3 сигнала срещу Петър Илиев за плагиатство са подадени в СУ

В Алма Матер започва проверка, което може да приключи с освобождаване от академична длъжност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Светна" ли ни, Тошко?

За културиста от НАП който си продал фирмата за милиони на невменяем циганин няма проверка, но виж за дипломата на кандидат министър - задължително! Е как да се оттървем от мутрите ми кажете?

Радевите са друга работа Те не се броят...

Ти какво предлагаш: да си затворим очите и да се правим, че проблем няма, щото има предположения, че и друг може да е сгазил лука, така ли? И до къде ще я докараме така? Ами за единия се извършва проверка, защо и за другия да няма такава? Или за "нашто момче" всичко може! Ами да връщаме Борисов тогава!

Тоя няма да се откаже. Зад него стои Герджиков с неговите Масони!!! Ще измислят някаква правна защита и ще бъде спасен. След 2 награди от Герджика, явно си е заслужил човекът!

Аз съм си...тъпичък по рождение,но не се оплаквам...Прочетох цели 10 пъти този текст в Дира и достигнах до СЛЕДНИЯ ИЗВОД: ПОВЕЧЕ ОТ 100% Е СИГУРНО,ЧЕ ..ПЛАМЕНЧО ИЛИЕВИЯ..Е ЕДИН ДОЛНОПРОБЕН ДЕБЕЛАШКИ П. Л. А. Г. И. А. Т А вие до същия извод ли стигнахте? Сполай ви,пазете се от ковида,много е гадно..

Не, Независим е! Това е много важно за България!

АТАНАСОВ МИТЕВ ВИРТУАЛНА БРОНХОСКОПИЯ С МУЛТИДЕТЕКТОРЕН КОМПЮТЪРЕН ТОМОГРАФ Проект на АВТОРЕФЕРАТ на дисертация за присъждане на образователна и научна степен ”Доктор” Научна специалност: МЕДИЦИНСКА РАДИОЛОГИЯ И РЕНТГЕНОЛОГИЯ и аз подавам Сигнал за плагиатство Не само, че не го направил, е написал но не го е и чел даже...

Ако това това е консура на БГ, значи хората тотално са ослепели и не заслужават нищо по-добро от ББ! Жалко, но е факт.

Разбрахме, че Радев мрази ГЕРБ. В последните дни стана ясно, че е против Има такъв народ, БСП и ДПС. Ако ИБНИ и Демократична България подкрепят правителството на ИТН, вероятно ще намрази и тях. Въпросът е, кога Радев ще започне да атакува и себе си? И ако някой бърка това въртоглаво поведение с честност и почтеност, ще му кажа, че се лъже - това е глупост и дребнавост.

Разбрахме че ти обичаш всички, а мразиш само Радев. Завиждаш или ревнуавш?

Три сигнала от Черти педала ! Не ни занимавайте с глупости Тикви !

Чудя се нещо, де бяхте когато се назначаваха хора с фалшиви дипломи в дфз земеделие, а? Или щото измислената дисертация на бб на 100% той си е измислил, а не е плагиатствана...аре мерете с един аршин

да си професионален психоаналитик, за да направиш точен портрет на лицето Петър Илиев и да заключиш, че е от медицинска гледна точка е огледално отражение на нарциста, комплексара, психопата и шизофреника Слави Трифонов, заради което е и основен личен и приоритетен избор на самия оригинал.

Пропусна че Славуца е ипедал

Който и да бъде предложен на ръководен пост в държавата, ако не играе по правилата на ДС-мафията, ще му извадят „кирливите ризи“. А „кирливи ризи“ всеки има. Това е така по две причини. Първата причина е, че в България още важат правилата на ДС-мафията. Едно от тези правила е да се осигуряват условия на всички за нарушаване законите и на моралните принципи – за далавери, кражби, рушвети, подкупи, любовници, проститутки, общуване с престъпници, и всичко за което се сетите. Всички (особено тези, които имат потенциал за важни постове в държавата) трябва да бъдат опетнени предварително. Чисти хора не трябва да има, за да може да бъдат рекетирани или публично омаскарявани, когато станат неудобни на кукловодите. Втората причина е, че много хора в България са склонни към нарушаване на законите и морала. Условията за това се коренят в бедността, лошото възпитание в семейството, лошите закони, неизпълнението на задълженията на правоохранителните органи, и на много други неща. Така че, абсолютно чисти и необременени от миналото си хора трудно може да се намерят в България. Затова винаги, когато трябва да направим някакъв избор между две личности или между две партии, трябва да гледаме кое е по-малкото зло за България, кое е важното за развитието на държавата, кой е по-малко зависим от мафията, и кой служи на България, а не на враговете й.

