25 г. затвор за двойния убиец от столичния кв. "Витоша"

57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров простреля трима, един оцеля

Обратно в новината

Коментари - 25 г. затвор за двойния убиец от столичния кв. "Витоша" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя да не ви платил,та го възхвалявате така?

Представям си убитите колко са се гаврили с човека и не са му плащали....Знаете ли ,как се плаща на работници и фирми, когато не ти плащат? ПРЕВЪРТЯЛ Е И ГИ Е ЗАСТРЕЛЯЛ, ЛЕКЕТАТА!

Трима простреляни и 25 години, ще излезе сигурно след 15. Хора, те се гаврят с нас. И безхаберните ни депутати, правещи нефелни закони и оядените тулупи от правосъдието. Съсипаха ни 30 години от живота, на практика целия ни съзнателен живот. Мафия.

Не си е платил на правилните хора горкия. Като гледам някой убиват хора и условна лежат.

Какво става със защитниците на смъртните присъди, защо не повдигат глас? Това тук даже е двойно убийство.

В България сега ако убиеш при самозащита някой рецидивист бандит убиец те осъждат най безкомпромисно на затвор .Ако от безизходица поради абдикиралата ни корумпирана държава си позволиш да се саморазправиш с нагъл крадец,мошеник посегнал най арогантно на твоя собственост и ти откраднат последните събирани с лишения цял живот спестявания отиваш в затвора …….но ако примерно е напиеш като свиня и газиш по тротоара ,летиш на червено и убиваш невинни младежи с прекършени мечти и безпомощни нещастни възрастни хора получаваш куп ругатни от опечалените роднини и условна присъда от съдията

На този не са му откраднали последните "честни"Спестявания– и той е голям мошеник.Ако имаш право да убиваш за неплатени дългове,досега да сме само около стотина човека

той им работил за 100 бона, а те му не платили...... другарю съдия, с такава присъда се създават престъпници ЧОВЕКА няма никаква вина

мошениците трябваше да са в затвора не убити а със 100 000 този човек трябваше да е един щастлив гражданин

абсолютни глупости

Капитализъм, браточка. Хората се избиват за пари. Да им се не видяло и парите, и чудото !

Обръщението, Колега. ...браточка де. ... Ви издаде.

Не е важна формата, а съдържанието. Човекът казва истината, че при капитализма хората се избиват за пари.

а при комунизма се избиват само за идеята!

Пълно е с гадове които не плащат и си играят със здравето и нервите на хората. Ако този осъдения. дължи пари за заплати първа ще го погне държавата. А може и някой него да претрепи. Така че в крайна сметка ни е отървал от двама тарикати.

Дискретно : - тея са от мАнечките Кремълски "инвеститори" ,Колега...я ИдетеВижте из Варна, Камчия, Русалка ...хеле пък в Аспен !, ама туй дет Е до Банско.

Яка секира за човека дето търси да въздаде справедливост, която иначе държавата би трябвало да му осигури. Наказанието е нарочно много голямо за да откаже и другите желаещи да потърсят възмездие.

Определено ! ...само се "чудя" що Ще стане ако След всичките Послания на г-н Радев - ВВС-Ни Пак Ни преджоби да финансира "компании" от СписъкаПутин ... ----- Нрави ми се Стриктността на г-н Радев ! ...ама нещо Се офлянква с КонкретнитеДействия, та Знае ли Човек...

Gal

И каква е връзката?

стадото сякаш взе да се пробужда ….очакваме да има последствия не само за дребните крадци дето се правят на инвеститори ами и за по крупните бандити обирджии от ганю банките само че за там ще иска нещо като с автоматичен откос

...или ВсеПомитащ РазвъртащВсичко Момент. ОтневиделицаИзведнъж.

предлагам да почнат с големия арменски манипулатор мошеника Хампурацмян като го оставят да виси с главата надолу като Мусолини на времето

Оппааа ! - "компания" Пейсол - Е със Седалище (Седалище зер ;-) Баш у Расиъ ! + в "управлението"-й Има лица (или Обратното-на) ДоказаноСвързани със СписъкаПутин. ...а че Има "инвестиции" виа сподвижницата на Вагабонта Илиев - Башка. ... Шибана. ...задунайска. ...незнамквоси. --------- Свобода за Българина, който Дръзна да Смряска Кремълски Нашественици !

Ах, СЕКАЧО, пропуснал си ДВУСТЪПКОВАТА !!!!;))

Всъщност - Е в Действие.

ЕдинЕдинствен въпрос : - Вячеслав Коев - Е какъв по Произход ?

"весёлые картинки"...

:-))))))) ...мАни-мАни ! - из Русия такоф малаткастий ентоХ...тиит се Е развъртял кАде Кремль...

