2 жени и млад мъж загинаха на място при катастрофа край Варна, още двама са в болница

Инцидентът е станал в близост до село Здравец, други двама са в тежко състояние и са откарани в болница

Обратно в новината

Коментари - 2 жени и млад мъж загинаха на място при катастрофа край Варна, още двама са в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не излиза бройката.

Ако са спиртни напитки, тъкмо повод родата да ги изпрати подобаващо.

Дървото и то в болница, така бройката излаза. Излаза у крайнА сметка, че дърво до дърво и на дърварника дървари.

Така... Бях на мястото след трагедията. От колата буквално не беше останало нищо. Карал е с над 150 км/ч... Загиналите са от село Синдел и са роми. Да почиват в мир, но слава Богу, че никой друг не е пострадал, защото ако имаше кола насреща на мястото на дървото, то и те най-вероятно щяха да са мъртви... Живея в Здравец и ежедневно шофирам по този път. За съжаление шофьорски книжки вече се дават на всеки срещнат и докато това продължава - ще продължава и войната по пътищата...

Тъп народ за това и държавата ни е на това дереже.

Има хора, които просто им е в кръвта да правят простотии. И когато станат пълнолетни, прокобата на родителите им е просто да треперят кога полицаите ще чукнат на вратата да им кажат неприятна вест - я той е убил, я се е затрил ... Страшно много са ... България е страхотна държава, повярвайте ми! Живея в Германия, и тук е като в концлагер. Всичко е подредено, под конец, най-голямата религия - боклука - кое в жълтия кош, кое в черния, кое в кафявия, кое в синия - и ако сложиш стъклена бутилка в жълтия кош, хазяйката ти немкиня го вади от коша, и ти пише бележка, затисната с бутилката, че стъклата се събират и се изхвърлят в специални контейнери, на 300 метра от къщата(но не и след 20.00 часа и в почивни дни, за да не шуми)! Това последното ми се е случвало, за това го и споделям. Та ... България е страхотна държава. Свободна! Но е страхотна за тези, които имат отговорност. За безотговорните също е супер, защото си правят каквото искат, и се качват на главата на нормалния човек, че понякога го и затриват, но по-честичко затриват себе си! Този чукундур е взел две жени със себе си. Знам, за покойник или добро или нищо, но тия момичета можеше да родят деца и да ги отгледат, а сега?!? Отишъл в Германия, купил си дарак на лизинг 300 евро на месец и ский ся кво стаа! И тук е дилемата - къде е по-добре - в държава, където превенцията би спасила подобен идиот с цената на може би шест месеца без книжка и солена глоба, която не може да се обжалва тип ми ся кво прайм?, или в България, където хората сме широки души и ченгетата се карат на такъв миндил но го пускат да си ходи! Кое е по-добре - отговорът оставям на всеки за себе си!

Ганев,добре си го написъл ,но като поживееш като мен още 30-35 години в чужбина може би ще разбереш защо хазайката ти пише бележки кое къде и кога се хвърля.

И аз съм в Германия, почти културен шок за един балканец, един клаксон не чух и форсиране, освен някой мотор, пешеходците ги пазят като злато, а колоездачите са най-много права, неделя работят само турци и араби, рядко немци, магазини в неделя не работят, вечер всичко затваря до 7-8-9 с малки изключения , възпитани немци. Още не съм видял лошото, а със сигурност има, но сякаш е рядкост

две жени и един млад мъж, и една девойка на .. и един младеж на..! това нещо все едно го е писал стратега от мировяне! "онова момче, вратарчето, и един друг, и още двама там ..дето...."

то не мож му хвана мисълта. Затова и толкова противници се объркаха ...

Кочината народ се самоутрепва. Закривай!

Резервни части останах ли? Да дойда да си взема ако може...

Пияндури са путинокретените.Безмозъчни селтаци

Дървото как е?

Гляей ся ко праи на втора

Поредните кандидати за наградата за 2022 г. .

как така двама са в болница и други трима са мъртви като според статията в автомобила са се возили четирима ?

пълна какафония. Първо катастрофата е с трима загинали. По-подробно - кола с висока скорост се удря в дърво, при което четиримата загиват на място. Хм.. После пък, трима били загиналите и двама тежко ранени...

Често стават такива работи в ... Ромлянската империя.

Добре,че не се погубили невинни хора.Жалко за тях.

Е те двама от загиналите са невинни освен ако колата не е била с 3 кормила.

Тоя път го направиха наскоро. тесен е и със завои, но летят с огромна скорост, особено сега, като няма дупки. Честно казано, чудех се защо още не е станал инцидент. Добре, че не са отрепали и някой друг.

Да се направят дупки!!!

Ами да не е карал с висока скорост,като бесен.Добре,че е срещнал дърво,а не друг автомобил.Пълен олиго-рен.

Добре, че тея дЖагали не се затрили някой невинен българин

Здравец е на 20 км. от Варна, пътят е нов .. в околностите не живеят римлани .. Жалко за напразно погубените животи..

В Здравец няма цигани...

Римляни са. От Синдел.

след обстойно четене и размисъл стигам до извода, че явно мъжът се брои за двама и затова загиналите са 4, а мъжът и жената сигурно са били на дървото, в което се е ударила колата и също са умрели.

обърках се - тия от дървото са в болница, живи са.

Трима загинали в заглавието, 4 ма загинали в статията... поздрави на джурналята

Intzidentat ,, SE E SLU4IL... a ne stanal Kontzerta se SLU4I Stroezhat se SLU4I Sexa se SLU4I Parlamentat SE SLU4I

И СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА НА КИРИЛИЦА!

Абсолютно правилна е забележката, макар и на маймуница. Случват се случайни явления, а напоследък поради ограничения речник и нечетенето на книги, масово всичко "случва". Очакваме да случи образование, реформа, медицинско обслужване или татралнапостановка. А за тези неща си има съотвтните действия и глаголи!

Петров и Боширката дресират крайпътни дървета да изскачат внезапно на пътя. Мамка им !

Последно: Колко са загиналите?

А дървото?

Ха,вече имам минусче...... Според източници на БНТ автомобилът се е движил с висока скорост и водачът е загубил управление. Ударил се е в крайпътно дърво, а четиримата пътници са загинали на място. От полицията уточниха, че две жени и един млад мъж са загиналите на място. Други двама - мъж и жена са в тежко състояние и са откарани в болница.

са били пътуващите???4 или 5???Но,все пак,статията е от Дир,да не им придиряме толкова;)