250 000 души поискаха оставката на Бабиш 30 г. след Нежната революция

Дадоха на чешкия премиер време до 31 декември да се откаже от бизнеса си или да подаде оставка

Обратно в новината

Коментари - 250 000 души поискаха оставката на Бабиш 30 г. след Нежната революция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30г. по-късно комунизмът все още не си е отишъл безвъзвратно в повечето т нар. посткомунистически държави. Няма такъв тумор.

Е такова нещо у наше село не може да стане.

кое бре кмето да има фирма и да крадне ил кмето да ръси каймета по избори?

МИЛИ ХОРА Мили родни комунисти, щом обичате безкрайно, Путин, руските фашисти, оставете ни спокойно тук във нашата Родина, а пък вие "мили хора" със превитата гърбина бягайте там във обора!

Там не се карат за словашки или чешки език, ама " аз съм прост и вие сте прости" не вървой- бият шута.На всичкото отгоре чешката полиция вече е влизала в партийната централа на управляващата партия и е иззела документи за присвоени пари от обществени поръчки за ремонт на сгради.Няма лабаво! Там сикаджии не търпят!

аку фирмътъ беше американска щями спестим некой друг долар

Няма такова понятие "нежна революция" и не трябва да има. Революцията не може да е нежна. Навсякъде по света, комунистическите режими са идвали на власт с кръвопролития и репресии, а ние се отнесохме с тях "нежно". От много нежност, затова и в България вече 30г. не можем да се отървем от наследниците на комунистическата шайка, потопила страна в кръв на 9 Септември 1944г...!!!

Колко са глупави ! Ами той може формално да прехвърли бизнеса си на друго име и пак да си го управлява !

Нали много хубава демокрацията бе, що скачате!!!!

Хубава си в демокрацията Русия е грозна

Страшна таз Русия. Всеки момент ще ни нападне. Хората там умират от глад. Масови убийства извършени от главореза Путин. Ужас ти казвам! Завладяха и нефтените находища в Сирия и там налагат ембарго да уморят хората от глад.

Тъпанарко, ти не си ли разбрал още, че във всички соц държави а най-вече у нас и в Русия най-наглата ком. номенклатура ограби народ и държава за да бъдат милиардер-капиталисти?!!! Тъпунгер! И овчия народ блее ли блее...

Всичките приятелчета на Путин се оказаха нагли крадци, макар не толкова отявлени като господаря си Интересно как по едно и също време започнаха да капят като круши Моралес, Вучич болен, сега бабиш го натирват и него И всичките поддръжници на Путин - главния крадец

Е, какво му е интересното ? ЦРУ си работи. А бандитите-премиери в Косово, Черна гора, България и т.н. защо ли не предизвикват "спонтанни протести? ...

младите българи видяха безпощадните пипала на българо-руската мафия и напуснаха България за съжаление!

Проблемът в България беше, че революцията беше нежна, а трябваше радикализъм да не разрешаваме на комунистите да ни окрадат парите.

На паметната дата 9-ти Септември не беше мирна и ликвидирахме утайката на племето.

Друг е бил проблема. Допусната е (предизвикана е) ненавременна радикализация по политическа линия. Стига се до там политически негрмаотни хора ведно с лидерите им да плещят врели-некипели., колкото да създават суматоха. Това подхранвано целенасочено противопоставяне създава димната завеса, зад която е разпределена цяла една дръжава в джобовете на подбрани другари. Доста от символите на атикомунизма тогава се оказаха чиста проба марксисти - перестройчици като начин на мислене. Но, както казах, никой от големите не се е интересувал от дебата, важен е бил само капитала. Учатсвалите в аматьорски раздумки да не ми се сърдят, но са били в ролята на полезни идиоти. Така се поставят основите на една корупционна антипазарна и псевдодеморкатична система. А днес имаме зле прикрита диктатура, която охранява резултатите от този грабеж. .... И днес го има този дефицит в "лидери", "социолози" и "анализатори", камоли тогава...

