Повдигнаха обвинения на 16-годишната, удушила бебето си

Районната прокуратура в Казанлък повдигна обвинение за убийство на новородено дете от неговата майка на 16-годишното момиче, което удуши бебето си.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинения на 16-годишната, удушила бебето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравете за правата.Това съществува само като текст някъде,но не касае хората.

Какво им пречи на такива жени да родят в болница и да кажат, че се отказват от детето? Трябва да се опрости тази процедура и да не се тормозят и без това тези объркани жени. Иначе ще има още много случаи на убити деца. Явно е че тази девойка не е искала детето, това разбира се не значи че трябва да го убива.

А защо бащата не е с повдигнати обвинения за съучастничество? Това бебе не е ли човек? То няма ли граждански права? Ако в аналогичен случай имаме двама души, които се наговорят как да удушат трети и му завият трупа в чувал и го изоставят някъде, нали и двамата ще са съучастници в престъплението. Този Стефан е знаел, че тя е бременна, колкото и девойката да е криела. Помагал й е в деня на раждането. Така че защо вината за убийството на детето да се носи само от майката?

КЪДЕ БЕШЕ ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ТОВА?? КЪДЕ БЯХА СОЦИАЛНИТЕ?? ВСЕ ПАК ТЯ БИЛА УЧЕНИЧКА?????

НАЙ ЛЕСНО СЕ ОБВИНЯВА А ЗАЩО Е СТАНАЛО ТАКА ИЛИ ДАЛИ Е СТАНАЛО ТАКА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ????? КАКТО ВИНАГИ СЕ ПИШАТ РАЗНИ ЛЪЖИ И ПОСЛЕ СЕ ДОКАЗВА ДРУГО НО НЕ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ТИЯ КОИТО ПИШАТ ЛЪЖИ И ОЧЕРНЯТ ЧОВЕК

да, в америка във всяка пожарна в стената има дупка като за банкомат и вратичка която се отваря и вътре има кошче, в което можеш да оставиш новороденото ако не го желаеш, а не да го убиваш. в такива случаи маиката не се търси, а ако случаино се появи и си го поиска в рамките на месец, и го връщат без да и създават проблем и да и задават въпроси. та това е решението и в българия да изкопаят дупка на пожарната.

средновековието такива жени са ги обесвали.

и с право .... в тях просто няма вече нищо човешко !!! :(

Подзаглавието кърти мивки!

да се установи кой е бащата. Той е пълнолетен, нека да си понесе вината и отнговорността.Защо криете лицата на престъпниците? Затова те стават все повече и повече, обществото ни е болно, няма държава, всички се скатават и се крият като престъпници, до кога? Народе събоди се!!

Имаме пълнолетен мъж, който определено е нарушил закона, като е склонил непълнолетно момиче да правят секс. След това в съучастие с непълнолетно лице е укрил трупа на новородено дете (неговото дете). И накрая кой ли да обвиним - ами да обвиним жената, в случая непълнолетно момиче. Не знам законите ли ни са такива или просто мисленето ни е такова, но и двете ми се струват сбъркани.

Във всяка цивилизоеана държава това момиче основателно би смятано за жертвата, но в първобитна България - не....

Защо я наричате ученичка, ако не е посещавала училище? Може би го правите само, защото е в ученическа възраст и това звучи по-оневиняващо? Това, че мисленето им е скотско не е повод за смекчени присъди, тъй като след няколко години всичко ще се повтори.

Каза го нейната класна и я определи като кротко и възпитано момиче.И двамата са от български етнос.

Sm3hurk0

А така... Не трябва да остане не криминализиран българин, без значение на пола.

тая патка да не е фанала някъф мангуст...изкукурига народа...

До две години затвор значи, че присъдата ще бъде заменена с глоба или условна.

нещастна нация сме....

Всяка година един град с размерите на В. Търново изчезва от България чрез легални аборти. Защо е това трансатлантическо лицемерие? Осъждате ученичката, а мълчаливо оправдавате легалното убиване на неродените деца?

Затвора ще е спасение за това дете !

след активната ,,работа,, на разни ,,организации,, вече двадесет години се вижда ,,резултата,,...!!!

Ехх, ако не са искали бебето, можеха спокойно да го дадат за осиновяване. За талива уроди доживотен затвор им е малко.

много ограничена жена...... ако това е коментарът ти!

Добре, тя неразумна, млада, едва на 16 години. Ами дъртьото с нея? Цели 8 години по-голям. Той малоумен ли е, че да я остави да удуши бебето? Турили го в торба и като отпадък - хоп - в неработещият хладилник... Малоумни са и двамата... ама да се онождат като скотове им идва на акъла...

Това освен съучастничество в убийство е и педофилия...на тоя боклук и каторга би му била малко.

Интересно, българин пълнолетен спал с 16 годишна -педофилия.Циганин непълнолетен осеменил 13 годишна циганка и родила в последствие още 1 социален паразит-традиция.Май аршина различен а?

Заглавие - повдигнаха обвинение. Последно изречение - не са повдигнати обвинения. Да сте ли се объркали нещо?

Не наричайте това недоразумение майка!!!

Ами, да. Не бива. То си е дете. Деца не могат да гледат деца.

Хората се молят за деца, подлагат се на нечувани манипулации - инсеминации, стимулации и т.н. за да имат деца. Не разбирам това, сериозно... Пътища - бол!!!

Да, ама житейски съдби - различни.

На шестнадесет не съм чувал някой да е заритал за деца. На тази възраст забременяват или пияни или изнасилени.

Определено ,момичето е по-активно ...