45-годишен мъж с три висши образования си преряза гърлото

Трагедията се е разиграла в пловдивското село Сухозем, трупът открила майка му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а можеше с тези 3 дипломи да отиде да мие чинии в Германия и щеше да се чувства прекрасно и да няма депресия

никой нормален човек не записва второ више, като види каква чекия е първото, а тоя е изкарал даже и трето. това говори за тотална загуба на връзка със земята.

"Ей съсипахте я тази държава!" С три висши може само да започнеш четвърто. Понеже трябва да започнеш и да работиш, а не само да стоиш умен и знаещ. По- лошото е депресията, към която в обществото не може да има чувствителност. Особено на селски терен. Той е страдал, че не може да се реализира като специалист, но никой наоколо не му е бил коректив за нищо, понеже е умен. Умен, ама на 45 без работа и без кинти. Ами копай си градинката, гледай нещо да се радваш на труда си , па продавай , но не спирай да работиш. Гледали са го, че не му е добре, но никой не може да го разбере, че му е зле. Защото никой не те разбира ако не си прост. Ти си прост и те са прости и се разбирате чудесно. Ама ако си учил, си изначално несъвместим с простите и те бързат да те осъждат като чуждо тяло. Постоянно те тровят с малоумните си забележки и мъдрости. Понеже не си като тях животно в блатото и не миришеш на тиня. Няма как да не те обвиняват и посмъртно, защото просташката действителност е действителност на бедни и зли хора, които бачкат за жълти пари без реални осигуровки цял живот, а като ги изплющи някоя болест, мрат като мухи, защото цял живот толкова са се взимали на сериозно... Профанската среда има своя философия на простотията и омразата. Явно един чувствителен човек, напълно несъвместим със средата е извършил един трагичен акт на протест сред слепци и селски глупендери, акт като диалог с ехото. Няма как безчувствените към неговия живот да са чувствителни към акта на смъртта му. Те нямат ценностна система за нещо повече от примитивното си съществуване. "Вие сте прости и аз съм прост" убива! Но трябва образование, за да го оцениш. Не става с простотия и бедност.

"умен" хаха да бе. то ако със зубрене се ставаше умен, щяхме да сме завоювали марс, не ние хората, а направо ние българите го кажи, пак няма да сбъркаш.

Всичкото си го заслужавате.

Да беше изчакакал да март,иначе хората по долу са прави държавна служба без партийна книжка нема без диплома може без книжка не.

Не значи, че си много приспособим. Не значи, че си и много умен. Момчето ми е почти набор, а мен мама ме учеше "Учи мама, да не работиш". Да, ама се оказа, че в последствие, работата дават имено хора, които са учили до средно, преко сили. Тъжната истина е, че ако не влезеш до време в системата, после и 10 висши да имаш, няма кой да те наеме на работа. Щото нямаш стаж и опит. Разбирам го този човек. И аз съм минал по този път. До монента, до който осъзнах, че ако аз не си създам работа, няма кой да дойде и да ми даде. И сега аз създавам работни места. Бог да го прости, момчето. Родило се е в грешно време и на грешно място.

Нито времето е грешно, нито мястото му е виновно.

И на 45 годишните при мама и при тате, им е виновен Борисов, че не им е довел жена и не им е направил деца.

в момента в който пиша, имаш два плюса и седемнайсе минуса. чудесна илюстрация какви ревливи сополанковци развъжда угоения и презадоволен живот.

До това ни доведе боби. Българите или се самоубиват или бягат, а циганите се ебат, размножават и пият. Кажете, кои ще оцелеят? Стани богат...отговор А или Б?

Еволюират по-приспособимите.

ББ

Да вземем да ривем за всеки нещастник в България ли?

Вижте предсказанията на баба Ванга за 2021 година https://istinskitenovini.bg/%d0%b2%d0%b8%d0%b6%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d0%b1%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-20/?fbclid=IwAR0yjQ_IrUuoXL7OHcyLL93dEEzIznyfne4cJ5BcA-4zGQ55JXhc0JHJkgc

Момчето е учило, но не е могло да си намери работа, защото е от село и ... няма връзки. За съжаление, каквато и читава работа да намериш, трябват връзки. При Бойко е така. Жалко за момчето, жалко за изтормозената майка, която си е давала от залъка, за да го изучи. Но нали са от село и момчето си е при тях - безработно. ЖАЛКО ЗА БЕДНИТЕ ХОРИЦА.

Личи ти отдалеч, че си комунистка. Само връзки и андрешковщина в кратуните ви се подвизава.

ТИ ЯВНО СИ ОВЧАР И НЕ СИ НАЯСНО, КАК СЕ ПОЧВА ХУБАВА РАБОТА ПО-ДОБРЕ СИ ПАСИ ОВЦЕТЕ

Колко да е хубава работата, като нямаш един работен ден зад гърба си?

