Коментари - 18-годишният Адриан скри лицето си в съда, блъснал е Явор и Ани със 101 км/ч | Днес.dir.bg

18-годишният Адриан скри лицето си в съда, блъснал е Явор и Ани със 101 км/ч

Ученикът заяви пред журналистите, че съжалява за стореното. Магистратите го оставиха за постоянно в ареста

Обратно в новината

Коментари - 18-годишният Адриан скри лицето си в съда, блъснал е Явор и Ани със 101 км/ч | Днес.dir.bg

Коментари

прилича на цигане.... докога ще я търпим тая измет?! на чаркалаци директно! и не само него, всеки друг убил човек на пътя! чак тогава ще спре тоя ужас!

при първата информация беше, че шофьора не е спрял на стоп палка на полицаи.. след това тази информация изчезна

Когато караш в града със 100 км/ч това не е по непредпазливост.

Ето какво най-вероятно се е случило. 18 годишният е бил при приятелката си в люлин, най -вероятно баща му му се е развикал да се прибира бързо в къщи и ето това се случи. Това момче от страх от баща си кара с бясна скорост да се прибере, като поради липса на опит нито вижда, нито чува какво се случва на пътя. Бащата сигурно е някъв тип тиранин и този Адриан се е страхувал от гнева му.

Този коментар е ироничен,нали?

някъде четох, че баща му бил депудат в евророма..

а на къде е тръгнал шофьора? Защо е карал толкова бързо? никои не го коментира това.. за Явор и Ани разбрахме накъде са се били насочили, но Адриан?

Бил е при приятелката си в люлин, най -вероятно баща му му се е развикал да се прибира бързо в къщи и ето какво се случи. Бащата сам каза, че му казал да се прибира, сигурно е някъв тип тиранин

Е ,че още двама българина си отидоха.А този сопол ще излезе и след пет години ще се размножи създавайки поне още 3 чавета на издръжка на държавата. Не разбирам логиката на този свят,честно!

Всичкото сийгън с най-хубавите български имена кръстени!

Това е трагедия! Голяма трагедия! Поредната трагедия у нас, по тези причини! Бог да прости загиналите! Жертвите са три: двама мъртви и един жив! Боже пази ни от самите нас!

Нещо не ми се връзва тая картинка. Келешът кара кола за 500-1000 лева. Такива правят каквото си искат ама на дребно. И наркотиците са им дребни, даже и да предположим че пробата е компрометирана (което струва пари). Сигурно ще го изкарат болен - и даже може и да е вярно.

Тоя бългаин май е от онея аспаруховите със сини венци и тъмна кожа

Този е нашмъркан ром с много кинти! Пробата е чейндж! Излизането от " ситуацията" в кърпа вързано! За кой ли път историята се повтаря!

Ромът приятелю , е питие. И то доста добро! А този си е обикновен циганин.

Тоя всъщност е карал по-бързо и от семерджиев и от кристиянчо. И то без да е надрусан или пиян! Сигурно е закъснявал за струнния концерт в църквата и някоя улична лампа го е заслепила.

Не е по-бързо и е карал кола-въшка ама срещу пешеходци е все тая.

"Адвокат Марковски иска домашен арест за момчето, за да може да завърши 12 клас." Ой, на мама отличника. Гордостта на фамилията. А Явор и Ани? Те кой клас ще завършат, уважаеми господин Марковски? О, те нямат значение, нали? Те не плащат! Няма ги вече. Какво да ги жалим? И тъй като "никаква присъда няма да върне умрелите", предлагам да го пуснем! За какво да го държим?! С парите за издръжката му в затвора, да вдигнем паметник на мястото. Те и без това пътищата ни вече започват да приличат на гробищни паркове - през 200 метра паметник. Много интересно. Дали адвокат Марковски защитава момчето "про боно". Все пак добри пари се правят ако цял живот измъкваш мутри от затвора. Накрая може да поработиш малко за без пари. Защото края му се вижда. А не искаш да отнесеш всичкото, което помниш отатък. Искаш малко добра карма да сипеш отгоре на цялата мръсотия. За капак. Лайно в целуфан. Поне целуфанче малко да има. Накрая. Да прилича на шоколад. И да не мирише.Накрая.

Какъв край, каква работа за без пари? Това е Димитър, син на Марин Марковски. Марин Марковски почина миналата година.

1. Шофира с над 100 км/ ч в зона 50 км. 2. Помита хората без да направи опит да спре, а е можел за 266 м от удара, без да опита да избегне удара. 3. При сблъсъка се активирала въздушната възглавница, каза адвокатчето, губи видимост и не отпуска газта и не спира колата, което е най-естествената физическа реакция. Говорете ми още колко са му чисти пробите и дрънка на китара в някаква черква. Умишлено предизвикано двойно убийство. Да лежи до живот и след него, ако имаше как. Малоумник!