Само си представете тия убитите как високопарно са го убеждавали какви велики хитри бизнесмени инвеститори са , как мазно са го ухажвали да им даде парите си и след това като си е поискал парите обратно колко нагло са му затваряли телефона, колко арогантно и безочливо са му се присмивали в офиса че е безпомощен срещу мошеници като тях ….

Да. Обичайна Кремълска "инвестиционна" Практика.

25г. затвор за човек отнел 2 живота!!! Значи 25г. затвор се равняват на 2 човешки живота. Не знаех!!! Няма по - смешна съдебна система от нашата!!!

на направо е пародия нашата система …. то ако имаше система тия убитите щяха сега да са в затвора за мошеничество и кражби а този убиеца щеше да е дин щастливо свободен добър човек радваш се на спестените си пари и живота

Наистина пародия. Отърваваш хората и държавата от двама мошеници и те осъждат на 25г. А ако убиеш двама на тротоара само условно.

тия дето е убил не са хора,руснаци са.

Ако в България разрешат носенето на оръжие в началото ще бъдем като в Дивия запад, а после ще станем Америка на Балканите. Може половината население да е застреляно, но накрая на процеса ще има много по-малко мошеници. За съжаление тук никога няма да разрешат самозащитата. Дори и с ръце да биеш крадеца пак ти си виновен.

Така е! Само свободната продажба на оръжие в България ще излекува недъзите на това общество!

корумпираната държава не може и не иска да защити гражданите от геноцида на най обикновени дребни мошеници и крупни като банките тогава колкото и заспал да е този народ все ще се намери един да скочи и наложи лична справедливост както в случая...съвсем закономерно на всяка реакция има ответна реакция .Последно сега президента ако е мъж да го помилва

на 57г-доживотен намален с една тета -става 25г. ко не може ги излежи наследниците ли ще долежават? сетих се за ония виц нане и пена в япония на екскурзия вместо да пишат по паметника на жертвите ги завели на гробището , вуте гледа надписите комашито-роден 1810г. починал 1901г. живял пет години шокануро-роден 1920г . починал 2010г живял две години заинтритуван пита екскурзовода бе ква е тая крива сметка, бе? ми у нас е прието да се пишат само щастливо изживяните години, му отговара ония! вуте мълчи известно време умислен и вика на пена: пено, я като умрем направо пишете тоя се роди умрел!

Защо на сиганите не издават такива присъди?!

Ако съдът си беше на мястото и хората му имаха доверие, нямаше да се стигне до там. Убиецът щеше да се обърне към съда за парите и той щеше да отсъди. Но...

Явно в България да убиеш 2ма и да осакатиш 3-ти струва 25 години. Това е смешно. А, ако убитите бяха близки на съдийте?

А ако теб те бяха прецакали със 100 бона?!

много лека присъда.сега ще обжалва ,добро поведение и догодина е излязъл.,а сирачетата цял живот ще растат без баща.

Баща крадец ? То само добро им е направил ще имат шанс да станат хора

Ако баща им си беше платил поръчаното, можеше и да не се стигне дотук. Ама единия се е мислел за голяма работа, няма да плаща, другия за още по-голяма работа, ще ги накаже. И резълтатът е 2 зачернени семейства.

Чети бре глупако! Ако теб те завлекат с над 100000 лв и нагло ти се присмиват в очите, сигурно ще ги прегръщаш и целуваш от радост!

Абе, дебил, застреляните не са собственици на фирмата. И дължимите пари всъщност е трябвало да бъдат платени на доста по-късен етап. Ама нали така е по-скандално, така го пишат...

Дано не са му взели гена. Затова през средновековието са карали до девето коляно.

Интересно ми е какво е искал да каже автора с - намалява с 1/3..... от "доживотен затвор"????

Ми, много просто - живот минус една трета прави две трети живот. Ако адвокатът е излязал с аргумента "то това нашето живот ли е" - хептен се нареждат сметките.

То проблема не е в автора, а закона...ба тва уравнение "живот - 1/3=25 години". Колко е един живот тогаз според закона - 50 години или аз немоа да смятам?!

Не можеш! Решението на твоята сметка е 76 г. 76 * 0.333=25

Присъдата е "до живот", а не "от началото на живота". Човекът е на 57 години. Допускаме, че ще живее до 90 плюс/минус 5. Намаляваме грубия остатък с 1/3 и закръгляме грубо до 25 г. Елементарно.

Означава, че джурналисът не е наясно какво пише, нито е разбрал присъдата. С една трета се намалява лишаването от свобода с определен срок, а доживотният затвор се заменя с лишаване от свобода от 20 до 30 години

дано поне да е застрелял правилните "инвеститори"!

То в България който и инвеститор да застреляш, няма да сбъркаш... май.

