4 г. затвор за шофьора, убил 16-годишен ученик на пешеходна пътека

Костадин Джардов загина на пешеходната пътека при кръстовището за село Атия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората отиват в затвора за да се поправят или защото са опасни за останалите членове на обществото. Или съдът ни е безкрайно некадърен или пристрастен да не кажа корумпиран

И връзката мужду двете изречения е...?

"Подсъдимият пък каза, че му трябва време, за да прецени дали решението на Окръжния съд е справедливо или не." - Как така този плужек ще преценява! Аман от комуняги! Той продължава да се мисли над закона и ще "прецени" дали наказанието му е правилно!!! А защо не прецени имал ли е право да лиши едно дете от живота му!!!! Не го бил видял, не го отразил дори!!! Ами как да го види като вероятно е бил напушен, преебал и пиян!! Тези дъртофелници, които бързат да вземат всичко от живота - курви, коли, дрога и се мислят за недосегаеми, защото имат няколко хиляди крадени пари в сметките си! Пфу!!!!

има право да обжалва. Но от него си зависи дали ще го направи.

Тези "магистрати+ спят ли спокойно след като дават такива присъди? 4 години за един убиец!!!! Ако това беше техния син или внук това ли щеше да е присъдата на този "почтен гражданин"? Колко ли са получили за такава присъда? Да де проверят имотите им и се съпоставят с данъчните им декларации!!!! По всяка вероятност са потенциални клиенти на прокуратурата!

Дъртия комуняга е убил бъдещето на България. Закривай !

Било е въпрос на време този дърт киртак да убие някого след като има няколко акта за превишена скорост. Не се знае и колко рушвета е бутал на корумпираните ни полицаи за други актове.

Само 4г? Ужас

Ех гяури прости... Всички сте се уторачили в присъдата и марката... Викате 35 км/ч превишение а? А колко от вас спазват ограничението от 60 км на междугадско??? А гяурлер? Утре и вие ще гризнете дръвцето и после и 4 месеца ще са ви се струват много... Особено в най-пропадналите зандани на Европа. На чужд гръб и сто тояги са малко. Жалко за загиналото дете ама като ви знам гяурските пешеходни... Особено тия на входа на някое селце - лиснали малко боичка, тя избледняла и айде готово. Защо там не е имало надлез, повдигната пътека, която да принуди шофьора да намали? Защо не съдите кмета на общината? Ама вие не сте общество, а сбирщина на която и трябват изкупителни жертви. Вашите пътища са като руска рулетка. Кой ще е следващият печеливш?

Само ти ли си такъв идиот, или всички манафи като тебе сте такива?

Хехе добре бе гявур, ей сега отивам да знаеш

Ти си виж гяурската кочинка и гяурските пътища пък после говори. И щото сме манафи затова сме 80 милиона и растем.

Вие какво правите в тази държава, имате крилца да летите, може следващия печеливш да сте вие! Защо пишете на български гяурино! Защо ползвате гяурски език???Ограничени и злобни сбирщини не ами стада сте вие, кръвопийци!!!

Не се тревожи. Няма нужда да ходим никъде. Турция ще дойде тук отново :)

Вземи един знак, виж го отблизо и си го набий в главата, сложени са такива като теб!!!Гяурино

А ти чий го търсиш тука? Бегай си в Анадола при маймуните!

Само на мен ли ми прави впечатление, че тези дни нещо много се е задействала Цацаратурата? Кризисен ПР на правителството?

Малко! Не, не стига!!!

Ех хубава демокрация е това ,а какво беше преди имигранти ли,мутри ли , чалга ли,Бойко Борисовци ли да сме се гъзели на европа , че там ни е било спасението да а ма в Европа са със свтлинни години и никога няма да постигнеме и десет процента от техния стандарт

Катастрофа при спазена скорост е инцидент, случайност, лош късмет, умора......... Катастрофа при 95 км/ч при ограничение 60 си е убийство

Въдещата се по българските земи към днешно време човекоподобна маймуна макар и да доказвавръзката на човека с маймуната, показва че еволюцията може да кривне от магистралата на прогреса по грубите селски пътища. Гореспоменатата човекоподобна маймуна има достатъчно гънки да върти геврека на изобретения от хората автомобил, но и липсва интелект да разпознава и спазва знаците, законите и ограниченията. Същата тази маймуна, заради наченките си на интелект съумява да стои на пътното платно (в повечето случаи), но не може да проумее че там се намират и други водачи с които трябва да се съобразява за безопасно шофиране. Резултатите са конфликти, в които по силната маймуна доминира, и пребива по слабата. За щастие, еволюцията бързо коригира такива грешки, и очакванията са след 200 години гореспоменатата човекоподобна маймуна да присъства само в учебниците по биология и история.

