Коментари - 18-годишен шофьор удари 3 паркирани коли, разсеял се и изгубил управление над своята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е употребил мобилен телефон.След катастрофа, първо трябва да се провери телефончето.

Дет съ вика аз съм прост и ... действа с пълна сила!

Всенародна мъдрост: Щом не е употребил алкохол и наркотици, то е употребявал телефон докато шофира!

Бентли ли е???

Щом не е пил и не е вземал наркотици, освободете го момчето и да си ходи по живо, по здраво. А на тези изроди с паркираните коли, издирете ги, яки глоби и повече да не правят така!

А на рецидивисти каращи без книжка или предизвикали смърт - да им се отрежат медицински ръцете и краката, за да не могат да управляват свободно МПС. Така ще е задоволено общественото усещане за справедливост и мъст.

Вчера се спомена това по телевизията. Стахате като папагали! Всичко вече се свежда до това, употребявал ли е алкохол и наркотици. Каква държава станахме само... И ако не е, всичко е точно, така ли излиза? "Ивиняваме се за неудобството, наша грешка! Нито сте пил, нито сте надрусан - виновни са другите "

И аз това забелязвам, последен пример "убийството" на Ферарио Спасове - шофьорът не бил употребил алкохол и наркотици, така че го освобождават след 24 часа... Това ли им бяха мерките за справяне с жертвите от ПТП?!

Колата BMW ли е?

Lexus

Не разбирам защо слагате минуси като ясно се вижда от снимките капачката на джантата на сивата кола е с емблемата на Лексус. За да угодя на масовката ще допълня, че и той е със задно задвижване като БМВ :)

Сега пострадалите дали няма да се поразсеят и да вземат винкелите, пардон - правосъдието в свои ръце?