3 от 5 съдии не смятат Йоан Матев за убиец, признанията на брат му не са взети под внимание

Обявиха мотивите, с които младежът беше оправдан за убийството на ученика Георги Игнатов в Борисовата градина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един доказан убиец на свобода,благодарение на страхливите ,подкупни съдии.

Чак “известна “ журналистка не е майката на убиеца , беше разтропана репортерка - Сребрина Гаджева. Ключа от палатката търсете при бащата - митничар … от там идват средствата за съдиите

МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Като са толкова стриктни тия съдии да си напишат мотивите както трябва, т.е.: С помощта на основния свидетел е открито оръжието и са станали ясни всички факти около убийството, убиеца безспорно е Йоан Матев, но понеже "някой" по случайност е пропуснал да уведоми свидетеля, че не е длъжен да свидетелства ние съдиите решаваме, че не знаем нищо за това убийство, че няма никакви доказателства срещу подсъдимия и той няма да понесе никаква отговорност за убийството, което е извършил.

КОРУПЦИЯ! Някой е платил на няколко места, Кире как борищ корупцията? Радев вземи отношение по този въпрос! Нали нямаше да има корупция! Борисов го няма от една година а вие нищо не правите само го плюете е в това сте най-добрите! Само, че при Борисов имаше и за нас, може да е крал, но ходехме по чужбина и можехме да си плащаме сметките, при тия виждам масов фалит на малки фирми и малки производители!!! Къде е ББР сега да ги подпомогне? Всеки един си търси клиентелата, сега е времето тия на бюратав ББР да ги намерят тези фирми и да ги спасят!

Едно момче не доживя абитуриентския си бал, не доживя да да бъде студент , да създаде деца и семейство! Най- малкото , което му дължахме като общество, беше справедливото наказание за убиеца ! Да, ама не! Е, как заспивате нощем, г-да съдии? А, вашите деца ?

Каква ли щеше да е присъдата ако беше убито, наръгано с нож дете на съдия? Дали щяха да са такива доводите и заключенията на колегите им? Хора, г-да и дами, съдии осъзнайте се! Това може да се случи и на вас!

Охоо, щеше да получи политкоректна присъда, след което никой нямаше да го види повече.

Това е градски съд, първа инстанция, от тези 5 човека, само двама са съдии, другите трима са съдебни заседатели, обикновено изкуфяли страци, които си допълват пенсията.

Следователите и прокурорите са за трепане. Съдиите и адвокатите са си свършили работата.

И разследващите полицаи!

в случая следователите са си свършили работата, открили са извършителя, намерили са доказателства и свидетели. Но Съдиите не били убедени. :(

Да целия съдебен състав трябва да се разстреля

Кскво правосъдие искате да има в страната на абсурдите, управлявана от комунисти/терористи?

Платили са хората на тримата съдии и са спестили да плащат на останалите двама, защото е ненужно. У нас платежоспособните престъпници са невинни.

Поредната гавра. Това не е съд, цирк

Брат му е завел полицаите до оръжието, заснет е с камера до местопроишествието? И няма осъден. Или е той или брат му. И така ще си ги пусните двамата. Някакви си врътки в закона го позволяват. Освен ако не изнасяте коректно информацията. С убиеца на Милен Цетков е същото. Някаква пета съставка в петия наркотик не била изяснена. 10 камери, 100 свидетеля, кръвен анализ и останал на местопрестъплението и не можете да го осъдите. Че то тогава вие сте за съд.

Какъв пример дават на следващите мамини синчета, да убиват за удоволствие ?

Май от първостепенна важност е реформата в съдийското съсловие, не в прокуратурата... Министър Пухчо дали ще каже нещо по знаковото дело?

Хайде сега новата министърка на правосъдието и промяната да ни обясни. как така се получава. Че ако не си предупредил свидетеля, че го разпитваш, да се окаже, че всъщност, убиеца не е извършил убийство. Да живее новата промяна и новата правосъдна министърка. Която обаче няма как да реагира за ведомството си, защото е люто заета 24/7 да изчегъртва Гешев. Другото няма значение.