Тъкмо си мислех,че ще видя присъда под шест години за убийство след статията за поредният "избягал" затворник!Които пък за блудстване получил 14 години,въпреки че е бил настанен в общежитие.

Наказание: Убиеца застава на същата пешеходна пътека и същият модел джип го блъска със същата скорост 95км/час отново без спирачен път. И също както детето да го влачи 30 метра.

и на 1400 год . да го осъдят ,ДЕТЕТО ГО НЯМА.........И НЯМА ДА ГО ИМА......ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО....

Е,щом не може да се върне детето,хич да не го съдят тогава!

Ми то само със стоене в затвора няма как да върне парите за адвокат и съд. Освен това се е съгласил и да компенсира близките парично. Парите са дадени от застрахователя обаче застрахователя си ги иска от него защото не е спазил ЗДП.

Виждате ли до къде води когато частниците искат да свършат работата на цялото Земно кълбо. Бързане изпреварване мачкане бутане.

Присъдата не ви ли харесва? 4 годинки по закон. Законите ги пишат депутатите и партиите на власт. Тоест (според които сега са на власт и не променят този закон) виновен е пряко Бойко Борисов. Може да променят наказателният кодекс за една седмица и да направят много по-сериозни присъдите. Но за Бойко 4 годинки за това убийство са предостатъчно. Все пак вече десет години има на власт и не е променил закона.

Къв Бойко, бе селяко? Това са същите присъди, които скапаните червени гниди са написали още преди 50 години. Ама на вас позитанските мърши само Бойко ви е виновен, нищо че и той е член на БКП, като всички гробокопачи на България.

Водача да събере 1 милион лева да заплати на семейството на ученика . Пак да си купи джип и да внимава другия път .

Глупак! Това означавали че ако съм мултимилионер, мога да казя хора, да си плащам по 1 млн. на.ч близките и да тръгвам да газя наново

Няма да лежи. Ще бъде под домашен арест, докато не го оправдаят. В България убийците не лежат. Виж ако откраднеш пари от банка или банкомат е друго нещо.

Подписка? Подписал се 2 пъти и повече не...

не виждаш къде си тръгнал да караш ?

Отново срам и позор за БГ съд... Тази институция се гаври с хората, толкова е принизена, пошла, корумпирана, безотговорна, долна... алчна и т.н...

Що, според теб трябваше да го застрелят на място ли? Ами опитай се да се поставиш мислено в неговата ситуация - колко според теб трябваше да ти даде съдът?

15 години за умишлено убийство ... Щото не е карал с 35 км/ч над ограничението без да иска ... И щото трябва да се види пешеходната пътека и да се намали (под ограничението) Та за умишлено убийство трябва да лежи

За подобен случай с рецидив е малко 4 години!

Хубаво си ляляте и се надъхвате един друг на виртуална кръв, ама дай да се уточним - какъв рецидив, какви 5 лева. Ти знаеш ли въобще какво означава тази дума?!?

5 пъти наказания за превишена глоба. Това е рецидив.

Защо толкова много малоумници се упражняват в писане но коментарии!

И какво? По лоши са малоумниците които са написали законите с толкова малки наказания. Убийство на пешеходна пътека с 35 километра в час над ограничението.

Значи аз карам към пешеходна пътека с 50 км/ч и отзад ми дюдюкат, мигат, святкат и свирят. Какво да направя.

първо пусни си радиото, второ мисли си как с кеф и правилно ще си минеш пътеката, трето всичко това няма да ти даде възможност да се занимаваш с глупостите на селските бекове

А бе то аз до сега така правех обаче се явява ново явление. Този който ми се наврял отзад на него другия му се е наврял и този като кривне рязко да ме изпреварва. Нека върви на майната си този зад него прави опити да ме яхне щот и той кара гъз до гъз и на кушия. И аз все изтръпвам как да не прегазя някой отпред и да не бъда размазан от някой отзад.

пусни аварийки - понякога работи

Napravo kruvta mi kipva kato cheta tova!!!! Tozi neshtastnik pregazva dete -kara s previshena skorost i ne spira na peshohodna puteka i mu se davat samo 4 godini!!! Kak horata da ne ozveriavat posle!!!!

Мими, не може да си толкова проста и мързелива.

След като чу присъдата бащата на загиналото момче Апостол Джардов ....извади автомата и разстреля подсъдимия

опс това щеше да стане ако беше в Албания,Афганистан или Пакистан

и съдебния състав...

черен жиб винаги с предимствоо

Карал с превишена скорост, убил дете, джип ... това е клише някакво в България.