Не 200 000, 2000 да излезем и тиквата ще падне.

ми излизайте ве , ама 2 хил. малко не ми се вярва. Толкова много - само на Бузлуджа и Копринка , щото има кебапчета и кИфтета

Правилно, няма причина за промяна. В монента страната е в челото на клсациите по икономическо развитие в света. Икономиката едва смогва с притока на немски, френски и пр. високо квалифицирани специалисти, които идват у нас заради чудесните перспективи... схващаш ли тази ирония :)

нашите управляващи искат да излезем и да им благодарим.

"нежната революция" няма да се повтори. защото първо това не бе революция, а гигантска кражба и второ, защото диктатурата на нежните завърши!

вбесяваме ли те, джеднър цензурата на радан костов и царя, като ви гледаме в очите?

жълтите жилетки в чехия? или протестиращи в хонг-конг... странно нещо е демокрацията на педофилите... посетили островите на джендъра-евреин, "самообесил" се в затвора... дедовия бабич не бе ли избран с избори?

хайде платените червени драскачи, марш към сибир.. какво общо пък и вие имате с Чехия?? там целия народ ви мрази!

Българи, какво чакаме ????

Дядо Иван, Царя, ЕС и т.н. , но не и себе си.

Ти протестира ли вече?

Моля, моля дрОгарю! Вие не сте българи, а социалисти-интернационалисти, които 100 години сте били на яслата на Москва. Там ви е хвърлен пъпа и още се кълнете в Ленин и Сталин.

И какво разбирам от новините? Парите за втора пенсия са откраднати. Първият ден болнични всеки си плаща от джоба. Ще вдигат данъците. Чудят се, как още да стегнат примката около вратовете на университетските преподаватели. А във ВСС прокурори и един министър (на правото) са заплашвали несъгласни с Гешев съдии. Това е само началото, разбира се. Ама няма значение. Важното е, че ГЕРБ са десни и ни пазят от комунистите. Да не забравите пак да гласувате за тях при първа възможност. Евгений Дайнов

Това е народ! А българските овце 1000 човека не могат да съберат на площада за да се защитят децата

Чешкият народ винаги е мразил комунизма и не си е давал свободата. Разликата с нашия скотски народ е огромна

Тоя Зорош бая шъ съ охарчи.

Показаха, че са народ! Румънците също не си дават държавата на мафията. А българите? Чакат, хубаво го каза колегата. Чакат ли чакат принца да дойде на белия кон и да пребори триглавата ламя и хич не си дават сметка, че това се случва само в приказките!

Ти това го пишеш докато си на площада ли?

Стани ,стани канап балкански ! От сън дълбок се събуди . . . - 1973г. !

Това, че активи на стойност от 30 милиарда са продадени за 3 милиарда не е кражба, а е обезценка, нека сме точни! Ако, ако...! За да има в държавата ни ред, законност и справедливост, трябва да има воля затова, но не у политиците, а у народа, в гражданското общество. На нас ни е удобно да няма ред и законност. Българите масово са готови да участват в корупционна схема, за да решат особено важен за тях проблем. Защо очакваш, че такава държава, за която говориш, някой друг ще я изгради?

Егати обезценката :) И следствие на нея Костови станаха милионери. Справка - депозитите им само в КТБ. ... И как разбрахте, че очаквам някой друг да ни изгради справедлива държава?! Политиците са извадка от нас, обществото. Щом ние се примиряваме с дерибейството на политиците и корумпираме и позволяваме да ни корумпират, ще я кретаме по същия начин. Хора, които не си знаят правата, не са в състояние да си ги потърсят. И ги мачкат, мачкат без да са виновни... Покрай сухото гори и мокрото, за мое най-голямо съжаление. А стадното чувство ме отвращава.