Адвокатът не беше ли казал, че бил заслепен от светлините на автомобили в насрещното, сега пък ново 20 с въздушната възглавница - как спи тоя човек..

Да и това каза, както и че някакъв джип му възпрепятствал видимостта. Очеквам днес да изгрее с още "факти" за да спаси черното трибуквие, що пък НЛО да не е пуснало следач и също да го е заслепило. Гади ми се, честно. Затова не исках да ставам юрист, как да защитавам убийци и да спя спокойно.

"Адвокатът на обвиняемия заяви, че в случая не може да се говори за умишлено престъпление. "Става дума за престъпление по непредпазливост", каза Димитър Марковски. "Вечерта е карал неразумно, но това не може да изключи всички други факти", допълни защитникът." Каква непредпазливост е това, при ограничение на скоростта от 50км/ч да караш със 101км/ч? Значи сигурно е било случайно? И това ако не е умишлено, здраве му кажи!

прилича ми на осиновен от малцинствата

Адрриан, само като чуеш името и е ясно - мангал. Да мре дано!

Ами, няма да завърши училище сега! Той поне ще има шанс да завърши някога, а двамата загинали нямат никакви шансове вече за каквото и да е било!

Сигурно ли, че изобщо е имал истинска книжка тоя.

Този форум е групова душевна маструбация на безделници.

Добре си дошъл и ти, както се вижда без теб не минава никоя статия.

Как душевна? Напълно физическа си е. Аз все за тебе си мисля като таковата...

И тук ли дойде бе изрод! Марш в Украйна, да духаш на "героите" Мръсна гад тролска!

да внимават правораздавателните органи при присъдата на този циганин! Максималната! Стига превилегии за тях и отстъпки! Храним пасмината им, търпим мръсотията им, поведението им по неволя! Да има адекватни наказания за всяко провинение!

Каква одухотворена физиономия.

Убих, съжалявам и ако може да си продължа живота... Емоционалното състояние на хората е ужасяващо - и на извършителите, и на тези около тях.

И какво - свиренето в в протестантска мангалска "църква" се счита за нещо положително ли??

Ама тоз, циган ли е? Ако да, няма смисъл от експертизи. Всичко, е ясно.

Ебати, на тоз за 3 дена направиха пълна експертиза, а за убийството на Милен Цветков нямаше точна информация половин година. Значи можели да работят бързо тез експерти.

На Милен убиецът е богаташко леке, а този е от малцинство.

При Милен играят комунистически олигарси. Там са ВИПскапаняци

Няма значение че убиеца е мангал - убиеца си е убиец. И докато държавата не започне да ги затваря такива до живот, независимо от раса, пол, образование, вероизповедание, роднински свъзки и т.н. - нищо няма да се промени.

За жалост масово явление е да се кара с несъобразена скорост и в сложна пътна обстановка изискваща незабавна реакция, раздвоявайки си вниманието м/у шофирането и мобилното устройство. Излишно е да казвам колко от водачите постоянно го практикуват, и докато не се изкорени този неразумен навик подобни трагедии ще продължават да се случват. Понякога само част от секундата в такива случаи е от решаващо значение - как не може да бъде осъзнат този толкова прост факт ..

Как да се нарече по друг начин , ако не умишлено, каранети с над 100км/ч без видимост и в район с пешеходни зони? Младежът съзнателно е излязъл на дрифти и да се състезава, а не да се придвижва. Съзнателно го е сторил не някъде на необитаемо място , а в сърцето на европейска столица, където е повече от сигурно че има кого да нарани. Как да не е умишлено?!

Абсолютно съгласен с теб. Имал е възможност да спре или извие волана, но е минал през хората, това какво е?

Ама недей толкова да се възмущаваш. Това му е работата на Марковски. И е перфектен. Нищо, че е от страната на лошия. Иначе гладни ли да ходят адвокатите? Или да представляват само праведниците?

Този м-л ли е ученик

по добре е да може да чете поне.... ще може да прочете числото на знака за ограничение на скоростта....

Защо не потърсите вина и в пешаходците.100 % са видели ,че кара бързо.Защо не нападнахте с такава жлъч семерджиев особено журналистите,защо нямаше протести такива за смърта пречинена от татуирания, Питам ,но отговор не чакам. Такава е заръката.18 годишен е -да му смачкаме самочувствието.ако искаше да го направи умишлено нямаше така да стане.И стига с тая фалшива показност. Грозно е.

Ако беше твоето дете, друго щеше да цвърчиш, мишко негодна.

Пешеходецът трябва да бъде ПАЗЕН от водача. ЗАДЪЛЖЕНИЕ на водачите, е да пазят пешеходците, да спазват ЗДвП.

