15-годишно момче загина в Английската гимназия в Русе

Работи се по различни версии, като най-вероятната е самоубийство, но не се изключва и нещастен инцидент

Обратно в новината

Коментари - 15-годишно момче загина в Английската гимназия в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брендо, Черепа дрогата на ДС

Какъв е единственият начин да се измъкнеш от тази дупка ако си безсилен?

Хормоните не прощават при по-лабилни психически подрастващи.

Мисля, че в балетното училище се възпитават по- силни характери отколкото в обикновените училища. Настоящата система е пълен фарс, в който мъжете стават чувствителни поетеси, а момичетата дръзки побойници. Самоубийствата при децата са последствие от потисканата действителност, но недопустимо последствие. Важна роля във всичко това е поощряваната политическа коректност на изнудване и унищожаване на нормалния бял хетеросексуален мъж за сметка на хомосексуалността и етническото многообразие. Не се чудете, ако детето ви декларира, че е станало педал! Това е само самосъхранение и протест срещу ненаказаното насилие в училищата. Така Азис стана богат и известен. Но защо трябва да отглеждате милиони като Азис? Защо не си упражнявате правата и не преследвате онези, които нараняват децата ви. Има си ред и последствия.

Ако е разбрал, че единственат цел в живота е да се умре, е решил по прекия път. В крайна сметка защо да се мъчиш 65 г за да видиш накрая, че всичко което си постигнал нито е вечно нито има смисъл след като умреш? А това е сигурно!

По принцип си прав ама даването на азис за пример е грешно като го даваш него за пример насаждаш мнението че това се случва само в България. А това не е вярно. Сър Елтън Джон може да е Сър ама е гей. И мисля че неговата позиция е много по зависима и известна от някакъв фолк певец.

Сега всички деца от град Русе трябва да бъдат изведени от семействата си защото най-вероятно причианата ще да е някъде там.Днес е модерно да се обвиняват най-вече родителите.

Особено като се добави и един външен коктейл от хормонално пилешко, мононатриев глутамат, енергийни напитки с лека ученическа дрога за пафкане, хроничен дефицит на витамин Д и В.

Колкото и гадно да звучи, и аз стигам до тоя извод вече. Макар че неговата причина едва ли е била точно тази. По тази логика няма смисъл и да раждаме деца. Цялото съществуване излиза напълно безсмислено и дори жестоко, защото винаги завършва по гаден начин. Няма хепи енд.

Изпускаме най-важното в държавата - децата.

че това е труден език и не е за всеки балканджия! Тук все "владеят" нещо, но накрая се оказва, че една крушка не могат да сменят или дума да обелят или преведат. А относно констатациите на "Мхм", не е така - първо си го отнася класната, и първо - точно от кривомислещи, нагли, истерични и амбициозни родители! Затова им пишат само петици и шестици, да им се махнат от главата и да не си съкращават повече живота. Знаят, че с такава диплома на Запад и метач няма да те вземат. Но нека си представим, че реципрочно учителките вземат, че тръгнат по местоработите на родителските телеса и започнат да се държат така нагло и да искат сметка и плюят по тях....Не можело, а? Айде бе! Скоро ще го видите, щом нямат пари за съд и защита.

При толкова " загрижени" НПО-та за какво изпускане говориш ? Ами то не остана училище където да не се говори за насилието, за домашното насилие, за новите идеи за човека и отношенията между половете.Ден на розовата фланелка, всякакви изгъзени теми и темички, а ти за изпускане говориш.

Ми ти като си разбрал кво чакаш ?

Ами аз не споменах случайно родителите.За всяко нещо в момента се обвиняват родителите.Ето и ти го правишРодителите са виновни и за кризата е Перник ти не знаеш ли ? Ако бяха ограничавали децата си да пият по-малко вода и да се къпят колкото може по-рядко сега щеше да има вода за целия китайски народ.

Айде не политизирай! Това е тежко събитие и за момчето и за родителите и приятелите му. По-добре върви да се биеш у фейсо на норвежкия фронт - очакват се руски подкрепления!

Ах вие нихилисти. Недейте така..Съвсем ще депресирате всички.

Ако има някой, който политизира това си ти.Къде видя да се говори за Норвегия ? Защо намесваш Русия ? Ти си този, който намесва политическото разделение на Европа и нените блага и на лошата Русия.

Тормозът в българските училища спрямо по-възпитаните деца е чудовищен. Сигурно ще кажете, че винаги е имало насилници в училище, но в днешно време децата стигат до крайности, защото усещат, че не подлеждат на наказание. Горкото дете, явно е било с по-крехка психика и не е имало с кой да сподели.