"Момчето" е било на опашката да работи Цар. Ама не са му издържали нервите, докато му дойде реда. Откъде ви намират такива ве?

Речта издава много за мисленето на хората, не е "от" село, а "на" село, тая дребна грешчица говори много за начина ти на мислене. Като оня гей дето казвал че ануса го боли "на входа".

45 годишен с мама и тате. Както си учел поредното висше изведнъж, събудил се на 45, въй той животя ми минал, резултатя тор у клозета. Ни жена ни деца. На тез години жена да си търсиш, па и плодовита да излезе, пак не е работа. Деца на тез години --- ееееееей Пешоооо дядо ти идва да те земи от градинатаааааа. Пък той баща му бил на пешо. Кво друго очаквате като е осъзнал де вървят нещата? Да се ухили кат краставица щастлив? Па нормално да си тегли ножа. С пенсията на мамя и тате не стааа, дипломи и да ги сготвиш кат са само артия нема да те заситят баят. Абе. Родителите са виновни! Требвало е подир първото висшу да му ритнат ритника и да оди пари да изкарва, жена и деца да завъди. И моеше да стане чоловек от него. Абе!

мащехата природа е сексист, и за мъжа "късно" няма. не му е проблема че "късно" е прогледнал, а че изобщо не е проглеждал. вероятно мирогледа му е бил мейнстрийм лузърщина "никой не цени умните хора" и подобни ревливи шитове. ако трябвада си го кажем правичката, за провала на подобни хора най-голяма роля имат същите тези лигльовци дето му съчувстват в момента, те издигат неудачничеството в култ , глупака просто им е повярвал.

Senator1

Три дипломи нве струват колкото да имаш партийна книжка.

можеше да отиде да застреля няколко мафиота в държавата и пак щеше да умре, но на цената на добра кауза

Мафиотите са като пътните знаци. Чакат някой да ги простреля.

Това е резултатът от 30 години "свободно развитие"

45 годишен , с три висши, живее в село сухозем с мама и тате! село сухозем има, внимание, 200 души население! "детето " явно е жертва на максимата "учи мама, за да не работиш" и на идеята " тази повлекана не е за тебе"

Много ум за нищо!

Сетил се е как да се килне!

има едно лице, което (не да се самоубива -( Боже опази ), ако реши поне да се откаже от властта цяла България ще си отдъхне ! Иначе Бог да го прости човека, не е издържал на "напрежението" у нас !

Добре, че спрях след второто висше.

Знаете ли колко сте прав?! Един мой познат завърши английска филология, после отиде работи в Англлия, като междувременно започна да следва там.Много умен и амбициозен .Завърши бакалавърска степен, след това започна магистърска, като взе изпитите 1 година за 2.На последният изпит попитал професора:Някакви забележки?Професора му казал:Много си умен! Завърши успешно.И ми вика вървя по улицата след последният изпит и си викам, у сега какво като съм бакалавър, и сега какво като съм магистър, като съм далече от близки и роднини?Изпаднах вика в една депресия.Отишъл при психолог, обяснил на психолога през всичко, което е минал.Тогава , психолога му казал:Ти понеже си учил много стегнал си се и сега , след като си завършил , освободен от всичко, избива ти напрежението, нещо като бомба със закъснител, повече не ти трябват такива бомби, защото може и да откачиш.

Всъщност, това е доста вярно и за мен. Горама част от историята, която сте описали важи и за мен. Записах втора магистратура в Лондон и след първия семестър си казах - стига, достатъчно!

Жив и здрав бъдете, добре, че сте спрели навреме.Преди години в нашият град едно момче завърши с отличие Академията, съответно бакалавър и магистър.Не можа да си намери работа, но се забелязваше, че от година на година , че му хлопа дъската.След известно време обикаляше града с една чанта, но от тия старите, дето са ходели едно време данъчните с едно закопчаване.Та това момче се разкарваше из града костюмиран с тази чанта с дръжка и се провикваше:Данъчен, данъчен, данъчен..........Просто се изживяваше като такъв..................Смешен плач..................

Доказано за българи, образованието е вредно, по добре прост и весел, отколкото образован и тъжен, а 3 вили е направо депресия, жалко за умния човек,!

и най-големия тъпак може да изкара висшо, 90% от завършващите нямат изобщо идея какво са учили

Най-смешно ми е някой като се изкаже "не трябва да се отчайвате". Все едно на шизофреник да кажеш "спри да бъдеш луд". Човешкият ум е необятна и непозната територия, медицината се опитва да я разбере, но още е едва в началото. Ама форумните експерти не могат да се сдържат да не им лъсне простотията, алкохолик бил, слаб характер имал, а не подозират, че половината са минимум умствено затруднени.