защо ли на "първа писта" при предлагането на лица за държавни постове все са хора, които имат "кирливи ризи" (в една или друга степен)?

ИТН - ИЗЧЕГЪРТАЙ ТОЗ НАРОД

От всичко, което ставаше и става сега може да се направи един генерален извод: НИЕ НЕ СМЕ ДОРАСЛИ ДА СЕ УПРАВЛЯВАМЕ САМИ, това разбраха българите още в първото Велико Народно Събрание и изпратиха делегация в Европа да търси чужденец за монарх, чужденци ни управляваха след Османската Империя, германци, после руснаци чрез техните слуги- нашите комунисти, след краха на СеСеРе то сме в перманентна държавна криза, най бедни, най мизерни, най нещастни,...какви ли не тъпанари се изредиха да ни управляват, последните са най колоритни: чалгари, клошари, селски тарикати.... ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ИЛИ ДА СМЕ ЗАДУНАЙСКАЯ РУССКАЯ ГУБЕРНИЯ, ИЛИ ВИЛАЕТ НА ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ, ИЛИ 52 ЩАТ НА АМЕРИКА ИЛИ АКО ЩЕТЕ ЧАСТ ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! САМИ СМЕ САМО ЗА КЛОЗЕТА!

провинция на Германия

Мафията лице няма. Тя напада анонимно.

Ма много бързате бе! 15-та, 21-а, още трябва да отлежи

На Слави и Тошко честността и морала...

Този илиев идиот ли е, неграмотен, калинка ...? Ако влезе в държавната администрация кой знае на какви пачи яйца (от калната патешка локва на Юридическия факултет на СУ) ще насади България! Пък после - защо ни била такава съдебната система?! Ако този е идиот, то какви са онези, които ни го натрапват? КОЙ безнаказано ни бомбардира ли, бомбардира с и чрез началниците на уж българския преход, а пък днес със спецов, с илиев - все отбор юнаци: - по тепегьозкия Клинтън пример "НИКОГА не съм имал полов акт със стажантката"!, - по Буш образеца на откровената лъжа "ако ме изберете, гледайте какво говоря, НИКОГА няма да увелича данъците"!, - по класическия лозунг на свенливия крадльо Алхен "Месото е вредно", - по безсрамното откровение на руския дипломат "през 1916 година русия освобождаваше Македония" ..... Айде - стига! И внимавайте с кого се снима кеф ти спецов, кеф ти илиев, кеф ти техните български гаранти.

какво чакате - за смях да станете

може да взимстваш идея като вдъхновение но да не можеш да си озоптиш простотията и да препишеш нагло мотамо 40 страници това само комунистите и техните деца и зетьове го могат кат си знаеш насрания гъз къде си тръгнал ама в тоя СУ са само агенти и деца на комунисти

Коя е кандидатката за екоминистър Силвия Бакърджиева и каква е връзката между нея и ефективно осъден https://www.svobodnaevropa.bg/a/31395281.html

Няма нужда от това правитилство на ИТН. Достотъчно е представането на некадърници. ДА ПРОДЪЛЖИМ СЪС СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. Най добре е то да ни управлява през следващите 4 години. Слави нещо обърка управлението на държавата с писането на сценарий за евтино шоу.

тъй тъй рашков трябва да направи баните сто не са манекенки, не са дамаджани, но да му дадем шанс и дубаецът фалирал някоя и друга фирма за източване на ДДС да му дадем да източи целия НАП да свалим някой и друг самолет да изгори още народ и накрая да ни овършее и ковида еми ОК кат си рекъл, че е хубаво дано ти е хубаво с оргазъм накрая

Ку Ку... Адвоката телевизия не гледа ли?

Давай, калинките са пуснати в атака :) Чак да ти стане симпатичен този Петър Илиев!

Преди 230 години французите са направили най-великото откритие и изобретение на всички времена - гилотината. И след като я изобретили, поне 10-15 години не е спирала да работи.Работила е нон-стоп 24/7! Много гад е имало тогава по френските земи.Сега същата гад се е намърдала от 30 години насам и по българските земи! Мърши-дебелисерци, дето за никъв уй не стават, ама отворили лакоми усти да глътнат цяла България барабар с умиращия, болен народ! Абе требе си френската гилотина и това е!

