53% от руснаците искат оставка на правителството

Основните упреци са свързани с неспособност да се справя с ценовия ръст и падането на доходите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

По-голямата част от бедните ватенки притичват до дървената колиба в дъното на двора за да клекнат над дупката.А дали ватната блатна държава някога ще се обзаведе с тоалетни навсякъде в домовете си ? Едва ли, защото за това е необходима инфраструктура, с вода и мръсен канал… Защото, според различни оценки, от 30 до 40 процента от населението продължават да седят в дървени кучешки колиби – тоалетни на края на дворовете си … над "дупката" . И това през 21-ви век!

Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна вонючий скот, прощай Путиновая шизофрения, и ты алкашной крепостны народ.

Русия? Това е Нигерия със сняг.Скоро путьо ще призове ватенките да се връщат по дърветата.

руските подлоги тук лъжеха като цигани че комуналките били безплатни... Хората в Русия "затъват в мизерия. За разлика от правителствените чиновници гражданите у нас живеят в тази реалност и не виждат никакъв "умерен икономически растеж". Затова намаляват разходите си", отбелязва пред "Независимая газета" Михаил Шчапов, депутат комунист от Държавната дума. През изтеклата година преточването на пари от джобовете на хората в бюджетите на руските монополи не намаля, а рязко се ускори, пише вестникът в друг материал. Цените на комуналните услуги "изпревариха двойно инфлацията" в Русия. Официално средният ръст на потребителските цени в страната за 2017 г. бе 2,5 на сто, а плащанията за жилищно-комунални услуги пораснаха с повече от 5 процента, уточнява той. Миналата година руските власти неоправдано измъкнаха от хорските портмонета в полза на комуналните монополи 80 милиарда рубли отгоре. При това чиновниците се престориха, че няма нищо страшно в това "комунално пускане на кръв".

Физическото оцеляване като начин на живот в Русия Физическото оцеляване стана начин на живот за милиони хора в Русия, написа руският вестник "Независимая газета". Над една трета от жителите на страната признаха, че не са потребители, коментира руският ежедневник проучване на холдинга "Ромир". 36 на сто от участниците заявяват, че от половин година не са правили "никакви големи покупки" - обувки и дрехи, битова техника, жилища и коли. Делът на руските граждани, изключващи се от потреблението, е бил по-голям само в разгара на кризата през 2015 г. "А 42 на сто от запитаните не смятат да купуват нищо и през близките шест месеца", посочва изданието, цитирано от БТА.

ватни мърши, истината колкото и да я прикривате като Матросов на амбразурата излиза наяве. Руската кочина все повече затъва. Дори и овчедушите ватенки започнаха да се надигат против безхаберния гном на кокили - Пуйло. Това джудже ще свърши на бесилито. А вие всички мърши вкупом - ЧЕМОДАМ - ВОКЗАЛ - МАСКВА...

Ей това е руският модел - Путин бърка кашите, а правителството го отнася...

Статия за лапнишараните.

Много достоверно ,няма що. Като гледам в другите страни процентите са по изразителни, но в България се живее най-добре и правителствто е най-подкрепяното.

..ама си малко кривогледо. В другите страни: 1. Гражданското общество е несравнимо по-взискателно от овчедушните руснаци; 2. Съществуват независими медии, в които правителствата са подложени на безмилостна критика - а не огромен държавен апарат да е ангажиран а пропаганда и възхвала на слънцеликия вожд и безалтернативно-правилната му политика, както и да наказва строго за обида към властта - което разбира се е 'екстремизъм'.

Защо в Украйна е токова студено? Това има ли нещо общо с недоволните от правителството на Русия? Анкетата е правена в Украйна, за по-голяма достоверност.

В България 89% искат оставка на правителството. В Германия 74% искат оставка на правителството. В Англия 80% вече не понасят премиер-министърката заради глезотиите и капризите, и заради тоталния ѝ провал... И какво от това? Или може би трябва да се подчертае, че в Русия има най-висок рейтинг на правителството? Хм, и какво от това? Въпросите се решават на избори!!!!!

Нека припомня една мисъл на Марк Твен: Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени

Фандъкова е избрана през първия си мандат при 24% гласували. Третият кабинет на Борисов е при малко повече от 50%, а може и да са по-малко от половината.

