при референтна стоиност 50. При по малко от 50 (negative) при по голямо от 50 (positive). Дали за 12 седмици когато трябва да ми поставят втората доза ще се увеличи?Някои тествал ли го е това?

Пишат нормални хора - а не идиоти като тебе.....набутал си боклук и поле чакаш резултати.....кретен

и се е ваксинирал. Не е влезнал тук да плюе антиваксърите. Изглежда боклука си ти.

Не знам в каква скала мериш. Какви са мерните еденици? Трябваше да си направиш тест и преди ваксинирането. Мисля че 14 вече те предпазва. Титъра на IgG расте горе долу като квадрата на изминалото време. Разбира се, носа ти може да се зарази. Едва след това, като го прекараш леко, ще имаш пълен имунитет. Втората доза само елиминира заразените кетки от първата с имунната реакция към аденовируса. Не е изцяло бустер, по-скоро стопер.

Благодаря ти за отговора.Мерните единици са AU/ml.

Що се мериш? Щом си я сложил сложил, то вече свършило. А както се вижда, нямаш голяма вяра, ама сега искаш да се убедиш че нещо не си се прекарал. Хора, това с "Ковида" и "Ваксините" ще стане вече болестно състояние. Мислете за нещо друго.

Познат, прекарал го по естествен път има резултат 2200 за антитела. Ти все едно нямаш никакви антитела.

3евзек

Това на първия ден след заразяването ли е било?

Тези са официално регистрирани.....а колко не знаят, че са закъсали от боклуците дето им бият...

не ни дреме за мисловните напъни на руслямските терористи и техните македонски патерици по българските форуми.

1. В дневната сводка за заболелите и починали да се разделят на починали ваксинирани и починали неваксинирани. 2. Да се сложат уебкамери в Ковид отделенията на болниците и да се вдигнат всички забрани. Дори може да се криминализира носенето на маска. 3. Да се криминализира ваксинирането наравно с наркотиците.

7 души от 18 милиона.... Че в България лятото умират толкова на ден на пъ за морето

Тъй е деди, ама е важно да не изтеглиш точно ти късата клечка. Иначе 7 на 18 милиона е нищо работа.Навсякъде в момента има зелени коридори с Астра. Върви да видиш каква навалица е. Не можеш да се разминеш!

ти си знаеш

Казах му вече, дедовото!

кога го виде на небето бе деде?

А миналата седмица нямаше нито един доказан случай.

3евзек

Един случай не доказва нищо, още повече, когато предизвиканото от ваксината състояние може да се случи по поне десетина други причини. Трябва да се съберат повечеко, за да може да се каже със сигурност. Възможно е хора да умират от ваксина, но по друг начин, за което още не са събрани данни. И когато това стане, например след 3 месеца, тогава пак ще кажат "има толкова починали и толкова оцелели".

Брей колко тъпаци има тук. Да антиваксърите са тъпаци ОК. Но аз не съм антиваксър имам си всички необходими ваксини И НЕ ОТРИЧАМ ВАКСИНИТЕ. Но тези набързо скалъпени шитни с цел да успокоят простолюдието няма как да ги вкарам в тялото си. Една ваксина и трябват минимум 6 , 7 години изследвания, тестове върху доброволци и т.н. това е дълъг процес и целта е ТЪПИТЕ КОВИД ОЛИГОФРЕНИ да не пукнат като кучета след поставянето на ваксината. Не може да ти поставят ваксина изработена за няколко месеца и одобрена за два дни и ти да се чудиш дали няма да пукнеш като куче на улицата. Това е идиощина. Да умрелите от ваксина са много малък процент, но ако това сте вие ще ви дреме ли за цифрите ??????

какво си се разревал? Ваксинирането е лично решение, на което ТИ се опитваш да повлияеш. Значи си обикновен антиваксърски трол.

Те също са обикновени проваксърски тролове. Ореваха всичко с тия ваксини, по всички канали. Алоу, спрете се малко, бе, псхипопати. Какво рекламирате нещо, което и идея си нямате какво е.

