18 г. затвор за Денис Ал-Газзи, убил с нож 32-годишен мъж заради заря за раждането на дете

"Ей, сега ще ви убия всичките, боклуци", крещял той, а след извършеното убийство избягал, подчерта прокурорът по делото

Обратно в новината

Коментари - 18 г. затвор за Денис Ал-Газзи, убил с нож 32-годишен мъж заради заря за раждането на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тежкото криминално престъпление..." Я се опитайте да преведете тая глупост на английски! Всяко престъпление е КРИМИНАЛНО, т.е. престъпно, умници малки!

"Ей, сега ще ви убия всичките, боклуци" Спомням си много добре случая, гледах инфо по ТВ, публкувани снимки - напълно е прав, че тия "празнуващите" са пълни отрепки! Обществото не губи нищо с тоя убит нагъл БОКЛУК! Ал-Газзи трябва да бъде осъден, но в случая 18 години са прекалено много за това предизвикано от боклуците убийство.

SS-Nebel

ВСЯКА НОЩ МУ ТЪРПЯХМЕ ПРОСТАЩИНАТА НА УБИТИЯ! Сега има спокойствие!

SS-Nebel

ЖИВЕЯ В СЪСЕДНИЯ БЛОК! УБИТИЯТ Е НАЙ-ДОЛНАТА ИЗМЕТ! Залужаваше си го!

Ей, сега ще ви убия всичките, боклуци български :)))

SS-Nebel

Нищо общо с нацоналност! Убития беше боклук!

Тарамбука. Пропътувал хиляди километри за да убива християни. Мятайте го на тигъра и готово. Гарантирам ви, че следващите 20 готини тарамбука тук няма да дойде.

В една статия прочетох 3 абсурдни неща, възможни само из ширините на територия Абсурдистан. 1. Пледоария на адвокат: ".....жертвата е изпитала страдание......", ами при положение, че те ръгат с нож в гърдите, нормалното е да изпиташ радост и еуфория и щастие, предполагам... 2. Отново пледоария на адвокат: "....възникнало по незначителен повод - раждане на дете......", ако това е незначителен повод, кой е значителен? Изхождане на домашен любимец в междублоковото пространство ли? 3. Убиецът е под домашен арест. Последното го оставям без коментар.......

И на мен това ми направи впечатление: раждането на дете е незначителен повод. Може и да е вина на някой неграмотен журналист, а не думите на адвоката. Убиецът под домашен арест…

Заради Лорер и Денков където подписаха за имигранти най-вероятно ще има още случаи. А тези двамата на съд

Тоя му е малко. Ма интересно какво стана с пачата от външно дето пред камера удуши зетя си? Помилваха ли я? Или я наградиха?

Ще я назначават за външна министърка в служебния кабинет. Джурналята нещо замазват случая. А, нещо за ,,карибски Лудогорскипирати

Какво прави арабски мангал в православна държава? И длъжни ли са българите да го хрантутят в затвора,след като е убил човек,християнин?

Откъде знаеш, че убитият е бил християнин, а не будист, сатанист или атеист примерно?

Откъде знам, че гласуваш за ПЕПЕИДЕБЕ.

Съболезнования за загиналия! Но не е ли време празненствата да бъдат на определени места и да не смущават другите хора? Ако постоянно някой празнува нещо си как ще го изтърпят съседите? Как ще се наспят и отпочинат за да работят нормално? Законът трябва да се промени. Да има много строги санкции за нарушителите на спокойствието на другите хора.

Имаме едни съседи като се напият надуят музиката и не може да асе спи. Каквко заслужават, да ги галят ли? Да ги мушат с ножа и до там.

Не спира АлГЪзи а спира мен работещия човек който им плаща заплатите за да тормозят обществото.

Ал-гаази при бай Ставри да си играят на семейство в гааза следващите 100 години.

И убиеца какво заслужава?

Stanko

За друго не знам ама за предумишлено убийство - домашен арест?!Абе тия съдии нормални ли са?

Сега не е 17-и век, за щастие. Всеки е невинен до доказване на противното. Мярката за неотклонение не е наказание. Тя има за цел да подсигури участието на обвиняемия до края на съдебния процес, невъзможността да повлияе на свидетелите и доказателствата по делото, да се укрие или извърши друго престъпление. Човек е виновен и понася наказанието си след произнасянето на съда. Ето - мярката е изпълнила предназначението си, признат в за виновен и ще изтърпи наказанието си.

Избягал от местопрестъплението и се укривал два дни, накрая -- домашен арест. Не звучи като да няма опасност да се укрие от правосъдието.

Да им е за урок на лупмените дето си мислят, че всичко им е позволено когато "празнуват" нещо. Никой не е длъжен да им търпи изстъпленията: заря, пиратки, клаксони, чалга... Аман! Простолюдието не може да отпразнува без да пречи на половината квартал!

Утре леко форсираш колата, на мене не ми харесва, излизам и те коля като куче - така ли ?

По твоята логика,да вземем да избиваме всички дето вдигат шум-,сватбари,мотористи,или мангали надули до дупка чалгата в колата.Като си нервак,преселваш се на село-в Долно Нагорнище,Овчи дол,или Кучигъз и т.н. дето ти е мястото.

Не всички. Може би - малко по-често. Колкото останалите да се усетят и да намалят децибелите своевременно.

По принцип си прав, че не трябва всеки да празнува шумно, както си иска. Но не може да вадиш ножове и оръжия срещу хората. Има си полиция - ако преценяваш, че ти е шумно, се обади. Не сме в Дивия запад и всеки да си решава проблемите като вади пищова и стреля на месо.

Нищо подобно. Няма я полицията!Има я само да искат пари!

Отиди и се пробвай да го обясниш това на някоя циганска сватба, кюрд.

В България убийците не се разкриват от полицията, а се предават сами след няколко дни. След това си стоят вкъщи под домашен арест.

Полицията си има друга работа.