2-годишно дете е простреляно с въздушна пушка в главата от друго дете във Враца

Пострадалото дете е транспортирано с военен хеликоптер в "Пирогов", където лекарите се борят за живота му

Обратно в новината

Коментари - 2-годишно дете е простреляно с въздушна пушка в главата от друго дете във Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си....ни сър!

Циганите трябва да се научат, че децата трябва не само да се раждат, а и да се обгрижват. Детето трябва да бъде отнето, а родителите му кастрирани. Какво е търсила пушката на двора и как това малко дете е оставено без наблюдение?Кой ще плати разходите за хеликоптера разхождан заради циганкитипирувания.

да се цивилизоват! Мангалска му работа!

Разраства се нарко война стрелбата е заради преразпределние на нарко пазар в детската градина и яслите

Е аз да попитам как така се дават пушки на сулю и пулю абе що не разтурят МВР то И нещата ще си дойдат на мястото

Първо - дано уцилии детето. Второ - освен пушката, на тези родители трябва да се отнемат родителските права.

Тия когато децата им не си играят с пушката за какво я използват?

аеро-космическите войски извадили даже въртолет

От неволно съборено оръжие не може да се произведе изстрел освен ако не се опитваш да го хванеш докато пада.

Да бе, и точно за спусъка ще го хванеш, ще успееш да мушнеш пръста. Ако чака изправена пушка , е по-вероятно да я хванеш за цевцта.

Във Враца е пълни с малки циганета.

Не е лесно да си от Враца. Прост и нахален. Селяни.

В София, кв. Гео Милев вилнее една банда от четирима 10-12 годишни на велосипеди, които безразборно обстрелват каквото им падне от прашки с камъни.

Искат шамари! Ей, едно време какви скинари имаше! А сега само пед@ли...

Ебаси бацеее ,за едни цигание ,здраво Неосигурени ,се дигнааа хеликоптереее и цялото пирогов ,а на мене заплатата не ми е дигама от началото на пандемията ,отиии циганиете са возят с хеликоптерее и ситеее лекаре уу пирогов само за тех се грижат,ебанииеееее

1. Всички деца са осигурени. 2. Като е цигане, да вземем да го оставим да си умре? Що за безчувствие?!

По добре за детето, отколкото за малоумници, като тебе “баце.”

Като роми или българо-мохамедани направят зулум в Европа - 'журналята' се скъсват да повтарят на всяка дума 'българи','българи'.. А тук, където от космоса се вижда, че става дума за цигганска работа - нито дума за етноса. И на вас ли ви пречат българите, бе , дупедавци?

Нали имаме медицински хеликоптер, който можел да извършва медицински полети? Показваха го по всички телевизии на фона на управлаващите политици. Защо са пратили военен самолет? Имат ли медицинска осигуровка родителите? Кой е собственикът на оръжието, има ли разрешение за него и защо го е оставил заредено близо до деца? Има и други въпроси, на които е добре да се даде отговор.

Имаме медицински хеликоптер, но той все още не може да се използва и този случай го доказа, колкото и нагло да лъже министърът, истината винаги излиза наяве.

Ами да ама екипажа на медицинският вертолет е цивилен и не могат да ги наградят с медали и да ги повишат в звание за героизъм. Освен това медицинският вертолет още не е сертифициран за медицинско използване и за него трябва да се спазат определени процедури и ред,а военните си летят без каквито и да е процедури и правила понеже са герои и помагат на който си искат, а не на всички който се нуждае. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

за въздушна пушка разрешително не трябва, а само да имаш навършени 18 години.

Явно е нямало някой по-малък да поеме вината, но и 12 години е добре за избягване на наказателна отговорност. Инцидент с пушка може да стане на лов, на стрелбише или в казармата, ама не и в жилище. Малчуганчето бутнало пушката без да иска, тя паднала, заредила се и възпроизвела изстрел в главата на бебето. Вярвам така е било. И тия военните герои безполезните хрантутници веднага са се хвърлили да помягат. Трябвало е пак да вдигнат Спартните и то и двата, а не да се излагат с тоя вертолет. Медали за военните герои, и да се вярва на лъжесвидетелите. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Предизборно транспорт с хеликоптер.....кой ще плати сметката.Вчерс съм чакал в Пирогов пред 124 кабинет 5 часа да ми дойде ред.

ама още на същия ден ли те приеха?

Тези циганета нямат ли родители ?Къде са? Аа берат желязо.

на колко годинки е? 10? А "собственикът" на пушката (ако изобщо има такъв) той поне пълнолетен ли е? Или е семейна реликва от прадедите му отпреди цели 10-15-20 години?

еее, нищо де, то брата на майката също може да има дете! в България има родилки на по 10 и 11 годинки! имаме фрапиращ случай когато от париж със самолет е докарана непълнолетна да роди тук ....третото си дете! цасове след раждането е избягала без бебето и е заминала пак за франция!

12 годишният, дето е брат на майка му, всъщност му е вуйчо. Родителите са "около" 20 годишни, т.е. майка му го е родила максимум на 18, а го е правила на максимум 16 години. Има ли смисъл да уточняваме етноса или всичко и така е ясно?

Дете което е брат на майката. Смятай! В някаква педофилска лудница ли живеем?! Всички цигани незабавно трябва да започнат да се изселват от България, в противен случай гражданската война е неизбежна.

май си ти. Майката е на около 20 г., детето на 2 т.е. била е пълнолетна когато е го е родила. А братът на майката (стрелецът) е на 12 г. т.е. по общоприетите стандарти също е дете. Разликата м/у брат и сестра е 8 г. т.е. не е фрапантна, а нормална. Кое от всичко не можа да вденеш, та написа и такъв гневен коментар? П.П: И етносът в случая не е от значение.