20 загинаха при катастрофа с лимузина в САЩ

Всички 18 пътници са мъртви, спускащата се със 100 км/ч кола убила и 2-ма пешеходци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дето трие, да му се връща по 1000000 пъти, гнусни провинциални комунисти :)

В Америка под лимузина се разбира някоя месна бръкма -крайслер ,хамър или линкълн за по-малко от 40 000USD(нов!!!) , която мексиканци в гараж без стени и покрив разрязват на две през средата, слагат удължаващи железа ( по тяхна преценка и без съответните краш-тестове задължителни за всички големи производители!) и отново я събират в т.н.р. ЛИМУЗИНА . Слава богу това недоразумение не е популярно в европа ( поради Европейския манталитет на сравнителна скромност).Така , че това е поредното затриване на хора ПО АМЕРИКАНСКИ заради някъква криворазбрана грандомания !

Двама американски пешеходци с аверите си, по 160 кила всеки, разцепват цяла лимузина! Пътуващите загинали..

Просто ми се къса сърцето :)))) Ама сега оплаквам една велосипедистка , ударена от ниско прелитащ кондор в Перу ...

"Пътният инцидент е станал в събота следобед между два автомобила, един от които лимузина. Возилото за сватбено парти се ударило в друг автомобил пред магазин в Скохери. Според информация на полицията големият брой жертви на трагедията се дължи на това, че единият от автомобилите, участващи в катастрофата, излязъл от пътя след сблъсъка и се врязал в пешеходци и клиенти на разположен наблизо универсален магазин." Вместо сватба...:(((

Шофьорът българин ли е? Има ли българи сред жертвите? Изобщо има ли българи в този град ... как му беше името ...

трябва да си такъв международен джендър, че ка т чуеш че негър е заклал котка у совето, а мъск епратил дрон с количкида и окаже медицинска помощ - да квичиш от възмущение и съпричастие. а виж, кат ти дигат тука цените отвъд непоносимия праг и те карат да крадеш хлеб за детето си, щот нема откъде - да си уедено студен и дан се вълнуваш. се пак, ного по-важно ти е как майки с колички бият деца в сентръл парк, нали така.....

100% е работа на алахакбаровците

Няма терористичен акт, няма мюсулмани. Човека просто не видял магазина ! Името му е Ахмед Акбар, да не се бърка с Аллах Акбар !

В САЩ е новина, когато няма убити на всеки пет минути.

А у нас?

Убитите от огнестрелно или хладно оръжие са много по малко на глава от населението. ПТП тата са горе долу същия процент.