Българинът чака. Чакаше турците да си тръгнат сами. Все500 години чака.Не стана. Чака на руснака социализма да победи.45 години чака. Не стана. Чакаше ЕС да му оправи нещата,без той да си мръдне пръста. Не стана. Сега чакаме крадците сами да спрат да крадат. Наведи глава и чакай, ще стане от самосебе си...

Браво за Коментара

И докато чака, обожава да дава акъл, кое, как трябва да стане...

Чрез дясната политика се стимулира активната част от населението, а чрез лявата се подсигуряват хората с по-малък шанс. И двете политики се осъществяват чрез данъчната и осигурителната система, ниските данъци стимулират предприемчивите, високите осигуряват приходи за социално слабите. Това разделя дясната от лявата политика. Всичко извън това е заклинания или грешен прочит. Това е особено изразено за националистическите партии от рода на тази на Льо Пен, която хабер си няма, че изповядва дясна полтика!

Защо не кажете директно чии интереси е насъпил/кой е хвърлил око на бизнеса му? Защо например протестите в Чили и Боливия не са представени в същата светлина? М?

Интересите на поне 200 000 чехи е настъпил,трол-ейче и те за това са изкезли, но съм сигурен , че центърът ти е спуснал друга опорка. Кажи сега какво трябва да мислим...

едно си бае! Ще ти отговори, че интересите на Сорос е настъпил!

Мила тролке, къде са те настъпили?

Коментарът ми е до "Тролче мило".

