Коментари - 17-годишен спаси от удавяне две деца след скок от вълнолома в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Майката работи в чужбина, за тях се грижи баба им. Жената е била разпитана в Първо РУ Бургас." "жената", да не са я извикали от чужбина за разпит. Еййй, ама чевръсти са , тва в РПУто. Хвала.

Слава Богу, че и трите деца са добре! Хвала на това смело момче и на родителите му, че са го възпитали така! Браво!!! А на малките калпазани следва да им издърпат добре ушите! Срамота, две семейства можеше да очернят! Дано им е за урок, големички са вече!

три!

Хвала на момчето, каквото и да е ! Не всеки ще скочи в такова море .

ами браво на човека

Кмета да награди младежа с 5-10 хил.

Значи, няма кой в къщи да им удари един здрав бой, друг път да не правят така.

ли се оправяш бе разбирател? С шамари може и бащите да оправим. Щот там е проблема.

Да очакват трето по-тъмно братче

многополово атлантиче.

Евала на момчето! Дай те гласност! Нека всеки БГ гражданин да разберат за тази доблестна постъпка.

Ок, ама първо купи един буквар

Жендьо. За поповите лъжички?

Повече такива истински българи да има, а не като повечето мишки дето пишат отдолу! Няма по-голяма награда от това да знаеш, че си спасил човешки живот, да не говорим за два!

Днеска морето беше много бурно почти никой не съм видяла да влезе

Е що не написахте името на спасителя бе

И кой се предполага ще възпита тези деца ? Бабата? Училището? Улицата?

Момчето да бъде наградено с бутилка водка и пакет цигари, може и трева. Те сега младите тва харесват.

Това се отнася за 90% от днешната младеж, но в този случай не си прав. Едно приятно изключение! Господ здраве да му дава!

Децата са си деца. Никакво значение няма родословното им дърво! Поздравления за момчето!

Обща майка, но различни бащи ! Още едно доказателство, че жените са долни развратени същества по природа. Хора, без чест и достойнство. Хора ли казах?.. Не, животни са.

Явно жена ти много те пердаши с ютия по тиквата, та съвсем си откачил.

Респект за момчето! Само защо не споменахте че са от ония дето живеят на гърба на българина, бият го, крадат му парите и го убиват за шиле ракия. Защо?!

Защото децата не си избират родителите, затова. От нас зависи да приемем тези деца в обществото и да им помогнем да израснат като всички други, без да ги сочим с пръст, защото са били с по-тъмен цвят на кожата. Родителите им не можем да променим, но децата - да. И за всички ще бъде по-добре!

На момчето героична постъпка

давил съм се многократно и винаги съм оцелявал, в подобни ситуации най важно е да не се паникьосваш, тактиката за оцеляване е да подържаш гръдния кош максимално напълнен с въздух, да не се подаваш на конвулсивните призиви за издишване, а да издебнеш момент в който лицето е над водата и рязко да издишаш и пак да вдишаш, хаотичното пляскане с ръце и крака само влошава положението, трябва да се усети посоката на течението и с негова помощ тялото да се държи над водата, като се изпъва максимално и се лежи по гръб, викането и крещенето са най прекия начин да се изгуби въздух и плаваемоста на тялото да се намали, въобще паниката с нищо не помага а само вреди

Наградят това момче! Наистина заслужава, герой е!

Браво на младежа!

Вбесявам се когато някой плюе по младите хора на България! Какви сме били ние и какви били те сега. Имаме прекрасно младо поколение и това е един от многото примери! Браво на момчето! А глупости всеки е вършил.

една птичка пролет не прави

Имали са късмет хайванчетата. Браво на младежа, който ги е спасил. Дано мамата с двамата татковци, дето е тропосала поколението си на бабата, не донесе трето дете от гурбета, от трети татко. Не за друго, на бабата ще й е тежко.

Браво на това Момче Герой

Една добра новина! Браво на 17нгодишния! Дано е знаел какво прави, защото често такива случаи завършват трагично и за притеклия се на помощ!

Дарвинеееее, Дарвине! Предупредил си ама на кой му пукааа!?

Държавата да е виновна, за две хлапета оставени от родителите си без контрол?! То, когато си те кара отвътре, си те кара!

Поради поредната безотговорност и нехайство на държавата, губим най ценното нещо децата си. Министри, депутати и кметове са заети с личните си борби и далавери и като резултат държавата пропада във всички сфери.

Какво общо има държавата и министрите със случая ? Или просто си пишете така, по инерция "държавата е виновна'? С човешката глупост никой и никъде не може да се справи.

Има много общо! Ако държавата беше създала работещи социални структури тези деца вече щяха да бъдат в приемни семейства където да се грижата за тях, а майката и татковците ще са дадени на съд!

Зоната е НЕОХРАНЯВАНА, тъпаци!!!

"Той е в неохраняемата зона, след Централния плаж, ..." В случай, че все пак се осъзнаете и решите да се поправите. Как ще преведете тая простотия на руски, английски, немски...?!

Вълноломът се намира по пътя в еди коя си посока, след централния плаж. Така го разбирам аз. Според мен тяхното изречение е правилно.

Ей... жилязу има ли за бране на вълнолома. За един приател питам.

Има доста планирани, но недовършени вълноломи, кейове, пристанища и т.н. И отдолу стърчи само една арматура, положена в бетон на равнището на пясъка. Така ни завариха "промените" 1989 г. Ако скочи там дете? Какво ще се случи с него, мами и татковци? Питам ви като леководолаз.

А защо ще скача там дете? Не е ли забранено да скачаш при вълнолома? А какво ще стане ако скочи възрастен? По-различно ли ще е от дете? Като тежък водолаз питам?

…Ти брато,по добре питай за адреса на някое училище по близичко до тебе,че с този правопис дето го вадиш…”Майка плаче…??!!!

Нали сте "НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯТ САЙТ В БЪЛГАРИЯ". Значи и най-богатият. Що не може да си платите за автентична снимка от вълнолома като другите сайтове. Май не е като да сте най-богатите. А?

Най-влиятелен, щото влияе на бройка коментари, като изтрива неудобните.

...най влиятелните подлизурки ....

"да се окъпят"... спрях да чета!

Предпочиташ - да се подмиеш ?