Коментари - 20-годишен студент тръгна за изпит в Стара Загора и изчезна безследно (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Правилник на Габровското училище от 1848 г : На учение се приемат деца отраснали и носещи на бой. Ако дойде родител и се оплаче, че детето му е било бито, същия се глобява 20 гроша в полза на училищната каса. Защото по този начин детето се развращава и става хаймана."

привечер и по сумрак - никога сам! -дори и да вървиш с непознат в твоята посока, по-сигурно е. Дано да е фалшива тревога. google location включено и споделено, както и паролата да се знае в семейството за history - задължително.

Много красиво момче.Дано да е жив и здрав при някое гадже.

За органи ,няма къде да е .Транжиран е същия ден.

путин не е успял да го спаси

по особено жесток начин

Рейсове за Пловдив има сигурно през час... да се возиш нощно време във влака е чисто самоубийство!

Той изчзв в Ст Загора. не е стигнал до общежитието и не се е явил на изпит по анатомия .

Той не се е возил нощно време, но отделно от това нощните влакове са си ОК. Аз всяко лято пътувам София-Варна (нощни влакове) по няколко пъти - заемам празно купе и заспивам като заклан. Досега (вече 15 години) проблеми не съм имал.

Да не стане “като заклан”, без като-то.

Така е то в американската колония с колониална администрация. Сега разчитаме на милиционерите и каскетите да разкрият обективната истина!

Мобилния оператор знае

СЛЕД КАТО ВАЙКАТА Е ГОВОРИЛА С НЕГО Н 21 .40 СЪЩАТА ВЕЧЕР - МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ПО ТЕЛЕФОНА ОТ МВР - ТОЙ КЪДЕ Е БИЛ - В ПЛОВСИВ ИЛИ В СТАРА ЗАГОРА. ТОВА Е ТОЧНО СЛЕД ПРИСТИГАНЕТО НА ВЛАКА В СТАРА ЗАГОРА. ПО- ВЕРОЯТНО Е ДА Е ТАМ.

пристигнал е в стара загора, но не е стигнал до общжитието, и не се явил на изпита. колгите му са започнали първи да го издирват, има сформирани доброволци от групата "Ще те намерим" също да търсят да говорят с институции, мобилни оператори, кзаписи амери да гледат и тн..Статията не е пълна и не е актална

преди две-три години имаше подобен случай със студент, и после го намериха обесен.

Дарин Лазаров.... септември 2020 г.

ИСТИНАТА

преди това беше случаят с безследно изчезналият 22-годишен студент от Попово Петър Димитров, открит просле край свиленградското село Дервишка могила. Той който изчезна на 12 май 2013 г. след интервю в посолството на САЩ в София...

Родителите на ичезналия Петър от Попово, отричат обесеният да е синът им. Бил е с различни дрехи и маратонки, липсвали са осем предни зъба, от обсения труп, освен това до момента не е направен днк анализ да се установи кой е обесеният.

Случаите са различни. Глуппппаво е да обобщаваш.

Чупил се е от изпита и сега е по гадженца. Съмнително е такова набит като биче млад мъж да не може да се защити.

Пишеш глупости. Висок 1.85, 70 килограма и набит.

На снимките изглежда назобен.

Мой приятел от училището , правеше лицеви опори на една ръка ! Голям добряк , винаги усмихнат и позитивен ! Изчезна и след един месец го откриха , надупчен на решето с нож , в езерата на Враждебна !

Това дете е чисто като утринна роса ! Дано има Господ !

няма ли родители , близки и братовчеди - да обяснят на този полицай ,какво не трябва да се прави с малолетни и непълнолетни !? Егати и педофилите нещастни , и то с униформи ...

Нещо бъркаш статията или просто да плещиш глупости.

С това скапано комунистическо управление на държавата от служебното правителство на пРезидента - прорушняк, какво ли неприятно не се случва ? Полиц ... пардон милиционер се гаври с малолетно момиче, което трябва да пази, копейкинци искат да ни извадят от ЕС и да затвърдят присъствието на смръдливата вата, ... какво да изреждам ? Червените изроди искат да съсипят държавата ни !

Двама червени келявци, вече са се изтръскали с два минуса, което означава, че на 100 % е истина това, което съм написал ! :)

Трима, давайте червени келявци, дерзайте ... :)

ГОЛЯМ ГЛУПАК СИ!

Означава, че си 100%-ов дебил.

Може и да са ги изнасилили и захвърлили. Изглежда нежен и съблазнителен. Като женичка.

Помияр мършааааа

Помияр мършааааа бабуин си

Прилича на гейска история. Особено като се имат предвид снимките.

Сигурно е на топло при някоя колежка.

А дано !

Или колега?