За Ваша информация и след инцидента със Семерджиев имаше протести и то седмици наред!

който работи знае, че не е лесно да се купи кола, дори на старо. Как така 18 годишен ученик намери пари за кола и бензин? Едва ли е от награди от олимпиади по физика и математика. Явно някой възрастен е подарил кола на момчето, за да покаже заможност и да му напомпа самочувствието. Излиза, че има и други виновни, включително тези, които са му дали книжката. Как така не знае, че ограничението в населено място е 50 км/час? Виновен е, защото е знаел, но не му е пукало за човешкия живот. И за съжаление дори и да му дадат няколко години, ще излезе от затвора и пак ще се държи като господар. Бог да прости убитите млади хора!

форд Ка струва 1000лв, каква заможност, какви пет лева. По-скоро, ако караше майбах и беше нагляр надрусан, тогава нямаше да лежи, сега ще лежи. Не че не е виновен. И все пак.

Момчето просто е "карало неразумно" и "съжалява за това" ........ и сега ние трябва да се просълзим, да му поискаме прошка и ние, че му причиняваме някакъв тормоз, и да се разделим по живо по здраво. Защото идват избори, а там в махалата са особено ценни. И никой не казва, че божиите служители - пасторите в тия църкви дето наникнаха като гъби по махалите са основна брънка в купуването на гласовете и далаверите там.

Свири на китара в ЦЪРКВА? В коя?

Защо не кажете, че този е един тъп магал? Сто процента е бил дрогиран и пиян, но си е платил и сега е чист

По-добре, че не е бил дрогиран и пиян. Направил е убийствата съвсем съзнателно, без да е бил под каквото и да било влияние, тоест заслужава най-строгото наказание - доживотен затвор. Ако беше пиян, щеше да е от групата на Семерджиев и да му дадат някакви смешни 20 години.

Сто километра по улиците в града,това само в България може да се случи. 15 години и то без да влачат делото с години.

Няма доказателства.

Нощно време верно ли светофарите в София светят жълто???Ако е така ,това е ужасно,защото ето такива неопитни шофьори немогат да преценят за жълт сигнал ли става въпрос или за изключен сфетофар!

Глупости. За тая работа си има ЗЗДП. Там си е обяснено какво е мигащ жълт сигнал.

Защо дават лицата на полицаите а на мръшляка не ? Като семерджиев !!! С колко километра е карал над допустимото с толкова години в затвора за всяка жертва ! При господарите как е , при смърт на пътя 30г затвор ! Свирил на китара , абе и поповете пощуреха ???

Да ти кажа ли в кои църкви свирят на китара? Свидетели на Йехова, църква на мормоните, църква на Муун и други подобни секти идващи от САЩ.

Бог да ги прости загиналите ,но като гледам момичето каква дупка има на ухото и на външен вид ми изглежда на човек ,който обича да взима вещества!

На България прокуратурата я бива само за това да иска 18 годишни без досие за постоянно в ареста. Магистеатите български това искане го удовлетворяват с радост. И всичко това е, за да се прикрие тоталното безхаберие и безсилие на КАТ и МВР по пътищата, защото пътищата. Ами те са огледалото на моралния колапс на системата 10 Ноември 1989. Трябва нова и пълна промяна с лустрация на хора с корупционно минало и връзки скомунистическите тайни служби.

Аха, значи да ги пускан така ли? Защото са на 18?

Семерджиев уби две млади жени и го грозят максимум 20 години, и то не ги сгази директно а бяха отломки от колата. А тук този директно гази пешеходци и максимум 15 години? Вярно че единия е осъждан вече, но Антонов е извършил по-тежко нарушение защото директно е прегазил двама на пътя без дори да опита да спре. Законите имат нужда от подобряване и трябва да има възможности за по-високи наказания както и да се натрупва всяко престъпление, а не да се взима само най-тежкото.

Чакай, не бързай. Не е ясно Семерджиев дали ще лежи. Онзи пикльо убил Цветков и той е пред освобождаване. Преди да бързаш да увеличаваш годините, дай първо да вземат да си излежават и сегашните. Че е смешно за умишлено убийство да минават с условни. А умишлено убийство за мен е: - да караш, след като си пил сериозно количество алкохол (разбирай повече от бира) - да караш, след като си се дрогирал и си мислиш, че те гонят покемони - да караш, в градски условия все едно си пилот на болид.

Как да спре като става въпрос за огромен булевард и двама пешеходци,които внезапно се появяват на платното ???Няма светофар и е след полунощ! Тука общината съвсем ясно не си е свършила работата! Тоя 18 годишен ще получи най–много 3 години.Ще лежи година и половина и живота си продължава.

