Коментари - 14% положителни резултати за COVID през изминалото денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 14%? Антиваксърите изглежда почва да им идва акъла в главата да се пазят да не хващат ковид. Браво на тях! 3 години по- късно, ала кво да напрайш.

" Най-лошото от Covid е приключило - но един на 30 души все още го има " - Службата за национална статистика изчислява, че 1,7 милиона души в Англия, или 3%, са били заразени с Covid през седмицата до 10 октомври, тъй като последната вълна изглежда се забавя към пика, Mail съобщава. " Случаите на варианти на COVID BQ.1, BQ.1.1 се удвояват в САЩ, докато Европа предупреждава за ръст" - Американските регулаторни органи оценяват, че BQ.1 и тясно свързаните с него BQ.1.1 представляват 16,6 % от вариантите на Covid в страната, което е почти двойно повече от миналата седмица, тъй като Европа очаква те да станат доминиращи след месец, съобщава Ройтерс. https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/covid-variants-bq1-bq-11-make-up-over-16-us-cases-2022-10-21/

На никой не му пука. Не разбирате ли, че постигате точно обратното с висчко това. Колкото повече се натиска Ковид да остане в живота ни, толкова повече съпротива ще има от хората. Накрая ще стане така, че ще се въведат отново мерки с маски и локдауни и някой - полиция или цивилен - ще направи забележка на някого и отговърт ще бъде незабавен удър с юмрук в мутрата. От всеки един от нас. Това ли искате?

"Маскарадът на яростта" - Ръсел Дейвид твърди, че маските са социална, психологическа, здравна и екологична катастрофа. https://russelldavidsmadworld.blogspot.com/2022/10/the-mask-o-meter-of-fury.html

Тая година значи правим протести и срещу маските на кукерите. Ясно!

Психопатите от Давос трябва да бъдат озаптени !!! Или ние-тях,или те-нас...

Не можеш да ги озаптиш. Няма да спрат. Можеш единствено да ги избиеш.

Статията бледнее пред този коментар. Но явно на медиите им е забранено да изнасят такава информация. Страничните ефекти само на физер, само докладваните в Европа са над милион! А знаете как на лекарите не им е разрешено да докладват такива и не го правят, въпреки оплакванията на пациентите. Знам лично такива случаи. Голяма част от тези странични ефекти са необратими и сериозни според статистиката. https://www.adrreports.eu/bg/search_subst.html# Отидете на "C" за "covid. За сппавка след първите 1000 случая на странични ефекти някои ваксини биват спирани. Може да се провери на сайта. А тези инжекции - до смърт.

Имах предвид първия коментар под статията.

Какво значи "бледнее"? Двата материала са на ралзични теми, човек. Темата за негативните ефекти на ваксините за момента е заметена. Може би искаш да кажеш, че липсва тази тема, а не че нещо си бледнеело пред нея.

Съгласен съм до някъде. Имам предвид генерално по съдържание информацията в масовите медии е безмислена или манипулативна в подкрепа само на една позиция. Съответно, няма поднасяне на пълни и подробни данни по една тема (говорим общо за ковид), която е с исторически размери. Всеки ден четем колко процента се оказали болни и колко били ваксинирани. Мисля, че хората трябва да са осведомени.

Явно мразят малките деца и младите им родители.

Мижав интерес :-)

Спадът на седмична база е 17% (4352 случая за последните 7 дни и 5270 за предходните 7)...

Какво забелязах през последните 3-4 седмици? Имах наблюдения върху външните симптоми на повече от 1000 души. Поне 70% от тях имаха симптоматика - хрема, дрезгав глас, температура... Тези симптоми отминаваха при всичко случаи за няколко дни - от 2 до 5. Нямаше нито едно усложнение, което да доведе до болнично лечение (и слава Богу!). Въпросът е - какво щеше да стане ако бяхме тествал ивсичките тези хора със симптоми за ковид?? Ами шяхме да ги затворим в изолация и да нанесем на държавата загуби за милиарди. Сега стана по-добре. И ако искате да продължава по-добре, не ровете в тази кална локва ами правете нещо други, което наистина да е полезно за обществото.

Не ни интересува! Не разбрахте ли! Всеки ден едно и също! Заврете си сводката там където слънце не огрява.

Пълен игнор на тия тъпотии! Обаче тсанбе ли дума за нови ограничения- никакъв "игнор", а ясна гражданска позиция!

Ще се опитват да го възродат с всички средства. Дори Бостънски химерен вариант могат да изкарат само и само да продължи геноцида. Някой ден ще се пържите в ада, продажници.

Спрете се с тоя ковид