2500 мъртви тюлена бяха открити на руския бряг на Каспийско море (видео)

Експерти от федералната агенция по рибарството и прокурори са извършили проверка и са събрали проби за лабораторни анализи, които засега не са установили следи от замърсители

Обратно в новината

Коментари - 2500 мъртви тюлена бяха открити на руския бряг на Каспийско море (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси и терористите, почнаха и тюлените да избиват. Гадна работа това да си руснак

Поредната опашата ЛЪЖА..

много тюлени да умрат наведнъж и причината да е замърсяване...

Миналата година ли беше затриха с химичестка катастрофа 1/3 от Сибир, сега и морето.. Ватенките за пари са готови и до Украйна да идат..

Ужас! Помня как преди години изтровиха последното стадо тюлен-монах по черноморието, край Калиакра и никой не беше виновен. Дано поне те намерят причината. Това не са риби, че да се изтровят от нефтопродукти. А и, до колкото виждам, са намерили само тюлени, а не и мъртва риба или хранещите се с нея птици. Ако наистина СССР и Иран са успели да съхранят популацията от тюлени, с подобна численост, дали не бихме богли да ги разселим по Черноморието? Знам за подобен проект, за разселване на средиземноморския тюлен, който обаче ни беше отказан.

Айде днес боко взима мандата и ще се оправи и с тая криза. Щом с мигрантите за 15- 20 дни е готов, тук за 24 ч. е решил проблема. Ще звънне на Путин и ще му каже веднага да оправя нещата да не му дойде на крака и да почне да го мачка като херо мустафата.

ДПМ,нещастен трол....

Путин ги е избил ! Веднага да се измислят санкции.....

От статията: Популацията на каспийските тюлени намаля с около 90 процента през последния век, до голяма степен в резултат на замърсяването, причинено от добива и преработката на петрол, отбелязва ДПА. От други източници: Русия е бензиностанция с ракети Дано да имаш нещо с което да осмислиш фактите

Освободил ги е от морето сигурно.. Новата им атомна подводница минала наблизо и ги е освободила с радиацията си..

Ами убийците са НАТО, които експанзират на изток повече отколкото трябва, още повече готови са да предоставят на един психично болен човек ядрени ракети. Поради тези причини са надути до максимум всички сонари, скенери и тем подобни , а китове делфини тюлени и др. това го чуват като убийствени звуци и предпочитат да се самоубият отколкото да живеят така.

Не очаквах, че в Каспийско море има тюлени изобщо.

Тюлени има в почти всяко едно море, както и в много от големите сладководни езера.

Мужиците ще ги включат в списъка с изтребени врагове! Щом са се опитвали да плуват свободно, значи са били украински...

Предполагам ,че не е случайно , тествали са !

Има разследване за разлика от нашите делфини, дето постоянно ги изхвърля морето и за които забраниха достъпа на граждани и нямало специалист да им направи аутопсия, за химически проби да не говорим. Направо да се чудиш некадърност ли е това или нещо крият? Примерно натовски сонари, което е само предположение, де, при положение, че официален резултат няма, няма и да има.

да беше казал "военни сонари" ама де толкова акъл от русороб :))) Не можа да се сдържиш да не кажеш "Натовски".....ми такива са , к'во да се прави. Убиват делфини , за разлика от руските дето са лечебни :))) И пак няк'ва дива конспирация , не пускали хора да припарят до труповете им и т.н Четем постоянно , по цял свят за китове,акули,тюлени и т.н дето излизат на брега и природозащитници се мъчат да ги върнат обратно.....

Да беше си замълчал де да не лъсва пропагандонщината ти? Естествено, че воени, цивилни сонари се използват сравнително по-рядко, доста по-рядко. Естествено че натовски, кой друг прави учения през ден в нашите води? Естествено, че забраниха на хората да пипат делфините, ти новини не четеш ли или просто си плямпаш каквото ти дойде?

Не си ехиден... Само си гнусен !!!!!

айдееее две русоробски мастии се включиха да лаят 1/ естествено че най-много и най-ползвани са военните сонари , ама риболовските траулери да не мислиш че насляпо гонят пасажите.....туй да не ти са бай Иван и бат Петьо със надуваемата лодка 2/ забранили били на хората да пипат делфините.....ма то сигурно щото сума ти народ се е юрнал да пипа няк'ва вмирисана леш на брега , нали ? И като отидеш да ги пипнеш к'во ще установиш ? НАТО-вски сонар им еб*л мамата , личи им. И не казвам че не е възможно , даже логично ми звучи точно сонар да действа зле на делфини , ама айде моля....пак питам руските сонари ЛЕЧЕБНИ ЛИ СА ? 3/ ся в Каспийско море май е "кой ми сра в гащите" , русоробчета ? Може би са соросоидите или извънземните ? 4/ имало руско разследване , моля ти се.......СЕРИОЗНО ЛИ ? Ти да видиш , а тука натовците унищожиха нашите,родни делфини, а ? кажи сега и как по време на комунизма сме били 9 млн. , а сега - под 6 млн. , демокрацията е виновна. Забрави да го споменеш това , несериозно е да пропуснеш тая стабилна опорка. И що делфини имаше тогава , що риба , помниш ли филма "Кит"....същият цирк сте :)))

Пипнали са Тюленски Ковид!

виновни са фашистите в Украйна и ЛГБТ

Путин ги утрепа

Ъф корс, само дето намалели с 90% заради добива на петрол!?

От там е май азерският газ. Има няколко държави до Каспийско море.

Ядрените им подводници са по същия начин некадърно направени както и смешната им авиация. Всичко сглобено от пияни блядове. Кой знае колко радиация изтича в морето откъдето минат тия руски тенекии.

направо счупи тъпомера.......знаеш ли къде е Каспийско море и какво представлява. Какви ядрени подводници те гонят там бе , мозАк ? и не , няма построени там , а да отидат не могат. И друго , има ядрени подводници на по 30+ години....не съм чул на някои да са измирали екипажите ( там дето уж изтичало радиация според теб - руски , американски , няма значение ). Авариите са друго нещо , иначе са безопасни . Сетили са се да обезопасят реакторната част :)))

Ние нашите тюлени сме ги избили преди 50 години и такива проблеми нямаме. Рашките пак са изостанали.

Нормално. В русия само умират хора. И в украйна умират руснаци. Добрия румнак е мъртвия! Така е казала ванга

толкова много тъжно .. душички

Сигурно са се самоубили, като са разбрали, че са на руския бряг

Изтровили са ги Русия, какво повече да добавим?

Това фалшива новина ли е?

В Русия нищо смислено не оцелява.

Те така си бяха. Не са безсмъртни все пак. Глобалното затопляне сигурно ...

Вероятно са правени изпитания на някакво ново оръжие във водите на морето. Тюлените са измрели от излъчените трептения.