Веднъж бях изпаднал в отчаяние.Един мой колега дойде до мен и вика:-Абе не се отчайвай, всичко е загубено! Така ме разсмя и ми подейства много добре.От тогава, във всяка неприятна ситуация, търся комичната страна.

Не е издържал последното вето на преЦедента зеления чорап.

Не пиши глупости!! Излагаш се! Луд човек и бял кон, отдалече си личат/ народна мъдрост /

Висшето образование и алкохола не прощават... И 15 висши да имаш,в България пак ще си на дъното...

За това не трябва Сульо и Пульо да стават висшисти. Образованието трябва да е минимум 20 000 лв. Нека плюенето започне сега.

специално трябва да е поне 150000, защото си ужасяващо прост, тъп и мнооого кух.

ЗА ДЕБИЛИ КАТО ТЕБ ДОРИ СЛЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ТРЯБВА ДА Е ПЛАТЕНО .... МИНИМУМ 10 000 ЛВ НА СЕМЕСТЪР .

Стига простотии бе, с колко образования бил. Нито сте му ги палащали, нито нищо. Може причината да е съвсем друга. Това дето хората с образование откачат, обикновенно го слушам от хора, дето като прочетат един весник и почва да ги боли главата. Има и друго нещо- на днешоно време който не се е записал, той не е завършил висше. така че не се знае какво стои зад тези 3 на борой висшета. човека може да е бил само събирач на дипломи. Имах такава позната-при предишния строй учила за атомен инжинер, тия дето паботят в Козлодуй-към кпая на 90-те беше сменила поне 5 работи-в кафене, продавачка в козметичен склад, застрахователка такива работи

Поредната диражийска драсканица !? какво общо има 3-те висши образования,Аделинке със самоубийството ! За статиската : простите ,непретенциозни и добродушни хора не се самоубиват ! Това е "привелегия" на свръхамбициозни,максималисти и разглезени хора,когато попаднат в трудни ситуации и губят високия стандарт в който са живели ! Пример: 1929 г. САЩ

Познавам едвам завършили задочно Юзу и са служители калинки в общината,даже и позиций заемат,а момчето с много образования ,няма доспъп до нещо нормално за образованието му,отчаян от бездушието на бюрото по труда явно

вишисчета, колко ви струват дипломите, като със всичкото ви 20 години учене още не сте схванали че "ий" в българския не се ползва за множествено число, а за антични имена.

Аналогичен случай и с мой далечен роднина. Не знам точно какъв ми се пада, виждал съм го през живота си два-три пъти. Слушам само за него, че цял живот учи. Едно висше изкара, второ, за трето не знам - сигурно и трето има. Взел чак да дотяга на родителите си, казвали му захващай се за работа, стига с това учене. Тук се пробва, там се пробва - накрая се хвана в някаква италианаска фирма шофьор. Устрои се, с пари се видя, къща си взе в Италия и...се отрови. Прибрал се на село, къщата на майка му. Заключил се отвътре и се нагълтал с нещо. Какво им става на тези хора, не знам. Остави жена и две деца ученици почернени. Каквото и да преживяваш, колкото и да е тежко, говори, бе човек. Говори с хората, споедели мъката, все ще ти олекне. Аз не мога да ги разбера тези самоубийци. Явно трябва да си някаква особена порода човек. Каквото и да станало преживява се, от живота по ценно няма!

От опит знам ,че човек има трудни моменти за пари,НО КАТО РАБОТИШ ,КАКВАТО И ДА Е РАБОТА,ЗА ДА ОЦЕЛЕШ ,ИДВАТ И ПО ДОБРИ ДНИ. НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧАЙВА ЧОВЕК,ДА ОСТАНЕ ТВЪРДО НА ЗЕМЯТА,ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЯВА ПСИХИЧЕСКИ,ЧЕ ЛОШО Е ТОГАВА.НО ПО ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА ОЦЕЛЯВАТ В ТАЗИ ДЖУНГЛА,А КЛЕТОТО ОБРАЗОВАНО МОМЧЕ НЕ Е ИЗДЪРЖАЛО,БОГ ДА ГО ПРОСТИ И НИКОГА НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ,БОГ ЗАТВАРЯ ЕДНАТА ВРАТА И ОТВАРЯ ДРУГА

мир на праха му. можел е да заврши още едно висше преди да си замине.

Какъв мир може да има праха му !? Мисли преди да пишеш !? От комунистическо потекло ли си ? Те така пишеха негодните атеисти ! Казва се: Мир на душата му ! Защото тя е вечна,а не прахта му !