нещо си нервен

Тоя аргумент колко време трябвало за една ваксина е леко неуместен в тази извънаредна обстановка. Този вирус парализира целият свят. Всеки ден лок даун струва милиарди. За това индустриалните нации като САЩ, Германия и т. н. инвестираха милиарди в разработката на ваксините. В момента има 6 или 7 изпитани и удобрени ваксини срещу Ковид, а не само една.

bookkeeping.mariana@

Да бяха инвестирали в лекарство!

Преди години ромите (т.нар. цигани) отказваха да ваксинират децата си, защото било държавна политика, за да и стерилизират. Сега тези "брилянтни идеи" за чипиране, дамгосване, маркиране, тровене с ваксини са издигнати до ново интелектуалното "ниво". Вярвайте не на науката, а на интернет "звезди". Всеки има право на избор и свобода днес в България - радвайте се на това и всеки да решава за себе си. Не е задължително, нито ваксинирането, нито отказа.

Ваксина се прави за 10 години, а не за 8 месеца. Политиците, фалшиво предлагащи като панацея тези "ваксини" не е ясно какво целят, освен да посегнат на редица права. На първо време свободното право на движение и туризмът ще бъдат смазани за много години наред. В по-песимистичния сценария, може да изградят концлагер, като в Израел, и да не можеш и хляб да си купиш без ваксина. И това не е теория на конспирацията, а реалност. Вече се случва. Гнусният медицински фашист Кунчев ще работи за най-човеконенавистническите практики, които може да приложи от чужбина - тук. В това нямам и ни най-малко съмнение.

Нямаше ли да му е в пъти по-удобно на "човеконенавистника" Кунчев, да си трайка в службицата и да ви остави да мрете по улиците на Родината? За държавата ще е много по-добре ако измрете поне 1/3 от народа, а тя се хванала да ви пази задниците от вас самите.

Ти Кунчев го изкара Христос направо, бе. Този смръдливец не е спасил нито един човешки живот. Да си мислиш, че тези глупости, които се правят спасяват някой , е тежка форма на психопатия. Да ме остави да мра, не му искам изродските изпълнения. Щяло да му е по-лесно да ни остави да мрем, ама друг път. Получава по много хилки на месец за този цирк, копелето с копеле, гнусно, мръсно и противно.

Той е административен, дебелогъз, оял се плужек, който не е виждал истински пациент от много време насам. Не е лекар.

Проблема е че когато се разболееш да речем от хепатит С прилагаш каквото има за хепатит С. Може и да има лечение след 10 години, ама дотогава ще си опънал жартерите. Та ваксините е възможно да имат сериозни странични ефекти, но ако си дебел, имаш диабет високо кръвно и си на 65 ако се разболееш ще умреш в 11% от случаите (може би над 20% в България). Така че ако има страничен ефект върху потентността да речем, няма да е много интересно. Ако обаче си млада булка и искаш да имаш деца и със сигурност Пфайзер атакува белтъците на плацентата е може и да рискуваш една пневмония. Това, което е важно е да има възможно най-богат асортимент от ваксини (както в Сърбия), за да не се окаже фатален дългосрочният дефект на една ваксина. И да има достатъчно антиваксери ако се окаже че която и да е от ваксините е лоша. Тогава със случаи или не, когато в 2028 станат ясни всички ефекти от ваксините (в 2023 90% от дългосрочните), ще сме оживяли при всички положения. Но в момента -- ами като няюа риба и рака е риба. А виж за фашизма на Кунев -- ако говориш за тъпите маски, карантини и затваряния си прав. Най-мек в Европа но по заповед на Тедрос си е фашизъм. Относно ваксините политиката му е най-разумната за момента. Записваш се и се ваксинираш с типа ваксина, която избереш. Лошо е че Ангелов е купил много непредвидливо от най-евтината и най-безполезната ваксина. Но разбира се, истинското лица на Борисов и щаба му ще го видим след изборите. Дано не се окаже по-грозно и от Меркел, Маркон и Санчез заедно.

Инциденти с венозни тромбози с Пфайзер и Модерна са точно толкова колкото и с Астра Зенека и са доста повече при неваксинираните. Това е лъжа " чувам "как ревват антиваксърите. Да , ама е факт. И обяснението е , че ваксините, стимулират и общия имунитет, всичките ни системи леко се стимулират , като с допинг и организма ни като цяло е по- здрав и устойчив към всички заплахи.