Ако видя момчето ще звънна! глупави коментари не пишете! Не е лесно да загубиш близък а в помощ трябва да сме всички! Дори момчето да не желае да се прибере може да сподели за да знае семейството му, други варианти БОЛ - пази боже! Бъдете хора преди всичко.

Тръгнал е от вкъщи в 19:10? А влакът за Стара Загора тръгва в 19:05.

Да не се окаже ,че се крие като Сашко от Перник???

бях "Здравей наряд, през ден наряд" и гонех мангалите от ГСМ да не краднат с калашника и 30 бойни патрона. Майка си видях след 6 месеца служба като ме пуснаха 2 дена отпуска от кръводаряване и 24 часа минаха в път. В казармата е проблема, че я няма.

Така беше....сега са основно гейчета.

При майните нещо да е станало. Стара Загора е нормален град.

Трябва да се свалят данни от Оператора моментално от Майката да поиска детайлна разпечатка да се легитимира ,че е майка му.че има издирвано лице и да качи данните и р ако може в Фейса за да знаят хората къде е било детето и .Къде най вероятно да го търсят.В какви взаимоотношения са тя, синът и и бащата.Той има ли приятелка,познатите му приятели кога за последно са го чували/виждали...какво го влече,наркотици взима ли,алкохол пие ли , по купони ходи ли...Друг път изчезвал ли е без да се обади. Психически здраво ли е детето има много инфо което майката държи и трябва да сподели за да се извърши пълноценно издирване дай Боже да е добре момчето.

Ти защо не работиш следовател като толкова ги разбираш нещата. А ако си такъв си предложи услугите по случая.

Da ne e otishul da se bie za Wagner?

Егати тъпака! Като са те правили твоя сперматозоид се е сблъскал жестоко със стената човече! Съжалявам те искрено!

По-скоро за Зеленото дрогирани джудже. Там плащат с долари.

На влака е още....току що писаха че е закъснял 8 часа

и понеже е 1982г няма мобилни телефони и няма как майка му да разбере, нали така?

185см висок ако беше 110кг вместо 70кг. едва ли щеше да му се случи нещо. Шегата на страна, по-вероятно е или майката да прикрива информация, например че и е теглил една и си е тръгнал или просто се е напил и се лигави с някое маце на 18г. в Загората.

Даваха майката по тв и беше много притеснена и уморена

като всяка майка ще се притеснява. Но помисли логично, какво би се случило на 185см високо момче на 20г.? Да беше момиче разбирам, ама момче на 20 което не е бавно развиващо се. Пътува с влака 1 час щото загора е близо до Пловдив. Във влака има пътници(свидетели) едва ли там се е случило нещо. Аз поне като бях на 20 пиех, напивах се пушех и е*бах. Имало е случай по 2-3 дни да незнам къде се намирам. Сигурен съм, че тази ситуация е в пъти по вероятна от каквото и да е друго.

До Сз е два часа влака.

Пак някой не си е свършил работата и ще настава доброволска акция.

Скарал се е с майка си за нещо и е избягал от къщи.Що го търсят доброволци ,а не от полицията. Битов скандал.

Не си много умен:)

Първите 24 часа след изчезване са решаващи, например ако е пострадал да получи медицински грижи и тн. За деца особено важи, но както описват гарата на стара Загора като съборетина може в тъмното да обикаля контингента..

Най вероятно са го разфасовали за органи.

Не пишете глупости, когато не знаете нищо!!!!!!!!!!!!!

заплювам си пишката, по малка от моята няма как да плюс няма да е захабена...

Мило момче, дано не му се е случило нещо лошо.

това е много тежко за родителите дано е мрадежко недоразумение

дирници защо ми няма коментара.писна ми да триете каквото ви падне...казах че е симпатично момче, ако няма проблеми в семейството това е обезпокоително

Интересно кой и защо е изтрил коментара ми, че мобилните оператори имат локацията на телефона му! Може да се проследи кога, къде е бил дори да не е ползвал интернет! Щом има полиция те могат да я изискат от мобилния оператор!

Полиция има, но дали искат да си вършат работата?! Обикновено, казват на близките да чакат, защото мадежите били самостоятелни и им хрумвало да предприемат всякакви решения да се отделят от семействата си. Дано да е някаква младежка щуротия и скоро да се прибере жив и здрав!

Предоставянето на данните от оператора на полицията се извършва по тромава процедура в рамките на 1 седмица най-малко. Което е дълъг срок, ако се иска бързо да се разкрие местонахождението по телефонна клетка.

Ей,много наивен народ има в таз България. Прочете нещо и веднага го взима за истина и започва да размишлява. На 100% работата не е така,както е описана. Има си крушка опашка. Накрая ще излезе съвсем друго нещо !

