45 224 зрелостници в цялата страна се явяват на втора матура

Изпитният вариант ще бъде изтеглен половин час преди началото на изпита в 8.30

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ще е да се направи проучван, колко деца са се провалили на БЕЛ, но са изкласили на тази по Английски, Мисля, че ще е добър материал за размисъл на БАН-аджии и не само :))

Само да попитам, ако резултатите пак са плачевни, заплатите на учителите ще бъдат ли орязани, или да очакваме ново увеличение...?

Не ги наричай "учители". Партийните координатори са назначили директорките. Те от своя страна се ограждат само с хора ,, котио им лижат поодметките. Другите биват саботирани. Целият този процес като съпътстващ ефект накърнява интересите на родители и деца, защото влошава драматично качеството на обучение. А като търсен ефект - една калинка директорка, обсебва колектива от 100-150 души и бюджета от 2-5 милиона (без да броим премии, извънредни пари и пари за "ремонти"). После тези пари се смучат от "правилните" хора. Разликата между реалното зпалашане на връзкар около някоя директорка и нежелан вънпен субект (не е от напата партия) е 2 до 3 пъти! А на въпроса ти - да, ше им бъдат увеличени зпалатите. Една директорка вече ще лапа официално по 36 000 на година! А неофициално - колкото си изчука. Промяна , баце :)))

Чалгопитеците отиват на матури... Хахахахахахахаха

Не ни трябва преброяване на населението. Преди се явяваха 107 000 зрелостници - сега 43 000. И тоделът на малцинствата става все по-голям. Благодаря за разрухата! А за качеството на обучение да не споменаваме. Реформата в образоватлената система явно няма да се проведе докато все още има бъклгарски зрелостници.