Даа, сред служебните данъчен престъпник и какви ли не още нарушители, сред чалгите плагиати и т.н.! Да се молим само да не се окаже вярна поговорката, че "Денят се познава от сутринта".

АДВОКАТ НА КОГОТО ТРЯБВА!!! НАГРАЖДАВАН ДВУКРАТНО ОТ ГЕРДЖИКОВ!!!! А ХА ХА ХА! И ГЕРДЖИКА НЕ ЗНАЕ...ХА ХА, ЗА ПЛАГИАТСТВОТО МУ!!!? АМА Е НАШЕ МОМЧЕ. КВО ТОЛКОВА? ВСЕКИ КРАДЕ!:-)))

Герджиков не го е награждавал по собствено усмотрение. Първият път е било на дипломиранено за отличен успех и вторият път само е връчил наглада уч.едена от някаква измислена адвокатка. Всъщност ако Герджиков има вина, тя я у в учредяването на консулство на Барбадос по настояване на Ради Вълев и назначаването на ей този плехундер за консул на офшорното кралство.

под слънцето. Нашите преподаватели -и те ментета.

Тарикат момче ! Ама ... не е много умно, а нагло. Интернет допринася като се излагаш, излагането да е по-качествено ! . . . . . . . . . . .. . . . . ....... . . . . .......

Доц. Наталия Киселова - съветник по правни въпроси (2012 – 2016) и секретар по правни въпроси на президента на Републиката (2016-2017). ПЛЕВЕЛски истории...

Hama e npenucBa4kama...

Притеснителна е тази любов към този грозен бастун. Какво ли е вършил, за да го залюби толкова Славчо??? Ако веднага не го махнат ще приема, че вървим към създаването на поредната партия на мафиотите.

В Барбадоските офшорки Затуй

Е, много се изложихте, бе Тошкоооо!

Изложиха се тези славчовите. И с Пацо Джапанката и с този стриган каиш. И за протокола. Мразя ГЕРБ и Тиквун. Просто очаквах повече от тези.

"Стриган каиш" кърти мивки :-)

...

Няма какво да очакваш! Всичко живо краде!

всеки, който ми каже, че съм дърт педерунгел ще бъде съден в Лондонския международен арбитражен съд.

Само по фейса си личи, че този е злобен боклук. Не го трийте, мисирки. Истината няма как да изтриете, събирачи на жълти стинки.

Той е копирал и от моя книга, която аз съм издал 5 години по-късно от неговата, но му бях дал да прочете като идея на салфетка в една кръчма. Бях го забравил, но сега като стана публична личност, що ли и аз да не се отъркам в него, дано някой ме цитира някъде в пространството.

Доста гадна и отблъскваща физиономия.

Дали няма да краде и кинти? Или да?!

Консултант на БСП Петър Илиев е бил консултант на "Има такъв народ", но това не е единствената му връзка с партия. Той е консултирал и БСП. Илиев е бил адвокат на настоящия депутат от БСП Иван Иванов, като през 2013 г. го е защитавал пред Конституционния съд по дело за потенциалната му несъвместимост като народен представител. Казусът възникна, след като социалистът бе назначен за зам.-министър на вътрешните работи в кабинета на Пламен Орешарски, а след няколко часа беше оттеглен заради информация, че през 1995 г. е бил управител на шуменския клон на бившата силова групировка СИК. В периода 2014 - 2018 г. парламентарната група на БСП се е консултирала с кантората на Илиев по проекта на социалистите за нов антикорупционен закон. След намаляването на партийната субсидия през 2018 г, социалистите са спрели да ползват консултантските му услуги. Освен чисто професионалната връзка между Илиев и БСП, има и друга пресечна точка. Пловдивският адвокат е зет на Пламен Червеняков - бивш парламентарен секретар на строителното министерство по времето на тройната коалиция (2005-2009), бивш член на ръководството на БСП в Пловдив през 90-те години. В момента Червеняков е отговорник по организационните въпроси в Националния съвет на БСП. След съкращенията на "Позитано" 20 от последните две години, Червеняков е един от малкото "оцелели" от администрацията.

