15-годишно момче загина в Английската гимназия в Русе

Работи се по различни версии, като най-вероятната е самоубийство, но не се изключва и нещастен инцидент

Обратно в новината

Коментари - 15-годишно момче загина в Английската гимназия в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хипереактивно е още непозната както на доктори, така и на родители, но за съжаление е факт, дължи се на мозъчно увреждане - енцефалопатия, това в по-късна възраст са психопатите с различни проблеми в поведението. За тези деца трябват специализирани педагози, каквито СУ София обучава. Много е опростено да се обвиняват само възпитателите- родители или други. Повечето родители не харесват тази диагноза и се чудят кого да обвиняват вместо да търсят специализирана помощ.

Може би не е точно по темата, но е много тъжно че има деление на елитни и други училища. Образованието трябва да дава равна основа и потенциал за всички. Това, че си решил да учиш математика или език не прави училището по-елитно да речем от някой който учи за готвач. Има си дисциплини, интереси, различни професии и всеки си следва пътя. Някой майка само като каже - то моето учи в елитна гимназия, сякаш вдига табелата - САМО ЗА БЕЛИ После обаче след завършването идва реалността и се вижда колко са елитни децата им. Е, разбира се тате ще бутне едно рамо, ще набута отрочето на безотговорна помпозна позиция, и пак ще симулираме елит.

Доста от коментарите на написано от Чилева си губят смисъла. Напоследък драгата писателка се научи да чете коментарите към дописката си. Следва обновяване на текста и тези коментари вече стават БЕЗМИСЛЕНИ! Увиснали във въздуха. Около 10 50 чета дописката постната около 40 минути по -рано в директен текст тя пише: " ДЕСЕТОКЛАСНИКА Е ПОЧИНАЛ ОТ НАРАНЯВАНИЯТА СИ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕТО!!!!!! КЪМ БОЛНИЦАТА!...." Следва мой коментарсвързан с ТРАНСПОРТИРАНЕТО и болницата която е на 200 метра от гимназията. В скоби съм вметнал за писателският талант на журналиста. След 11:30 часа наскачат хейтъри, които ме питат на гръб ли да го носят момчето и друг дето казва какво като е -може и минути след качването. Да бе драги, LLL може да е починал още по падането, но не отнараняванията при транспортирането. Следващите след тебе вече слагат минуси, да ми говорят на БЕ. А би следвало такива коментари да не получат гласност, защото няма как да поясниш къде е заровено кучето. Следете дописките на този журналист и ако в първият час прочетете написаното след два три часа ще търсите възловият момен безрезултатно

Важното е да има постоянно реформи. А, че от тях се получава функциоална неграмотност на учениците, бъдещи журналисти примерно, ще направим нови реформи споко срещу солидно държавно финансиране- това е " стратегията и методиката на частните НПО доставчици на " образувателни" услуги в МОН", финансирани щедро от държавата, с парите на родителите, които се надяват децата им да получат образование в училище.

първолаче е хиперактивно и това е също и резултат от многото ваксини, освен от майката новобогаташка, но не се е сетила да го прати в частно училище и май не й се дават пари, и после то да влезе в българската политика - простовато, арогантно, агресивно. Много такива деца вместо да учат в специализирани училища, ги набутват в обикновените и това е пълен кошмар както за учителите, така и за другите деца. В САЩ родителите трябва да плащат на психолог, който да е постоянно с детето в училище. Тук взимат само една част от този модел на обучение на деца със специфични потребности.

Да Ви кажа, достатъчни наблюдения имам и ми се струва, че няма нищо хиперактивно в поведението му. Просто е мега невъзпитано. Дете, на което никога нищо не е отказвано и всичко му е било позволявано. Наистина си има деца, които са брутално невъзпитани.

В Английската не е лесно. Щом е бил във Васил Левски явно не е на това ниво и не е бил приет след 7ми клас. Но има родители с амбиции и връзки...

Да вярно е. Аз съм завършил Английската гимназия в Русе. На такива ученици, които не са приети след 7ми клас, но използват вратичка да се яват на приравнителен само по Английски език им викахме парашутисти. Тази практика трябва да се спре явно тези ученици не са на нивото на редовно приетите. Родителите ги бутат от снобизъм и болни амбиции. Надавям се този случаи да осветли тези практики.

Ако родителите пък не го бяха насочили натам и не успее да вземе добро образование пак тях ще обвините.В момента е мода за всяко нещо да се стреля по родителите.Внесете предложение от корема на майката направо да се дават децата на приемните родители, които винаги знаят кое, как и кога да направят.