Изобщо не е отишъл на изпита! Какви са тези глупости, които пишат някои, че се бил запил с колегите след изпита!?!? Няма връзка с него, не е ходил на изпита.... Нямам хубаво предчувствие, дано да греша. По снимките не изглежда лошо момче, даже напротив. Изглежда плах, леко притеснителен дори. Като родител на малко по - голям студент, искрено се надявам да има щастлив край историята и се моля за това.

Сигурно не сте наясно, но гарата в Стара Загора, понеже е в ремонт, какви катакомби представлява в момента, така е от няколко години. Толкова е страшно преминаването през подлеза на гарата, че няма накъде. Пусто, тъмно, едни заграждения, разкопки..... А в 22. 00 ч. със сигурност е още по опасно. Свърталище на всякакви. Освен това, ако не е хванал такси до общежитието на университета, което общежитие се намира почти извън Стара Загора, а е тръгнал пеша, тогава също може нещо да се е случило по пътя. Доста далеч е. Не дай Боже! Въпреки, че действително може да не се е качил на влака изобщо. Но тази версия не ми звучи много ок. Искрено се надявам да го намерят невредим!

Знам го това общежитие, намира се в кв. Три чучура. И по бай Тошово време беше далече на майната си, и тогава беше много страшно там!

Не се знае дали е в това общежитие, което е в Чучурите. Студентски град е още по-далече. Едно такси от гарата до там е доста скъпо, а щом пътува с влак едва ли ще иска да ги даде. Трябва да има градски транспорт до общежития до по-късно!

ако това момче беше изкарало 2 години казарма, нямаше да има поводи за притеснение

В казармата се научаваш да търпиш всякави идиотии и идиоти, та като се върнеш в цивилизацията вече не може да ти се опре никой самонадеян простак, който срещнеш:)

- Стани, сине, военен!!! Докато разберат, че си идиот, ще си майор!!! Докато сe начудят какво да те правят - пенсионер...

Дано се появи момчето, живо и здраво и скоро е при семейството си.

Ооо Боже!Ужас!Дано да е жив и здрав! Горките родители.

Майката знае най-добре как е с психиката това момче, защото да носиш дълга коса днес (освен ако не е рокер) е най-често увлечение в някой краен мироглед или рисково увлечение - веганство, шаманство, секта и т.н. Възможно е да са го привлекли разни шамани в някакви няколко седмични ритуали с пиене на рани дроги. Доста шамани/шарлатани шетат в нашата страна и манипулират по-наивни млади хора с цел лично обагатяване. Дано да се развие тази история благополучно и да се прибере у дома здрав!

9999

Аз съм наясно, че в България има наистина много тъпи хора, но с това си изказване ти направо разби всичките ми представи за определението - тъпанар. Още ми е трудно да проумея какво точно прочетох. Значи, трябва да кажа на брат ми, който има две малки момчета с по дълги коси и са супер яките готини пичове, че това е признак на психични проблеми.

Красво момче дано е недоразумение и го открият по скоро жив и здрав

Викаш, ако е грознода умира. Да останат само красивите. Така ли?

С риск да заприличам на онези с Истамбулската конференция, това е една от причините да ни дигитализират всичките. Затова не участва полиция, а доброволци, за да вдигнем ръце. Иначе по гарите би трябвало да има камери качил ли се е слязъл ли е, това полицията го търси, не обикновените хора.

Гарата в Стара Загора е в ремонт от няколко години. Затова няма камери. Предполагам че е в парка до гарата трябва да има. Не съм сигурна дали по това време има транспорт до Студентски град - след 21:30. Възможностите са такси, пеша или автобус до някъде. А гарата е доста далече от общежитията. Те са си извън града.

На органи. Постоянно изчезват млади, здрави и прави, а службите нехаят

Нали ви е ясно, че близки могат да търсяят информация на всякъде, включително и по подобни форуми! По принцип се въздържам от лични нападки, но по моето скромно мнение вие сте завършен дебил!

Защо завършен? Вероятно си е изначално такъв. (да ме прости учителката по български)

Дано намерят момчето и да се смеем на причината да го търсят. Друго ми прави впечатление - ще го търсят доброволци... абе ние полиция нямаме ли?

догирал се е някъде като се появи майката няма да ви каже как се е намерил и къде да видим дали ще позная

Господи, дано детето да е живо и здраво!

Какво дете ,ма ! Аз на 20 години се уволних от казармата зрял мъж.Ама да,те сега децата са до 30 години.Нищо чудно и още да суче.

Тия ли ще мобилизираме срещу руснаците! Аз на 19 години бех набил фазанските "чукове" и командвах минохвъргачен взвод, 120 мм МХ "Тунджа".

Най-вероятно вече е на фронта в ДОНБАС Да проверят трафика му в интернет и то ще си покаже Може и да е някоя история с мъжки дупета.

Не те ли е срам! Дотам ли паднахте!

От опит ръсиш акъл , дебил козяшки .... всичките европедалски тролове се познавате по извратените коментари .