ГЕРБ стартира следизборен мор в прегръдките на Мустафа Ако някой бе казал, че следизборните дни ще бъдат по-драматични от самия местен вот, едва ли щеше да срещне вяра. Но точно това се случва. Истински огън се стоварва върху българите сега, но той не е следствие от заблуждаващите халосни стрелби между ГЕРБ и “Демократична България”. Той е прицелен в хората, в парите и оцеляването им. Ако бяхме нормална държава, площадите на мига щяха да се напълнят. Но не срещу прокурора Гешев. Щяха да протестират срещу Борисов. Падне ли той, шансът за реформа в правосъдието е много по-голям. “Гушкането” на Борисов е най-коментираната тема доста дни, макар същността на проявата е друга – не той, а Мустафа го гушка. Появата на посланичката там бе с единствената цел да покаже, че САЩ продължават да стоят зад него. Каквото и да прави той във вътрешен план, очевидно във външен, където са интересите на американците, е изпълнителен. Днес се навършват точно 12 дни от балотажите. Ето какво се случи през тези 12 мига на следизборен мор, ако условно разхвърлим злощастните новини ден по ден: Ден първи, болничният е окастрен. Няма да се плащат стартовите часове при болест. Ден втори, пенсионната система гърми, стълбовете й се чупят, пари изгарят. Ден трети, Владислав Горанов призовава общините да вдигат данъци. На четвъртия той действа мащабно - подписва тайно споразумение с други държави за авиационен данък. Следва ден на майстора, тоест на Боил Банов – ВКС постановява загуба на 750 000 лв. неустойка за ларгото. Шестият и седмият ден са почивни, касите не работят. Но отдел “Личен състав” е във вихъра си – Дани Каназирева безсрамно е назначена за областен управител на Пловдив, а на Сотир Цацаров му се търси трудоустрояване в КПКОНПИ. Понеделник, тоест ден осми, 220 млн. лв. поемат към морската акватория и пристанището на Доган. Вторник - Росен Желязков съобщава, че затъващото БДЖ няма да изплува поне до 2024 г. В сряда колежката му Марияна Николова заявява, че ще се облекчават правилата спрямо работници от трети страни – ще се подбива и без това евтиния трудов пазар у нас. На 11-ия и 12-ия ден няма разтърстващи новини, всичко е старо – Иван Гешев става главен прокурор, а милиони продължават да изтичат на границата към фирма, дезинфекцираща вместо БАБХ. Утре е ден тринадесети, какво ли предстои? Знае се какво на 14-ия – воден режим в Перник, скъпо наследство от ГЕРБ за червения кмет. Обективността изисква да се отчетат и две добри намерения все пак – вдигането на минималната пенсия на 250 лв. и продължаващото увеличение на учителските заплати. Но са трохи на фона на вакханалията. Дори само случващото се в пенсионната система ако вземем, налице е неимоверен скандал, който изисква не просто Борисов да падне, но и да преосмислим целия преход. Много умуваме около него тези дни, нали? И какво толкова умуваме, след като имаме мозък, колкото да ни грабят?! Като истински бащица Борисов вероятно ще спре някои от ударите върху хората. И според традицията 90% от обсъжданото ще се случи, а с другите 10% той ще сложи венец на загрижен за нацията син на Тато. Следизборната сеч не е изненадваща, местният вот задържаше секирата във въздуха. По-голяма част от предстоящото дране на кожи идва по линия на бюджет 2020. Далновидно Горанов изчака, оповестява намеренията в последния момент. Но две неща са интересни – интензитета на погрома и че няма кой да поведе хората. Но кой да ги поведе? Синдикатите? Как да стане, след като лидерите им са в бордове на дружества, покровителствани от държавата? Местните избори просто са били бент, след който ГЕРБ смята да удави и без това набълбученото изоставено племе. Текущият програмен период на ЕС приключва, за следващия е рано, индустрията е в рецесия, икономиката не произвежда. ГЕРБ няма откъде да взема пари, освен от гърба на българина – затова е целият погром. Както и поради факта, че следва все така да се захранват обръчите от фирми. След изборите се случи още нещо знаменателно. Новият американски посланик Херо Мустафа се качи в джипа на Борисов и стана част от рекламния му разгул. На слизане той така е прегърна, че камерите почти запечатаха насилие. “Гушкането” на Борисов е най-коментираната тема доста дни, макар същността на проявата е друга – не той, а Мустафа го гушка. Появата на посланичката там бе с единствената цел да покаже, че САЩ продължават да стоят зад него. Каквото и да прави той във вътрешен план, очевидно във външен, където са интересите на американците, е изпълнителен. Янките са доволни. И именно приютен в скута на Мустафа Борисов има сили да твори поразиите, които виждаме. Не от българите, а от САЩ зависи властта на Борисов и ГЕРБ. А ако някой мислител си е въобразил, че в държава от НАТО и ЕС Путин има решавашата дума, значи е умен и красив гражданин на България. С една особеност - първото определение от “умен и красив” е толкова вярно, колкото че Бойко Борисов е гражданин за европейско развитие. Чужда анализаторска агенция прогнозира наскоро предсрочни избори през 2020 г. Като нищо Борисов ще ги предизвика отново и спечели. Когато дереш кожата на човек, той се разделя не само с нея, но и с разсъдък, инстинкти, чувства. Превръща се просто в тяло за употреба.

Бокиш , тази прегръдка се нарича благодатна прегръдка!

НАВСЯКАДЕ по света хората мразят и ненавиждат пионките и бушонте на РОТШИЛД/СОРОС Бащата на БАБИШ е от украински произход и е работил тьрговски представител на чешкитеДС в Швеицария под РОТШИЛДСКИ контрол

Навсякъде по света хората се възхищават от успелите хора като Ротшилд, Сорос, Рокфелер и др., които освен това се занимават и с благотворителност. Мразят ги само аутстайдерите, така изпират съвестта си, че за техния провален живот друг им е виновен!

"Навсякъде по света хората се възхищават от успелите хора като Ротшилд, Сорос, Рокфелер и др., които освен това се занимават и с благотворителност." Шегаджия :)))

Според теб, не са достътъчно успели или не се занимават с благовтротилност? Но и в двата случая ти пожелавам да успееш повече от тях и да допринесеш за човечеството повече от тях, още повече, че сега възможностите за успех са много по-големи отколкото преди 100 години!

