43-годишен мъж стана донор и спаси живота на двама българи и румънец

Близките на мъжа, изпаднал в мозъчна смърт след катастрофа, решили да дарят органите му

Обратно в новината

Коментари - 43-годишен мъж стана донор и спаси живота на двама българи и румънец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какъв е този черен дроб. Да не е на извънземен. При толкова алкохолици в България го пращат в Румъния. Или може би от там по същия начин в Украйна.

Поклон през близките за това решение! И кураж в дните на болка ...

Благодаря на човека и близките му. Да почива в мир!

Има шанс човек попаднал в мозъчна смърт да се събуди след дни, или години. Реално имало шанс да се събуди но са го убили и разфасовали. Не одобрявам такива донорства, това е част от трансхуманизма и сатанизма. Някакъв доктор решава да ти отнеме живота, в крайна сметка бог дава бог взема, имаш здравословен проблем трябва да умреш и умираш, не като Рокфелер 6 сърца. Отделно в банана държава дето всеки е корумпиран, хора дето щяха да преживеят ще ги упоят , уж мозъчна смърт и на части. Малка конспиративна група от трима доктори, мислите ли, че няма такива. Не случайно лобират за опростено донорство без разрешение от семейството... Донорство само между роднини.

Аххх как лесно осъжда пича... ама като му дойде реда да се нуждае от трансплантация, ще врещи да е първи на опашката...

Доста си неграмотен.... Човек в мозъчна смърт няма никакъв шанс да се събуди повече! Ако е в клинична смърт(кома) е друго. Макар и без сърдечна дейност може мозъкът да се поддържа жив, чрез изкуствено захранване с кислород. За такива хора надежда има.... При мозъчна смърт уврежданията на мозъка са необратими и несъвместими с живота!

Помним този дето вадеше сухожилия и кости от трупове и слагаше пластмасови тръби. Иди разбери дали е кома или мозъчна смърт...

Господ сили да им дава! Човеци!

Респект към хората които в този така труден за тях момент е трябвало да вземат това решение!Дано органите са отишли в точните хора ! А ако се запитате за какво , напишете в Гугъл д-р Сибила Маринова и прочетете малко !Толкова ли няма нуждаещи в България ,че пращаме органи в Румъния ? Колко румънски органи са трансплантирани в нас?

Пише поради липса на съвместимост. Ако трябва на Луната ще пратят органите само за да има полза.

Румънците са 20 милиона. Знаеш ли кога ще им артиса орган? На кукуво лято. Да не говорим, че преди седмица умря някаква туристка, от англия мисля беше, и органите и ги трансплантираха тук. Тогава що не изрева да ги пратят в Англия?

Нали не си мислите че лекарите се водят от абсолютно безкористни цели? Напишете в гугъл това което бях написал по-горе ,и прочетете.

Съболезнования на близките ... и едно голямо браво !