Размивай огромен булевард, тоя идиот няма фарове и тия двамата нахално му са се изпречили. С удоволствие ще ти откъсна топките

Има си правилник, знаци и ограничение на скоростта. За 107 км/ч и прегазване на пешеходна пътека и 15 години са му малко.

1. 101 км/ч, ако не е била и повече 2. на пешеходна пътека пресичат пешеходци. Страшно непредвидими обстоятелства, няма що. И кое е това, с което не може да се съобрази и не е виждал и чувал : разрешена скорост в населено място или, че тази пешеходна пътека не е там за украса. Да не говорим, че се оказва въобще не е имало кола, която да го залепи. Значи и лъже. Горкия.

Предвиденото в закона наказание е от 3 до 15 години "лишаване от свобода".  - Сериозно ли???

Проблема не е, че наказанието започва от 3 години (което може да се свали и до условна), а това, че се води НЕУМИШЛЕНО. Когато съзнателно се надрогираш, когато съзнателно се напиеш или когато съзнателно караш, многократно превишавайки максимално допустимата скоросто - това няма как да не е УМИШЛЕНО. Никой не го накарал насила да лети. Ако това закона го третира както си му е реда, то минималната присъда можеше да е 5 години, но и максималната нормално е 20.

Свирил на китара в църковния хор?! И какво?убиваш двама човека със 110 км/ч на червено в града на пешеходна пътека ама свириш на китара....Абе мамичката му!

Два човешки живота си отидоха от елементарна глупост и недомислие. Да се замислим всички, за 1 месец радарите са регистрирали над 70 000 случая на превишена скорост в София....

Да се има предвид, че това е от протестанските църкви (сиреч пастор-търговец в секта), а не истинска православна църква! Там им промиват мозъка и това, че са го зарибили и го цоцат за пари показва, че е прост. Ама то си му личи и от шофирането. Трябва да се направи сериозно и проверка дали си е купил книжката, защото учителя му и "изпитващия" трябва да носят споделена отговорност, че са му дали книжка, а той основите дори не знае, като например: - при жълто мигащ светофар трябва да премине с особено голямо внимание; - да даде предимство на пешеходците на пешеходната пътека, след като светофарната уредба не работи!

В кои църкви се свири на китара? Доколкото съм чувала , в сектантските

Първият урок на шофьорските курсове трябва да бъде за отговорността като шофьор

натам върви, да изкарат загиналите виновни, че са се изпречили на пътя на това добро момче

Аз само не разбирам каква е логиката със заслепяването. Щото мен като ме заслепят, първата ми работа е веднага да вдигна крака от газта, а после да намаля скоростта. Тоя са го заслепили и е дал газ до 150 да се разминат по-бързо демек

Логиката им е че няма какво друго да измислят за му оправдаят действията. Например ако кажат че си е ровел в телефона ще го злепоставят повече, затова се опитват да кажат че нещо странично независещо от него му е попречило. Но това пак удря на камък защото ако има странични фактори е трябвало да намали, а той изобщо не е трябвало да кара с такава висока скорост по простата причина че е опасно.

Ами то се оказа, че не е имало в момента кола, която да го залепи. Поне камерите не са показали такава

Да му се направи аутопсия за ковид ваксини и да се разбере към коя политическа принадлежи!

Аутопсия се прави на починал. Обратно в училище.

Точно, да му теглят куршума и да му направят аутопсия.

Бе вие май никога не сте стъпвали в модерно предградие? Та там ромите дават колите на 6-7 годишни да карат, да се учат, че на 12-14 вече семейства трябва да гледат. Та тоя не е никакъв пресен шофьор, на 18 е професор!

Хубаво отделяме време на ваксата и шоферите ама ае да кажете и нещо за пешеходците а?! Тия буквално да се разходили като по червения килим на тая пътека, дреме им на тях кво се случва около тях нали са центъра на вселената. Това същи е огромен проблем с възпитанието и образованието

100 км/ч = 28 м/с Да ти преведа - за 3-4 секунди е минал над 100 м. И това е само дето казва експертизата, а сигурно е било и доста по-бързо... Жертвите не са разбрали какво става най-вероятно...

Още малко ще искаш семействата на убитите да възстановяват щетите по колата защото са се изпречили на пътя му. Нахалник имай поне малко срам.

я ти вземи да отделиш малко време да се прегледаш,а?! Точно в такава ситуация - с 2 убити деца от каращ с 2 пъти повече от позволената скорост (доказано)безмозъчен,нагал циганин ли искаш да бистриш темата??? Ако да - НЕ СИ ПО-ДОБЪР ОТ НЕГО!