"Хеле, пък, ако Костов, раздържавил държавни активи за 30 млрд. лв., беше вкарал в хазната 30 млрд. лв. вместо 3 млрд. лв., къде щяхме да сме?!" Щяхме да сме на същото ниво. Не за 30 милиарда, за 300 милиарда да беше ги продал, манталитета ни, възпитание, култура, образование щеше да е същото.

Мне, репликата ми беше в друг контекс - видите ли, едни крадат, пък другите крадци са светци. По въпроса за манталитета - не съм съгласна. Ние, българите, не сме по-различни от другите народи. Не сме по-лоши. Напротив - имахме хубаво образование. Но остана в миналото. Това, което мори България, е БЕЗЗАКОНИЕТО и БАЗНАКАЗНОСТТА. Кучето скача според тоягата - ако в държавата ни имаше РЕД, ЗАКОННОСТ и СПРАВЕДЛИВОСТ, щяхме да дръпнем напред. КОРУПЦИЯТА убива България, а сривът в образованието, чалга културата и безцеремонността са негова функция. Какво произтече за Цветан Ц., Цецка Ц., Пламен Г. и гордите собственици на къщите за гости след далаверата за над 43 млн. лв.?! КЪДЕ се намират ВИП апартаментаджиите и селските собственици?! Случайно ли е, че в България ВСЕКИ месец се излюпват по 9-има НОВИ МИЛИОНЕРИ?! ... Ако имаше СТРАХ от закона, щеше да има ред и дисциплина.

Дахер Ламот, Фейсбук Кога едни протести са справедливи, демократични и "добри", и кога са просто "лоши", т.е. безредици на сбирщина хулигани? Всичко е относително според съвременните медии. Да пропътуваме мислено до Чили, където милиони хора излизат по улиците и протестират директно срещу десния президент, милиардера Себастиян Пинера, който е обаче "нашето копеле". CNN излиза със заглавия, описвайки протестите като "безредици" (riots), хулигански прояви, метежи и прочие. Никога дори и за момент не демонизират президента Пинера, който е на власт почти десетилетие, с доста обвинения за купуване на гласове, медии и фалшифициране на избори. Той е първият десен демократично избран президент от Пиночет насам, но мизерията и лощото управление накараха рекордни за Чили и Южна Америка протести да избухнат преди няколко седмици. Протестиращи в Чили свирят и пеят "Обединеният народ никога няма да бъде победен". Но това няма да го чуете в CNN и NBC, а ще преобладават заглавия, намекващи нещо от сорта "добре де, човекът уволни целия кабинет (какво искате повече)", или, "въпреки смяната на конституцията (тия маскари) пак протестират". До този момент около 20 души са загинали, 2500 са ранени, а около 3000 са арестувани. Има стотици сведения за мъчения, изнасилвания и неправомрно използване на сила от страна на службите. Но, хей, това е нашето копеле. А сега да се преместим в Боливия. Там вече за всичко е виновен левият Ево Моралес, който спечели изборите с 10% преднина, но загубилите обявиха, че е имало изборни нарушения. Които така и никой не доказа. Крайнодесни групички разбиват къщата на Моралес, а после отвличат кметица на град в Боливия, Патрисия Арсе, тоест ЖЕНА, и се гаврят с нея, боядисват и я дърпат за косата, карат я да върви боса, бият я и я принуждават да подаде оставка през сълзи. Протестиращи в Боливия Очакваш шумните американски феминисти и соушъл джъстис активисти да опищят света, но не - те подкрепят самообявилата се за президент Янине Анес, която има доста шокиращи крайнодесни изказвания, особено негативни за местното население от индиански произход. САЩ и Русия я признаха за президент. Но, хей, това са демократични протести. А Моралес нещо не съдейства на нашите петролни компании. Оставката на Моралес пък изкара стотици хиляди негови привърженици по улиците, предимно от местен индиански произход. Ляво и дясно в случая са просто антропологични измислици, без кой знае какво покритие, но са достатъчни за да накарат милиони хора по света да се лаят помежду им. Резултатите са плачевни, както виждате.

