17-годишен чужденец е обвинен за атаката с нож срещу 16-годишния Кристиан

Младежът няма постоянен адрес в България, той ще остане за 72 часа в ареста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганинът само по инициали, а българчето с целите имена!

За 1 българин 100 да изчезнат безследно от тези въшкари

Жалко че такива индивиди обикновенно са първите напускащи страните си. Те не се вписват нито там, нито тук, нито където и да е :/

Абе имаше едни момчета с кубинки с бели връзки,къде отидоха?

Сигурни ли сте, че е на 17, да не се окаже и този на 25?

не прощава никому, без значение от гржданската принадлежност.

САЩ правят войните, ние плащаме масрафа. Малко ли маали имаме, там са стотици хиляди привилегировани, а сега и вносни. Бедни ми, бедни народе, защо си толкова страхлив и покорен....

До кога?

Палестинеца в "Пирогов"....ЗА ТРАНЖИРАНЕ НА ОРГАНИ. Поне някаква полза да има от него.

Пиротска е сборище на Арабели, педерасри и тем подобни от както се помня. Там полиция не влиза, въпреки, че е гнездо на престъпност. Докато е така, ще има и проблеми.

Така беше и през 90-те. Имах офис между Пиротсща и Солунска на Софроний Врачански. Сутрин, като ходех на работа газех върху презервативи и инжекции. А арабите, в тъй наречените "магазини за авточости" спокойно си държаха на открито КАЛАШНИЦИ. И тази Територия иска ШЕНГЕНСКО ПРОСТРАНСТВО?!

тия арабелите по техния коран имат право да си чукат умрелите

палестинец това е арабски цигaни.н

Очевидно е, че Путин го е накарал да го направи. Познавам почерка на КГБ. Само петролно ембарго срещу Русия може да помогне малко.

Там е пълно с араби, как няма да има свидетели, които да ги защитават.

Дори да са ги пповокирали, са изтичали да вземат нож, а не са се обадили на полицията за помощ. Път и размазан от може да тича и да прескача тезгяха, за да вземе нож.

Тях ги провокират и жените, на които им е малко накриво покривалото. Ама не са виновни те, а целенасоченото изсмукване на жизнените ни сокове с всякакъв сбириток, дето нито го знаеш, нито си го чувал, нито му знаеш намеренията... Но ни струва всеки от тях по 1000 лв. месечно, ако не са ги актуализирали и тях. А ние вече 30 години не видяхме хаир.

Хайде чакам Хелзинския комитет и другите соросоидчета да се включат да го защитават. Истината е, че скоро трябва да започнем да разчистваме НПО-тата иначе те нас постепенно ще ни разложат.

Чужди племена , чужда ценностна система непригодна за нашата страна , а кои ги пускат и хрантутят БОГ да ги съди ! А имаме опита на съседна нам страна : временен пасаван за 1 месец ако не се е измел при залавянето му с изтекло разрешителна получава автоматично 10г затвор ! А у нас превзеха центъра на София и няма отърване !

На 17. Или така са го подучили. Нали нямал документи

До кога? Товарете тая из.мет на тирове и ги махайте от България. Урсула като иска имигранти да си ги дундурка ние не щем.

Какво стана с протежето на НИДАЛ АЛГАФАРИ? Покриха го гербаджииските калинки. Нали синът му го БУТАТ да стане депотат от герб. Нидал ще има много да се отблагодарява на тиквата, като громи всичко което е конкуренция на герб.

Криворазбраната цивилизация ? Да влязат нелегални "вълци" в кошарата с агнетата и ти да се опитваш да ги отглеждаш заедно хранейки вълците с гранула ... еми няма как да се получи колкото и евро-надупен овчар да си ...

не съм сигурен каква е причината . двете страни не могат да поделят нещо . това не се съобщава . аз не бих обвинил участниците - а медията която не е изяснила всичко докрай .

прочетох ,че бил намесен алфагари ( не знаех ) значи или не знаят (непрофисионализъм) или по-лошото крият нещо . и все пак се въздържам от коментар ( малко неща зная)

В Германия е така, че бежанец осъден и получил по-голяма от 6 месечна присъда, ПОДЛЕЖИ НА ЕКСТРАДАЦИЯ!

На съд в България, а не на екстрадация подлежи!!!! Първо да се провери по ДНК дали е на 17г, което съм сигурен, че е лъжа и да му се съдере задн.к@ при мангустите в зандана! Като го екстрадираш само ще се върне пак под друго име и възраст!

с лайното на Алгафарови,а? Само че не забравяйте че има свидетели!

Напълни се с арабески,украинци дезертьори и наглите им жени и деца,сега ще се напълни и с руснаци дезертьори.Тука стана свински обор. Нещо да им кажеш и веднага си го отнесъл.

чакай чакай забрави за американски и канадски шпиони учили Арвърд

Цяла фамилия боклуци!

РГ42 между чатала на цигането и бум!

Третия от убийците - "българина" както го пишат е младия Алгафари, член на мафиотския клан Алгафари. Дошли в БГ по време на социализма, бяха сътрудници на тогавашното МВР, занимаваха се с износа към Зап.Европа на цялата дрога която се хващаше на турската граница, 1% се изгаряше с много шум, останалото се продаваше на запад чрез сирийските контакти на Алгафари, най вече в Франция. За награда получиха бълг.поданство, в момента прекарват сирийски бежанци на запад.