Ами нали им сложиха психолози по училищата ? Защо да няма ?

Какво е това неравноправно третиране на хората? Как е възможно да се разрешвата коментари за трагично загинали българи, а за някой да се разрешава - напр. проф. сендов, Мина Божкова и др. Премахнете възможността за коментари към вяса трагична новина!!!!!!!!!!!

А ти къде видя/прочете, че ще извеждат деца от семействата им, освен в собствените си политически полюции? Ясен и отчетлив си, като рибна консерва.

Малките, селски мутрички от великия град Руси са го пукнали от гавра. Жалко за детето :(

Ти наистина си полиран политически ангажиран мозък.Казвам го иронично защото след всеки подобен случай първо се започват с обвиненията към родителите.Започват се с въпросите от рода на : ама как не са разбрали, че има проблем, ама той е нямало на кой да сподели, горкото дете кой знае в какви отношения е било с родителите за да стигне дотам, дали не е бито много като малко, страх ли е имало.На теб пич не са ли ти познати подобни сценарии?

И в Ню Йорк, и в Лос Анджелис, и в Лондон, и в Токио, и в Париж стават самоубийства и Русе НЕ ПРАВИ изключение от това !!! Стига с този безкраен хейт, че Русе е виновен за всичкото зло на този свят !!!!

последно - падна или се хвърли момчето?

Ами така става, като бързат да пишат необмислено … След като приключи следствието ще може да се каже, дотогава е "паднал" ….

Имате си министър на билата. Не се жалвай. Тоя толуп с тая торба прослави Русе по цял свят. Стоичков с неговия футбол му диша прахта.

Разни сополанковци веднага започнаха да генерализират причините, да правят изводи, да обвиняват семейството, обществото и най вече градът - Русе(?!), за тази човешка трагедия. И най вече без да са запознати с детайлите. Само ще кажа, че момчето е имало и предишни опити за самоубийство, което говори за ..... "психични смущения"

Не "прославил" Русе комплексарино, а е "прославил" България, защото НЕ Е министър на Русе, а е министър на България … Ама трябва и мозък , а не само комплекси и хейт

Щерев, само ти ли още не разбра, че това с торбичката беше фотошоп?

Стига с пропаганда на " родителска незагриженост", и ако имаше " частно НПО за социални услуги финансирано с огромни суми от държавата" това нямаше да се случи. В училището след всичките наложени и финансирани от държавата реформи на " частни НПО методологии" има психолог, има учители и т.н. Проблема на тези " частни НПО методологии финансирани от държавата" е, че учениците са функционално неграмотни, липсват им ценности, което е следствие на реформите и объркването на образованието, психиката на подрастващите с постоянните реформи диктувани от " загрижени частни НПО доставчици на всекакви услуги в МОН". Същото е в здравеопазването и икономиката. Колапс. Над 3 млн. българи са напуснали държавата по " икономически причини, след 20 години налагани закони и реформи от депутати и министри, в интерес на " частните търговци, услуги и приватизации".

Майка си ли търси на покрива, а? НЯМА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО ДА РЕШИШ ДА ТУРИШ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ!!! ТВА ДА Е ЯСНО!

верно си тра-ла-ла

защо тук при такава лична трагедия има коментари ,а под съобщението за смърта на дъщерята на на божков няма?

Чета ДЕСЕТОКЛАСНИКА Е ПОЧИНАЛ ОТ НАРАНЯВАНИЯТА СИ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕТО към болницата. Какъв е този транспорт до болницата, която е на 200 метра от английската в Русе -от хирургията на тази болница! (вероятно е от писателският талант на журналиста) Но друго събуди в мен спомените: Още като видях снимката в съзнанието ми беше РУСЕ. Английската по онова време беше пълен пансион! Там си 30 дни по двадесет и четири часа. първи етаж със защитни решетки -нито да излезеш нито да влезеш. За нещо казано на български език не можеше в неделя да си отидеш до в къщи, нищо че си точно насреща във високият блок на Алеи Възраждане. Безпощаден режим! Преподаватели или англичани, или специализирали в Англия. И при този безпощаден режим не се чу някой да е паднал от покрива или от прозореца. Нещ паск се върти около първите седем години в коиито думите : НЕ! НЕ МОЖЕ! НЯМА! в семейството не са били на почит пред ИСКАМ! и тропане с краче. Жалко за момчето!