"ТАЯ ПЪТЕКА" е за пешеходци, не за неадекватни мангали шофиращи с превишена скорост в населено място

Коментари - 18-годишният Адриан скри лицето си в съда, блъснал е Явор и Ани със 101 км/ч | Днес.dir.bg

18-годишният Адриан скри лицето си в съда, блъснал е Явор и Ани със 101 км/ч

Ученикът заяви пред журналистите, че съжалява за стореното. Магистратите го оставиха за постоянно в ареста

Обратно в новината

Коментари - 18-годишният Адриан скри лицето си в съда, блъснал е Явор и Ани със 101 км/ч | Днес.dir.bg

Коментари

прилича на цигане.... докога ще я търпим тая измет?! на чаркалаци директно! и не само него, всеки друг убил човек на пътя! чак тогава ще спре тоя ужас!

при първата информация беше, че шофьора не е спрял на стоп палка на полицаи.. след това тази информация изчезна

Когато караш в града със 100 км/ч това не е по непредпазливост.

Ето какво най-вероятно се е случило. 18 годишният е бил при приятелката си в люлин, най -вероятно баща му му се е развикал да се прибира бързо в къщи и ето това се случи. Това момче от страх от баща си кара с бясна скорост да се прибере, като поради липса на опит нито вижда, нито чува какво се случва на пътя. Бащата сигурно е някъв тип тиранин и този Адриан се е страхувал от гнева му.

Този коментар е ироничен,нали?

някъде четох, че баща му бил депудат в евророма..

а на къде е тръгнал шофьора? Защо е карал толкова бързо? никои не го коментира това.. за Явор и Ани разбрахме накъде са се били насочили, но Адриан?

Бил е при приятелката си в люлин, най -вероятно баща му му се е развикал да се прибира бързо в къщи и ето какво се случи. Бащата сам каза, че му казал да се прибира, сигурно е някъв тип тиранин

Е ,че още двама българина си отидоха.А този сопол ще излезе и след пет години ще се размножи създавайки поне още 3 чавета на издръжка на държавата. Не разбирам логиката на този свят,честно!

Всичкото сийгън с най-хубавите български имена кръстени!

Това е трагедия! Голяма трагедия! Поредната трагедия у нас, по тези причини! Бог да прости загиналите! Жертвите са три: двама мъртви и един жив! Боже пази ни от самите нас!

Нещо не ми се връзва тая картинка. Келешът кара кола за 500-1000 лева. Такива правят каквото си искат ама на дребно. И наркотиците са им дребни, даже и да предположим че пробата е компрометирана (което струва пари). Сигурно ще го изкарат болен - и даже може и да е вярно.

Тоя бългаин май е от онея аспаруховите със сини венци и тъмна кожа

Този е нашмъркан ром с много кинти! Пробата е чейндж! Излизането от " ситуацията" в кърпа вързано! За кой ли път историята се повтаря!

Ромът приятелю , е питие. И то доста добро! А този си е обикновен циганин.

Тоя всъщност е карал по-бързо и от семерджиев и от кристиянчо. И то без да е надрусан или пиян! Сигурно е закъснявал за струнния концерт в църквата и някоя улична лампа го е заслепила.

Не е по-бързо и е карал кола-въшка ама срещу пешеходци е все тая.

"Адвокат Марковски иска домашен арест за момчето, за да може да завърши 12 клас." Ой, на мама отличника. Гордостта на фамилията. А Явор и Ани? Те кой клас ще завършат, уважаеми господин Марковски? О, те нямат значение, нали? Те не плащат! Няма ги вече. Какво да ги жалим? И тъй като "никаква присъда няма да върне умрелите", предлагам да го пуснем! За какво да го държим?! С парите за издръжката му в затвора, да вдигнем паметник на мястото. Те и без това пътищата ни вече започват да приличат на гробищни паркове - през 200 метра паметник. Много интересно. Дали адвокат Марковски защитава момчето "про боно". Все пак добри пари се правят ако цял живот измъкваш мутри от затвора. Накрая може да поработиш малко за без пари. Защото края му се вижда. А не искаш да отнесеш всичкото, което помниш отатък. Искаш малко добра карма да сипеш отгоре на цялата мръсотия. За капак. Лайно в целуфан. Поне целуфанче малко да има. Накрая. Да прилича на шоколад. И да не мирише.Накрая.

Какъв край, каква работа за без пари? Това е Димитър, син на Марин Марковски. Марин Марковски почина миналата година.

1. Шофира с над 100 км/ ч в зона 50 км. 2. Помита хората без да направи опит да спре, а е можел за 266 м от удара, без да опита да избегне удара. 3. При сблъсъка се активирала въздушната възглавница, каза адвокатчето, губи видимост и не отпуска газта и не спира колата, което е най-естествената физическа реакция. Говорете ми още колко са му чисти пробите и дрънка на китара в някаква черква. Умишлено предизвикано двойно убийство. Да лежи до живот и след него, ако имаше как. Малоумник!