Майката на този не беше ли някакво известна журналистка с връзки, не се изненадвам, това са българските съдии

Бях готов да се прадам при условие, че ще ме съди "българският", "демократичен" и "независим" съд, но недемократичните американци ме убиха без съд и присъда !

"Кучето" е заровено в Конституцията, която уж заради "демократичните ценности" направи нашата съдебна власт "най-независимата" на света... Помните ли, че преди да дойде на власт ББ обещаваше възмездие за кражбите и грабежа и за промени в гнилата съдебна система ? Даже по едно време говореше за свикване на Велико народно събрание, което да направи тази власт зависима от народа, като прокурорите и съдиите да се избират пряко от хората ! Но като се усети, че и той и неговата шайка ще имат нужда от милосърдието на "независимата" съдебна власт взе да се ослушва като с.виня в картофи ! За българският "независим" съд доказателствата срещу платежоспособните престъпници почти винаги са недостатъчни и спорни...

е от това по голяма гавра с българския народ няма. Значи цялата история се разплита от игла до конец с показанията на брат му ,обаче те не важели щото не били му казали че може и да си мълчи . Тоест не са му казали следователите ,че може да скрие истината. Ясно е че са дадени огромни пари на трите педала .Знаем кои са родителите му

А замисля ли се някой, защо точно трима от петима съдии го измъкват? Нататък ще се сетите...

ама не е ли пак Радев или Борисов виновен ? Че нещо се не се ориентирам ! Защо не искат коментиращите оставката на Киро и Кокорчо ? А ?

В тая Борисова градина в София, нещо НЕ е както трябва. Постоянно убиват хора там.. Би трябвало да сложат ЛАМПИ да осветяват мястото.... Има ли плакати, реклами на Криминални филми из тая градина ?? Само крадци ли живеят наблизо ???

Объркал си се. Не крадци, а мамини златни, елита на нацията. Друсат, смъркат и убиват. И каквото и да стане, мама плаща.

В България е на власт мафията на юристите.

ами ножката сама е мушнала момчето ли? тая корумпирана прогнила система... не се прави така държава не!

Къде е Ердоган да въведе справедливост. И към съда и към убиеца.Не ни правете на маймуни.Откъде брат му знае всичко.Нещастна и плесенясала система.Нека ви сполети това което отричате..

Нали вдигахме двата пръста и крещахме като маймуни? Та, хей ни я, в целия си блясък. И има банани!

Аз не тъгувам за празните рафтове и затвора по бай-тошово.

За какво лежахте в затвора тогава ако не е тайна?

Това е убийство на дете, изроди! Не е ли ги срам? Процесуална грешка с ножа и вече няма убиец. Майко, не знам ако бях на мястото на убитото дете какво щях да направя като ми причернее.....И ще си лежа после с чисто сърце и чувство за справедливост....Сега кво, ще реват до края на живота си нещастните му родители......Ужас!

Мръсни боклуци, всички от едно котило, убиеца на Милен, този боклук майките им от един кошер..

Това го може само "независимият" български съд! И що ли падаме с нови две места надолу в поредната класация за корупция, станно?

Следваща стъпка е и оправдаването на убиеца на Милен Цветков. Решаващ довод ще е неяснотата, освен алкохола, имало ли е четвърти наркотик в изпития компот. Очаквам трима съдии да са категорични, че това е подвело младежа да натисне газта, а двама съдии да са с особено мнение, демек "на кантар".

Интересно как ли щяха да смятат тези боколуци, ако тяхното беше убито от кристиян?!

Едно нещо уважавам много на мюсюлманите. Имат една семейна чест, дето ако някой я съсипе, на фамилията му се случва нещо много страшно. Дори тук в Европа в много държави тая социална особеност се спазва неотлъчно. Това поругаване на паметта на убития е много грозно и страшно. Радвай се , убиецо, че сме овци, щото в един друг свят вече някой твой роднина щеше да е получил писмото и щеше да си седи в къщи без да смее да излезе до живот /между стени било грях да се правят отмъщения/. И нарочно избират не убиец, а роднина, за да може чувството на вина да го тормози докато е жив.

