400 чифта обувки за безследно изчезналите деца в Румъния

Хиляди румънци гневни заради бездействието на полицията по случая "Александра"

Обратно в новината

Коментари - 400 чифта обувки за безследно изчезналите деца в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас може, ние сме против Ик, децата и жените нямат права

то едното няма НИЩО общо с другото !

А статистиката за у нас каква е - леле смут и тишинааааааа. Шшшшшшшът, тихо.

НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ ЖИВЕЕМ СРЕД ИЗРОДИ!

По нареждане от ЕС, всички лудници се закриват. Скоро ще стане много по-зле.

Беднотията води до криминални престъпления. Съчетана с демокрация води до още по-големи пороци. Такова е положението и на запад, в гетата. Трябва да се предприемат превантивни мерки срещу криминалните престъпления - активни действия от страна на държавата, обучение на децата как да се пазят и т.н. за да не стане късно.

Абе нали тия си оставяха вратите на колите незаключени. Пък ти за какво било? За да стане ела Вълчо изяж ме!

Троловете могат да обърнат всяка новина в комунистическа заплаха. Спрете се малко.

Nqma nujda da se spori. Komunizyma e osyden ravnopostaveno s nacizma.

годишно изчезват ок. 600 деца от всеки по-голям град....

В България, при управлението на ГЕРБ, е още по-зле. Престъпници са управляващите

Абе ти малоумен ли си или комунист? Не дай Боже да ти отвлекат, изнасилят и изгорят жива дъщерята та да видиш какво е престъпници, престъпление, герб, мерб, и прочие малоумщини дето ги имаш в червения си социалистически мозък.

при соца да изчезват деца? За органи, за проституция, за робски труд...ужас някакъв...

Румънските полицаи са бетер като нашите некадърници, на които един луд от Лясковец с кръгова отбрана от радиатори ги смаза баретите! Да не говорим, че мангалите си ги бият както си искат!

Какво общо имат баретите с полицията? А? Имаш мозък на таксиметров шофьор или на Корнелия.

Във Велико Търново е образувано следствено дело срещу Марин Михайлов – 38-годишен, от гр. Килифарево, овчар, от цигански произход, който на 13.06.1988 г. в землището на града умъртвил Севдалина Стефанова – 8-годишна, от същия град. Според Михайлов убийството е извършил случайно – без да иска ударил с овчарската си сопа детето, което е било между овцете. От аутопсията са установени няколко различни удара по главата и следи от душене. Няма данни за изнасилване, но явно мотивите са за прикриване на извършено блудство.

Не ми се занимава да ви копи/пейст на вече разсекретените сводки на комунистическото МВР , че то у вашите чугунени червени кратуни нищо няма да влезе !

МВР просто не даваше на журналистите актуални бюлетини със ставащите престъпления и инциденти на територията на страната. Медиите мълчаха за ширещата се престъпност по времето на комунизма, а така се налагаше фалшивото усещане, че тя не съществува. Много рядко някои скандални престъпления стигаха до гражданите, но грижливо филтрирани през специалния орган на МВР в. „Антени“, или моделирани през политическите отдели на партийните издания

Един от най-устойчивите митове за онзи прехвален живот е липсата на престъпност, за сигурност и спокойствие, защото народната милиция ни пази. Истината обаче е брутално жестока, но стриктно укриване 45 години. При господството на БКП, нейният ударен отряд МВР и ДС превръщаха всеки факт в държавна тайна, а до обществото се пропускаше единствено контролирана информация, която много често имаше характера на дезинформация. Важно беше тя да обслужва политиката на режима

Имахме серийни убиици и такива с по-вече ор 30 убити изнасилени жени, и разбрахме за тях чак по демокрация че са съществували и са ходили сред нас. Комунистите разбира с прекрасната си бездейстаща милиция единственото което са могли да направят е да прикриват истината от обществото - истината че милицията не струва и не работи. Също както плановата икономика.