Упрекът не е толкова към родителите, отколкото до АЕГ че допуска вратички за влизане в гимназията на ученици, които не са приети на редовните изпити. Също ако тази практика продължава, то на тези ученици трябва да им се окаже помощ за адаптиране от учителите и съучениците им.

...и добре де, Дирянники ! - мигар с това ваше Бясно триене - Би могло да се скрие Факта че у Нас - Се Убиват Хора от Ясно#Кой ?!

Горкото дете....Бог да го прости ! Какво е станало само той си знае. Не хвърляйте вината върху родителите, тяхната мъка ще е вечна. Спомням си, като влязох в Езикова гимназия - 8ми клас, нови учители, нова среда, съученици с повечко самочувствие... учителите занижават оценките, защото така е в Английските паралелки..... Не винаги доброто образование гаранция за добър живот..., не че трябва да отглеждаш неграмотник, но и да е отличник в "елитно " училище не винаги е най-доброто, казвам го от собствен опит.......

Връзката ?

"засега се смята, че е бил сам в класната стая, тъй като там са намерени вещите му" - надявам се това да е прозрение на екипът на дир-а, а не на полицията.

Опипват. ..и сондират. ...та Да турнат “писти” на Ясно#Кой Техен сайбия.

Няма дисциплина в училище учителите не правят нищо навремето учителите бяха тия които възпитаваха децата родните ли те нямат време а и те не са психолози

Учителите са с напълно вързани ръце. Законово вързани. Не могат да се карат. Не могат да дърпат уши. Не могат да наказват до стената. Не могат да гонят от час, защото, ако в това време детето се претрепе от някъде, те ше носят отговорност. Веднага привеждам пример: детето ми е в първи клас. Имат едно момченце, което е мега невъзпитано, направо си е малолетно простаче, че и агресивно. Освен, че бие другите деца, при това много настървени, рита учителката. Скача й върху стъпалата. Крещи й в лицето "Ти не си най-важната". Даже й строши очилата преди Нова година. За какво говорим? Майката на въпросното келеме беше кандидат-кметица на район Оборище, София. Като й звънна майка на потърпевшо дете да се оплаче от сина й, оная рече "Моето дете така не се държи. Повече не желая да слушам тези неща". И това в първи клас. Представете си, например, в десети. Започвам твърдо да вярвам, че навремето ТВУ-тата си бяха едно правилно място.

Връзката ?

Връзката ли? Мислех, че е очевидна, но щом се налага, ще поясна изрично: В горното мнение пише, че навремето учителите били възпитавали. Който помни онези времена, помни и как възпитаваха учителите. Сега онези прийоми са им тотално забранени поради заплаха от уволнение. Отделно, някога, ако учител се оплачеше от теб на родителите ти, вкъщи те правеха див и щастлив. Сега родителите са изнежени, кривят усти и разправят "Тая па ше ми каже, че детето не слушало. Ми да се оправя там, нейна работа е". Не, скъпи родителници на златни яйца, работа на РОДИТЕЛИТЕ е да си възпитават децата. Не случайно се казва "липсват му първите 7 години". Т.е. годините, когато детето още НЕ ходи на училище, а родителите му полагат моралните устои на възпитанието. Надявам се, сега е вече ясно, да?

Да разбира се, МояМилост ! - но В Този случай - ОтдеНакъде отивате Натам ?

чителят по математика или друг предмет също не е психолог, назначен е да преподава математика, а не да ти възпитава детето. Никой не може да замести ролята на родителя във възпитанието, това да не ти е комунизма!? Не се оправдавай с учителите и липса на време за своята безотговорност към детето си.

Става въпрос за нещо Преди учебни часове...

Навремето що сме се катерили по ЕПК-тата до последните етажи и обратно на ФАСАДАТА,що бягане по покриви и строежи....Сега като се замисля и изтръпвам....Нямаше селфи,нямаше телефони и показност във нета......Горкото момче.

Lk

Нищо общо няма селфито и нета в случая.

А ти от къде знаеш? Ако някой го е снимал от долу, а после е драснал, защото е "мамино" синче, а следователно страхливец и кариерист???

Lk

Повярвай ми, знам !