Адвокатът не беше ли казал, че бил заслепен от светлините на автомобили в насрещното, сега пък ново 20 с въздушната възглавница - как спи тоя човек..

Да и това каза, както и че някакъв джип му възпрепятствал видимостта. Очеквам днес да изгрее с още "факти" за да спаси черното трибуквие, що пък НЛО да не е пуснало следач и също да го е заслепило. Гади ми се, честно. Затова не исках да ставам юрист, как да защитавам убийци и да спя спокойно.

"Адвокатът на обвиняемия заяви, че в случая не може да се говори за умишлено престъпление. "Става дума за престъпление по непредпазливост", каза Димитър Марковски. "Вечерта е карал неразумно, но това не може да изключи всички други факти", допълни защитникът." Каква непредпазливост е това, при ограничение на скоростта от 50км/ч да караш със 101км/ч? Значи сигурно е било случайно? И това ако не е умишлено, здраве му кажи!

прилича ми на осиновен от малцинствата

Адрриан, само като чуеш името и е ясно - мангал. Да мре дано!

Ами, няма да завърши училище сега! Той поне ще има шанс да завърши някога, а двамата загинали нямат никакви шансове вече за каквото и да е било!

Сигурно ли, че изобщо е имал истинска книжка тоя.

Този форум е групова душевна маструбация на безделници.

Добре си дошъл и ти, както се вижда без теб не минава никоя статия.

Как душевна? Напълно физическа си е. Аз все за тебе си мисля като таковата...

И тук ли дойде бе изрод! Марш в Украйна, да духаш на "героите" Мръсна гад тролска!

да внимават правораздавателните органи при присъдата на този циганин! Максималната! Стига превилегии за тях и отстъпки! Храним пасмината им, търпим мръсотията им, поведението им по неволя! Да има адекватни наказания за всяко провинение!

Каква одухотворена физиономия.

Убих, съжалявам и ако може да си продължа живота... Емоционалното състояние на хората е ужасяващо - и на извършителите, и на тези около тях.

И какво - свиренето в в протестантска мангалска "църква" се счита за нещо положително ли??

Ама тоз, циган ли е? Ако да, няма смисъл от експертизи. Всичко, е ясно.

Ебати, на тоз за 3 дена направиха пълна експертиза, а за убийството на Милен Цветков нямаше точна информация половин година. Значи можели да работят бързо тез експерти.

На Милен убиецът е богаташко леке, а този е от малцинство.

При Милен играят комунистически олигарси. Там са ВИПскапаняци

Няма значение че убиеца е мангал - убиеца си е убиец. И докато държавата не започне да ги затваря такива до живот, независимо от раса, пол, образование, вероизповедание, роднински свъзки и т.н. - нищо няма да се промени.

За жалост масово явление е да се кара с несъобразена скорост и в сложна пътна обстановка изискваща незабавна реакция, раздвоявайки си вниманието м/у шофирането и мобилното устройство. Излишно е да казвам колко от водачите постоянно го практикуват, и докато не се изкорени този неразумен навик подобни трагедии ще продължават да се случват. Понякога само част от секундата в такива случаи е от решаващо значение - как не може да бъде осъзнат този толкова прост факт ..

Как да се нарече по друг начин , ако не умишлено, каранети с над 100км/ч без видимост и в район с пешеходни зони? Младежът съзнателно е излязъл на дрифти и да се състезава, а не да се придвижва. Съзнателно го е сторил не някъде на необитаемо място , а в сърцето на европейска столица, където е повече от сигурно че има кого да нарани. Как да не е умишлено?!

Абсолютно съгласен с теб. Имал е възможност да спре или извие волана, но е минал през хората, това какво е?

Ама недей толкова да се възмущаваш. Това му е работата на Марковски. И е перфектен. Нищо, че е от страната на лошия. Иначе гладни ли да ходят адвокатите? Или да представляват само праведниците?

Този м-л ли е ученик

по добре е да може да чете поне.... ще може да прочете числото на знака за ограничение на скоростта....

Защо не потърсите вина и в пешаходците.100 % са видели ,че кара бързо.Защо не нападнахте с такава жлъч семерджиев особено журналистите,защо нямаше протести такива за смърта пречинена от татуирания, Питам ,но отговор не чакам. Такава е заръката.18 годишен е -да му смачкаме самочувствието.ако искаше да го направи умишлено нямаше така да стане.И стига с тая фалшива показност. Грозно е.

Ако беше твоето дете, друго щеше да цвърчиш, мишко негодна.

Пешеходецът трябва да бъде ПАЗЕН от водача. ЗАДЪЛЖЕНИЕ на водачите, е да пазят пешеходците, да спазват ЗДвП.

