2-годишно погълна метадона на майка си във Варна, лекари се борят за живота му

Сигналът за инцидента е подаден вчера, уведомена е дирекция "Социални грижи"

Обратно в новината

Коментари - 2-годишно погълна метадона на майка си във Варна, лекари се борят за живота му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

Да взимат детето и да не го връщат на наркоманката.

Няма вече жени който стават за майки домакини да възпитават деца Само пачи Не правете грешката да се жените

От къде е, този Метадон. Като е спрян от преди, точно 5 години от производство в България.

Ако са почнали с Налоксон навреме няма нужда да се борят...

чалгакултурата дава интересни резултати - наркоманки

То пък мъжете, дето правят деца (не само на такива жени) и после си дигат чукалата и ни лук яли, ни лук мирисали - те щото са многохарни, много загрижени... само жените са пачи, че не си гледат децата, а мъжете, на които са тия деца? Те какви са? Красавци някакви сигурно - шушляци долнопробни

Е що е провалило територията?

Смърт на наркоманите и техните врагове!

На това, че жената е на метадон. Това означава, че взема мерки и се лекува от зависимост.

Сегашните жени, не са жени, нито любящи и верни съпруги, нито майки. Затова мъжете, особено младите не смеят да се оженят.

сегашните мъже гледат да се омъжат

Затова, че сегашните жени са разгащени, развратени кифли, основна вина имат техните майки, които превърнаха дъщерите си в техни копия.

МЪЖЕТЕ около мен се ожениха, а други правят планове. Тези, които се оглеждат за мама в жените, си седят сърдита на страни.

ами долна, миризлива, сополива, насрана наркоманка. От най- долния слой на външен кенеф във ромската махала! Там, където се утаяват най- гъстите черни ромски лайна. И устата и смърди на лайното на миризлив въшлив стар ром без зъби....

Вземете си една родопчанка. Те са най верни…

Елате и двамата, да ви изпасам по еднаж с бастуна.

Каква отговорна майка !!! Дала на детето лакомството си .

Ако можех щеше да ти сложи 100 плюса на този пост.

Майката е изрожденка с традиционни ценности. Дано има Господ и се оправи детенцето.

Знам един, дето родопчанката помакиня му е нахлузила рога по-високи от пилона на Рожен. То не е само той, де, ама неговите са най-видни.

Максуданци?

Защото сегашните мъже са едни путки.

И на Костя, и на Костя!

Ти сред амазонките ли живееш? Няма ли мъже, които да имат отговорности към семейство и деца? Или са лукови глави като твоята?

Можеш да си ги сложиш отзад обаче. Така да не ти се губят.

и ѝ целувай ръка, че те държи у бизнеса, та да имаш пари да си платиш нета да сереш тука..

внос няма ли? То мого неща не се произвеждат вече в България ама тва не озачава, че не са налични. Или имаш предвид ,че прогрмите за лечение на зависимости с метадон за закрити и не ги прилагат вече, тоест намекваш , че го е взела начерно да друса. Е па тогва що с метадон ще се друса а не директно с хероин, като метадонът ще по-трудно да се намира ?

и като г вземат кво? След преживяванията в социаните дмове или при приемните родители, дето ги ползват за касички, па кизизат наркомани и проститутки в по-голямата част, и момчетата ,и момичетата

да е родено наркозависимо, ако майката е била наркоманка по време на бременост (понеже този опиоид се използва явно за намаляване на симптомите при спиране на наркотици). Дано да го спасят лекарите!

Не е наркозависимо, но по-неспокойно,плачливо и податливо на болести.

дори и "само" това да е.

Толкова много е неграмотен то Дир….образовайте се малко на какви пациенти се дава метадон…мaлоумници!

Днешните жени всяка с любовник и това стана нещо актуално и модерно, едва ли не и задължително. Техните дъщери гледат, копират, подражават, вие какво си мислите, че правят?..техните мозъчета всичко попиват !

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук-- ----> marketl.ink/tesyo

В Германия никой не ти дава метадона, да си го носиш вкъщи. Пиеш го на място, пред медицинското лице и се подписваш. Утре като ти трябва, идваш пак! А тук лекарите съвсем се самозабравиха. Комунизмът откъдето е минал, дори трева не никне спокойно...

Само нереализиран индивид би написал подобно нещо. А и задължително е да е от мъжки пол. Осъзнаваш ли, че си дъно?

Правилата за работа на тези програми не се определят от работещите там лекари. Шофьорите също не определят правилата за движение по пътищата. Казвам го просто за да е по-ясно. Много други неща стоят по-различно в Германия за добро или за лошо. Всичко това не винаги води до извода, че нищо не е наред.