Става дума за специфична тромбоза предизвикана от намаляване на плакетите. Не за тромбоза изобщо. Е около 5 пъти по-често при ваксинирани с астра зенека, 3 пъти повече при Пфайзер, 1,5 при спутник. Няма увеличение за китайската или индийската. За останалите няма достатъчно статистика. И въпроса не е тромбозата, която за периода на наблюдението е рядка, а това колко и докога падат плакетите. А виж това не го казват. И именно затова - - липса на профили на белите кръвни клетки, FDA на САЩ не е одобрила тази ваксина в САЩ. До лятото ЕО иска да спре прилагането на А.З.

Колко тънко го пусна, а? Професионалист! При кой спутник обаче? Корейския, индийския или сега китайския? Тези 1.5 пъти ли е причината да замразите ваксинациите след 4.2 милиона ваксинирани руснаци?

А и между другото: тромби при прекаралите Ковид без ваксина, които не са били в бърза помощ: около 20 пъти по-често от нормалното (но не намерих данни за нивото на тромбоцитите). Та който мисли че да го прекара е по-леко... При тези, които са били с маркуч и са се оттървали -- там е пълно с тромби, но има и чисто механично увреждане. Виж, това което мисля за Астра Зенека е че трябва да спре докато не се намалят силно случаите. Просто защото действа много бавно, за 4 месеца, а това е опасност при наличие на много случаи. Може да се прилага едва след като се успокои ситуацията за да не селекционира мутации. Там където е изпробвана масово е Бразилия, Никарагуа, Южна Африка, Конго, Великобритания. Е точно съответства на новите щамове.

Не разбрах защо ваксинираните тихичко си се редят на опашки и се ваксинират по 10-15 хиляди човека на ден и никой от тях не се е разревал, как неваксинираните ще ги убиват? В същото време антиваксърите реват на умряло хората да не се ваксинират. Ами като не искате, не се ваксинирайте бе! Никой няма да плаче за вас.

Целта на този цирк е накрая да направят ваксината задължителна и да ограничата гражданските права на неваксинираните до степен, до която няма да могат да съществуват физически в това общество. А ти си се ваксинирай на воля, разписвай "информирани" съгласия,

... информирани съгласия, с които освобождаваш всички по веригата от отговорност-

За мен единствено е показателен факта - дневния брой починали ваксинирани, приравнен към дневния брой починали неваксинирани. Въпрос, който ВИНАГИ антиваксърите пропускате като шум в ушите си. Останалото е прах в очите.

изглежда съм прав

3евзек

Г-жин Нищо не си разбрал, явно, Изискването за ваксини е за времето на епидемия. Жалкото е, че когато свърши, вече няма да си тук да си признаеш, че нищо не си разбрал, явно.

Според мен най-разумно е да се изчака. Сметката е много проста: Астра Зенека има нужда от 4 месеца за да изгради имунитет. Пфайзер 4 седмици. Та ако след 2 месеца има достатъчно Пфайзер (който няма толкоз тромби, но има други изненади), се печели 1 месец. Ако пък се изчака еднократната ваксина, то имунитета се изгражда за десетина дни. Та това от гледна точка на всеки поотделно. От гледна точка на обществото: ако се ваксинира с бавна ваксина, то хората трябва да се пазят от ваксинираните поне 3/4 от времето, прз което се изграждат антитела, защото през останалото време тези хора са особено опасни да не произведат мутанти. Ако се ваксинира с Пфайзер това са 3 седмици. Ако се ваксинира с А.З. са 3 месеца. И ако се изчака J&J е само една седмица пазене. Спутник -- 10 дни. Ама то нали Ангелов да не го обявели в безстопанственост трябва да купи от най-евтиното... Абе, първата работа на ББ трябва да е да го смени и да сложи някой с големи топки за министър.