Естествен подбор го е кръстил един чичко през 1859 година

няма камери в класната стая, пак ли е икономисан бюджет

GDPR бе брат

Като знам ние какви идиотии сме правили.. минаване от една стая в друга през прозорците на 4-тия етаж, катерене по фасадата.. Как ни се е разминало - още се чудя на тъпотията си. Но не всеки има този късмет.

е присъща на младите хора, затова са измислени мерките за безопасност в училище

мамкаму, мамкаму , мамкаму и на живота ..........

Бог да го прости детето. Съболезнования на родителите. Деца, не причинявайте това на родителите си. Това е най-голямата мъка.

Lk

Детето е било с много лабилна психика, предната седмица е изпадало в нервна криза, защото не се е справяло с контролните. Дошло е в АЕГ тази година, прехвърлено от друго училище, което не е елитно, имам в предвид с голямо натоварване. Не зная защо са решили ,предполагам родителите да го прехвърлят в АЕГ, където натоварването е доста по-голямо.

Не хвърляйте макар и косвена вина върху родителите. Редно е да замълчим.

Lk

Аз просто казвам, това което знам от преди малко от дете, което е му е съученик в АЕГ. Никого не обвинявам. Били са в стаята, когато е станало, казал е че ще се хвърли, но никой не е повярвал, че ще го направи и не са могли да реагират навреме децата.

АЕГ се води елитно, но в него няма всъщност нищо елитно. Нито математиката е нещо различна от тази, която се учи другаде, нито БЕЛ, нито история, география или биология. Просто се изучава английски, който е най-лесният западен език (поради липсата на падежи и на род на съществителните, а оттам и на съгласуване на прилагателните). Ако някой се чувства натоварен там значи просто го мързи да учи или е тъп.

Явно нивото е паднало още повече в последно време. На този елементарния материал да се чувстваш натоварен... Леле мале. Казвам ви го като човек завършил английската с 5,50 без да си давам зор.

Айде стига, лабилна психика от домашни. Това е несериозно. Имало е някави други проблеми. Вероятно здравословни . Депресия или нещо подобно....

Lk

Не съм казала, че е с такава психика от домашни и учене, сигурно е от друго , но натоварването при това положение е било голямо за него.

Не е бил преместен след 7 клас, а е кандидатствал и е приет! От едно от слабите училища в Русе влиза в най - трудното като "гърч" върху децата! Въпросите, които напират, са много! Как се изкарват матурите? Реални ли са знанията и оценките, които се изкарват? Има ли помощ на самите матури? В тази АГ много от учениците, влезли от по - либерални училища, изпадат в стрес! Изискванията са много, а оценките се занижават! Особено в 8 и 9 клас! Трябва цялостна промяна в концепцията за средно образование! Материал, оценки, кандидатстване, начин на преподаване! Съболезнования на родителите и дано истината излезе наяве!

Lk

Не е вярно.

Lk

Тази година, т. е в 9 клас е дошъл, не е кандидаствал

Diana Ruseva

Да, това после го проумях! Понеже едното ми дете завърши миналата година това училище, и знам колко трудно му беше точно в 9 и 10 клас, просто се шашнах и ме побиха тръпки! Дори е съм прочела правилно! Да, и явно е било преместено момчето! Още едно потвърждение, че амбициите не винаги трябва да са на първо място! Но стоя зад всичко, което съм написала.

'По-либерални' като израз да се каже 'по-слаби'. Освен в АГ и МГ, на другите места в Русе образованието е порно (с някои малки зиключения!)

Diana Ruseva

Да не изключваме Европейските и Немската, но силните паралелки, т.е. където се влиза с бал за АГ и МГ.

Глупости. Били ли сте скоро в елитна гимназия? Децата ги глезят и ги молят да учат, за да не падне бройката на гимназията. Съвременните деца са всичко друго, освен изтормозени от образованието.

Diana Ruseva

Не съм съгласна! Моите деца учат, и двете!

Последното ви изречение на писанието само доказва как предварително всичко е решено и виновник няма да се търси а за проблемите предизвикали всичко това няма и да се говори...Да почива в мир детето и съболезнования на близките.

ooo BOJE.... GORKOTO DETE

правил предишни опити....Е, този се е оказал успешен....!