Мюсюлманска пододлого, Крумов закони ще свършат същата работа, без да колиш невинни!

Крумов закон през Средновековието. Сега сме неколкостотин години по - натам. Виж датата на кампютеро...

Хич не са невинни. Те са отгледали подобен изрод.

Е то в Америка , Германия и Франция дават присъди и бързо ги оправят в съда и без да са мюсли. В Индонезия също. Ква чест кви пет лева? Същите с "честта" си трепят и собствените деца. Особено ако е момиче и е посмяло да се среща с момче като е на 16-17 и то момче , а не дърт пръч който бащата е казал че трябва да бъде. Оная се поцелувала в парка с някой и оня и рязва тиквата щото видиш ли семейната чест.. Мани тия простотии!

По-скоро се има предвид един диспечер, който причини сблъсък на два самолета. И понеже го оправдаха един баща, загубил семейството си при катастрофата отиде в дома му и го уби.

Избягах от тая прокълната земя след като се борих цели 13г. за удовлетворение и вътрешен покой. Толкова много трагедия и несправедливост има по нея. Все повече си мисля напоследък, че няма да доживея време, в което ще ми се прииска да се прибера и да си инвестирам парите. Срам за цялото общество са такива случаи. Срам, че имаме съдебна система изобщо. Всичко е ясно в този случай. Този убиец ще е на свобода. Ще минат три дни и ще го забравите. И така до два дни когато ще има ново убийство със следващ невинен. Докато нямате червена линия, при прекрачването на която излизате от овчите си кожи, ще ви убиват децата ежедневно и ежечасно.

Дезертьор си ми ти!!

Да, горд дезертьор. Дезертира се от дълг, родина, война и пр. Аз на крадци, убийци, лъжци и калинки няма да служа. Ти им служи вярно. Това не е мойта родина. Там няма моите ценности. Нито ме обижда, нито ме впечатлява подобно мнение. Аз не съм като теб. Ти като седиш и търпиш какво си. Овчедушна самодостатъчна мижитурка. Аз избрах своя път. Ти ще се луташ в твоя с нищонезначещото и нищопроменящото ти патриотарство. Наслаждавай се как се случват нещата и стискай палци като остарееш да има кой да ти сипе вода да пиеш....

Първо- това не е окончателната инстанция. Второ - навсякъде по света има убийци, оправдани поради липса на доказателства. От знаменития случай с О Джей Симпсън до убития преди години от арабска банда и то пред камери български студент в Брюксел. Дано са изхарчили парите и не им стигнат за горните инстанции.

Аз много обичам да казвам една реплика. Навсякъде в света може да те гръмнат. Но не навсякъде в света може да те разкъса улично куче. Разбираш ли защо я казвам и каква е връзката?

Българският народ си има своята мисия. Не случайно е казано, че българин, това не е народност, а духовна степен. Трябва да си я изпълни мисията, колкото да е знайна и незнайна, тя си върви. България в момента е са срещнати Светлината и Мрака в тежка война, това е фронта, за това е тежко. Не случайно от година в България има десант от напреднали Души. Битката и всичко е тежко. Не всеки може да издържи. Едни издържат със сила, други с незнание. България е повече от хилядолетие и не се състои само от калинки и боклуци. А кой къде да е, въпрос на сила, мъдрост и его. Решенията са лични, последствията също са за своя сметка. А пилците ще бъдат преброени на есен, сега е безсмислено.

Даже и така, нито аз, нито ти ще я доживеем тая есен. Ако мисията ни като народ е да унищожим всичко, след което да се изпотрепем, начи всичко е точно. Толкова съм спрял да вярвам на врачки, лъжи и сълзи, че си нямаш представа. Двете ръце и остатъка ми от морал, хубав или лош...Тва остана само.

Направил си избора си и лек път. А за нас не се притеснявай, ние ще се оправим и ще се справим, с каквото да е. Никой не ти държи сметка за твоя избор. Той си е твой, може да е правилен, но може и да не е. При всяко положение, последствията си са за теб. А България я имало и все още я има , не заради такива като теб. Вероятно не заради такива като мен. Няма смисъл, защото познанията ти не са по темата и няма да разбереш. Поне към този момент.

