278 пияни или дрогирани шофьори хвана полицията на пътя само за седмица

Над 360 души са говорили по телефона в движение, а близо 1800 са били без колани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно глобите и лишаване от свобода ще реши проблема НО,,за всички и това е проблема че повечето Дрогаджии са рода на баровци с пари и връзки кьоравили са кандидат политиците какво стана с ножара в парка и синчето на алкохолните босове недоказуеми са и затова хората им казват ебаваите си стринката няма да спазвам и АЗ.

Докато не стане глобата за алкохол и наркотици 5000лв. и затвор 2-3г.няма да спрат пияните и дрогираните да убиват невинни.

Кога ще влезе в сила закона за конфискация на колите при доказана употреба на наркотични вещества.?

ВСИЧКИ МЛАДИ ПИЯТ НАРКОМАН! Покайте се грешници! Алкохолът е урината на Лукавия! Дрогата и марехоланата са екскрементите дяволски!

За дрогираните - малко по-полека. Хванали сте хора, които са употребили назад във времето. Дали седмица или три седмици, все тая. Все още няма тестове, които да посочват под въздействието на опиати или наркотични вещества са водачите по време на проверката. Ама и на това му се вижда края. Скоро ще има тестове, от които ще се разбира употребил е в близко бъдеще или е под въздействието на... еди каква си субстанция. Това, че сте некадърни и не може да различите някой, който е пушил преди 2 седмици и друг, който е предрусал и се е качил да шофира, скоро ще ви стопи бройките изловени.

като си шмръкна пистата ти стана по-добре? Хайде удри още една пътечка и се качвай на колата. Измет наркоманска. Дано майка ти излезе пред бронята, а ти да си гледаш розовите жирафи.

Аз пътувах в градски автобус в който шофьора пушеше цигара и гледаше телевизия. Това е майстор.

Ганьо Ганьоооо...

Къде в София продават дрога ?

що? купуваш или продаваш?