64-годишната софиянка убита от пияния си син

42-годишният мъж причинил на майка си 15 прободно-порезни рани

Обратно в новината

Коментари - 64-годишната софиянка убита от пияния си син | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казах ви ,че е мутра може и да не и е мъж в тоя случай но пак си е мутренско аре е.... си и вие малоумници с акъл на чехъл идиоти объркали снимката със снимка на другата

Разедидени сме по всички възможни теми. Не уважаваме езика си. Не уважаваме мнението на другите. Само тъпчем на едно място (въпреки че ясно разбираме какви нови простотиии се вършат в страната, не предприемаме нищо, за да си гарантираме, че няма пак да се случат). Затова у нас е възможно докато ходиш всеки ден на работа и се грижиш за някого, той да те стъпче или пък да те убие. Защото отглеждаме психопати, социопати и всякакви отрепки.

Бесовете са сред нас....

цигани,българите такива неща не правят те се самоубиват

Какви права, не ви достигат, бе Кашифе? Ако узаконим инцеста и педофилията, ще мирясате ли най-сетне, че писнахте на всички, вече!?

Даа, правете после по 19 инвитро процедури, че на всяка цена да се сдобиете с дете. Издигайте земните неща в култ, издигнете в култ и това, че трябва да имаш дете, а песле не се чудете защо този свят се е разрушил напълно. На първо място е любовта към и вярата в Бога и после всичко останало. Ама малко са да го чуят и разберат. В скоби, за не религиозните - казвам любовта към себе си и вярата в себе си - едно и също нещо с предното, което казах...

64-годишната софиянка убита от пияния си син Да родиш собственият си убиец и да си го обичал през цялото това време.

Алкохола не е простил на никого.

Глупости! Алкохолът показва какво има в човека. Моралисти ограничени.

Защо е нужно да публикувате снимка на жертвата ... на престъпниците криете лицата и имената, на тази зверски убита жена и името и снимката!?!?!?

Поредното 'творение' на 'журналитите' от дир-а. Снимката е на "градският прокурор на София Емилия Русинова ".

горката жена..питам се понякога защо едни хора са щастливи други такива трагедии преживяват

от 12 годишен е халосан здраво от демокрацията, докато майка му е скачала по площадите за синята идея

ами за "синята идея" ....за банани и да си смени панелката и "Трабант"-а.... Връстник съм и и знам какви голтаци станаха и скачаха по площадите тогава....,когато поне имаха работа, безплатно здравеопазване,образование за децата си,сигурност -спокойствие,без страх как ще си платят сметките.... и почти всички ...коъ "трабант" ,кой "Москвич" ,че и дори и "Жигула" ...днес ги срещам .... прегърбени, оклюмали...кой без стаж за пенсия ,кой пък с мижава такава....А КАК СКАЧАХА НАВРЕМЕТО.....КАТО ИЗОГЛАВЕНИ ШЕБЕЦИ ЗА ....БАНАНИ !

И опозицията я създадоха милиционери от БКП-то. Те и съсипаха направеното, от глупост и страх. Добре ще е да не са анонимни, но засега толкова.

Истанбулската конвенция. Иначе така е, по-силните посягат на по-слабите. Сега тия като него ще кажат, сама си е виновна жертвата, вероятно му е скъсала нервите. Само гледайте коментарите.

И как Конвенцията ще спре по-силния да е по-силен и да не посяга ?

Какви са тия глупости? Да не би аптекар, а не журналист да е писал тази статия.

Какво означава криминална регистрация?

Да те вкарат куките в масивите си - отпечатъци, снимки и т.н. Не е задължително да са те осъдили.

може ли както си вървиш по пътя и ей така да те подберат към районно за пръстови отпечатъци. Сгазил е лука тоя, ама защо не е бил осъден, кой да ти каже.

Понякога е не си заслужава енергията и времето, защото съдията ще иска "неоспорими доказателства". Това може да доведе до разкриване на механизъма и средствата по установяване на деянието, което да направи потенциалните извършители, по-предпазливи. За това, е по-смислено да ги вкарат във вътрешния регистр, за да се знае, кой върши простотиите. А когато стъпят с двата крака на лопатата, тогава вече съдията да си ги мисли.

Сега този мързелив пияница и ненужен индивид на обществото ще си осигури, храна, легло, топла вода и топлина и дори може да съди държавата. А ние ще се грижим за него и ще харчим по 1300 лева месечно . Смъртното наказание спестява средства и ресурс и има силно възпираща роля сред лицата дръзнали да вършат престъпления.

Родителите са виновни за всичко и нека да си вземат поука, защото това е резултат на тяхното "възпитание".

Възпитанието е много важно, но в крайна сметка пълнолетен индивид взима своите собствени решения и не можеда се оправдава с никой друг.