45-годишен мъж в депресия сложи край на живота си в собствения си дом в пловдивското село Сухозем. За трагедията потвърдиха пред "Марица" от полицията в града под тепетата.

Самоубийството е станало вчера на фаталния 13-и декември около 17 часа. Родителите на Пламен М. го чакали да слезе от втория етаж, където се намирала стаята му, но това не се случило дълго време. Майката решила да провери какво се случва. Качила се по стълбите, пробвала да отвори вратата, но тя била заключена от вътрешната страна. Взела стълба, качила се, надникнала през прозореца и видяла безжизненото тяло на сина си.

Той лежал с порезна рана на шията, до него имало нож. Ужасената майка веднага се обадила в полицията и на място пристигнали униформени, за да направят оглед. Не са открити следи от насилие. Установена е прерязана сънна артерия.

45-годишният мъж не е оставил предсмъртно писмо. Той имал три висши образования. От известно време бил в депресия. Plovdiv24.bg допълва, че преди време Пламен М. е развил психично заболяване, но не бил споменавал, че има намерение да се самоубива.