Бабиш е крив и нямам предвид само мутрата му! Чехите са народ, 200 хиляди са на площада!

Европа си направи далаверата с бишите властници и с техните отрочета и изобщо не й пука какво ставаше и какво става в бившите соц страни,в тези нещастни държавици

Тук Корупцията е ОК. Няма проблем. ББР дава пари и заеми на Пеевски, няма проблем, държавата дава централа Варна и пристанище на Доган няма проблем. Прокуратурата в лицето на Гешев не само няма проблем с корупцията тя самата е нейно лице. Сега ни чака робство на Гешев и Цацаров И Доган и Бойко и безнаказаност още 7 години. Но къде ще намерим 200 000 българи да извоюват промяна. Те дупе ще отворят но няма да го мръднат за протест. А и тях и децата им ще ги.......мафията в БГ. Ела почни бизнес и ми кажи дали ще гласуваш за мен с твойте работници или прокурор ще те гони в съда и всеки ден ще ходиш КОНПИ ще ти взима имотите а ти ще търси правосъдие в съда 5-6 години докато разгледа делото корумпирания съдя. Робе седи пии ракия и гледай как хората живеят на запад и викай цъ цъ.

Тези въпроси, обаче дразнят трола на статуквото на смяна. Пени се и мята опорки за 10ст на постинг бетер нискоинтелектуална жриа.

Нормалните хора по света почнаха да се събират. Хайде и ние да се преброим!

То имаше избори скоро, пич...

На тиквостанеца явно не му останаха сили и самочувствие дори да се посъбере на площда и да овика грабителите си. Поне колкото да отпусне парата. Такова шубе и такава апатия не съм виждал никога в сънародниците си. През 80-те масово се разказваха политически вицове, дори бяха нещо като престиж. А всички сега се следят като психари и всяка критика се динася "къдеро трябва". Страх ги е от репресии, уволнения скалъпени обвинения, чси и нам кво още.... Това живот ли е?

Ами младите са навън бе, кой да протестира, старите с бастуните ли, хората едвам се крепят. Не виждаш ли действителността какво си се затъжил тука. Призови младите да се върнат тук и да протестират. Ама за това не ти плащат нали? Трол оскубан прост.

Легионере злощастен, може ли да покажеш кое точно ти се виде тролско? Комай ти си трол. Да не говорим за смешното клипе, че нямало млади. В софия има над 1 млн хора доста преди песния. Въобще, какви ги плещиш?

...в това е майсторлъка, приятелю. Да разделиш народа, да си осигуриш едно достатъчно количество калинки и да се крепиш на тях. Как става това ? Като поддържаш изкуствен брой работни места (иначе ненужни и отдавна несъществуващи в напреднали страни), държиш ги на определена 'корекомска блесна', залъгваш ги с някакви илюзии. Те се боят да не си изгубят работата, и гласуват за теб. Те, освен това, лобират и в семействата си, като с това водят още няколко избиратели в твоя полза. Хитро, нали ? Още като чукнеш на някого във Фейсбук профила и видиш на колко гербаджии се е подмазал и ти става ясно, че е на работно место тип 'калинка'. Как падне ГЕРБ утре и този същият е на улицата. В същото време - показател колко ниско е паднал българинът и как нищо не си става от него.

Там стачкуват срещу комунисти , а тук гласуват за Мая.Жалко.Прост народ , слаба държава.Факт!!!!

Там стачкуват срешу премиер-милионер назначен от тамошните комунистически служби и за едното и за другото. Тук би следвало да стачкуват срещу 10 пъти по-богатото му и по-червено подобие, а не срещу една жена, загубила работата си като омбудсман.

Май не си ходил в Чехия,а?

А ти ходил ли си в България? Разбра ме много добре.

Аз бих те посъветвал да си ебеш путката майна руска, руска курво

Човека поиска преразглеждане на договора на НАТО и атлантиците веднага му скочиха. Във Франция Макрон обяви НАТО за умряло и веднага получи ескалация на ситуацията със жълтите.... Такива ми ти работи!

