17 задържани и над 500 проверени при спецакция на МВР в Бургаско (снимки)

Установени са и 10 души, обявени за издирване, правени са обиски в над 50 търговски обекта

Обратно в новината

Коментари - 17 задържани и над 500 проверени при спецакция на МВР в Бургаско (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са мангалите в гетата им! Докато партийните банди с енуждаят от та човешка смрад, ще ги вардят и ползват за да се докопат до властта! А после да ви шибат кирливите задници, за дето глупавите ви глави не са разумели, че написаното е смата реалност! Удобна за тях, не за вас! Ама като сте прости - ще теглите!

На акции срещу ромеите се нагледахме, срещу прошляците също, кога ще има масова акция и арести на политици и олигарси, такова нещо явно няма да доживеем....

Защо се правят акции? Не трябва ли това да е ежедневна работа на полицията? Когато не са в акция, с какво се занимават полицаите?

Драпат си макарите, а който го мързи по-малко захлебва при тия, срещу които после правят акции.

Хванали 20 римлянина?!?! Това ли е борбата ви с мафията? Тези кво не бяха се отчели навреме на шефовете ви ли?

Виждам добре са се интегрирали ци.ганите.

Колко от тия постройки са законни?

SS-Nebel

Що ли не се изненадвам, че на снимките има само мaнгaлски гета!?

"Ние циганите сме по-хитри и по-умни от вас българите!" - Днес по телевизията един циганин от същата махала Победа в Бургас пред камерите на БТВ.

Да защити правата на циганите.Не може така,само щото имаш списък с длъжниците на версия и да ги задържаш.Ами и циганите започнаха да се оплакват,не стига че не им дават пари,нито кебапчета,ами и чай дори нямало.

Ромите са честни работливи хора!

Добро чувство за ирония!

Злият е задържан в Победа..

Човек има нужда от уважение. Извеждането на арестанти пред деца и в такава поза е отвратително. Хората може и да са невинни, ако и да не са достойнството трябва да се запази. Това е професионализъм. Утре децата им ще се отесат по същия начин с вас, защото така са научени. Служителите на МВР масово не знаят това и няма кой да им го каже, че трябва да се отнасят с уважение, към всички, началници, заподозрени, арестанти и т.н. защото това пази достойнството на МВР, не глупави акции за "респект", това е глупост, родена от глупави хора. Никога няма да спечелят уважение по такъв начин.

Бургас си мислех че е красив град, ама като гледам снимките вече не ми се ходи там.

Цигания някаква …

Бургас е прекрасен, даже циганията му е прекрасна.

Пише Бургаско, а не Бургас. Кумлука не изглежда чак така. Даже си имат и плаж. "Ниската земя" на града, направо Амстердам.

към ж.к. Факултето, София?