Тъй да им е на румънците, като гласуват за комунисти и ги управляват комунисти. До 2010 бяха по-добрре от нас. Вече тръгват надолу.

Западът плаща добре за органи, а и извратеноста вече 30 години се вихри.

Западът плаща а те гласуват за изтока и от 2010ги управлява техния вариянт на БСП...

То и при управлението на ГЕРБ у нас е същото. Само че не се публикува статистика и никой не подава оставка

Личи си че в Румъния управляват социалисти ! Само си спомнете за Любомир Начев с манекенките докато умираха баретите в Бели Брези ! Спомнете си за хорото в Копривщица с Жан Виденов докато горяха войничетата при Суходол ! Новогодишен банкет се завихри и в залата на Военния клуб в столицата през 2005 г., като същият ден бяха изложени телата на загиналите български военнослужещи от базата Кербала в Ирак. Тогава случаят бе потулен, а началникът на Генщаба ген. Никола Колев вместо порицание получи назначение в президентството и стана шеф на кабинета на държавния глава Първанов ! Самият президент Георги Първанов вместо край Червен бряг, където изгоряха 9 българи преди година в горящия влак за Варна, се оказа в Симитли на лов. Спомнете си банкета на МВР шефовете в НДК през 2009 г. докато беше национален траур заради 16-те жертви в Ямбол от автобуса убиец !

По време на социализма жените можеха да вървят сами посреднощ и никой не смееше да ги закачи- а цигани имахме и тогава. А деца- никой не смееше да си помисли да пипне. Полицейските коли патрулираха непрекъснато и нямаше тън мън- ха си рекъл да правиш нещо милицията спираше и проверяваше какво е положението. Но вие младоците не сте преживяли такива спокойни времена, но плещите на Козяк глупавите лъжи.

Кви социалисти бе, пръч? Като тия от ГЕРБ ли? Социалисти имаше до 1990-та, сега има само капиталисти-боклуци.

Ти си цяла енциклопедия, браво. Трябва да се помни и да се знае.

Във всички капиталистически държави е така, защото парите са по-важни от хората. Престъпността при комунизма беше в пъти по-ниска и такива са фактите.

При подобен протест в България веднага журналистите щяха да обвинят Нинова и БСП, че искат да свалят най-успешното правителство на най-умни премиер на България, дето го обичат в целия свят и до него се допитват как да решат проблемите си.

Че то в Румъния си управлява тяхната Корнелия Нинова ! Тук нашата реве за козите и свинете - там на тяхната не й пука за децата !

А при нас отвличанията бяха когато дедо ви Бойко беше главен секретар и по време на първото му правителство, изравяше с багери телата на момичетата и се караше на родите, че не давали пържоли на кучетата, мразеният от вас Йовчев за няколко месеца ликвидира битовата престъпност и спря имигрантите, които при любимия ви вожд влизаха по 300 на ден и още на границата им даваха бежански статут, дори искаха да ги заселят по границата с Турция, да им дадат българска земя, затова и избиха козите, за да ли,квидират поминъка на хората и да разчистят района за имигрантско заселване на Странджа.

са по червените фенери,кво се правят румънците на цигани,а че там с полицията е същата дивотия както при нас е така,там и тука полицията се задейства само когато се бърка в някой червен или турски джоб

И трябва да ги отвличат и убиват ли, за родителите детето е скъпо и престъпник да е.

просто изкарват пари за някой,че даже и на родителите си пращат евро,ама така е по лесно,да се скача понеже някой пак е недоволен от нечия власт,така е по цял свят драги,така че не бързай да погребваш децата изкарващи пари за мутрите

Как не ги е убивал, момичето е намерено убито. А от изчезналите в Добрич няма и следа, само едно момиче се обадило вкъщи, но не успяло да каже къде е, а може и да не знае.

браво бе,за изчезналите може,а оня моя се скръндзави за мен

Защото си простакеса, сама си признаваш, ако си и грозна, не се чуди.

зеления чорап на моя се обади