За Ваша информация и след инцидента със Семерджиев имаше протести и то седмици наред!

който работи знае, че не е лесно да се купи кола, дори на старо. Как така 18 годишен ученик намери пари за кола и бензин? Едва ли е от награди от олимпиади по физика и математика. Явно някой възрастен е подарил кола на момчето, за да покаже заможност и да му напомпа самочувствието. Излиза, че има и други виновни, включително тези, които са му дали книжката. Как така не знае, че ограничението в населено място е 50 км/час? Виновен е, защото е знаел, но не му е пукало за човешкия живот. И за съжаление дори и да му дадат няколко години, ще излезе от затвора и пак ще се държи като господар. Бог да прости убитите млади хора!

форд Ка струва 1000лв, каква заможност, какви пет лева. По-скоро, ако караше майбах и беше нагляр надрусан, тогава нямаше да лежи, сега ще лежи. Не че не е виновен. И все пак.

Момчето просто е "карало неразумно" и "съжалява за това" ........ и сега ние трябва да се просълзим, да му поискаме прошка и ние, че му причиняваме някакъв тормоз, и да се разделим по живо по здраво. Защото идват избори, а там в махалата са особено ценни. И никой не казва, че божиите служители - пасторите в тия църкви дето наникнаха като гъби по махалите са основна брънка в купуването на гласовете и далаверите там.

Свири на китара в ЦЪРКВА? В коя?

Защо не кажете, че този е един тъп магал? Сто процента е бил дрогиран и пиян, но си е платил и сега е чист

По-добре, че не е бил дрогиран и пиян. Направил е убийствата съвсем съзнателно, без да е бил под каквото и да било влияние, тоест заслужава най-строгото наказание - доживотен затвор. Ако беше пиян, щеше да е от групата на Семерджиев и да му дадат някакви смешни 20 години.

Сто километра по улиците в града,това само в България може да се случи. 15 години и то без да влачат делото с години.

Няма доказателства.

Нощно време верно ли светофарите в София светят жълто???Ако е така ,това е ужасно,защото ето такива неопитни шофьори немогат да преценят за жълт сигнал ли става въпрос или за изключен сфетофар!

Глупости. За тая работа си има ЗЗДП. Там си е обяснено какво е мигащ жълт сигнал.

Защо дават лицата на полицаите а на мръшляка не ? Като семерджиев !!! С колко километра е карал над допустимото с толкова години в затвора за всяка жертва ! При господарите как е , при смърт на пътя 30г затвор ! Свирил на китара , абе и поповете пощуреха ???

Да ти кажа ли в кои църкви свирят на китара? Свидетели на Йехова, църква на мормоните, църква на Муун и други подобни секти идващи от САЩ.

Бог да ги прости загиналите ,но като гледам момичето каква дупка има на ухото и на външен вид ми изглежда на човек ,който обича да взима вещества!

На България прокуратурата я бива само за това да иска 18 годишни без досие за постоянно в ареста. Магистеатите български това искане го удовлетворяват с радост. И всичко това е, за да се прикрие тоталното безхаберие и безсилие на КАТ и МВР по пътищата, защото пътищата. Ами те са огледалото на моралния колапс на системата 10 Ноември 1989. Трябва нова и пълна промяна с лустрация на хора с корупционно минало и връзки скомунистическите тайни служби.

Аха, значи да ги пускан така ли? Защото са на 18?

Семерджиев уби две млади жени и го грозят максимум 20 години, и то не ги сгази директно а бяха отломки от колата. А тук този директно гази пешеходци и максимум 15 години? Вярно че единия е осъждан вече, но Антонов е извършил по-тежко нарушение защото директно е прегазил двама на пътя без дори да опита да спре. Законите имат нужда от подобряване и трябва да има възможности за по-високи наказания както и да се натрупва всяко престъпление, а не да се взима само най-тежкото.

Чакай, не бързай. Не е ясно Семерджиев дали ще лежи. Онзи пикльо убил Цветков и той е пред освобождаване. Преди да бързаш да увеличаваш годините, дай първо да вземат да си излежават и сегашните. Че е смешно за умишлено убийство да минават с условни. А умишлено убийство за мен е: - да караш, след като си пил сериозно количество алкохол (разбирай повече от бира) - да караш, след като си се дрогирал и си мислиш, че те гонят покемони - да караш, в градски условия все едно си пилот на болид.

Как да спре като става въпрос за огромен булевард и двама пешеходци,които внезапно се появяват на платното ???Няма светофар и е след полунощ! Тука общината съвсем ясно не си е свършила работата! Тоя 18 годишен ще получи най–много 3 години.Ще лежи година и половина и живота си продължава.