Трупат опит! Преди да кажеш нещо е хубаво малко да помислиш. В края на краищата това са възрастни хора, не са деца!

Сега ... от това, което прочетох, ми стана ясно, че чехите са се демократизирали по абсолютно същия начин като нас. В смисъл - премиера им е бивш агент на ДС, станал милиардер. Нашия само разтриваше ушите на бай Тошо, дали е милиардер не знам, но може би поне милионер. Та ... в задачката се пита как така, чехите дръпнаха напред а ние си оставаме опашкари? Как не си приватизираха Шкода-та ами я направиха завод по европейски стандарт и продават качествени автомобили? Очевидно демократите са бившите комуняги, но резултата е коренно различен. Не като при нас. И все повече стигам до извода, че всичко опира до манталитет - в България няма критична маса добри управници. На средни и ниски нива дерибействат бай Ганювци, дето две педи по-далеч от собствения си г...з не могат да видят! Резултатът - ами ако искаш да започнеш някакво твое начинание иде Ганя и вика - аааа не, тук и за мен келепир трябва да има, или ако няма, ти пращам нап, хеи, пожарната и всичко, което се сетиш! И накрая можещия си взема багажа и хуква през глава от тая държава! Защото няма избор ... останаха има-няма 5 милиона в България! И то не най-качествените хора, за съжаление! Колко още, господа управляващи! Колко още бай Ганювци а.к.а. калинки ще назначавате?!? До кога?

Само че нашето е в много по-неприятни форми, по-грабителско, нагло , безпардонно, слеско, престъпно и нечовешко. Приликите иначе правилно си ги изброил.

Разликата се казва Луканов,Беров,Виденов,Царя и Орешарски.Представете си за момент къде щяхме да сме ако ги нямаше тия,а?

с пазвантина на Бай Тодор. Апропо точно той опапка целия ресурс даден ни от ЕС, а не някой друг.

Хеле, пък, ако Костов, раздържавил държавни активи за 30 млрд. лв., беше вкарал в хазната 30 млрд. лв. вместо 3 млрд. лв., къде щяхме да сме?!

само в Бойково е тихо.

А премиера милиардер Тиква? Ама ние нали сме заспало стадо

сигурно е 10 пъти по-богат от Бабиш, а ние 10 пъти по-бедни от чехите, но.... всеки си заслужава съдбата

Браво на чехите... В България само полицията и ОПГ са организирани

Кво става с руските шпиони, бе!? Като есенни листа взеха да капят. Да не би да е дошло времето и на главния крадец, самия президент на руската федерация?

А нещо така като водни канони и сълзотворен газ като нън Франция?....нали все пак Франция никога не е имала комунизъм.

Ако напръскаш някой с вода, зимъска - директно минингит и после в моргата. Опасно е!!

Още едно Путиново крадливо приятелче даде фира Много бързо взеха да капят, бе След индианския циганин Моралес, сега и този свенлив крадльо ще бяха в Москва

Чехите с 25 000 евро БВП на глаа от населението и 1500 евро средни заплати искат оставки заради корупция? А бедна топяща се и превърнала се в гангстерски рай България с БВП 7500 на човек и средни заплати от по 500 евро си кротува и си харесва дереджето? Няма никаква логика! Явно гнева на българина още набира сили и когато избухне ще е нещо страшно.

Всеки народ си заслужава управниците

Партията на Бавиш е в коалиция с Простите Комунисти и затова се протестира 30 г. След изкормването на Човешкото Недоразумение

Бабиш е един от милионерите на прехода. Не се делим на комунисти/некомунисти, а на крадци и потърпевши от "прехода". Там крадците са по-малко нагли и потрърпевшите по-малко пострадали. Но...

Който не протестира да си взима 300 евро заплата и да си трае.

Чехите да си оправят хокея.