Нали постоянно образованието и училищата се реформират от " частни НПО методологии и стратегии" финансирани от държавата, като държавата само финансира, а " частните НПО усвояват огромни средства и уж са загрижените за гражданите". Министри, депутати- голяма част минали през частни НПО-та, или сътрудничещи с частни НПО или частни интереси, постоянно гласуват или променят закони, реформи в интерес на " частни търговци, услуги и частни НПО" за по добро образование, здравеоопазване, ефективна икономика, социални услуги. А реално образованието е в колапс- функционално неграмотни подрастващи, без морални ценности, след реформи за " образователни стратегии на частни НПО и техни експерти, или задължително минали на обучение при тях". В здравеопазването е същия колапс и източване на НЗОК с клинични пътеки- след реформи по налагане на гражданите на " частни търговци и услуги"- ниско качество и плащане или доплащане на ръка в болницата, иначе няма медицинска грижа. В икономиката е същото, закони и реформи в интерес на " частни търговци, интереси и приватизации"- над 3 млн. българи бяха изгонени в чужбината от държавата- министри, депутати. Безработицата е ниска- не защото има заетост, а защото 3 млн. българи бяха поставени в икономически риск и изгонени да се препитават в чужбина. В социалната сфера готвят подобен закон за огромно финансиране на " частни НПО доставчици на услуги" и широки правомощия по отнемане на деца от родители по неясни правни критерии. Щото министри, депутти имат финансов ресурс, като държавни служители да се справят, но не го правят в интерес на " частните НПО". Пресъхналия язовир в Перник е поредното доказателство за отказа на държавата в лицето на министри, депутати да решават проблеми на обществото, а гласуват закони, правилници, реформи единствено в интерес на малобройна група " частни търговци и частни доставчици".

И колко удобно министри, депутати, частни бизнесмени, медии, частни НПО прехвърля негативите на родителите, гражданите- били некадърни работници, незагрижени за децата си, нетолерантни, невъзпитани, неграмотни здравно. При условие, че на малкото останали да живеят в България е трудно да се справят в държава, която не работи, заради министри и депутати.- защото държавата- министри, депутати не решават обществени, социални, икономически проблеми, а ги създават в интерес на " частните търговци и частните НПО", които се стремят да поглъщат държавния бюджет, европрограми, а държавата и гражданите са в колапс- ниски заплати, растящи постоянно данъци, екотакси, цени и т.н.

SirBob

Съвсем точен анализ, за съжаление. Остава големият въпрос дали и кога нещо може да се промени в мутренско-олигархичния модел на управление на България.

Евала на хората, които възпитават, полагат грижи за децата си, за близките си, за приятелите си- въпреки усилията на държавата- министри, депутати и " Частните им" авери да разсипят държавата и хората. Има видов ден- не е нито протести, революции, нито съд. Просто ще се изядат помежду си- министри, депутати, бизнесмени, НПО-та.

Българска работа.

Да разкрият кой го е бутнал през прозареца!!!! Кой току така от Английска гимназия ще скача сам?!?

Чета ДЕСЕТОКЛАСНИКА Е ПОЧИНАЛ ОТ НАРАНЯВАНИЯТА СИ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕТО към болницата. Какъв е този транспорт до болницата, която е на 200 метра от английската в Русе -от хирургията на тази болница! (вероятно е от писателският талант на журналиста) Но друго събуди в мен спомените: Още като видях снимката в съзнанието ми беше РУСЕ. Английската по онова време беше пълен пансион! Там си 30 дни по двадесет и четири часа. първи етаж със защитни решетки -нито да излезеш нито да влезеш. За нещо казано на български език не можеше в неделя да си отидеш до в къщи, нищо че си точно насреща във високият блок на Алеи Възраждане. Безпощаден режим! Преподаватели или англичани, или специализирали в Англия. И при този безпощаден режим не се чу някой да е паднал от покрива или от прозореца. Нещ паск се върти около първите седем години в коиито думите : НЕ! НЕ МОЖЕ! НЯМА! в семейството не са били на почит пред ИСКАМ! и тропане с краче. Жалко за момчето!

Е да няма да го носят на гръб до болницата бе??? Като по военните филми ли си го представяш, където войникът нарамва ранения си другар?

Хайде прочети пак изречението бе глупако! Костадинов по -долу го е обяснил в прав текст и пак сте бълнали минуси. Какво ви е образованието, след като не можете да проумеете написаното; що се сърдите че ГЕРБ таковата, пък Каракачанката оноковата.

Хайде прочети пак изречението бе глупако! Костадинов по -долу го е обяснил в прав текст и пак сте бълнали минуси. Какво ви е образованието, след като не можете да проумеете написаното; що се сърдите че ГЕРБ таковата, пък Каракачанката оноковата. И БЕ ще казваш на тъпите си родители, щото ти се губят не първите седем -а пъти по седем

Lk

И какво като е на 200 м. от болницата, той може и да почине и минути след качване в линейката.