TheAgnostic

Бре, много си докачлив бе! Не знам колко са негодни атеистие, но прах остава като кремираш човека, а това че душа съществува е много съмнително. Че и е вечно, още по-малко. Така, че какво е правилно да се казва не зависи от теб защото аргумента ти е много слаб.

TheAgnostic Ето един,който си е закачил Ленин и се оказа тъп галош-комунист ! И какво като остава прах от кремация,прахта си е прах ! А това,че се съмняваш за душата ще ти бъде припомнино 5 минути преди да умруш,но тогава ще много късно да промениш комунистическия си манталитет ! Очаквам да кажеш и някой друг: Лека му пръст !? Понеже има и такива идиотски пожелания за починал !

TheAgnostic

ДО:Прост народ (нерегистриран) Ленин не се е оказал тъп. Живял си е живота човека. Успя да врътне преврат с еврейски пари и английски пушки и си оте.ба на рускини, чак и от сифилис умря накрая. Зарина се с богатства, слава и власт приживе А това какво ще ми се припомни 5 минути преди дя умра откъде го знаете? Вие да не сте умирали вече?

не е от ковид 19 , от идиокрацията ще да е

Така е, докато държавата се управлява от неграмотни, тъпи военни и пр. образованите хора гинат. Ура на бсп/бкп.

пропуснал си ДПС , ГЕРБ , НФСБ , ВМРО , май няма да стигне една страница да ги изпиша всичките от родата

Ползата от образование....

Невежеството е блаженство. Който трупа знание трупа тъга.

Трите висши образования имат разбира се нещо общо с новината.... Толкова падна нивото на журналистиката, че не е истина

Имат деди! Твърде много са хората с две висши образования и такива завършили престижни университети в чужбина, които в България не могат да си намерят работа. Защото всичко е заето от "калинките" на ГЕРБ. Те са полуграмотни, ама са верни на каузата и точно по тази причина все те печелят всички конкурси. Това е общото, деди! Нещо неясно?

И тоя беше единствения в цяла България с висше който са отхвърлили та затова само той се е самоубил. Другите явно само с две висши и не се самоубиват... Че си прост - прост си... ама що ни го натякваш не е ясно...

Единствените тъпаци в България са мютрите, деди! И ти изглежда си от тях. Виждам, че малко трудно вдяваш, ама нейсе, хора сме. Човекът просто е бил с по-лабилна психика, деди! Образован, но депресиран. По мютренската логика такава комбинация няма, така ли?

Деди,който ти каза,че 3-те висши образования те правят грамотен !? Това е мит от времето на комунизма ! познавам поне 10 човека с 2,3 висши,пълни тъпаци,един гвоздей не може да забие ! Учил ама не това дето трябва,а това дето никога няма да си намери работа ! Философия,социология,политология.....т.н. И чака да го поканят да работи по "специалността" защото е много "ценен" кадър !

добре правят калинките, който чака за държавната хранилка трябва да бъде мачкан и унижаван.

Ей, добре, че съм само с едно висше!

След две вишета става опасно....

Баща ми е с висше военно.Едно време като са учили като курсанти не са ги пускали да излизат и са започвали да откачат

Нещастници има навсякъде.

Харесвам тънката ти самоирония.

То да изкараш три виши в нашата образователна система и да не получиш психично заболяване е доста трудно.

А мислиш ли че проблемът е във висшите образования и в самия човек?

Аз имам четири и не съм психясал. Всичките ми свършиха работа и ги оползотворих. Освен това имам и две средни специални. Но дипломите сами по себе си не вършат работата, тя се върши от човека дори и без дипломи.

да не си печатар ?

20 години ли си учил? Ти си вечният студент бе. Вземи запиши още две-три белким избуташ така до пенсия. Професорите сигурно не ти викат „колега“, а „наборе“.

Работя от 19 годишен. И уча. Върна ми се. А българите като тези които се подиграват и пишат минуси не могат нищо да правят освен да се дразнят от чуждия успех. И да завиждат, затова имам малко приятели но истински.

Свръх интелигентните не виреят в тази държава. Едни се палят, други колят... трети просто дърпат спусъка.

Стигне ли се до там, че си толкова некадърен, че да не си работиш по първото висше и запишеш второ, а си толкова некадърен, че никой не те иска и за него... и трябва да учиш за трето... по-добре се хващай хамалин. Никой не плаща за учене, а за работене.

Ти затова изкара 8-ми клас и се хвана в строителството, нали?

Аз съм горд Трол, носител на орден Мики Маус I степен. Заработвам тука.

Разбира се,Бойко е виновен.

Бойко е жалка мутра, а феновете му са жалкари с IQ под неговото - около 60-70.

Е, ти понеже си свинска мутра и си с високо IQ, почти 75, не си толкова жалък. Само малко жалък! ;-)

Който трупа знание - трупа печал...

Едно нормално нещо да прочета.