Я къш да си гледаш работата! Ти ше ми обясняваш на мене...

Да разкрият кой го е бутнал през прозареца!!!! Кой току така от Английска гимназия ще скача сам?!?

Българска работа.

И по тази логика, момченцето е приключило пътя с ... щото Мери -Джейн от 9А му е казала Сори! Не бутам! Джони от 11Б ме кефи. Казала му НЕ, ба си кифлата, коя е тя да каже НЕ! Ей сега ще и стъжня живота.... Следва полет на мечтата

Нали постоянно образованието и училищата се реформират от " частни НПО методологии и стратегии" финансирани от държавата, като държавата само финансира, а " частните НПО усвояват огромни средства и уж са загрижените за гражданите". Министри, депутати- голяма част минали през частни НПО-та, или сътрудничещи с частни НПО или частни интереси, постоянно гласуват или променят закони, реформи в интерес на " частни търговци, услуги и частни НПО" за по добро образование, здравеоопазване, ефективна икономика, социални услуги. А реално образованието е в колапс- функционално неграмотни подрастващи, без морални ценности, след реформи за " образователни стратегии на частни НПО и техни експерти, или задължително минали на обучение при тях". В здравеопазването е същия колапс и източване на НЗОК с клинични пътеки- след реформи по налагане на гражданите на " частни търговци и услуги"- ниско качество и плащане или доплащане на ръка в болницата, иначе няма медицинска грижа. В икономиката е същото, закони и реформи в интерес на " частни търговци, интереси и приватизации"- над 3 млн. българи бяха изгонени в чужбината от държавата- министри, депутати. Безработицата е ниска- не защото има заетост, а защото 3 млн. българи бяха поставени в икономически риск и изгонени да се препитават в чужбина. В социалната сфера готвят подобен закон за огромно финансиране на " частни НПО доставчици на услуги" и широки правомощия по отнемане на деца от родители по неясни правни критерии. Щото министри, депутти имат финансов ресурс, като държавни служители да се справят, но не го правят в интерес на " частните НПО". Пресъхналия язовир в Перник е поредното доказателство за отказа на държавата в лицето на министри, депутати да решават проблеми на обществото, а гласуват закони, правилници, реформи единствено в интерес на малобройна група " частни търговци и частни доставчици".

Да, съгласна съм, защо? Не само откровените зловредници трябва да бъдат гузни, тези, които повтаряха години наред клеветите, без да знаят каква е истината, също са виновни. Светла им памет - и на Божков, и на Мина!

Светла му памет и на момчето, каквато и да е причината за трагедията!

Е да няма да го носят на гръб до болницата бе??? Като по военните филми ли си го представяш, където войникът нарамва ранения си другар?

правил предишни опити....Е, този се е оказал успешен....!

И колко удобно министри, депутати, частни бизнесмени, медии, частни НПО прехвърля негативите на родителите, гражданите- били некадърни работници, незагрижени за децата си, нетолерантни, невъзпитани, неграмотни здравно. При условие, че на малкото останали да живеят в България е трудно да се справят в държава, която не работи, заради министри и депутати.- защото държавата- министри, депутати не решават обществени, социални, икономически проблеми, а ги създават в интерес на " частните търговци и частните НПО", които се стремят да поглъщат държавния бюджет, европрограми, а държавата и гражданите са в колапс- ниски заплати, растящи постоянно данъци, екотакси, цени и т.н.

ooo BOJE.... GORKOTO DETE

Последното ви изречение на писанието само доказва как предварително всичко е решено и виновник няма да се търси а за проблемите предизвикали всичко това няма и да се говори...Да почива в мир детето и съболезнования на близките.

Не е бил преместен след 7 клас, а е кандидатствал и е приет! От едно от слабите училища в Русе влиза в най - трудното като "гърч" върху децата! Въпросите, които напират, са много! Как се изкарват матурите? Реални ли са знанията и оценките, които се изкарват? Има ли помощ на самите матури? В тази АГ много от учениците, влезли от по - либерални училища, изпадат в стрес! Изискванията са много, а оценките се занижават! Особено в 8 и 9 клас! Трябва цялостна промяна в концепцията за средно образование! Материал, оценки, кандидатстване, начин на преподаване! Съболезнования на родителите и дано истината излезе наяве!

Lk

И какво като е на 200 м. от болницата, той може и да почине и минути след качване в линейката.

SirBob

Съвсем точен анализ, за съжаление. Остава големият въпрос дали и кога нещо може да се промени в мутренско-олигархичния модел на управление на България.