Жал ми е за теб..живяла съм в чужбина и пак ще живея, но никога запомни го..никога няма да кажа гтакива грозни думи за майката Родина. Ти си егоист, който не си дава сметка че има предци живяли , градили дали нещо за тази земя....ти си типичен представител на отреклите от корените си емигранти....Човек се връща и за смъртния си одър...или прави нещо за това място което единствено на света е Родина...

Аз съм на трийсе. Вероятно твоето поколение ме възпита да съм такъв , какъвто съм. На повечето емигранти децата даже български не говорят. Аз нямам твоите скрупули към понятието Родина. Повечето от тия два милиона го нямат, както и децата им впрочем, изгонени пряко или непряко именно от тая родина. Не съм сигурем колко от децата у нас знаят какво е родина освен името й. Обвинения че от тия младите нищо не става ги слушах 13г. Еми, като не става , не става. Нямам сантимент, нямам скрупули, нямам и баща владика. Все ми е тая къде ще живея. Други неща са ми приоритет вече.

правя си сама реплика но е за теб Иванчо...Първо майка не могахда ти бъда а по-голямо падение от това българчета да не знаят български няма.....траджидш..

Времето и парите си свършиха работата. Не взели под внимание признанието на брат му... той бил малък и не разбирал, ама знае къде е ножа на убийството. Т.е. или е новата баба Ванга, или той е убиеца или убиеца му е казал къде е. Е има и 4 версия - жертвата го е намерила, казала му къде е ножа и се е върнала да умре...

За съжаление си много прав

Каквото и да се случи с този синковец, той си знае, брат му знае, съученици и учители също знаят, че е убиец. Аа, и най-важният - Оня Горе знае, та бягство от отговорност няма да има. Хел ъуейтс!

Онзи горе , Шефа, ще се разпореди с него подобаващо, както и с противната му майка, нагла и безскрупулна, която не е родила, а създала този малолетен убиец

Точно така ще стане. Ще си получат заслуженото... Един ден там някъде... На преклонна възраст след цял живот на безчинстване... Оня горе не ги спрял ама тепърва щял бил да ги съди...

За българския съд или добро или нищо, но тук проблема не произтича от него. Пускат убиец на свобода, защото така са работили следователите и дознателите. Цялото вътрешно трябва да се уволни до крак и изгради наново, с нови хора. По грузински модел.

А наркоманчета с ножки, заподозрени за убийства, ги пускат на подписка. Има нещо в България. Има нещо във въздуха.c(8-D

вечното оправдание на съда - зле събрани доказателства. А иначе за морала на адв. Ина Лулчева добра дума не са казали и нейните колеги. А за уволеннието на всички полицаи и следователи - може. В Грузия са били три месеца без полиция. И сега полицаите не вършат нещо особено. Е, ако има ПТП няма да има кой да дойде, но здраве. Дано Каското помогне. Имотите ми са към СОТ, а имам и малък арсенал от късоцевни и дългоцевни играчки. За три месеца ще устискам на цигани и наркомани. Пък после съда ще възстанови уволнените полицаи на работа /за разлика от Грузия/ и ще си имаме още повече полицаи, наред с новоназначените.

тук съм съгласен. съда отсъжда на база закона и представените доказателства, а прокурорите трябва да си докажат тезата. но у нас прокуратура дефакто няма както знаем - и затова нещата са на такова дередже. Не са даже и съдиите проблемни, а точно прокурорчета и дознателчета

от събраните от МВР и прокуратурата доказателства във всяка нормална страна ще бъдеш осъден, но не и в Ганьовския Абсурдистан !

Точно това е нагледно доказателство какво представлява "независимия" български съд- едно голямо алчно и корумпирано НИЩО! Да махат Гешев по-бързо, че да вземат да разследват първо някои съдии какво присъди са издали и какви подкупи са взели пък тогава да говорим за правораздаване. Трябва затвор за такива съдии само така ще се научат, за какво всъщност са избрани там. Жалко за родителите и още по-жалко какъв изрод остава на свобода- представете си само, защото аз не мога да си представя такъв човек оставен извън затвора..... Той вече сигурно замисля поредното престъпление!