ха, ха лъжец Вече три мандата Бойко ви го набутва в два ката без вазелин, боли нали ? С тези мокри сънища за фалшиви проценти, до никъде няма да стигнете. Българите не ИСКАТ НИКОГА ПОВЕЧЕ ВАШАТА ЧЕРВЕНА ФАШИСТКА ПАРТИЯ и турските ви лакеи. Ватенки скопени, изобщо не ви интересува България интересува ви само да се величае русия!!! ако ви пукаше за България щеше да разберете че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! но вие сте просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила. Вгледайте се в резултатите от последните избори: Вгледайте се в графата възраст над 60 години: Герб - 25,4% Бсп фашисти - 47,1 Голяма част - повече от 3 пъти от Дъртите комунисти миришат ужасно на пръст. Голяма част от тях няма да ги има до 2-3 години...и слава Богу. Страната ни да се изчисти от зомбираните платени от кремъл изроди.

В България 83% я искат ама както се вижда герберомутрите нямат намерение да се отказват от кацата с мед в която са се настанили толкова години и за това ежедневно ни приказват как живота е ''сладък''...

Само една подробност е пропусната в статията. И Ведомости и Лаванда са неолибералната журналистика. Това са организации, които се спонсорират от САЩ и Великобритания, която се намеси все повече в обществения живот на Русия. Те наливат огромни ресурси за да компрометират действащото правителство и Путин. Това, което правят е стандартен черен пиар и малко има общо с реалността. Все пак, за това плащат американци и англичани, не за истината. Както добре видяхме последните години. А Дир да ни пласира като "новина" черен пиар от лъжи, наистина е малко тъпо за читателите. Да е жълт труд, бих го разбрал. А що се отнася до руското правителство, интересна е гледната точка примерно на МВФ. Според които руската икономика, не само че е стабилна, но и регистрира ръст. И то в условията на много тежки санкции. И това правителство успя, не само да осигури ръст, но почти изцяло да анулира действието на санкциите върху руската икономика. Което си е безспорно постижение. А недоволни винаги и навсякъде има. Но в случая не става да се сравни мнението на журналист с това на МВФ. Въпреки, че са от един отбор.

в 'условията на много тежки санкции' Санкциите доколкото си спомням бяха смешни, забавни и дори полезни - помагаха за развитието на руската индустрия, импортозамещение и пр. кухи лозунги. Абе - въртите лопатата както ви изнася.

Ами то къща не се строи за ден два ама вие искате при санкции да се развие икономика в отрасли където бяха спрели развитие заради вноса на боклуците от запада за година две.. Ръст на икономиката има и това може да се види от различни неруски изследвания ама на някой му отърва да не вижда беднотията в България без никакви санкции за да плюе там дето хората си развиха земеделие и животновъдство а българите ядът западняшките боклуци защото ги затриха тези неща за да угодят на еврогейците..

Явно тия спомени съществуват само в твоята глава. Не си спомням някъде да е писано че са смешни и забавни. Единствено вярно е, че са били полезни. Руснаците развиха интензивно собствените си производства. По начин, при който постигнаха износ на стоки, който да е по-голям от износа на ресурси. А лозунгите хич не са кухи, а постигнаха наистина много с импортозамещението. А санкциите, че са тежки са тежки. Иче не работят, не работят, което е признание от САЩ. А срещу Русия се води истинска война. По време на война, няма как да са доволни весели и щастливи всички. То и да няма война, пак е така. За пример, в благоденстващи САЩ, около 50 милиона от жителите са на купони за храна, в условия на крайна бедност. А това е значителен процент от населението. И сега за това , дай да отпишем САЩ ли. Или за това, че там управлението на държавата се ползва с одобрение 15-20%. Това, сравнено дори с тези фалшиви цифри в Русия е голяма разлика. Но не прави впечатление. Което е малко странно. А и виждам, че нямаш против СЩА и Великобритания да пишат в Русия черен пиар и лъжи чрез свои издания, каквито са Ведомости и Лаванда.

не 'само в моята глава' а основен мотив на кръмълската пропаганда. Ако не си виждал фланелките 'Санкции? Не смешите мои Искандеры' явно си доста далеч от руската действителност. Колкото до бедността - прагът в САЩ е доход под $2400. Ако подобен критерий се приложи в РФ (ако ще с РРР приравняване) то руските бедни ще излязат не 22% а 80-90%. И пенсионерите с 8000 рубли пенсии дали нямаше да предпочетат купони пред ровене в контейнерите за смет. А това че 18 години Путин бил развивал индустрия освен добивната е ЧИСТА ДЕМАГОГИЯ. То ако поне ресурсите да разпределяха малко честно (като в соросоидна Норвегия) щяха да живеят добре, нооо - путиновите ребята искат да са с най-големите яхти.

