2-годишно погълна метадона на майка си във Варна, лекари се борят за живота му

Сигналът за инцидента е подаден вчера, уведомена е дирекция "Социални грижи"

Обратно в новината

Коментари - 2-годишно погълна метадона на майка си във Варна, лекари се борят за живота му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия никой не ти дава метадона, да си го носиш вкъщи. Пиеш го на място, пред медицинското лице и се подписваш. Утре като ти трябва, идваш пак! А тук лекарите съвсем се самозабравиха. Комунизмът откъдето е минал, дори трева не никне спокойно...

Правилата за работа на тези програми не се определят от работещите там лекари. Шофьорите също не определят правилата за движение по пътищата. Казвам го просто за да е по-ясно. Много други неща стоят по-различно в Германия за добро или за лошо. Всичко това не винаги води до извода, че нищо не е наред.

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук-- ----> marketl.ink/tesyo

Днешните жени всяка с любовник и това стана нещо актуално и модерно, едва ли не и задължително. Техните дъщери гледат, копират, подражават, вие какво си мислите, че правят?..техните мозъчета всичко попиват !

Само нереализиран индивид би написал подобно нещо. А и задължително е да е от мъжки пол. Осъзнаваш ли, че си дъно?

Толкова много е неграмотен то Дир….образовайте се малко на какви пациенти се дава метадон…мaлоумници!

да е родено наркозависимо, ако майката е била наркоманка по време на бременост (понеже този опиоид се използва явно за намаляване на симптомите при спиране на наркотици). Дано да го спасят лекарите!

Не е наркозависимо, но по-неспокойно,плачливо и податливо на болести.

дори и "само" това да е.

Максуданци?

Майката е изрожденка с традиционни ценности. Дано има Господ и се оправи детенцето.

Каква отговорна майка !!! Дала на детето лакомството си .

Вземете си една родопчанка. Те са най верни…

Знам един, дето родопчанката помакиня му е нахлузила рога по-високи от пилона на Рожен. То не е само той, де, ама неговите са най-видни.

ами долна, миризлива, сополива, насрана наркоманка. От най- долния слой на външен кенеф във ромската махала! Там, където се утаяват най- гъстите черни ромски лайна. И устата и смърди на лайното на миризлив въшлив стар ром без зъби....

и ѝ целувай ръка, че те държи у бизнеса, та да имаш пари да си платиш нета да сереш тука..

Затова, че сегашните жени са разгащени, развратени кифли, основна вина имат техните майки, които превърнаха дъщерите си в техни копия.

Ако можех щеше да ти сложи 100 плюса на този пост.

Можеш да си ги сложиш отзад обаче. Така да не ти се губят.

Ти сред амазонките ли живееш? Няма ли мъже, които да имат отговорности към семейство и деца? Или са лукови глави като твоята?

Сегашните жени, не са жени, нито любящи и верни съпруги, нито майки. Затова мъжете, особено младите не смеят да се оженят.

сегашните мъже гледат да се омъжат

МЪЖЕТЕ около мен се ожениха, а други правят планове. Тези, които се оглеждат за мама в жените, си седят сърдита на страни.

Защото сегашните мъже са едни путки.

Смърт на наркоманите и техните врагове!

И на Костя, и на Костя!

Е що е провалило територията?

чалгакултурата дава интересни резултати - наркоманки

Ако са почнали с Налоксон навреме няма нужда да се борят...

От къде е, този Метадон. Като е спрян от преди, точно 5 години от производство в България.

внос няма ли? То мого неща не се произвеждат вече в България ама тва не озачава, че не са налични. Или имаш предвид ,че прогрмите за лечение на зависимости с метадон за закрити и не ги прилагат вече, тоест намекваш , че го е взела начерно да друса. Е па тогва що с метадон ще се друса а не директно с хероин, като метадонът ще по-трудно да се намира ?

Няма вече жени който стават за майки домакини да възпитават деца Само пачи Не правете грешката да се жените

То пък мъжете, дето правят деца (не само на такива жени) и после си дигат чукалата и ни лук яли, ни лук мирисали - те щото са многохарни, много загрижени... само жените са пачи, че не си гледат децата, а мъжете, на които са тия деца? Те какви са? Красавци някакви сигурно - шушляци долнопробни

Елате и двамата, да ви изпасам по еднаж с бастуна.

Да взимат детето и да не го връщат на наркоманката.

и като г вземат кво? След преживяванията в социаните дмове или при приемните родители, дето ги ползват за касички, па кизизат наркомани и проститутки в по-голямата част, и момчетата ,и момичетата

Браво!