Ти изобщо прочете ли статията бе боклук ? Прокуратурата твърди ,че е виновен ( Гешев) Съдът го пуска, демек новата руса дебела лелка тя им е шеф ,както ще прекрати и всички дела на Гешев а познай коо дела ? Бобокови, Галеви, Божков,Банов и Прокопиев за това беше тоя лай да свалят Гешеф даже изобщо не им беше до Бойко

Адвокати !!!!! Убил и в затвора и точка стига с ценности и т.н

Тази присъда е нагледно доказателство, колко безмислено и лицемерно е правосъдието в България. Нищо чудно, че се ползва с толкова ниско доверие. Пълен абсурд!

Това е едно извратено решение.... Как да вярваме в Българският съд, щом се допускат такива извратени решения .......... ОТВРАТ!!!

Това една абсолютна гавра. С хората, с правосъдието. Всеки по тази верига ще си плати. Онзи горе никога не забравя. Боклукът, който съдят, с това дело придобива статут на Боклук. Ясно и категорично. И му предстои възмездието. Няма да го подмине. След като си направил гадост, поеми си отговорността. Наказанието на от съда, ще спести механизма на възмездието, поради поетата отговорност. Същото ги чака и тези трима съдии. С деянието си, те се превръщат автоматически в съучастници и укриватели на убиец. И му помагат да избегне възмездието. С което ще си поделят отговорността. Възмездието обикновено се стоварва в най-болезнения и неподходящ момент. Понякога върху близки. Така работи безотказна механизма. Хитреене не помага. Само отлага за период време. Същия путьовец беше и онзи изживяващ се като актьор Бахаров. И на тоя фон, колкото и презрение да беше заслужил готвача Токарев, след постъпката му, мъжкарска, готовност да отговаря делата си, заслужава едно голямо уважение. При него, стореното ще бъде заплатено и последствия няма да има.

Що за доводи?!? Брат му ги е завел до оръжието на престъплението, но това - нямало да се вземе предвид, щото не бил предупреден, че не е длъжен да съветва?! По какъв начин това обезсилва достоверността на показанията му?

Логически и житейски никак. От правна страна - нередовната процедура по НПК опорочава последващите действия и разкрития. Особено като имаш адвокат с много връзки, пари и податливи съдии. Виждам, че познанията на всички тук идват от американските филми. Ами като в тях - пускат лошия без присъда, защото някой полицай пропуснал да му прочете правата при ареста /които по логика и той трябва да знае от същите тези фирми/ и после почва екшъна с много пукотевица, взривове и щастлива развръзка. Тук няма да има такава. Не е филм.

А колко пари взима един съдия на месец за да пуска УБИЙЦИ НА СВОБОДА?

Е добре де, какво странно? За Кирчо най-виската инстанция в България (Конституционният съд) излезе с решение, че е нарушил Конституцията. И какво? Даже и обвинение не му повдигнаха от прокуратурата. Която иначе била на Гешев, а? Ха-ха. Молиш се на Господ да не ти се случва на теб. От съда да чакаш справедливост - да чакаш от умрял писмо!

Съдиите не мислят ли,че така поущряват убийствата по паркове и градинки.Че то на безлюдно място всеки ще си каже,че няма да е наказан.Нали Австралия изгони Джокович не за нередовни документи,а защоти шял да повлияе против ваксинацията.Еми тези съдии да вземат да осъдят вече някой до живот,че да се стреснат всички ,които се мислят за безнаказани.Тук по 10 години дела,никой не осъден пълна кочина.После защо хората емигрираха.

Хм.... Много е лесно да говориш на чужд гръб....но, добре, че не съм на мястото на бащата.... Най-вероятно щях да го посетя и да си поговорим с него.... за последно....

Семейството има и други деца. Като влезе в затвора ще опропасти техния живот.

Знаеш им адресите. Заминавай и се саморазправяй, мъжовецо? Ама после ще трябва да ги лежиш. А не ти стиска.

Играла е царица-парица.

този съд ще ни докара до око за око!!!!аз така бих направила!