Много ми е странно. Българският съд почти винаги, на практика винаги, отсъжда противно на волята на народа (за която съдя от коментарите). Интересно разминаване - съдът очевидно защитава някаква висша справедливост, някаква вселенска, която е над интереса на обществото, което го издържа! В случая аз също мисля, че човекът е поредната жертва на системата. Той като кредитор е бил беззащитен в нашите условия, а длъжниците като жертви на саморазправата ще получат възмездие, макар и да не могат да го вкусят от отвъдното.

А ,за убиеца убил двама на пътя УСЛОВНА .вИДЕТЕ ЛИ ТОИ ИМАЛ МЕЧТИ ,МЕЧТИ Е ИМАЛО И 20 ГОД. МОМЧЕ .Така е на тази територия ,имашпари живееш ,имаш пари за теб закона не важи .

Пълен балък и с право са го осъдили! Да ги беше сгазил с колата на пешеходна пътека, щяха да му дадат 6 месеца условно. Ама той баровец - ще ги стреля! Хак да ти е!

jdd@

За съжаление заради корумпираното ни правосъдие, на човека му се е наложило сам да накаже крадците.

и заради пълната безнаказаност на крадците, мошениците и наглеците... Ти им правиш жест, който дори се надяваш някога да бъде оценен по някакъв начин, те ти го вкарват до хранопровода без да им мигне окото, в стил бае ви Ганя: "Имал си бол пари - дал си!"

Ти запознат ли си със случая че така лесно слагаш етикети кой бил крадец? Или четеш какво е казал убиеца и го приемаш за чиста монета? Пък дали всъщност истината не е съвсем различна? И между другото, убитите са служители на фирмата, а не собственици. Собственикът също е бил там, но си е тръгнал малко преди убийството. И пак между другото, убитият Вячеслав е имал едно дете (тогава на 3г. )На следващия ден след убийството му се ражда второто дете. И "човека", който така ожалвате е оставил две деца сирачета...

Ти пък се изказа - откъде се знаело че били крадци?! Ти да не би да живееш в друга реалност?!? То един ли са, двама ли са крадците в българия- под път и над път всеки краде на всички нива, а най-вече такива инвеститори крадат. Наказал ги е екстремно, но не е изненада това, като няма работеща правосъдна система в България, ето докъде вече се прибягва. И така ще е докато цялата правосъдна система не се събуди от дълбокия си сън и не престане да защитава паралиите, а да изкарва виновни за всичко обикновените хора - всекидневно това продължава.

Борисов да ги излежи защото ако имаше съд който да си гледа работата човека ще подаде жалба или ще заведе дело и ще е сигурен в своите права а в България няма нищо такова ИМА МАФИЯ ОТ ВСЯКАКЪВ ТИП коята убива всичко дребно

на 18 май лани борисов тъкмо е изгонил герджиков от креслото си! ще рече да ги лежи герджиков, смо.таняко!

А я си представете сега, че ги дължите тези 100 000 лв. на банка... Майка ви жална! Впрягат се банкери, съдилища, държавни институции... ще вложат време труд за 500 000 лв. (естествено за сметка на данъкоплатеца), но ще ви разкажат играта - на вас и на семейството ви до 9-о коляно...

Този е убиец, убийци са също пияни и дрогирани шофьори, защо има такива разлики в присъдите? За него 25 години, за безброй шофьори условни. Справедлив български съд, да му се не види.

глупаво е постъпил че така през простото. планиране си трябва и организация, планираните убийства имат много по-ниска разкриваемост от спонтанните

Вячеслав Коев.... Ееее, ами да с прототип СССР богоизбранов. Те такива инвеститори с врейска жилка и Ссср произход у нас с лопати да ги ринеш.

Много са му дали за убийството на тия мошеници !

Съвсем съзнателно убил двама, а трети едва оцелял и му се намалява присъдата, щото си признал и накрая едва ли ще лежи целите 25 години. Това поощрява тези, с мислене: Ще го убия и ще го излежа.

Запознай се с цялата история. Не съм съдя но от това което имам като данни лично аз бих го оправдал.

Че не си "съдя" е ясно. Че не си ходил на училище - това е още по-ясно.

О ченги Ко праиш тука , да не съм засегнал нежната ти душичка ;)

тия съвсем съзнателно не са се разплатили, какво да кажем?

ТЕЗИ СА СИ ПОЛУЧИЛИ ЗАСЛУЖЕНОТО.ОТКЪДЕ НАКЪДЕ НЯМА ДА СИ ПЛАЩАТ.АЗ ИМАМ ЛЮБИМА ПРИКАЗКА ,КОГАТО НЯКОЙ СЕ ГАВРИ С ТЕБЕ-КАКВО СЕ ПРАВИ В ТАКИВА СЛУЧАИИ-СТРЕЛЯ СЕ