15-годишният Даниал, намушкал връстник, обвинен и в килия

Прокуратурата ще поиска от съда да наложи най-тежката мярка за неотклонение на ученика

Обратно в новината

Коментари - 15-годишният Даниал, намушкал връстник, обвинен и в килия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

момчето е било засегнато жестоко, за това си е отмъстило и раненото момче не е цвете за мирисане

Амиии, според баща му, оня горе бил най-велик...така да е...

Това е потенциален убиец. Рано или късно ще убие някой. С тази намалена присъда вероятно ще е рано.

Защо криете лицето на този престъпник!!! Защитават се деца, това е убиец

Сега туй от фейса ще го практикува на живо там.....

А намушкания кой ще го обвини в тормоз над съученик. Кой знае от кога продължава това. И намушкалият и намушканият са рожби на народ, съвсем опростачил се и озверял.

В килията сам ли е настанен?

Това цигано - иранче в България друго бъдеще няма да има освен лежане по затворите и мародерства,когато е навън! Лошото е,че след като излезе от затвора покрай мародерствата може и да убие,както правят събратята му цигани,затова е по добре да не излиза или родителите на раненото момче да прибегнат до саморазправа...

Важно е човек да си направи изводи от случилото се.

Моя извод е,че джендърството и гейството в БГ няма да минат. Този младеж мушка с нож,защото му сложили лицето на тялото на гейпорно актор.

Дано го направят булка в затвора! Тогава ще разбере пука ли му или не...

Иранците не са цигани или араби , а персиици. Детето е много засегнато и този дето си го е търсил си го е намерил

Уж дете от смесен брак, а от ирански произход. Само единият родител ли определя произхода?

Ще ти го пуснат.

а момчето дето го е тормозело то невинно ли е

Не защитавам този младеж,постъпил е брутално тъпо,воден от емоции. Но този намушкания,който е издевателстал във Фейса как ще бъде наказан? Или всеки може да обижда,унижава и нищо няма да му се случи.

Странно мислене имаш! И ти ли си от тези иранци дето влизат по автобусите и колят мирни хора,защото просто в главата нямат нищо друго освен пясък...

Какво значи "от смесен брак с ирански произход" на български?

щото те не могат да си превеждат катаклизмите дето пишат

То със сигурност е клъцнато, с този ирански произход.

Ми и ние се чувстваме засегнати как нашите изядници,пардон избранници си правят експерименти над нас,но ме сме тръгнали с ножовете след тях.Пък кът се замисля и като тийнейджър съм се засягал от подхвърляния и подметки от разби познати и непознати авери, но не съм ги причаквал с ножове и брадви.Това си е до човека, ми що и той не направи колаж, утре ако някой не му направи път да мине и него ли да намушка,че го е засегнал или провокирал?

то си му е в кръвта,по чукарите в Иран така си решават споровете

Чакам те да дойдеш...

Виждал си ти чукар в Иран.

Към тези с минусите - не защитавам постъпката на този, той ще си получи заслуженото (надявам се). Но вие оправдавате ли тормоза от страна на ранения? Приемливо ли е за вас това поведение?

И какво от това ,че е персиец ,пак си е черен и налита на бой.....

И отговорност би трябвало да поемат родителите и на двете момчета. И това, което се е гаврило с честта на другото и на другото, което е решило, че с нож ще си отмъсти и защити честта. Едното е упражнявало психологиески тормоз, а другото е отвърнало с физически такъв. Би трябвало и педагози, учителите, училищните психолози, тренери, медиатори да полагат усилия да възпитават децата в ненасилие , равноправие и най-вече в уважение и респект към човешкия живот.

каквото - такова. Важното е че другия ако оцелее вече ще има едно на ум преди да се бъзика с друг човек явно още не е учил по физика че всяко действие има противодействие

Толкова са персийци, колкото и днешните "египтяни" имат общо с древните египтяни.

А Боко иска да докара за по 6000 евро парчето, още 60 хиляди такива убийци.

"обвинен и в килия" - би трябвало да са го смазали от бой в някое районно по такъв начин че вече да е в болница но пусти евроценности.

Дали е приемливо поведението ще кажем, когато се докаже, че е имало точно такова поведение.

Значи вие тарамбуките убивате всеки, който решите че ви обижда. Ами нали всеки който носи кръстче ви обижда, убивате ли го? Каже бе, главорез!

що бе иранците (всъщност ''персите'' както ги наричат галено руските тролове) са приятели на Путкин, какво против тях имаш ?!

Чупка бе, главорез.

Много зачестиха убийствата тези дни. Нещо пак изпускаме парата май...

А бе, главорез. Ами тогава, родителите на убитото момче да вземат да изколят родителите на убиеца, защото са обидени, това ли казваш?

ТОЗИ ПОЛУИРАНЕЦ НАГЛЕДНО ДЕМОНСТРИРА КУЛТУРАТА НА МИГЪРИТЕ КОИТО БОЧКО ИСКА ДА ДОКАРА. СЛЕД 10 ГОД. ЩЕ СЕ ВЗРИВИ С БОМБА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА

е българин по майка. А Иран не е в Близкия изток и Африка. Иранците може да са по-бели от теб. Иначе си прав - педалите трябва да ви колят. Друг избор на това момче не е останало след системния тормоз по интернет.

Питам се сега в затвора, дали няма да се осъществят реално хомосексуалните сцени...

Евразийски ценности !!! Иран - втората голяма любов на Путин , след Ердоган разбира се !

нИ е сигурно ...

ПЕТКООО ПЕТКООО ... КОЛКО ПЪТИ СИ БИЛ В ИРАН ???

Добра се е интегрирал, барабар с ножа!

Дайте да не бъркаме нещата. Не защитавам ранения. Може да е направил много простотии. Да си е заслужил дори боя. Намушкването категорично не е. Това, което лично мен ме притеснява, е че на улицата има 15 годишни лапета, дето още не могат да определят конкретно дали им се е@е или им се пикае, но разнасят армейски бойни ножове и не се притесняват да ги използват.

КАЗАХ КОИТО НЕ Е БИЛ В ИРАН И НЕ ПОЗНАВА НАРОДА ИМ ДА НЕ ГИ ОБИЖДА !!!

Неадекватен коментар. Явно толкова ти е капацитета. Къде прочете, че оправдавам по какъвто и да е начин постъпката на този с ножа? Но докато има толерантност към психическия тормоз... все ще се намират изроди, който сами да си решават "проблемите"... (и това е най-малкия проблем в случая) както и да е...

Марс е най-близо до Земята. а Слънце, Земя и Луна са на една линия...

Що бе, кефят се на аятоласи...

Баща българин и майка иранка или баща иранец и майка българка, ще да е...