Извинявай за въпроса, но ти мозък в главата си имаш ли? Русия няма индустрия. Де бре, мозък. А тези военни технологии, които никой няма в света, от къде са. Само една хиперзвукова ракета дето лети, изисква наличие на уникални технологии и то в най-различни области. И това е само един пример. Тия неща не са се самопоявили. Вече няколко години Русия е най-големият експортьор на пшеница в света. Това как да го наречем. В космоса са били и са всепризнат лидер. Значи да не признаваш очевидни факти, явно има психично заболяване, русофобска параноя. Или живееш в обора на английските овце, които ги държат в информационно затъмнение. А ходи малко да се ограмотиш, преди да пишеш глупости.

Мерси, имам мозък и си го ползвам - съветвам те и ти да правиш същото вместо безкритично да гълташ всичко дето ти насипват Савушкинските 'интернет изследователи'. За руската т.нар. 'индустрия' - виж само в кои сектори се печели и къде са накацали ВСИЧКИ руски придворни милиардери без изключение. Точно така - в ДОБИВНАТА ИНДУСТРИЯ и никъде другаде. Няма атомни милиардери, военнопромишлени, нанотехнологични и пр. Специално за химерзвуковите мултфилми и фантазии - запитай се аджеба, как така са толкова напред в тази напълно нова сфера, пък не могат един обикновен пътнически или транспортен самолет (за каквито армията им крещи) да направят??? Хм...

100% недоволните руснаци.

Прозападна пропаганда. Същото е, както беше при комунизма. Ние сме добри, те са лоши.

А 90% искат оставката на боко крадливия миндил ! Ама нашата кокошка е гъска, нали?

Идват избори, ще се види кой кой е!!! Ама ако червените пак загубите, какво правете тогава???

Требе да питате червения боко и червените гербери, кой унук, кой правнук, кой шофьор, бодигард, секретар.... на същите тия комунисти.

Забравих да напиша , че минималната работна заплата в Русия се вдигна 22 пъти , по - малко отколкото в България , но нашите колхозници все още вярват , че само Путин ще ги оправи ..

Оставка искат , ама в Сибир искат ли ?

Вече няма място за тях в Сибир! Там бъка от китайци! Мухахахахахаха!

Щом даже Ливада център дава толкова малки цифри, ярно е много далече до управленска криза.

Няма нужда от прсвителство, имат си президент. Той ще стане цар и готово. Висок, снажен, грижовен, от сой. Това съм аз. Миня завут Путин.

80% от българите искат оставка на борисовото правителство

Ще видиш след някой друг месец горчивата истина!

Забравих да напиша , че минималната работна заплата в Русия се вдигна 22 пъти , по - малко отколкото в България , но нашите колхозници все още вярват , че само Путин ще ги оправи ..

Стандартът на живот в РФ е по-висок от българския.

Къде това?

Така е, заплати и пенсии наполовината на блгарските, цени двойни на нашите, ама стандарта е по-висок, щото стандартите са различни! "Соль есть, спички есть, значит все есть", това е руския стандарт!

Замяната на Путин с Медведев само за един мандат показа на руснаците колко важна е ролята на президента, сега като премиер почти нищо не върши, но пак има изцепки от време на време.

Я другой такой странiь незнаю, где так б(в)ольно дiьшит человек!

От 1 януари минималната заплата в Русия се вдигна 9 (!) пъти по - малко отколкото в Украйна , 66 пъти по - малко отколкото във Франции и в 108 пъти по - малко , отколкото в Испания .

Още малко и ще са готови да посрещнат с песни и цветя войските на НАТО . Ай на бас ?

Защо да искат оставка? Крим наш!!!Азовско море е наше!Беларус го искаме при нас.А Задунайската губерния е пълна със наши хора... Предатели И то цял един Парламент!

В България, парламентът има 8% подкрепа.

Поредния на амбразурата.

"На амбразурата" на действителността. Не обаче, оная, на "социологическите агенции".

Достатъчно е да се знае на чие финансиране е "Левада" и веднага става ясно що за "резултати" се получават и разпространяват медийно.

Който плаща, той поръчва... резултатите.

Нормална реакция на хората както по цял свят. Вечният въпрос. Кой ще победи- телевизора или хладилника.

"Магнитчетата" с игледи от Крим обаче се лепят на хладилника ...

Пари нема. Но вий се дръжте. Довиждане. Всичко хубаво.

Що, в Украйна има ли.

Кризис наш!

