17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дедо казваше - Кой че се беси, нема а се удави ! Да си живее живота със здраве, късмет си има!

Господ го е спасил!

Не знам този човек дали трябва да се радва, или не. Помните ли оня френски Еърбъс дето падна в средата на Атлантика докато пътуваше от Рио за Париж. Възрастна двойка французи го изпуснали защото от рецепцията на хотела пропуснали да ги събудят както те били поръчали. Станаха телевизионни знаменитости. Хората ги поздравяваха за късмета който са имали. Два месеца по-късно, прибрали се във Франция, и двамата загинаха при автомобилна катастрофа. С една дума дошъл ли ти е реда, даже и някоя случайност да промени нещо, отърване няма.

В много други случаи са си живи и здрави. Ако всичко се гледа като причина-следствие, то всичко е предопределено. Гледайки назад всяко нещо е следствие. Гледайки напред не може да предвидиш всичко, за да кажеш какво ще е бъдещето.

забавянето, поради което не се е качил, е станало заради бавенето при проверката на багажа му, понеже е пристигнал в последния момент - пуснали са го защото багажът му не е бил в самолета. И не е съдържал нищо подозрително, разбира се.

Такива неща се случват. Преди като се рази самолет с футболен отбор от Бразилия (с Машадо дето играеше в ЦСКА и имал български корени), няколко човека не се бяха качили на полета.

Когато си роден с късмет!

Накрая македонците ще се окажат прави, че гърците пристигнали от Етиопия и им откраднали историята.

Закъснял е за погребението си. И от неточността може да има плюсове.

Индийците на късмета му викат Дхарма. Нищо случайно няма на тоя свят.

Гоогле : "Драхма е националната валута на Република Гърция до 31 декември 2001 г." СЪВПЪДЪК?!?

Наши познати така се спасиха от страшната влакова катастрофа на Илиенци преди около 30г.

1200 часа, а купен преди 3 месеца. Този самолет трябва да е бил почти постоянно във въздуха?

Съвсем нормални часове. Запълването обикновено е над 2/3 от денонощието. С времето за периодично техническо обслужване часовете се намаляват до 1/2

Не разбра ли, има технически проблем при този модел самолети.

Да празнува втори рожден ден на тази дата.