Мен не вълнува въпроса ако има такъв риск как да се предпазят хората - има ли някакво лекарство или превенция, за да не се случи лош изход от тромбоза - да кажат - ако имате такива и такива симптоми, обадете се на лекар, но разбира се веднага пийте еди кое си лекарство. При много лечения се предписва - пий 2 седмици еди кое си лекарство - ако и тук е така - да го кажат, че то докато дойде линейката няма да има време за реакция. И второ ако това е нормална статистика - тя би трябвало да е същата и при Пфайзер и Модерна - така ли е? - има ли и там статистика за умрели от тромбози след ваксиниране. Ако няма - значи не е нормално да има тромбози и причината очевидно е във ваксината на Астра.

Пфайзер и Модерна са друг тип ваксини. Астра Зенека и Спутник 5 един тип ваксина. почти еднакви.

Много ме кефи как русофобите, които пишат срещу Спутник V казват, че е същият като Астрата. Не казвам, че ти си такъв, просто го даден за пример. Но някои го правят злобно и жлъчно, за да пишат против руската ваксина. Което от своя страна значи, че Астра вече е еквивалент на боклук, щом се използва за сравнения с такава цел.

не бях забелязал

Има случаи на тромби и и при пфайзър ваксината. В Израел учени се опитват да получат информация от правитестелството за смъртните случаи, но такава информация не им се предоставя. Единствено се обявяват смъртните случаи от вируса. Бяха изредили имена в едно израелско радио на част от смъртни случаи след ваксинация. Странно защо правителството не иска да оповестява тази информация.

Първо тази работа с тромбозите е раздухаха руснаците за да покажат колко е добър спутник. Днес обаче аржентинския президент се оказа прясно заразен с вирус след като е ваксиниран със спутник. Голям смях са руските сайтове с обяснение на ефекта.

От щаба казаха, че към всяка доза Ваксзеврия, се полага чаша с доматено сокче, срещу тромби.

Смъртността от Ковид е около 2 процента. Смъртността от страничния ефект на ваксината е 0,000039 процента. С други думи ако цяла България се ваксинира само с Астра Зенека се очаква да имаме общо 3 смъртни случая от усложнения от тромбози. А в момента от Ковид умират по 100 човека на ден. За затворената икономика да не говорим. В живота нищо не е без риск. Важното е да има рационален и трезъв подход към рисковете.

Смъртността от инжекциите с неизвестно ГМО модифициращо и убиващо телата съдържание е 0,039%, а от ковид 0,032%

3евзек

Изглежда и твоето развитие е на етап "ин витро", щом си толкова податлив на генетични изменения.

Дай да се върним в трети клас и да си спомним как се смята в проценти. 7 делено на 18000000 по 100 = 0,000039 процента.

Смъртността от коеид в БГ е 3,85 процента. 13500 смъртни случая делено на 350000 случая по 100

Само 7 починали по официална информация. А по неофициална и реална колко хиляди убиха?

Чети бе, човек. Във фейсбука пише всичко.

Не става, овчи, не "чета" Фейсбук, предпочитам Diaspora и Телеграм.

3евзек

Т.е. четеш други социални мрежи, в които има всякаква измет и ги ползваш като на достоверна информация за научни изследвания, нали така... хм... умнико. Овчи е баща ти, не ме бъркай с него!

Това са поразителни данни: при 18 млн. ваксинирани в Англия, имаме 30 случая с венозни тромбози ( при 18 млн. неваксинирани има дори повече случая с тромбози ) и 7 смъртни случая. Ето кое е поразителното: при доказани 4,37 млн случая с Ковид 19 в Англия имаме 127000 смъртни случая. Изводът е пределно ясен: антиваксърите са тотални ...умници.

Пълни лъжи, които няма да накарат нито една държава да продължи с тая отрова

Колкото и да пожълтяват такива коментари в dir-а, бих добавил...

3евзек

Г-да Това са лъжи, Защо лъжете, бе?

Ами ти вервай на ингилизите... Щом им верваш за броя случаи и броя починали... Аз живея в Англия и мога да ти кажа, че това са цифрички по телевизията. Но постигнаха целта си - такива лековерни, като теб, да се крият по къщите, като къртици и да търчат да си слагат ваксина, която нито е нужна, нито е полезна.

Дядо ми и баща ми казваха- На простичкият човек можеш да помогнеш, но на глупавият - никога. Глупавите все стоят по опашки...., простичкият поне първо пита...