Прочети добре репликата на Костадинов: не е починал от скока/падането а ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ НАРЯАНЯВАНИЯ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕТО! ПРОЧЕТИ ГО И В ДОПИСКАТА

Авторите ясно са го казали - получил е наранявания при транспотирането и от тях е починал.

Lk

От това, което ми каза негов съученик... не е починал на път за болницата. Но.... каквато е официалната версия...това и ще се твърди. Да почива в мир!

защо тук при такава лична трагедия има коментари ,а под съобщението за смърта на дъщерята на на божков няма?

Да, съгласна съм, защо? Не само откровените зловредници трябва да бъдат гузни, тези, които повтаряха години наред клеветите, без да знаят каква е истината, също са виновни. Светла им памет - и на Божков, и на Мина!

Светла му памет и на момчето, каквато и да е причината за трагедията!

Майка си ли търси на покрива, а? НЯМА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО ДА РЕШИШ ДА ТУРИШ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ!!! ТВА ДА Е ЯСНО!

верно си тра-ла-ла

Я къш да си гледаш работата! Ти ше ми обясняваш на мене...

Разни сополанковци веднага започнаха да генерализират причините, да правят изводи, да обвиняват семейството, обществото и най вече градът - Русе(?!), за тази човешка трагедия. И най вече без да са запознати с детайлите. Само ще кажа, че момчето е имало и предишни опити за самоубийство, което говори за ..... "психични смущения"

последно - падна или се хвърли момчето?

Ами така става, като бързат да пишат необмислено … След като приключи следствието ще може да се каже, дотогава е "паднал" ….

Lk

Хвърлил се е . казал е, че ще скочи малко преди да започне учебния час, но никой от съучениците не е повярвал и не са успели да реагират, когато е скочил

Малките, селски мутрички от великия град Руси са го пукнали от гавра. Жалко за детето :(

И в Ню Йорк, и в Лос Анджелис, и в Лондон, и в Токио, и в Париж стават самоубийства и Русе НЕ ПРАВИ изключение от това !!! Стига с този безкраен хейт, че Русе е виновен за всичкото зло на този свят !!!!

Имате си министър на билата. Не се жалвай. Тоя толуп с тая торба прослави Русе по цял свят. Стоичков с неговия футбол му диша прахта.

Не "прославил" Русе комплексарино, а е "прославил" България, защото НЕ Е министър на Русе, а е министър на България … Ама трябва и мозък , а не само комплекси и хейт

Щерев, само ти ли още не разбра, че това с торбичката беше фотошоп?

Какво е това неравноправно третиране на хората? Как е възможно да се разрешвата коментари за трагично загинали българи, а за някой да се разрешава - напр. проф. сендов, Мина Божкова и др. Премахнете възможността за коментари към вяса трагична новина!!!!!!!!!!!

Тормозът в българските училища спрямо по-възпитаните деца е чудовищен. Сигурно ще кажете, че винаги е имало насилници в училище, но в днешно време децата стигат до крайности, защото усещат, че не подлеждат на наказание. Горкото дете, явно е било с по-крехка психика и не е имало с кой да сподели.

Ами нали им сложиха психолози по училищата ? Защо да няма ?

Стига с пропаганда на " родителска незагриженост", и ако имаше " частно НПО за социални услуги финансирано с огромни суми от държавата" това нямаше да се случи. В училището след всичките наложени и финансирани от държавата реформи на " частни НПО методологии" има психолог, има учители и т.н. Проблема на тези " частни НПО методологии финансирани от държавата" е, че учениците са функционално неграмотни, липсват им ценности, което е следствие на реформите и объркването на образованието, психиката на подрастващите с постоянните реформи диктувани от " загрижени частни НПО доставчици на всекакви услуги в МОН". Същото е в здравеопазването и икономиката. Колапс. Над 3 млн. българи са напуснали държавата по " икономически причини, след 20 години налагани закони и реформи от депутати и министри, в интерес на " частните търговци, услуги и приватизации".