Ванга е предрекла поредния опит за убийство на руския президент Владимир Путин, който ще бъде добре подготвен от негови близки кръгове. Гледачката е казала, че в следващата година Путин ще преживее опит за покушение от хора в неговия личен екип за сигурност,Към момента Путин е потвърдил за поне четири атаки срещу него, които са се провалили, за това в момента го пази елитен екип от най-добрите снайперисти.НО ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТВА ...

Това с покушението не е решение. Много по-справедливо и умно е руснаците да си го свалят, но надали имат потенциал за това. Поводи и причини има хиляди. Евентуално убийство само ще влоши нещата, а на поста му ще сложат някой още по-голям дзвер.

И кого да сложат, Рогозин или Навалний, дето вика по време на "протестите" - "Help me".

Сетила се Мара да се побара

Но у нас стиганала само ... да го бара .

В България колко процента искат смяна на пожарникаря и физкултурника, що това не пишете? Постоянно ни занимават с Русия? Що не кажете с колко процента се вдигат пенийте там и с колко намалиха пенсийте в България от 1 Януари? Егати демокрацията...

Рядка помийка за слугите на шорош.

Свръхзвуковите анимации май вече не хващат дикиш. Гречка нема.

Русия е номер 1 в света по производство на пшеница. При това не е ГМО. Основен купуваче е Турция.

Най големият проблем на съвременна путинска Русия е самият фюрер и това, което той създаде Олигархично-паразитиращ модел и фашизирана ватна маса овце, за които най-великото нещо е да трепеш украинци и да им крадеш земята, за да ги накажеш за предателството им 60% от предприятията в Русия са държавни, а в тях работят 85% от работещите руснаци. Олигарсите паразитират на входа и изхода и като се налапат с пари, бегом на Запад! Загубите се покриват с продажбата на нефт и газ, дървен материал и ценни метали. Нищо не работи в Русия като хирата Народът бива сплотяван по чист фашистки образец - чрез създаване на външни врагове: Укри, Сорос, ФАЩ, Еврогейци и тн

Подобно на нашенските мини путлеровци - все друг ни е виновен.

ще им се на Ливада и на щатското посолство има да чакат някой нов Горбачов да срине Русия отново.

Горбачов няма нищо общо с Русия. Той само обяви, че СеСеСеРето няма да го бъде. И без това всички отдавна го знаеха, но той имаше лошия или добър шанс да обяви, не само, че "царя" е гол ами, че не е никакъв цар, а е просто цървул или леко русифицирано изпокъсани сапоги. Дори Русия спечели от този разпад защото спря да отлива ресурси за републиките (които са някъде в 17-ти век) и започна да налива в своята икономика. Можеше да е модерна страна, но реши да извади империализма си от 19-ти век.

или не одобряват пенсионната реформа? От нова година жените на 55 и мъжете на 60 и повече години не плащат данъци. Майките имат 1,5 г платено майчинство и матерински капитал от държавата за родени деца. И при тези условия са намерени 53 "процента" активисти на Немцов, Навални и Каспаров. Трагедията е, че нито един от трите клоуни не ставаше за политически ръководител а единственно само за протестър- кучен лаещо срещу кервана.

Абе, руска кочина!!!

Левада,Путин не е ливада,евтини номера не минават.

Правителството им виновно на ватенките, а иначе рейтинга на джуджето е 99.99 и Кримнаш. МНОГО прост народ живее в тая азиатска кочина.

Фашисткият Фюрер от Кремъл сам го каза За какво ни е свят без Русия Защото знае, че Русия се е запътила неотклонно към мизерия и разпад А всичко започна така възторжено 2014-та: Крим наш, Донбас наш, Одеса наша, Вперед Новороссия, бей укрогадов....

Това са гнусни соросоидни лъжи Русия уверено върви напред и нагоре. Санкциите помогнаха да встане с колен. Всички обичат Путин и няма сила, която да събори Него и Неговата Власт Ха ха ха

Тоя ти текст ако беше с корейски йероглифи и вместо Путин пишеше Ким - щях да ти повярвам

Там се плаща дори на популярни групи като "Ленинград" да споменават името на върховния вожд в песните си. Те бяха много критични до преди 3-4 години, а какво да кажем за обикновените клакьори. И при всичкия държавен ресурс даван за пропаганда да излязат такива резултати ... значи е наистина зле. Срам другари, да сте по-зле и от България.

А в Иркутск иконата на Путин е мироточившаяся, само не зная постоянно ли го пуска мирото, или само като целунеш Путин

... или само като му целунеш на Путин кутин