Не са си изпили доматеното сокче, затова са починали.

Абе тръгна тя веднъж и сега разправяй, че Астра и Зенека не били сестри.

Статистика!? Стъкмистика!?

Ето една интересна статийка: Доктор от Полша, който се подигравал на "антиваксърите", умира само няколко дена, след като е ваксиниран: https://www.vaccines.news/2021-03-05-doctor-mocked-coronavirus-vaccine-refusers-dies-jabbed.html

Антиваксърите и ковид терористите убиват хиляди хора всеки ден. Колко му е да убиете още един, който ви пречи?

А колко му е ковид мафията, която е на власт навсякъде в момента, да убие, който им пречи? Ковид терористите сте вие, антиваксърите нямат никаква власт.

3евзек

Т.е. не отричаш, нали? И... ще ме извиняваш, обаче тероризмът е присъщ точно на онези, които нямат власт, но искат да изнудят властите да направят нещо.

Чий е сайта vaccines.news, който толкова настойчиво ни рекламираш?

Ако точно на мен ми се случи тромбоза. За производителите и за властите ще бъда само една цифра, но за мен не е така. Аз съм жив човек и не искам никакви рискове за моя живот. Този грип минава сам и не е много тежък. Престанете с тази агитация и пропаганда.

13500 българи за съжеление са в вече в гробищата след това “леко грипче”

Ако населението на България беше 100% ваксинирано, за година щеше да има 200 хил. ваксинирани в гробищата... Ако схващаш, какво имам предвид.

Утре мисля да ваксинирам Баце анално - да не получи тромбоза

Само не разбрах-това са починали за 1 или 2 часа??. По официални данни до тук са около 5000 набодени човека, което е около 10% от умрелите от ваксината.. Горе долу цифрите са валидни и за щатите ама там популацията е повече.

Великобритания ваксинира по около 220 000 британци на ден.

Съобщават за 7-колко са един господ знае

Колко ли нищожна е цената само на един човешки живот за тези " експериментатори" на ваксини. Толкова е цинично , убийствено цинично е да говориш за ползи спрямо вреди , сякаш се отнася за неодушевени предмети. Техният експеримент е обречен на неуспех. Спасяването на живота на всеки човек е най - висша ценност. Няма ползи , няма вреди. Животът е безценен.

Как по-точно спасява живот когато за тебе е по-важно личното ти удобство?? Как по-точно спасява живот когато интересувайки се само от личното си удобство не спазваш никакви мерки разболяваш се и заемаш легло на някой който наистина се нуждае от него?? Както направи .... Хайде да не казваме че ще излезе политическа агитация. И накрая-тези ваксини са на практика същите тези противогрипни ваксини които ползваме от години. Нещо не си спомням да организирахте цели кампании против тях.

Първо противогрипните ваксини въобще не са като тези като технология. Само че сега се разбра че ефективността на противогрипните е не повече от 50%. Второ, да приемем че ти спазваш някакви мерки. Значи не трябва да се заразяваш. Да ама не. Познавам хора които бяха педантични и се заразиха. Та те заслужаваха ли леглата които заеха? Тази ваша теория че другите са ви виновни е много удобна за вас, но е абсолютно куха. Що не се изолирате някъде ,,идеалните,, и да победите и вируса и смъртта и т.н. Обаче някой ще трябва да ви обслужва и ще се види колко уникални и самодостатъчни сте си.

Не са същите

Проблемът не в това, че са "само" 7, проблемът е в това, че човек доброволно си слага ваксина, за да го спаси, а вместо това тя го убива.

На бас, че тия дето казват, че ползите били повече от рисковете няма да се ваксинират точно с Астра Зенека

65 годишния президент на Германия се ваксинира с Астра Зенека преди 3 дни.

23-ма са възкръснли ! Ако съдим по заглавието на статията от сутринта :)

7 са починали, още 23 е имало с тромби, но са оцелели. Ако спред теб няма разлика между двете, то просто не ми се мисли за интелектуалното ти ниво.

Умираш от инфаркт,излиза,че си умрял от вируса! Умираш от ваксината,пишат,че си умрял от инсулт.