така значи, а?! ще пращате сигнали в СУ! Ама в лицето на Тошко Хаджийорданов не смеете, нали!!! Ще ви смачка Хаджийорданов където ви хване, Веееее!

Къде е Тошко Африкански и Чалгар Диванчов? Да ни кажат колко грешим и колко сме тъпи, дърти и глупави ... дори и чалгата им не е разбираме и неслушаме.

ами виж статията. Казал е че ни е "светнал"

Не искам да ме светва повече, отколкото аз се светнах преди много години, че Учиндолското не може ни да свири, ни да пее. А сега няма да може и да управлява.

Не можахте ли за нещо по-сериозно да го подхванете? Те който не са подхванали от наще магистри, бакалавъри, професори, доктори, академици и тн нАучни капацитети, само него не са го подгонили за плагиатство. Уви, всеизвестно е в БГ-то как се пишат от прости реферати на първокурсници до дипломни работи, дисертации и съответно как се дават научни звания за вътрешно ползване...

Не, когато Тошко заявява, че не може да работи с човек, който краде интелектуална собственост, е абсолютно нелепо да тика този плагиат навсякъде!

На тоя очевидно неграмотен боклук - Петър Илиев, един друг доказано неграмотен боклук - Огнян Герджиков, му е връчил напълно измислената награда "адвокат на годината"! Няма такава награда "адвокат на годината" и не може да има - разни нещастни, неграмотни комплексари са я измислили и си я дават един на друг - по принципа на взаимната неграмотност, връзки и "приятелство"! Вън от адвокатурата! Вън от университета! Марш в Балбадос, ако междувременно не го вкарат в затвора!

И този ли е менте бе? Нали беше блестящ отличник.

го с новата номинация Пламен Николов. А този беше преди това спряган за премиер. Масон е и зет на червения Червеняков. Рецензент на книгата му е подлогата Близнашки на мафиота Борисов. Оплетени да като свински черва.

Не, не го бърка. Този е още по-блестящ отличник - със златни значки

за всеки е ясно че ако има плагиатсво киселова е откраднала от илиев !! направете си проста сметка книгата на петър илиев е издадена през 2015 година а книгата на киселова 2021 година как може през 2015 илиев да краде от книга която ще излезне 6 години по късно ??

Такам то е ясно, че като подкрепяш ИТН си чалгопитек, който не знае да чете. Но нали съм добър ще ти го разшифровам :). Казва се че "...Твърденията са, че десетки страници от книгата на Илиев „Компетенцията на Народното събрание“, издадена през 2015 г., са „взети“ от дисертацията на доц. Наталия Киселова „Парламентарен контрол“ ..." дисертацията е подчертано от долу че е била 2008г. Може ли да смяташ или не. То че си прост е ясно, ама и глупав, до сега никой не знаеше.

обаче дисертацията тя написа и защити отдавна, и този яко е преписвал. Едва сега тя я издава като книга. Така, че преписвачът е този масон, зет на червения Червеняков.

Хи хи хи

До като не се появи човек който сам да вземе властта с сила ,никога България няма да стане нормална ,просперираща Държава. Защо със сила ли. И важно е какъв щее този човек. Ако е алчен и жаден за власт хората ще да на същото дередже. Но ако е смел,честен,благороден,скромен,умен и решителен всички вие ще живеете в просперираща Държава. До тогава ще се менят всякакви. Бойовци,Василевци,Николов и и всичките те ще слугуват на тези който са ги инсталирали и живеят на вашия гръб.

Робин Худ ?

Няма човек на тази планета, за който герберастите да не изкарат компромат! как не разбират, че така обикновенните хора още повече се отвращават от ГЕРБ/ДПС. Някой има ли съмнения, че тези две икономически структори не са едно цяло? МУТРИ ВЪН

има - аз

ИТН сами се компрометират с тези назначения.

Само да ви светна: дотук бяхте!

Кой, аз?! Плагиат?! Никога!

Този е същия като Гешев. Само му вижте мутрата,изражението очите. Мимиките който прави лицето когато говори Този човек ламти за пари,власт. Той е тикан от самото начало към върха на пирамидата за да представлява определени кръгове или хора. Още от самото му завършване е назначаван на позиции за които един нормален човек трябва ход ни да работи и да се доказва. Абсолютен Нарцис,готов на всичко за да постигне пари и власт. Крадец,плагиатствал научен труд защото той не е способен да направи нищо. Този индивид е един самозванец и ибрикчия