че това е труден език и не е за всеки балканджия! Тук все "владеят" нещо, но накрая се оказва, че една крушка не могат да сменят или дума да обелят или преведат. А относно констатациите на "Мхм", не е така - първо си го отнася класната, и първо - точно от кривомислещи, нагли, истерични и амбициозни родители! Затова им пишат само петици и шестици, да им се махнат от главата и да не си съкращават повече живота. Знаят, че с такава диплома на Запад и метач няма да те вземат. Но нека си представим, че реципрочно учителките вземат, че тръгнат по местоработите на родителските телеса и започнат да се държат така нагло и да искат сметка и плюят по тях....Не можело, а? Айде бе! Скоро ще го видите, щом нямат пари за съд и защита.

Ами аз не споменах случайно родителите.За всяко нещо в момента се обвиняват родителите.Ето и ти го правишРодителите са виновни и за кризата е Перник ти не знаеш ли ? Ако бяха ограничавали децата си да пият по-малко вода и да се къпят колкото може по-рядко сега щеше да има вода за целия китайски народ.

Изпускаме най-важното в държавата - децата.

При толкова " загрижени" НПО-та за какво изпускане говориш ? Ами то не остана училище където да не се говори за насилието, за домашното насилие, за новите идеи за човека и отношенията между половете.Ден на розовата фланелка, всякакви изгъзени теми и темички, а ти за изпускане говориш.

Сега всички деца от град Русе трябва да бъдат изведени от семействата си защото най-вероятно причианата ще да е някъде там.Днес е модерно да се обвиняват най-вече родителите.

Айде не политизирай! Това е тежко събитие и за момчето и за родителите и приятелите му. По-добре върви да се биеш у фейсо на норвежкия фронт - очакват се руски подкрепления!

Ако има някой, който политизира това си ти.Къде видя да се говори за Норвегия ? Защо намесваш Русия ? Ти си този, който намесва политическото разделение на Европа и нените блага и на лошата Русия.

А ти къде видя/прочете, че ще извеждат деца от семействата им, освен в собствените си политически полюции? Ясен и отчетлив си, като рибна консерва.

Ти наистина си полиран политически ангажиран мозък.Казвам го иронично защото след всеки подобен случай първо се започват с обвиненията към родителите.Започват се с въпросите от рода на : ама как не са разбрали, че има проблем, ама той е нямало на кой да сподели, горкото дете кой знае в какви отношения е било с родителите за да стигне дотам, дали не е бито много като малко, страх ли е имало.На теб пич не са ли ти познати подобни сценарии?

Ако е разбрал, че единственат цел в живота е да се умре, е решил по прекия път. В крайна сметка защо да се мъчиш 65 г за да видиш накрая, че всичко което си постигнал нито е вечно нито има смисъл след като умреш? А това е сигурно!

Колкото и гадно да звучи, и аз стигам до тоя извод вече. Макар че неговата причина едва ли е била точно тази. По тази логика няма смисъл и да раждаме деца. Цялото съществуване излиза напълно безсмислено и дори жестоко, защото винаги завършва по гаден начин. Няма хепи енд.

TheAgnostic

Ах вие нихилисти. Недейте така..Съвсем ще депресирате всички.

Ми ти като си разбрал кво чакаш ?

Жевеете, за да продължи животът. Не вашият живот, а Животът. Просто е.

Мисля, че в балетното училище се възпитават по- силни характери отколкото в обикновените училища. Настоящата система е пълен фарс, в който мъжете стават чувствителни поетеси, а момичетата дръзки побойници. Самоубийствата при децата са последствие от потисканата действителност, но недопустимо последствие. Важна роля във всичко това е поощряваната политическа коректност на изнудване и унищожаване на нормалния бял хетеросексуален мъж за сметка на хомосексуалността и етническото многообразие. Не се чудете, ако детето ви декларира, че е станало педал! Това е само самосъхранение и протест срещу ненаказаното насилие в училищата. Така Азис стана богат и известен. Но защо трябва да отглеждате милиони като Азис? Защо не си упражнявате правата и не преследвате онези, които нараняват децата ви. Има си ред и последствия.

По принцип си прав ама даването на азис за пример е грешно като го даваш него за пример насаждаш мнението че това се случва само в България. А това не е вярно. Сър Елтън Джон може да е Сър ама е гей. И мисля че неговата позиция е много по зависима и известна от някакъв фолк певец.

Хормоните не прощават при по-лабилни психически подрастващи.

Особено като се добави и един външен коктейл от хормонално пилешко, мононатриев глутамат, енергийни напитки с лека ученическа дрога за пафкане, хроничен дефицит на витамин Д и В.

Какъв е единственият начин да се измъкнеш от тази дупка ако си безсилен?

Брендо, Черепа дрогата на ДС