Смъртност сред хората с ковид в рамките на 2 седмици - 20 000 на милион Смъртност сред хората без ковид в рамките на 2 седмици - 300 на милион Смъртност сред ваксинираните в рамките на 2 седмици - 301 на милион. От 20 000 с ковид има 300 грешни, а от 301 с ваксина има един регистриран като починал от ваксина. Само ти ли не забелязваш разликите?

Посмали малко с лъжите :) Дори при средна продължителност на живота от 100 г. средната смъртност би била 384 на милион за две седмици. Тия 300 на милион се постигат със средна продължителност на живота от над 125 г. :P

3евзек

Г-жо hehe, 100 години са 36525 дни. 1 000 000 разделено на 36525 прави 27.37 на ден, което умножено по 7 дава резултат 191.64. Съвсем отделен въпрос е, че възрастовото разпределение на човешката популация не е баш равномерно. Така че дали 300/301 или 315/316... струва ми се някак ще преживееш няколко процента неточност. А сега марш обранто в 5-и клас първо да учиш математика! Ако смъртта беше на 2 дози, както ваксината, тогава може би щеше да е 383. Да не би това да си объркала в сметките?

7 от тромбози , а 600 от ваксините ги няма , а?Колко удобно и манипулативно се поднасят данните,вЛЕЗНЕ В САЙТА за странични ефекти ,има го и ще прочетете за 600 досега смъртни случаи след ваксина.

Тулупе, 600 е обичайната смъртност сред същия брой хора по всички причини. С ваксина и без ваксина, толоква са. Естествено че ги обявяват и разследват всичките.

Знаете на ли какво представлява 7 на 18000000 - 3.888888889e-005,те това е,затова не пишете глупости.

Айде сега на роднините на следващият прав и здрав, но починал от Астра Зенека да обясниш ти какво е експонента.

3евзек

Ако ги е било страх от мечки, да не са ходили в гората. На всички им обясняват предварително, че има риск и съвсем съзнателно са го предпочели 3.888888889e-005 пред 0.02. Да не би да се смяташ за нещо повече от тях, че си прочел за риска, а те не са?

Ако наистина са само седем.

Седем починали от тромби при 18000000 ваксинирани. Въпрос към антиваксерите: знаете ли колко са починали от тромби при неваксинираните с Астра Зенека?

Ако имат желание англичаните, здравната им система може да работи много добре, ама в повечето случаи не искат. Игнорират яко, тактично се отказват задълбочени изследвания и т.н. Общо взето оправяй се, ама с усмивка и учтиво го правят де, не грубо. Така, че колко са имали тромбози никой не знае, щото едва ли са ди давали много зор. Пък и чисто политически ако изкарат много случаи, а са ваксинирали милиони, ще има масова психоза.

За това трябва да благодарим за блестящите мерки на правителството. В цял свят първо се ваксинираха лекари, възрастни и болни хора от рисковите групи, а тук е всичко наопаки. Приоритет бяха държавната администрация, полицаи и други на държавната хранилка които и досега ползваха само привилегии като не плащаха данъци, осигуровки, ранно пенсиониране и др. На болните предлагат само от рискованата Астра Зенека и резултатите се виждат -първи по смъртност и последни по ваксинация. Само на предстоящите избори имаме шанса да променим негативната статистика и накажем виновните за тяхната арогантност !!!

Ваксината е доброволна. Като не искаш да се ваксинираш никой не те карам насила.

Тичайте да се ваксинирате говеда!

Говедата трябва с тоягата да ги подкараш, иначе само седят, преживят и мучат недоволно.

И Мтел и Фантастико ли не ги накараха. А паспортите за какво са?

Ваксинирайте се ваксъри! Зенеката ви чака зад завоя!А РНК ваксините ще ви направят децата които ще имате на четирикраки животни с рога и копита по главите.

какви деца? изобщо не се предвижда да имат деца. ваксините са средство за масова стерилизация, генна модификация, евтанизация или вакситаназия и загробване. и децата ще ваксинират, за да умрат заедно с ваксинираните си родители при слддващата пландемия /макс. до 3 -5 години ще ни е организират/ и всички блага и имоти ще останат за държавата и новото световно правителство.