2500 мъртви тюлена бяха открити на руския бряг на Каспийско море (видео)

Експерти от федералната агенция по рибарството и прокурори са извършили проверка и са събрали проби за лабораторни анализи, които засега не са установили следи от замърсители

Обратно в новината

Коментари - 2500 мъртви тюлена бяха открити на руския бряг на Каспийско море (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно са правени изпитания на някакво ново оръжие във водите на морето. Тюлените са измрели от излъчените трептения.

Те така си бяха. Не са безсмъртни все пак. Глобалното затопляне сигурно ...

В Русия нищо смислено не оцелява.

Това фалшива новина ли е?

Изтровили са ги Русия, какво повече да добавим?

Сигурно са се самоубили, като са разбрали, че са на руския бряг

толкова много тъжно .. душички

Нормално. В русия само умират хора. И в украйна умират руснаци. Добрия румнак е мъртвия! Така е казала ванга

Ние нашите тюлени сме ги избили преди 50 години и такива проблеми нямаме. Рашките пак са изостанали.

Ядрените им подводници са по същия начин некадърно направени както и смешната им авиация. Всичко сглобено от пияни блядове. Кой знае колко радиация изтича в морето откъдето минат тия руски тенекии.

Ъф корс, само дето намалели с 90% заради добива на петрол!?

Путин ги утрепа

виновни са фашистите в Украйна и ЛГБТ

Пипнали са Тюленски Ковид!

Има разследване за разлика от нашите делфини, дето постоянно ги изхвърля морето и за които забраниха достъпа на граждани и нямало специалист да им направи аутопсия, за химически проби да не говорим. Направо да се чудиш некадърност ли е това или нещо крият? Примерно натовски сонари, което е само предположение, де, при положение, че официален резултат няма, няма и да има.

Предполагам ,че не е случайно , тествали са !

да беше казал "военни сонари" ама де толкова акъл от русороб :))) Не можа да се сдържиш да не кажеш "Натовски".....ми такива са , к'во да се прави. Убиват делфини , за разлика от руските дето са лечебни :))) И пак няк'ва дива конспирация , не пускали хора да припарят до труповете им и т.н Четем постоянно , по цял свят за китове,акули,тюлени и т.н дето излизат на брега и природозащитници се мъчат да ги върнат обратно.....

направо счупи тъпомера.......знаеш ли къде е Каспийско море и какво представлява. Какви ядрени подводници те гонят там бе , мозАк ? и не , няма построени там , а да отидат не могат. И друго , има ядрени подводници на по 30+ години....не съм чул на някои да са измирали екипажите ( там дето уж изтичало радиация според теб - руски , американски , няма значение ). Авариите са друго нещо , иначе са безопасни . Сетили са се да обезопасят реакторната част :)))

Мужиците ще ги включат в списъка с изтребени врагове! Щом са се опитвали да плуват свободно, значи са били украински...

Не очаквах, че в Каспийско море има тюлени изобщо.

От там е май азерският газ. Има няколко държави до Каспийско море.

Да беше си замълчал де да не лъсва пропагандонщината ти? Естествено, че воени, цивилни сонари се използват сравнително по-рядко, доста по-рядко. Естествено че натовски, кой друг прави учения през ден в нашите води? Естествено, че забраниха на хората да пипат делфините, ти новини не четеш ли или просто си плямпаш каквото ти дойде?

Ами убийците са НАТО, които експанзират на изток повече отколкото трябва, още повече готови са да предоставят на един психично болен човек ядрени ракети. Поради тези причини са надути до максимум всички сонари, скенери и тем подобни , а китове делфини тюлени и др. това го чуват като убийствени звуци и предпочитат да се самоубият отколкото да живеят така.

Путин ги е избил ! Веднага да се измислят санкции.....

Тюлени има в почти всяко едно море, както и в много от големите сладководни езера.

Не си ехиден... Само си гнусен !!!!!

От статията: Популацията на каспийските тюлени намаля с около 90 процента през последния век, до голяма степен в резултат на замърсяването, причинено от добива и преработката на петрол, отбелязва ДПА. От други източници: Русия е бензиностанция с ракети Дано да имаш нещо с което да осмислиш фактите

Айде днес боко взима мандата и ще се оправи и с тая криза. Щом с мигрантите за 15- 20 дни е готов, тук за 24 ч. е решил проблема. Ще звънне на Путин и ще му каже веднага да оправя нещата да не му дойде на крака и да почне да го мачка като херо мустафата.

Ужас! Помня как преди години изтровиха последното стадо тюлен-монах по черноморието, край Калиакра и никой не беше виновен. Дано поне те намерят причината. Това не са риби, че да се изтровят от нефтопродукти. А и, до колкото виждам, са намерили само тюлени, а не и мъртва риба или хранещите се с нея птици. Ако наистина СССР и Иран са успели да съхранят популацията от тюлени, с подобна численост, дали не бихме богли да ги разселим по Черноморието? Знам за подобен проект, за разселване на средиземноморския тюлен, който обаче ни беше отказан.

Освободил ги е от морето сигурно.. Новата им атомна подводница минала наблизо и ги е освободила с радиацията си..

Миналата година ли беше затриха с химичестка катастрофа 1/3 от Сибир, сега и морето.. Ватенките за пари са готови и до Украйна да идат..

много тюлени да умрат наведнъж и причината да е замърсяване...

ДПМ,нещастен трол....

айдееее две русоробски мастии се включиха да лаят 1/ естествено че най-много и най-ползвани са военните сонари , ама риболовските траулери да не мислиш че насляпо гонят пасажите.....туй да не ти са бай Иван и бат Петьо със надуваемата лодка 2/ забранили били на хората да пипат делфините.....ма то сигурно щото сума ти народ се е юрнал да пипа няк'ва вмирисана леш на брега , нали ? И като отидеш да ги пипнеш к'во ще установиш ? НАТО-вски сонар им еб*л мамата , личи им. И не казвам че не е възможно , даже логично ми звучи точно сонар да действа зле на делфини , ама айде моля....пак питам руските сонари ЛЕЧЕБНИ ЛИ СА ? 3/ ся в Каспийско море май е "кой ми сра в гащите" , русоробчета ? Може би са соросоидите или извънземните ? 4/ имало руско разследване , моля ти се.......СЕРИОЗНО ЛИ ? Ти да видиш , а тука натовците унищожиха нашите,родни делфини, а ? кажи сега и как по време на комунизма сме били 9 млн. , а сега - под 6 млн. , демокрацията е виновна. Забрави да го споменеш това , несериозно е да пропуснеш тая стабилна опорка. И що делфини имаше тогава , що риба , помниш ли филма "Кит"....същият цирк сте :)))

Поредната опашата ЛЪЖА..

Баси и терористите, почнаха и тюлените да избиват. Гадна работа това да си руснак