Размивай огромен булевард, тоя идиот няма фарове и тия двамата нахално му са се изпречили. С удоволствие ще ти откъсна топките

Има си правилник, знаци и ограничение на скоростта. За 107 км/ч и прегазване на пешеходна пътека и 15 години са му малко.

1. 101 км/ч, ако не е била и повече 2. на пешеходна пътека пресичат пешеходци. Страшно непредвидими обстоятелства, няма що. И кое е това, с което не може да се съобрази и не е виждал и чувал : разрешена скорост в населено място или, че тази пешеходна пътека не е там за украса. Да не говорим, че се оказва въобще не е имало кола, която да го залепи. Значи и лъже. Горкия.

Предвиденото в закона наказание е от 3 до 15 години "лишаване от свобода".  - Сериозно ли???

Проблема не е, че наказанието започва от 3 години (което може да се свали и до условна), а това, че се води НЕУМИШЛЕНО. Когато съзнателно се надрогираш, когато съзнателно се напиеш или когато съзнателно караш, многократно превишавайки максимално допустимата скоросто - това няма как да не е УМИШЛЕНО. Никой не го накарал насила да лети. Ако това закона го третира както си му е реда, то минималната присъда можеше да е 5 години, но и максималната нормално е 20.

Свирил на китара в църковния хор?! И какво?убиваш двама човека със 110 км/ч на червено в града на пешеходна пътека ама свириш на китара....Абе мамичката му!

Два човешки живота си отидоха от елементарна глупост и недомислие. Да се замислим всички, за 1 месец радарите са регистрирали над 70 000 случая на превишена скорост в София....

Да се има предвид, че това е от протестанските църкви (сиреч пастор-търговец в секта), а не истинска православна църква! Там им промиват мозъка и това, че са го зарибили и го цоцат за пари показва, че е прост. Ама то си му личи и от шофирането. Трябва да се направи сериозно и проверка дали си е купил книжката, защото учителя му и "изпитващия" трябва да носят споделена отговорност, че са му дали книжка, а той основите дори не знае, като например: - при жълто мигащ светофар трябва да премине с особено голямо внимание; - да даде предимство на пешеходците на пешеходната пътека, след като светофарната уредба не работи!

В кои църкви се свири на китара? Доколкото съм чувала , в сектантските

Първият урок на шофьорските курсове трябва да бъде за отговорността като шофьор

натам върви, да изкарат загиналите виновни, че са се изпречили на пътя на това добро момче

Аз само не разбирам каква е логиката със заслепяването. Щото мен като ме заслепят, първата ми работа е веднага да вдигна крака от газта, а после да намаля скоростта. Тоя са го заслепили и е дал газ до 150 да се разминат по-бързо демек

Логиката им е че няма какво друго да измислят за му оправдаят действията. Например ако кажат че си е ровел в телефона ще го злепоставят повече, затова се опитват да кажат че нещо странично независещо от него му е попречило. Но това пак удря на камък защото ако има странични фактори е трябвало да намали, а той изобщо не е трябвало да кара с такава висока скорост по простата причина че е опасно.

Ами то се оказа, че не е имало в момента кола, която да го залепи. Поне камерите не са показали такава

Да му се направи аутопсия за ковид ваксини и да се разбере към коя политическа принадлежи!

Аутопсия се прави на починал. Обратно в училище.

Точно, да му теглят куршума и да му направят аутопсия.

Бе вие май никога не сте стъпвали в модерно предградие? Та там ромите дават колите на 6-7 годишни да карат, да се учат, че на 12-14 вече семейства трябва да гледат. Та тоя не е никакъв пресен шофьор, на 18 е професор!

Хубаво отделяме време на ваксата и шоферите ама ае да кажете и нещо за пешеходците а?! Тия буквално да се разходили като по червения килим на тая пътека, дреме им на тях кво се случва около тях нали са центъра на вселената. Това същи е огромен проблем с възпитанието и образованието

100 км/ч = 28 м/с Да ти преведа - за 3-4 секунди е минал над 100 м. И това е само дето казва експертизата, а сигурно е било и доста по-бързо... Жертвите не са разбрали какво става най-вероятно...

Още малко ще искаш семействата на убитите да възстановяват щетите по колата защото са се изпречили на пътя му. Нахалник имай поне малко срам.

я ти вземи да отделиш малко време да се прегледаш,а?! Точно в такава ситуация - с 2 убити деца от каращ с 2 пъти повече от позволената скорост (доказано)безмозъчен,нагал циганин ли искаш да бистриш темата??? Ако да - НЕ СИ ПО-ДОБЪР ОТ НЕГО!

"ТАЯ ПЪТЕКА" е за пешеходци, не за неадекватни мангали шофиращи с превишена скорост в населено място