А племенникът на Нидал Алгафари, който, по непотвърдени сведения на свободни медии, е бил най агресивният от тримата и го удрял целенасочено в раните от намушкванията? Него ще го покрият ли по стар български обичай? Понеже говорят за двама арестувани, а реално са трима и въпросният Алгафари е бил най-нахъсен в побоя.

Тоя измет е за изселване!!!!!@

На които сме дали убежище а те нападат децата ни не трябва ли да висят обесени по границата?

Ми да не сте давали бе, ганьо? Ама ганювците май никой не ви пита какво давате, пък и на ганю му е любима поговорката за преклонената главица, така че като доброзорно "дава" нещо, той пак си трайка и само се оплаква по форумите, а?

Семитите трябва са бъдат евтанизирани.

Алгафарито къф го играе тука.

Там е пълно с Араби по пиротска,гнусни черни нагли,по Цар Симеон също е пълно с тия маймуни..

Акция на армия и полиция и хилядите нелегални ислямски емигранти да бъдат извозени обратно в Азия и Африка

Коя полиция, българската полиция ли? Която постоянно "съдейства" на Семерджиевци и каналджии, тази ли полиция?

Да се самоубие в ареста

как тия мангусти все на 17 г. И друго - онова копеле от Алгафариевия род, нещо бързо го освободихте, след като дошъл чичо му. Излиза, че арабите могат да колят, но е желателно присъствието на български гражданин от правилната рода.

Като утрепят , в тъмното, мигрант, бежанец- арабин, негър, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

а алгафарчо?

Други деца пред училището коментираха, че бандата юнаци е дошла да се разправа защото някаква булка от училището ги псувала и те и отвърнали. Това ще се докаже. Има камери на които се вижда как “милите назобени българчета” пребиват “лошите емигранти” които сигурно живеят в София по-дълго от коментиращите и едното окървавено и размазано от бой се опитва да се защити. Ама те и полицаите и училището са за бий щото не са пуснали още кадрите , а оставят патреоти с татоитовки да се упражняват да пишат.

г-н Алгафари, вие сте известен гьонсурат, но поне сега замълчете. Ние и без друго наем, че ще платите където трябва и ще оправите и "достойния" наследник на гадната ви род и черните му приятелчета. Няма нужда да ни го изтъквате от сега.

Статията няма нищо общо със истината. Работя срещу училището и дори присъствах и съм дал показания в полицията. 4-5 гамена (включително наръгания) бяха размазали от бой двете момчета преди това. Те тичаха да се скрият някъде и единия хвана нож от заведение за сандвичи в района и се обърна защитавайки се…. Ама не щото са чужденци те са нападателите задължително.

да, добре. а мармотът къде стоеше, докато завива шоколадчетата?

Ей лъжец платен, стига си лъгал. Има свидетели и тия глупости дето си писал са пъна лъжа.

Кофти пропагандата нема да мине. Има видео ще се разбере истината….

Бимбо :))) явно си от същата боя. В дюнер ли работиш? По колко пъти на ден клякаш на килимчето? Такива като тебе на конски агони и обратно в гадните кочини, в които сте се родили.

а дали наръгания сам не се е наръгал , докато е ял сандвичи в съответния магазин .... :))

В 23 МИР на трето!!!! място в листите на ГЕРБ е отрочето на терорисстичната фамилия алгафари! Нищо чудно да е същия, който е удрял момчето в раните.

не е същият, колкото и да ти е неприятно. има още двама братя алгафари от различни майки. единият е бащата на гамена с ножа, другият е още по-зле-русороб, мунчовист и пп-вист.

Написах “Нищо чудно”, а не че е непременно той. Това обаче няма значение, важното е че кандидат за депутат на избираемо място е близък роднина на терорист.

Получовеци нямат място в РБ!

оня австралиеца, който един човеколюбив български съдия, реформатор, и борец срещу Гешев, пусна предсрочно от затвора ?!

Защо средна телесна повреда. От това, което прочетохме, повредата е тежка телесна повреда. И защо не кажете, че това е един арабски боклук и пропускате племенника на сириеца Алгафари. И не трийте моля!

Според НК тежка е ако ти извадят око, бъбрек, загубиш крайник. Ако след лечение нямаш траини увреждания е средна, колкото и тъпо да звучи.

Германец, англичанин, французин? Ааааааауууууу каква изненада той бил палестинец!

Защо средна телесна повреда. От това, което прочетохме, повредата е тежка телесна повреда. И защо не кажете, че това е един арабски боклук и пропускате сина на сириеца Алгафари.

Племенника. Сори!

Курвите от ДИР смениха заглавието и в новата статия не обелват и дума за боклука Алгафари.

И кво укриваме убиеца Б.А, а казваме името на жертвата.... Това се вика справедливост

Бързо да пуснете палестинеца. Те са приятели на путин,значи са и наши приятели. Българчето само се е намушкало за да дискредитира палестинскя приятел на путиноидите.