15-годишен е нападателят, намушкал свещеник и богомолци в Сидни, откаран е в болница

Атаката породи гнева на вярващите и се стигна до сблъсъци със силите на реда, ранени са най-малко двама полицаи

Обратно в новината

Коментари - 15-годишен е нападателят, намушкал свещеник и богомолци в Сидни, откаран е в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Християнските литургии са обидна за мюсюлманите. Май ще трябва да ги забранят?

Да, трябва да забранят ислямистите - доживотен затвор и храна само СВИНСКА ПАЧА

в турция има четири действащи български православни църкви! на издръжка на турската държава! и турски християни се грижат за тях!

И никоя камбана не бие, дори клепало не е разрешено, да не разсърди резаците! Поповете им е забранено да ходят с религиозните си дрехи по улиците, по същата причина. Обаче никоя българска медия, с изключение на една кабелна телевизия, тези неща не ги казва, неудобни са, ще разсърдят ерталибан!

Кравасрка америка има изгода всички държави по света да са "болни" от ислям , от наркотици , от безпаричие .... това е както беше при коронавируса , пуснаха го , разболяха народа , тулупа оръси народа милиярди за ваксини и накрая сме на първо място в света по умрели! А народа седи и му се радва на тулупа и америка :))

прав си! хамериканците принудиха путин да построи най голямата джамия в европа в среде столицата на рассия- москва!

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Нараняванията на нападателя какви са? Да не са му отрязали пръстите?

Жълто черни мюсюлмани, всичките във Турция!!!

тъпи, трябва да напишеш в турция, а не във турция! бе ти да не си мюсюлманин бе???

Арабите и турците ВИНАГИ си остават Ислямски змии... Може да ги ПОЗНАЕШ по ИМЕНАТА- Осман , Али ,Мехмед, Халид, Фатме, Абу, Халил, Анифе.. Тия имена- означават- ВРАГ на България, БАШИБОЗУК... А ако е за пари, някой евреин може да каже че е станал нацист , ако му дадат пари..

Исляма уврежда мозъците необратимо, затова е време да се замислим как да се освободим от варварите у нас - мигрантите, кой откъде е, турците в Турция, циганите-мюсюлмани в Индия (има решение на индийското правителство от 2016 да ги приема от целия свят) и така. В противен случай - смърт.

преди да се изчисти света от ционистите, нищо няма да се случи, те са тези които натискат Европа да приема боклука на ислямския свят. Тези дето ни ги внасят в техните държави ги трепят с камъни

Ислямът е болест и трябва да бъде изкоренен. Китайците добре се справят. Как не видях един Християнин с експлозивна жилетка да вика "Христос е велик" и да се самовзриви?

Във никакакъв случай не е рязана карабина изповядваща най благата и миролюбива религия Ислям Ха дано Израел ги подпука с атомни бомби и ни оттърве от тая гадна сган веднъж и завинаги ?!

ако ги подпука и ние даваме фира. Ама на диванният ти дебел задник няма как да се обясни.

Фира аркадаш

Иран на изток граничи със смъртния си ЯДРЕН враг Пакистан а на Запад е на един х' й(хвърляй) от ЯДРЕНИЯ Израел. Моретата около Иран се кръстосват от ЯДРЕНИТЕ САМОЛЕТОНОСАЧИ на САЩ, Британия и Франция. Почвай да мислиш бързо!

Забравих Турция с проксито си Азербайджан. Ердоган винаги го е намазал с вазелин за Иран. За "ирански" Азербайджан. Турция е уж против Израел, но Азербайджан е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРИЯТЕЛ на Израел след САЩ и Великобритания.

учителю географ, подмий си гъза, щото явно си падаш по лайняна анадолска любов с такива учители, няма да прокопсаме

Ванечка, България е в НАТО с Турция, Израел, Британия, Франция, Румъния, США. През 1918г твой Товарищ Ленин дава мило и драго, даже жопа своя, само и само за да спаси Съветския Тероризъм в Русия: Ленин подписва пред Българи, Турция, Германия и Австро-Унгария КАПИТУЛАЦИЯТА на Русия чрез БРЕСТ-ЛИТОВСКИЯ ДОГОВОР. От тази КАПИТУЛАЦИЯ се ражда днешна Украйна. От 1878г до днес Турция е коректен съсед и никога не е заплашвала България. Дори през 1885г когато българската войска е на турската граница. Тогава не Турция а Русия НАПАДА България чрез проксито си Сърбия, блядь.